نوشته اصلی توسط
soteddel
درورد
بعد از مدتها چند نقد خوب دیدیم ... خسته نباشید . کار آقا سهیل که هم نام هم تاریخ تولدشون و هم نظرشون با من یکی هست تابو شکنی خوبی بود !!!!!
منم وقتی دوستمون توضیحات آخرشو اونروز داد قانع نشدم اما نخواستم بیشتر زحمت بدم...
به هرکی میگی بدون تست کردن فوجی اون مدل خاص زودی میگه کنون...
خب این آدمو یکم متعجب میکنه...
از علی جان و سهیل جان ممنونم ... حالا متوجه شدم که فوجی همچین هم فاجعه نیست و بعنوان دوربین دوم زومدار میشه روش حساب کرد... من میخوام یه حرفه ای بخرم و با توجه به قیمت بالای لنزهای زوم با کیفیت و کاربری غیر حرفه ای من میتونم از فوجی استفاده کنم درحالی که نیازی به هک کنون بدلیل استفاده از یک دوربین حرفه ای که امکانات هک را بطور استاندارد بر روی یک سنسور بزرگ داره هم ندارم...
فکر میکنم اگه از کنون بعنوان تک دوربین همه کاره میخواستم استفاده کنم با توسل به هک کردن و ... کنون را میخریدم...
واقعا از هر دو عزیز ممنونم و توصیه آخر اینکه نسبت به جملات همدیگه موضع نگیرید و به اصل موضوع توجه کنید و پاسخ هم را با خونسردی بدید ! ما ایرانی ها واقعا از بافرهنگترین جوامع بشر هستیم که قدمت تمدن و ادبمون از هزاران سال گذشته ... و باید ازش استفاده کنیم و بهش افتخار کنیم (( البته منظورم نقد این دو عزیز نبود در کل برای همه عرض کردم ))
واقعا لذت بردم و ازتون ممنونم .