با تشکر از دوستان که جواب دادن ناشی گری منو ببخشید منظورم SLR بود مثل Canon 550D , Canon 60D , Nikon D90 , NikonD95 , Nikon D3100 و مدلهای دیگه که آشنایی ندارم.
اگه فیلمبرداری هم داشته باشه بهتره
با تشکر از دوستان که جواب دادن ناشی گری منو ببخشید منظورم SLR بود مثل Canon 550D , Canon 60D , Nikon D90 , NikonD95 , Nikon D3100 و مدلهای دیگه که آشنایی ندارم.
اگه فیلمبرداری هم داشته باشه بهتره
با این بودجه تقریبا همه رو میتونید بخرید .همگی هم فیلمبرداری دارن منتها درباره نوع عکاسی مورد علاقتون بیشتر باید توضیح بدید که دوستان راهنمایی کنن.ضمنا این دی 95 از کجا اومد؟!!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
الان بهترین و جدیدترین دوربین SLR Like کنون چیه؟؟؟ و حدود چه قیمتی؟؟؟ SX30 IS؟؟
ویرایش توسط darkangel85 : Saturday 2 October 2010 در ساعت 00:23
سلام
بنده الان چند ماهی میشه که یک دوربین Fujifilm FinePix F200EXR خریدم و تقریبا ازش راضی هستم ولی امروز چشمم به Sony Cyber-Shot DSC-HX5 افتاد بفکر افتادم دوربینم رو بفروشم و این سونی رو بگیرم هم سنسور CMOS داره هم زومش بیشتره .
حالا میخواستم نظر شما رو در مورد این کار جویا بشم که ارزش داره یا نه ؟ برای من کیفیت عکس مهمه مخصوصا تو فضا های بسته و کم نور .
دوستان چی شد کسی نظری نداره ؟
یک مورد دیگه هم پیدا کردم نیکون دی 3000 برای یکی از دوستانه میخواهد بفروشه نظرتون در مورد کیفیت عکس این دوربین چیه در مقایسه با دو مدل قبلی که عرض کردم ؟
البته میدونم این با اون دو تا تو یک کلاس نیست ولی میخواهم بدونم کیفیت عکسش تو محیط های بسته و کم نور از اون دو مدل بهتره ؟
اگر این مطلی رو میدونید که این دوتا اصلا قابل مقایسه با اون نیستند مثل اینکه ماشین شاسی بلند رو با سدان مقایسه کنید
و اگر دی 3000 قیمتش خوب باشه حتما خرید بفرمایید
و توصیه میکنم حتما این تاپیک رو مطالعه بفرمایید
کدام بهتر است؟ بهترین slr like یا ساده ترین SLR
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
اگر کیفیت انتخاب اول شماست تو d3000 شک نکنید ولی با خرید slrباید با توجه به نیاز هاتون لوازم جانبی تهیه کنین اگه زوم زیاد براتون مهمه هزینه خیلی بالا میره slr نگیرین
ممنون از دوستان
برای من زوم مهم نیست همونطور که گفتم کیفیت عکاسی مهمه (مخصوصا در محیط های کم نور و با نور مصنوعی مثل جشن و مهمانی) و راحتی کار با دوربین چون من زیاد از عکاسی سر رشته ندارم دوربین اگر تمام اتماتیک باشه خیلی راحترم .
پس اینطور که من متوجه شدم برای توقعات من نیکون D3000 خیلی از Fujifilm FinePix F200EXR و حتی از Sony Cyber-Shot DSC-HX5 بهتره درسته ؟
ولی من باز سوال اصلی خودم رو در مورد ارزش تعویض Fujifilm FinePix F200EXR که الان دارم با Sony Cyber-Shot DSC-HX5 تکرار میکنم که آیا ارزش داره یا نه ؟