اگه چیزی شبیه G12 بخواید خوبه یک نگاهی هم به Panasonic LX5 بندازید ... :)
Printable View
سلام به دوستان
عزیزان من می خواستم sx30 بگیرم که بچه های همین فروم من رو راهنمایی کردن و گفتن g 12 خیلی بهتره البته زوم برای من خیلی مهم بود و هست ولی مزیت های g12 باعث شد که sx 30 رو فراموش کنم
اما حالا که برای خرید اقدام کردم میبینم که قیمت g12 شده 705000 تومان و این یکی خدایی زور داره
اگه بخوام g12 رو با این قیمت بگیرم ترجیح می دم که یه SLR معمولی حدود 900 خرید کنم ( توی عکاسی خیلی تازه کارم )
حالا می خواستم بدونم دوستان نظرشون چیه
صبر کنم قیمت ها میاد پایین یا هرچه زودتر اقدام کنم ؟
اگه بخوام SLR بگیرم با این قیمت چه مدلی برام بهتره؟ ( اگه بخوام SLR بگیرم تا حدود 1 تومن مشکلی نیست )
دوست عزيز واقعا زور داره و باهاتون موافقم، خريد SLR بسيار معقول تره (البته بايد از نياز خودتون شناخت كافي رو داشته باشيد)
من گزينه هاي زير رو براي شما مناسب ميدونم
1-Nikon D3100 به قيمت حدود 840
2- Canon 550 d به قيمت حدود 1050
3- Canon 500d به قيمت بين 900 تا 1000
4- Canon 1100d با قيمتي بين 850 تا 880
اگه امكاتنات SLR Like براي شما كافيست ميتونيد به Fujifilm HS20 هم به عنوان يه گزينه جدي فكر كنيد و حرفاي زيادي براي گفتن داره
من تجربه كار با HS20 رو تدارم، هنوز دستم نيومده و با توجه به ريويوها و نظر دوستاني كه خريدن و استفاده كردم پيشنهاد كردم در موردش بيشتر تحقيق كنيد
به اطمينان نميتونم بگم، شما خودتون بايد امكانات و قيمت اين دو رو كنار هم بذاريد و باتوجه به نيازهاتون يكي رو انتخاب كنيد، اما اگه بخوايد نظر شخصيم رو بگم من به شخصه HS20 رو ترجيح ميدم (باز هم تاكيد ميكنم اين نظر شخصي است اميدوارم حساسيت ايجاد نكنه)
در مورد فوجي بايد عرض كنم من اولين دوربين ديجيتالم فوجي بود (مدل FinePix E510) و زمان دانشجويي از دوبي خريدم (سال 82)، اون زمان يكي از بهترين كامپكتها بود و به حرات عرض ميكنم تو عكاسي از شب بي نظير بود، هنوزم تو لول كامپكت رو دستش كم ديدم، در انجمن مناسب اگه لازم باشه نمونه عكسهاش رو قرار ميدم، كلا دوربينهاي فوجي تو شب عكسهاي خوبي ميگيرن و چون خودم از اين ژانر خيلي لذت ميبرم؛ دوربينهاي كامپكت و لايك فوجي رو با ديد مثبت نگاه ميكنم.
با سلام
در تاپیک نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی یکی از مدیران (جناب عاشوری نیا) گفته بودن که:
موفق باشید......نقل قول:
توصیه دوستانه اینه که اگر کار خاصی ندارید، یعنی پروژه کاری خاصی و یا پروژه شخصی برنامهریزی شدهای! دست نگاه دارید.
اما اگر پروژهای در دست دارید! چه شخصی و چه تجاری! من یک روز هم برای گرانی و یا ارزانی کالایی صبر نمیکنم. چون گمان میکنم ارزش کاری که انجام ميدم بیش از ۳۰ ۴۰ درصد افزایش تجهیزاتی که قرار باشه بخرم هست.(چه تجاری و چه تجربی)
یه پیشنهاد جدید!!!!
