با عرض سلام خدمت دوستان عزیز اگه میشه منو راهنمایی کنین در رده قیمتی تا 450هزار تومان چه دوربینی بخرم
کیفیت عکس برام از همه مهمتره
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز اگه میشه منو راهنمایی کنین در رده قیمتی تا 450هزار تومان چه دوربینی بخرم
کیفیت عکس برام از همه مهمتره
ممنون
دوست عزیز ریویو و نمونه عکس ها رو اینجا می تونید ببینید
http://www.digitalcamerareview.com/d...p590+uz+review
سلام به همگی اساتید محترم
بالاخری منم دیدم باید بودجه رو افزایش بدم و برم سراغ یک SLR-Like خوب
به نظر شما کدوم دوربین کیفیت رنگ بهتر و حساسیت بیشتری تو نور های پایین داره ؟
اگه باتری لیتیومی باشه بعدا تو بازار پیدا میشه یا وقتی عمر باتریش تموم شد باید بوربین رو انداخت دور ؟؟ !!!
چه کلاس حافظه ای برای این دوربین ها مناسب تره ؟
1.Panasonic Lumix DMC-FZ38
2.Canon PowerShot G11
3.FujiFilm FinePix S200EXR
4.Canon Powershot SX20 IS
می توینید امکانات Manual و کیفیت عکس و ... این 4 مدل رو با هم مقایسه کنید ؟
البته اگه خودتون مدل بهتری رو میشناسید ،لطف می کنید اگه راهنمایی کنید
من خودم بیشتر نظرم به FZ38 هست ... ولی یک نمونه عکسی دیدم که خیلی تعجب کرم !
تو این دو عکس که با ISO 80 کرفته شده، در سراسر عکس نویز واضحی می بینم که مطمئنا نباید اینطور باشه !!
اساتید لطفا اندازه اصلی دو عکس اول رو یک نگاهی بکنید ببینید قضیه چیه :
http://www.trustedreviews.com/digita...ix-DMC-FZ38/p7
خیلی خیلی متشکرم
سلام
با توجه به تحقيقاته من نويز تصئوير به خاطر كوچكتر بودن ابعاد سنسور فوجي س200 كمتره.
اما قابليت زوم 20 ايكس و سرعت شاتر خوب اس ايكس 20 رو نبايد ناديده گرفت.
پيشنهاد من گرفتن يك اس ايكس بيست هست.
راستي سراغ g11 نريد كه به كل پشيمان مي شين. به چند دليل:
عدم ويزور الكترونيك. عدم نصب فيلتر. بدنه ضعيف . محدوده لنز زوم و ... و مهم تر از همه بدنه اس ال آر نداره.
انتخاب اس ايكس 20 به دليل استفاده از باطري هاي قلمي بسيار عاقلانه تر است. چون در مسافرت ها و مكان هايي كه دسترسي به برق و شارز و حتي زمان نداريم گرفتن 4 عدد باتري قلمي كه رو هم ميشه 1 تومن از هر جايي امكان پذيره و آدم رو توي خماري عكس گرفتن و تموم شدن باطري نمي ذاره.
البته وجود خدمات و لوازم جانبي كانن بساير بهتر از فوجي و اليمپوس است.
در ضمن قابليت نصب فيلتر روي اس ايكس بيست اون رو متمايز كرده. پردازنده ديجيك 4 كانن باعث كاهش نويز و افزايش سرعت دوربين در حد عالي شده.
انتخاب با شماست
ویرایش توسط I Mis : Wednesday 3 March 2010 در ساعت 01:51 دلیل: يادم رفته بود قسمتي از جواب رو
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
ددوست عزیزم سلام
به عنوان شخصی که در زمینه خرید دوربین حدود 1 سال تحقیق و مطالعه کردم ودر پایان گول اسم و رسم برند نیکون رو خوردم و خرید افتضاحی رو انجام دادم که باعث شد کلا" از دوربین لایک متنفر بشم به شما و سایر دوستان اکیدا" توصیه میکنم طرف لایک نیکون و سونی نروید.ختم کلام لایک رو کانن میزنه و بس. .اونوقت که من خریدم sx 10 بود حالا شده 20. اگر دنبال 80 درصد همان کیفیت ولی بی نام و نشون تر میگردی fz-38 و اگر خیلی تنومندی و میخوای پز بدی فوجی. یک ضرب المثل میگه موش توی کاسه آدم وسواسی میافته.
