درود بر شما... عرض کردم قیمتش مشکلی نیست فقط خروجی قابل قبول و خوبی داشته باشه...زیاد هم بزرگ و حجیم نباشه..
یه مدل سونی بود با لنز زایس بنظرم RX10III همچین چیزی..مدل دقیقش یادم نیست نظرتون راجع به اون مدل چیه؟
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
بله این مدل هم هست که اندازه سنسور و لنزشون یکیه با این تفاوت که لنز سونی سریع تره. امکانات دیگه ای هم داره مثل ویزور الکترونیکی (برای کنون میتونید جداگانه تهیه کنید) - lcd دوم و فیلمبرداری 4K و ... در مورد نویز و جزئیات باید خودتون سمپل ها رو مقایسه کنید.اما از اون جایی که گفتید جثه دوربین میخواید کوچیک باشه از این لحاظ برتری با کنونه.
پ ن:
حالا خدا وکیلی میدونم که گفتین قیمت مهم نیست اما حرف هفت ملیون پوله باهاش میشه یه دوربین مثل 7200 خرید با یه لنز 150-600 .
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
ممنون از شما بابت راهنمایی...
البته فکر نکنم 7 میلیون باشه ها ! 1400 _1500 دلاره نهایتا.. که البته در دبی میشه با قیمت پایین تری تهیه کرد ..و خب البته هیچ گرانی بی علت نیست..
عرض کردم 5 دی دارم با کلی مخلفات و لنزهای جورواجور و همچنین لنز سیگما 150-600 ولیکن چون دائم السفر هستم حمل و نقل اون تجهیزات و لنزها که هر کدوم بدرد یه کار خاصی میخوره بطور کلی غیر ممکن هست ! از طرفی گاها گذارم به کشورها و مناظری میفته که واقعا جای حسرت و افسوس فراوان داره که نمیتونم عکس با کیفیتی ازشون بگیرم.. نهایتا تصمیم گرفتم که بیام سراغ این رده از دوربینها و با تهیه بهترینشون خیالم رو راحت کنم ! و البته اگر احساس میکنید سونی برتر هست با قیمتش کنار میام
"حامد "
قیمت سونی rx10 iii در بندر 5600 هست و سایت افرنگ با قیمت 6900 موجود کرده.
به نظرم با 2500 کنون g3x بگیرید.
جایی خوندم که سنسور g3x و rx10 iii یکی هستن و ساخت سونیه.
سلام
دوربینهای عالی با این ویژگی خلاصه میشن در 4 مدل سونی RX10III و نیکون DL24-500 و کنون G3X و پاناسونیک FZ2500 که مورد نیکون که دوربین فوق العاده ای بود فکر کنم عرضه به بازارش منتفی شد به دلیل مشکلات نیکون و احتمال زیان دهی.
در کل من اول مدل نیکون رو می پسندم و بعد سونی
ان شاالله بخرید ما رو هم از تست ها و نظراتتون بی نصیب نذارید.
مهدی
خب با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن و همچنین عزیزانی که در تلگرام به بنده لطف کردن و مشاوره دادن... ممنون از همگی..
نتیجه نهایی خرید سونی rx10III شد.. فعلا که چین هستم و ان شاء الله وقتی برگشتم دبی این دوربین رو تهیه میکنم وهر چند نه سوادش رو دارم و نه معلومات و تجربه کافی ریویو نوشتن ولیکن در صورت امکان سعی میکنم نظرات شخصی خودم رو در رابطه با این دوربین به دوستان منتقل کنم.. شاد و سربلند باشید و سالی خوش و سرشار از موفقیتی رو برای تک تکتون آرزو میکنم..
"حامد "
اگه قراره بالای 3 خرج کنید فوجی گزینه های حرفه ای تری داره