دیروز یکی از بچه های فروم تو یکی از تایپک ها زده بود دوربین panasonic GF2 رو به قیمت 560 تومن خریده . خودم نرفتم بازار قیمتشو بپرسم ولی اگر اینطور باشه اصلا بهتره اگه قصد خرید دوربین داری بدون فوت وقت سوار ماشین بشی بری و بخریش . دوربین G12 دوربین پادشاهیه برای خودش ولی تو کامپکتها و ضعیفتر از اونه که بخوای با یه همچین دوربینی قیاس کنی .
اما یه مثلی هم هست که میگه < هیچ ارزونی بی حکمت نیست > و مطمئنا یا اشتباه تایپی تو قیمت بوده یا ... و یه تحقیق میخواد که امیدوارم زودتر ته و توش در بیاد .
http://www.akkasee.com/forum/newrepl...0665&noquote=1
جناب آقای پویان
ممنون از همه ی دوستان
ولی من گیج تر شدم
من عکاسی رو واقعا دوست دارم اما این چیزاش داره دیوونم میکنه
الان نمیدونم hs20 یا sx30 یا g12 یا کامپکت دیگه ای؟
یا شاید اصلا یه SLR
میگن hs20 خیلی نویز داره من از نویز متنفرم
اولین چیزی که واسم مهمه اینه که نویز توی عکسم یا نباشه یا اگه هست خیلی کمتر از این حرفا باشه
500 تومن همین الان تو جیبمه برای این موضوع اما هرچقدر بیشتر بخوام هزینه کنم باید از اونور از یه سری از کارام بزنم که کلا خیلی سخته
زوم برام واقعا مهمه اما نه زومی که فقط برای پز خوب باشه
زومی که توی اون محدوده هم کیفیت عکس ذره ای بهم نریزه
کلا الان دیگه خیلی گیج شدم :دی
واقعا متاسفم !!!! این قیمتها مال خارجیاس
جناب سعیدی منظور از نویز داشتن این نیست که همیشه و در همه حالت فلان دوربین نویز داردو منظور بیشتر بر این است که در مواقع کم نور دو دوربین به نسبت یکدیگر نویز کمتر یا بیشتری دارند. برای اینکه مشکل نویز نداشته باشید یا در نور مناسب عکاسی کنید یا از فلاش استفاده کنید. زوم هم معمولا اوایل برای علاقه مندان مهم به نظر می رسد ولی وقتی بیشتر آشنا شدید اولا زوم مخصوصا از نوع دیجیتال رو کاملا بی خیال می شوید دوما از کامپکت به SLR مهاجرت می کنید.
درود بر شمانقل قول:
جاوید عزیز ممنون از راهنماییتون ولی من یکی از حالت های عکاسی مورد علاقم عکاسی توی شب هست و نمی خوام از فلاش استفاده کنم ( حتی اگه می خواستمم پولش نبود )
واسه همین گیره نویز هستم
زوم دیجیتال رو که کلا بیخیال
الان همش دارم به d3100 فکر میکنم ( چه رویای شیرینی :d )
اگه بخواین برای خرید صبر کنید ، باید لااقل تا آبان یا آذرماه منتظر بمونید تا شاید قیمت ها پایین بیاد . در مورد انتخاب دوربین هم ، اگه با قیمتش مشکلی ندارید ، D3100 بهترین انتخاب برای شماست . تنظیمات ساده ولیکن کاملی داره . عملکرد نویزیش هم مناسبه و شما رو اذیت نخواهد کرد .
اولا كه دوست عزيز همونطور كه جناب جاويد فرمودند نويز در همه حال وجود ندارد و فقط در شرايط نامناسب نوري كه اون هم تمام دوربينهاي حتي Mid حرفهاي اون رو دارند! حالا تو مدلهاي بالاتر اين نويز قابل كنترل تره چه برسه به كامپك يا SLR Like ها!!! شما تو رده لايك تمام دوربين ها رو با تويز ميبيني (در شرايط نوري بد)
اين جمله شما هم از عدم آشنايي با تجهيزات نشات ميگيره! لنزهايي كه به تنهايي 1 ميليون هم قيمت دارند در تمام محدوده كانوني شون كيفيت عكس برابر و عالي نيست! چه برسه به يه SLR Like اي كه خودش و لنزش 500 تومان بها دارند!
