نوشته اصلی توسط
amir287
سلام دوستان
من قصد خرید یه دوربین دارم و می خوام ازش استفاده های روزمره و خانوادگی (داخل اتاق) و در عین حال عکسبرداری از طبیعت و منظره رو انجام بدم. شفافیت تصویر برام خیلی مهمه و در مرحله بعد قدرت زوم و قابلیتهای عکسبرداری و فیلمبرداری. می خواستم با توجه به تجربتون من رو در انتخاب دوربین راهنمایی کنید. من در حال حاضر در امریکا هستم و از منابع مختلف دوربین رو با قیمت های مختلف می تونم تهیه کنم. بعضی فروشگاه ها رو یه مدل هایی از دوربین ها تخفیف ویژه می ذارن و من هم به علت محدودیت بودجه (تا 200 دلار و اگه شد کمتر) میخوام با قیمت مناسب دوربین با کیفیت مناسب رو از این میون بدست بیارم. میدونم هر چی پول بدی آش می خوری ولی متاسفانه پولم محدوده.
انتخاب هایی که با توجه به آفرهای فروشگاهها دارم اینا هست (می دونم رده ها متفاوت و مقایسه بعضی ها با هم احمقانست! اینا صرفا آفرهاییه که باهاش برخورد کردم):
Samsung ST700 حدود 100 دلار (نو)
Olympus SP-800UZ حدود 200 دلار (نو)
Canon SX130 IS حدود 120 دلار (refurbished)
Nikon Coolpix L120 حدود 150 دلار (refurbished)
اینم هست Olympus Pen E-PL1 حدود 150 دلار (نو) ولی باید یه لنز براش بخرم که به بودجم نمی خوره.
برای کسایی که ممکنه ندونن: refurbished به چیزی میگن که به هر دلیلی (خرابی یا پشیمانی خریدار یا ...) پس فرستاده شده و پس از سرویس توسط کارخونه دوباره به فروش میرسه. (در حقیقت نو نیست ولی دست دومم نیست! وسطشونه! یعنی وارانتی و بقیه چیزا رو داره)
البته اگه دوربین دیگه ای رو مناسب می دونید جتما بهم پیشنهاد کنید. می گردم قیمت مناسب ببینم میتونم پیدا کنم! من قبلا کنون sx230 داشتم و از فیلمبرداریش کاملا راضیم. عکسبرداریش برای استفاده اون موقع که فقط خانوادگی بود خوب بود ولی کاملا راضیم نکرد. در حال حاضر هیچ دوربینی ندارم و به مدلها پایینتر هم به علت محدودیت مالی راضی شدم! ولی این دوربینا رو که دیدم خواستم از تجربه ی شما هم استفاده کنم. پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.