احتمالا اين پارامتر ( سرعت شاتر خيلي بالا ) هيچوقت به كارتون نيادسرعت شاتر خوب اس ايكس 20 رو نبايد ناديده گرفت
...نميدونم شما اين دوربينو داشتيد يا نه كه اينطور مطمئن نظر ميدين ..چون اگه حداقل يه نگاهي به يكي از رويوهاي G11 مثل اين :راستي سراغ g11 نريد كه به كل پشيمان مي شين.
انداخته باشين اونوقت ...کد HTML:http://www.dpreview.com/reviews/canong11/page20.asp
در عكاسي ديجيتال اصلا روي باطري قلمي معمولي حساب باز نكنين كه بيشتر تو خماري ميمونينچون در مسافرت ها و مكان هايي كه دسترسي به برق و شارز و حتي زمان نداريم گرفتن 4 عدد باتري قلمي كه رو هم ميشه 1 تومن از هر جايي امكان پذيره و آدم رو توي خماري عكس گرفتن و تموم شدن باطري نمي ذاره.
رستمیان عزیز
به سه سؤال جواب بده:
۱-فیلمبرداری برات چقدر مهمه؟
۲-تله/ماکرو برات چقدر مهمه؟
۳-چقدر با مراحل ادیت post processing آشنایی؟
الف)فیلمبرداری FZ35 بهتر از بقیشونه ولی فرمت خاصش قبل از استفاده در بعضی نرم افزارهای نیاز به تبدیل داره که مشکلی محسوب نمیشه.
ب)S200 فوجی و SX20 کنون سوپر زوم محسوب میشوندکه تله های بهتری دارند
ج)خروجی این دوربین ها بخصوص S200 فوجی به خوبی G11 نیست وخروجی این دوربین(G11) از بقیه به مراتب بهتره و البته در ایزوهای بالا هم عکسهای قابل استفاده تری میندازه
در یک کلام عکس های خروجی G11 عالیه
خیلی خیلی متشکرم
من یک دوربین خوب برای خونه می خوام که بقیه خانواه هم بتونن ازش استفاده کنن و گیج نشن .یعنی حالت Auto ی خوبی هم داشته باشه
من خودم هم به عکاسی علاقه دارم .مخصوصا به عکاسی ماکرو و سرعت زیاد.دوربین قبلی Canon A520 بود که خرد زمین و عمرشو داد به شما .برای همین هم می خوام بدنه مقاومی هم داشته باشه
زوم تله هم زیاد تجربشو ندارم برای همین نمی دونم... برایهمین ترجیح می دو زوم خوبی داشته باشه :)
در نتیجه :
1.زیاد ... چون دوربین فیلمبرداری نداریم و این دوربین باید کار اون رو هم انجام بده :)
2.هر دو مهمه ولی شاید ماکرو بیشتر :)
3.کم ... ولی فکر کنم باید یاد بگیرم
در ضمن ... ظاهرا S200 لنز بزرگی داره ... اگه کامپکت باشه بهتره چون راحتتر حمل میشه.ولی نمی خوام کیفیت رو فدای اندازی کوچیک کنم
ممکنه کیفیت و رنگ عکس های F200 و FZ38 رو هم با هم مقایسه کنید ؟
در ضمن اگه ممکنه به دو عکس اول این صفحه نگاه کنید(در اندازه اصلی):
http://www.trustedreviews.com/digita...ix-DMC-FZ38/p7
این عکس ها واقعا نویز دارن ؟ این بهترین حالت FZ38 هست ؟ آخه ISO هم 80 هست ... چرا عکس ها اینجوری شدند؟ شاید هم مشکل از مانیتور منه :)
خیلی خیلی متشکرم