احساس ميكنم انتظار شما از دوربين بالا باشه دوست من، توصيه ميكنم يه مقدار انتظارتون رو معقول تر كنيد وگرنه با خريد دوربين به جاي لذت بردن از عكاسي خداي ناكرده ميخوره تو ذوقتون كه چرا اوني كه ميخوام نميشه!
البته شما با فراگيري علوم عكاسي ميتونيد بهترين عكسها رو با دوربين خودتون (حتي كامپكت يا لايك) بگيريد، به شرط شناخت درست از قابليتهاي دوربين و خودتون!
اگر منظورتان عکاسی نجومی است که با عرض پوزش باید عرض کنم ابزار مورد نیار بسیار گرانتر از یک کامپکت یا SLR Like است. بعد هم در شب معمولا سوژه های زیادی برای عکاسی یافت نمی شود. در این حدود بنده به دلیل اینکه G12 را دارم فکر می کنم چیز بدی نباشد با این حال چون دوربینهای دیگر در این رده را تست نکرده ام پیشنهاد می کنم به یک SLR دست دوم تمیز هم می توانید فکر کنید.
در نظر داشته باشید که اگر به عکاسی علاقه مند شده اید اولین خریدتان به هر حال اولین ضررتان خواهد بود و هر چه بیشتر دقت کنید فقط کمی مقدار آن را می توانید کم کنید پس خیلی سخت نگیرید و از هر کدان خوشتان آمد خرید را انجام دهید.
با درود دوباره
راستش من فکر نمی کنم عکاسی در شب فقط "عکاسی نجومی" باشه . ولیکن اگه منظور سوال کننده همون عکاسی نجومیه ، خب طبعا باید بسیار بسیار بیش از این حرف ها هزینه کنن .نقل قول:
اگر منظورتان عکاسی نجومی است که با عرض پوزش باید عرض کنم ابزار مورد نیار بسیار گرانتر از یک کامپکت یا SLR Like است. بعد هم در شب معمولا سوژه های زیادی برای عکاسی یافت نمی شود. در این حدود بنده به دلیل اینکه G12 را دارم فکر می کنم چیز بدی نباشد با این حال چون دوربینهای دیگر در این رده را تست نکرده ام پیشنهاد می کنم به یک SLR دست دوم تمیز هم می توانید فکر کنید.
بعدش در پست اولی که ایشون فرستادن ، گفتن حاضرا تا 900 تومن خرج کنن (اگه اشتباه نکنم) . لذا ایشون می تونن همون d3100 رو بخرن و نیازی نیست سمت بدنه ی دست دوم برن .
در ضمن یه توصیه به جناب سعیدی دارم ؛ چیزی که باعث میشه از مجرای لنز و سنسور دوربین ، عکسی زیبا به شما تحویل داده بشه ، توانایی عکاسه . چند وقت پیش داشتم در سایت deviant art ، عکس های کاربر ها رو چک می کردم که به صورت اتفاقی رسیدم به اکانت شخصی به نام quemas . برای من خیلی جالب بود که ایشون با canon 30d عکس هایی رو گرفته بودن که خیلیا با فول فریم هم نمی تونن بگیرن .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
دوستان عزیز ممنون از راهنمایی هاتون
واقعا کمکم کرد برای انتخاب
راستش من منظورم اصلا عکاسی نجومی نبود بلکه عکاسی از سوژه ها توی نور کم یا نور لایت خیلی به نظرم زیباست
در مورد اینکه جناب mahanlive عزیز فرمودن من آشنایی کامل ندارم باید عرض کنم که درسته من اصلا آشنایی ندارم و خیلی نو پا هستم تازه به عکاسی علاقه مند شدم
در هر صورت با افزایش بودجه تصمیم به خرید SLR گرفتم و کلا Lslr رو بیخیال ( d3100 یا 550D )
بازم دم بچه های گل این فروم گرم بابت راهنماییاشون
پیروز باشید
بنده بلافاصله با ایشان مکاتبه کردم و در همین حین شال و کلاه کردم که از محل کار عازم بشم به سوی فروشگاه که.....................جواب آمد از خارج تهیه کردند
فقط یک نکته ای هست که باید توجه داشته باشید که بدنه تنهایی عکس خوب رو ثبت نمی کنه و به طور قطع در صورت علاقه به عکاس جدی شما نیاز به لنز های خوب خواهید داشتنقل قول:
دوستان عزیز ممنون از راهنمایی هاتون
واقعا کمکم کرد برای انتخاب
راستش من منظورم اصلا عکاسی نجومی نبود بلکه عکاسی از سوژه ها توی نور کم یا نور لایت خیلی به نظرم زیباست
در مورد اینکه جناب mahanlive عزیز فرمودن من آشنایی کامل ندارم باید عرض کنم که درسته من اصلا آشنایی ندارم و خیلی نو پا هستم تازه به عکاسی علاقه مند شدم
در هر صورت با افزایش بودجه تصمیم به خرید SLR گرفتم و کلا Lslr رو بیخیال ( d3100 یا 550D )
بازم دم بچه های گل این فروم گرم بابت راهنماییاشون
پیروز باشید
هر چی تحقیق کردم متوجه دلیل 140 هزارتومن اختلاف بین LX3 و LX5 نشدم .
