فیلتر های مورد نیاز این دوربین 58mm می باشد
.این لینک رو ببینید.
زاویه حدود 74 درجه رو پوشش می ده.
از قیمت لنز های تله اطلاعی ندارم. می تونید انواع لنزهای تله رو جستجو کنید قیمت ها رو با توجه به نیازتون و برند لنز ببینید.و کارهای خیلی زیادی می شه با این دوربین انجام داد. منوی این دوربین قابل توجه هست و کیفیت خروجی هم راضی کننده. به نظر من این دوربین با توجه به قیمت و کارایی بسیار ارزشمنده.
من تجربه عکاسی از ماه، خورشید، عکاسی ماکرو و ... با این دوربین داشتم. فقط یک مورد مهم: عدم آشنایی با اصول عکاسی و همچنین منوهای دوربین هست که قبل از هر چیز کیفیت عکسای ما رو خراب می کنه. من دوستانی ددم که با دوربین DSLR عکس می گیرن و کیفیت خروجی از یه کامپکت هم پایین تر بوده. یا دوستانی که این دوربین رو دارن و معتقدن عکس با فلاش جالب در نمی یاد در حالی که تا به حال یکبار هم به ذهنشون نرسیده بپرسن که این دوربین تنظیماتی برای فلاش داره یا نه (که البته داره و کمک می کنه عکسای طبیعی تری در شب داشته باشیم)
به عنوان مثال نور بسیار در عکاسی مهمه ولی بسیاری افراد تصور می کنن با خرید دوربین گران قیمت هر خروجی را خواهند داشت که اشتباهه. به عنوان مثال عکاسی ماکرو حقیقتا نور بسیار مهمه و صبر و حوصله بالایی هم می خواد.