با درود درست فرمودند در سری دوربین های NEX سونی از سنسور دوربین های SLR استفاده شده که این امر باعث گردیده نویز و کیفیت عکس دوربین های این سری در حد و حدود دوربین های SLR باشد ناگفته نماند که این سری از دوربین های سونی بسیار معروف و بالا تر از سایر رقبا قرار دارند فقط مقداری در تنوع لنز مشکل وجود دارد برای این دوربین ها ، ولی دوربین های جم و جور و دوست داشتنی ای هستند مخصوصا چند مدل آخری معرفی شده ی این سری از دوربین های سونی ، با آرزوی موفقیت بدرود دوست عزیز .
بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی
.....
Canon PowerShot SX40 HS vs Fujifilm FinePix HS30EXR
باسلام و احترام خدمت اساتید محترم
اگر نظر ، عقیده و تحلیل خوتون رو در مورد عملکرد این دو دوربین عرض کنید فوق العاده سپاسگذار خواهم شد.
فوجی: Fujifilm FinePix HS30EXR: Digital Photography Review
کنن: Canon PowerShot SX40 HS: Digital Photography Review
compare :Side by Side Comparison: Digital Photography Review
compare : مقایسه دوربین دیجیتال
خودم یکی از فاکتورهای مهم رو ابعاد سنسور فوجی میدونم.در هر صورت نظر اساتید اینجا خیلی برام مهم و توی تصمیم تاثیر گذار هست.
* اگر دوربین غیر حرفه ای و سوپر زوم بهتری غیر از این میدونید رو معرفی بفرمایید.
ممنون میشم کمک کنید...;)
باسلام
چون خودم قصد خريد دارم به من پيشنهاد فوجي دادند چون از نظر سنسور بزرگتر و داراي فرمت raw دارد.
hs30 يا hs 20 تقريباً در يك رنج هستند و فقط در نوع باطري فرق ميكنند .
دوستان اگه میشه درمورد Panasonic Lumix FZ150 هم توضیح بفرمایید.
عکس هاش بنظر من فوق العاده جذاب هستند.
در مورد سنسور و همینطور سرعت شاتر نیز توضیح بفرمایید.آیا سرعت 1/2000 میتواند به خوبی عمل فریز رو مثلا برای قطره گرافی یا صحنه های ورزشی و سریع انجام دهد ؟!
sx40 مثل اينكه از فرمت خام پشتيباني نميكنه (هك ميشه كرد؟) ، LCD فوجي بزرگتره و رزولوشن بيشتري داره ، اين موارد از نظر من مهم بود
HS20 هم دوربين خوبيه ، باتري قلمي براي اين رده از دوربين ها بهتره(نظر شخصي)