با سلام خدمت دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید برای خرید دوربین Sony Cyber-Shot DSC-HX200V یا Canon PowerShot SX40 HS
و اینکه کدام دوربین کیفیت بهتری رو در عکس ها ارائه میده و قابلیت و ارزش خرید بیشتری رو داره
با سلام خدمت دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید برای خرید دوربین Sony Cyber-Shot DSC-HX200V یا Canon PowerShot SX40 HS
و اینکه کدام دوربین کیفیت بهتری رو در عکس ها ارائه میده و قابلیت و ارزش خرید بیشتری رو داره
سلام دوستان
من یک گردشگرم و کوهنوردی به صورت زیاد پیگیری میکنم
اما هنوز نمیدونم چه دوربینیو بخرم
اس ال ار دارم اما سنگینی و مخصوصا چندین لنز ،کارکردنشو سخت میکنه
نیاز من:یک دوربین با کیفیت عکس خوب به سمت عالی
جمع و جور ،زوم حداقل 10 تا بم بده
بودجه زیر یک میلیون
چه نو چه کارکرده
پیشنهادات من : hs20
g12
fz150 lumix
sony nex
و یا اینکه همین 1000دی خودم؟
سونی نکس نظرمو جلب کرده و اونم محدودیت لنز داره که با آداپتور لنز مینولتا و آلفا میخوره
شما راهنمائیم کنید
به نظر من Sony Cyber-shot DSC-HX200V و Panasonic Lumix DMC-FZ100 بهترین های رده سوپرزوم هستند.
سلام . من برای خرید دوربین بین چند تا مدل موندم . نمیدونم کدوم مناسب تره . میخوام یک دوربین متعادل باشه . نه اینکه عکسش خوب باشه کیفیت ساختش بد ، یا بر عکس و یا اینکه فیلم برداریش افتضاح باشه چون ممکنه نیاز بشه برای خونه و یا اینکه امکانات پایینی هم نداشته باشه . من چند تا مدل پیدا کردم . ممنون میشم نظرتون رو بگید و اینکه چه معایبی دارن .
Sony HX200 البته کمی گرونتره و به خاطر قیمتش دودل هستم .
Nikon P510
Fuji HS30
اگر مدل دیگه ای تو این محدوده قیمت سراغ دارید که بهتره ممنون میشم کمک کنید .
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
ممنون . تا حدودی آشنایی دارم با امکاناتشون . شنیدم فوجی خیلی تو فیلم برداری بد عمل میکنه . مخصوصا بد فوکوس میکنه و تصوبر همش تار میشه .منوی سختی هم داره. نیکون هم سرعت شاترش خیلی کنه . 1/2000 تا 4 ثانیه هست . باطری ضعیفی هم داره . سونی هم که 27 میلیمتریه و کلا تو عکسها کمی ضعیفتره . اینهایی که گفتم درسته ؟ معایب دیگه ای هم دارن ؟ کسی تجربه کار با این مدلها رو داره ؟
در بین این 3 مدل Sony HX200فیلم فرداری بهتری داره اما کیفیت عکس خیلی راضی کننده ای نداره
Nikon P510
با توجه به ریویو های گفته شده باطری ضعیفی داره و درضمن در حین فیلمبرداری به هنگام فوکوس دچار مشکل میشه البته در انتهای زوم
Fuji HS30
این مدل هم کیفیت عکسش معمولیه واگر از مدل قبلیش به ارث برده باشه Fuji HS20 نباید کیفیت فیلم برداریه خوبی داشته باشه اما دوربین تقریبا کاملیه
بنده به شما fz150 رو پیشنهاد میدم که امتحان خودشو پس داده هم از لحاظ عکاسی و هم از لحاظ فیلم برداری و دوربین کامل تری نسبت به بقیه ی گزینه هاست
درود
حامد جان همون Fz150 رو شما بردار خیر ببینی D: