درود
شما از دوربین هایی مثل سری G تعریف کردید و فقط فرمودید مشکلش کم بودن زوم هست، بنده هم دوربین قوی تر پیشنهاد دادم!
قصد الزام به خرید نبود جهت آشنایی این کار انجام شد!
کما اینکه اگر براتون قیمت پایین تر مهم به گزینه هایی مثل olympus SP-1000 یا Nikon P530 هم هستند ولی از نظر ابعاد سنسور نسبت به این گزینه ها همین فوجی مورد نظر شما جایگاه بهتری داره!
ارادتمند
سلام دوستان!
من بعد از جستجوهای زیاد بین دو مدل Fujifilm Finepix HS25 EXR و Canon Powershot SX520 HS تردید دارم که کدوم رو بخرم!
هر دو سوپر زوم هستند ولی مدل کنون 42x زوم داره فوجی 30x
مدل فوجی سنسور بزرگتری داره. اندازه سنسور کنون 1/2.3 هستش ، فوجی 1/2
عملکرد شاتر تو مدل فوجی بهتره : کنون : (1/2000 ثانیه -- 15 ثانیه) ، فوجی (1/4000 ثانیه - 30 ثانیه)
از نظر باتری : کنون لیتیوم یون شارژی هستش و فوجی ۴تا باتری قیمی می خوره
مدل فوجی تعداد عکس های پیاپی بیشتری رو می تونه بگیره، فلش اکسترنال هم می خوره!
ولی تو چند تا از نقدهای کاربرها دیدم گه عکس هاش نویز دار هستش، حالا به نظر شما کدومیکی رو بگیرم؟
چند روزی sx60 یکی از دوستان دستم بود. واقعا زوم تحسین برانگیزی داره ولی در نهایت زوم، کیفیت عکسها واقعا پایین میاد و خیلی نمیشه روشون حساب کرد. بدون زوم و در هوای کاملا صاف و آفتابی هم یه ته نویزی توی تمام عکسها در ایزوی 200 مشهود بود.
اگه فرصت شد حتما نمونه عکس قرار میدم.
سلام دوستان!
من بعد از جستجوهای زیاد بین دو مدل Fujifilm Finepix HS25 EXR و Canon Powershot SX520 HS تردید دارم که کدوم رو بخرم!
هر دو سوپر زوم هستند ولی مدل کنون 42x زوم داره فوجی 30x
مدل فوجی سنسور بزرگتری داره. اندازه سنسور کنون 1/2.3 هستش ، فوجی 1/2
عملکرد شاتر تو مدل فوجی بهتره : کنون : (1/2000 ثانیه -- 15 ثانیه) ، فوجی (1/4000 ثانیه - 30 ثانیه)
از نظر باتری : کنون لیتیوم یون شارژی هستش و فوجی ۴تا باتری قیمی می خوره
مدل فوجی تعداد عکس های پیاپی بیشتری رو می تونه بگیره، فلش اکسترنال هم می خوره!
ولی تو چند تا از نقدهای کاربرها دیدم گه عکس هاش نویز دار هستش، حالا به نظر شما کدومیکی رو بگیرم؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
یه خبر خوب برای دوستانی که زوم بالا رو کنار کیفیت بالا و البته قیمت مناسب می خوان. کنون طی هفته های آینده دوربینی رو به بازار عرضه می کنه که سنسور یک اینچی داره و قدرت زومش 25 برابر هست. این یعنی اینکه پاناسونیک FZ1000 و سونی RX10 رو به چالش نخواهد کشید، بلکه به طور کامل از میدان به در خواهد کرد. البته طبیعیه که این شرکت ها و سایر شرکت های مطرح مثل نیکون و فوجی هم دست روی دست نخواهند گذاشت و مدل های موجود رو ارتقا خواهند داد و یا مدل های جدیدی عرضه خواهند کرد.