لطفا علاقه شخصی به کنون رو معیار راهنمائی دوستان قرار ندید. راهنمائی سایرین رو هم به دقت بخونید، بعد نقدشون کنید.
من جائی اشاره نکردم که سرعت فیلمبرداری 480، یا چشمی و ال سی دی بزرگتر باعث بهتر شدن "خروجی عکس" می شن که شما تو جوابش اینو نوشتید. اینها فقط مزیت هستند که البته کیفیت بالاتر ال سی دی و چشمی خیلی هم مهمند. و جالبه شما که کیفیت چشمی و ال سی دی و این مزیت ها رو اینطور کم اهمیت می کنید، عکاسی تایم لپس و سرعت شاتر 8000 رو جزو مزایا میدونید.
این که رزولوشن 12 مگ برای این دوربین ها هم (با توجه به مسائل نویز و ...) خیلی خیلی مناسبه، بخشی از وحی نازل شده از طرف کنون هست و به این معنی که هر وقت کنون این رو افزایش داد، یعنی وقتشه که زیاد شه.
کیفیت خروجی دوربین sx50 بسیار بالاتر (به خصوص در هنگام استفاده از زوم) و قدرت لرزشگیر آن عالی است (عکس برداری از ماه در زوم 50 بدون سه پایه).
این جمله هم کاملا متعصبانه هستش. باید رفرنس مقایسه درست بدید. شما از کجا میدونید که اون یکی دوربین اینطور نیست؟
علاوه بر دو لینک پست قبلی، توی این لینک ها هم یه سری نمونه عکس از فوجی هستش:
کد HTML:
http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_sl1000_review/sample_images/
کد HTML:
http://www.ephotozine.com/article/fujifilm-finepix-sl1000-review-21409
برعکس شما، من به دوستان توصیه می کنم از نقدهای سایت های مختلف استفاده کنند. چون این نقدها توسط کاربران واقعی دوربینها نوشته میشه و صرفا بر اساس علاقه به یه برند یا مشخصات روی کاغذ نیستند. اینطور نیست که تمام اون 700-800 نفری که از آمازون این دوربین ها رو خریدند کاربران آماتور و کم اطلاعی بوده باشند. با خوندن این نقدها میشه دید که خیلی هاشون کاملا به موضوع مسلط هستند و با بسیاری از جنبه های عکاسی حرفه ای، آشنائی دارند و تو خیلی از موارد دوربین رو به عنوان کاربر حرفه ای برای یه دوست یا آشنا خریدن. پس نقد خیلی از اون نفرات میتونه خیلی خوب باشه. حداقل خیلی بهتر از بسیاری از ما که حتی این فوجی بیچاره رو از نزدیک ندیدیمش، چه برسه به اینکه بخوایم درباره کیفیتش نظر بدیم.
پی نوشت: علیرغم این که تو این مورد، ظاهرا من از فوجی دفاع میکنم (ولی در واقع میخوام فقط تفاوت ها رو بیان کنم)، ولی همونطور که قبلا گفتم در صورتی که بودجه کافی دارید کنون SX50 گزینه بهتریه. (البته بین این دو دوربین). به نظر من بزرگترین مزیت فوجی، قیمت خیلی پایینترشه. وگرنه گزینه هایی مثل Fuji X-S1 و پاناسونیک FZ200 هم گزینه های خیلی خوبی هستند.