دوستان من توی انتخاب sx30 و hs20 موندم دوربین قبلیم S3 بود اون رو فروختم و می خوام بین این دو دوربینی که گفتم یکی رو انتخاب کنم
اگر بخوایم از جمیع جهات به این دو دوربین نگاه کنیم کدام یک ارجحیت خرید پیدا می کنه ؟
ممنون
آنچه که مشخصات نشون میده فوجی با توجه به قیمتش دوربین بهتریه ولی یه مسئله ای که اهمیتشم کم نیست مقوله نرم افزار دوربینه که فقط با تست عکسها میشه . باید دید فوجی از این نظر خوب کار کرده یا نه .
سلام دوست عزیز hs20 دوربین خوبی تو این رده است من چندتا از عکسای که گرفتم و گذاشتم برات ببین بعد اگه سوالی بود در خدمتم
http://www.akkasee.com/forum/album.php?u=18207
http://aks.akkasee.com/photos/169673...3BsortBy%253A&
http://aks.akkasee.com/photos/169673...Type%253ADESC&
سلام بر شما دوست عزیز
اگه منظورتون سوالتونه، باید بگم این یک پسته نه تاپیک:)
ضمن اینکه سوالتون از پایه مورد داره!! بالاخره هر دوربینی یه سری معایب و یه سری مزایا داره!! و این قانون شامل تمامی دوربینهاست چه 200 هزار تومانی، چه یک میلیونی، چه هشت میلیونی و ........
موفق باشید........
سلام دوستان
من قصد خريد دوربين دارم
ميخوام شروع كنم واسه حرفه اي عكس بگيرم
خودم هنوزآماتور هستم
حد اكثر تا 1 تومن ميتونم هزينه كنم
فقط واسه لذت بردن خودم ميخوام عكس بگيرم
نه قراره عكاسي بزنم نه آتليه
اما عكس حرفه اي و خوب ميخوام بگيرم
اگه بخوام DSLR بگيرم فقط پولم به نيكون دي3100 ميخوره اما نميدونم با همين لنز روش ميتونم خوب كار كنم يا نه نيازه چند تا لنز با قيمت بالا بگيرم؟
واسه همين گفتم شايد slr like هم واسه كار من خوب باشه
خودم فك ميكنم fuji hs20 خوب باشه اما نميدونم كاراييش واسه من خيلي فرق داره با دي3100 يا نه؟
اساتيد اول بهم بگين با اين بودجه و شرايط dslr بگيرم يا slr like
و اگه slr like ميگين بگيرم بگين چي خوبه
ممنون
سلام دوست عزیز
، خب یک slr از یک slr like خیلی بهتره اما کاربری شما هم خیلی مهمه من خودم تو شرایط شما بودم و hs20 رو انتخاب کردم الانم خیلی راضیم عکس های خوبی هم انداختم تا حالا
ولی خیلی های دیگه d3100 رو انتخاب میکنن و اونا هم قطعا پشیمون نیستند هر گروه دلایل خودشونو دارند و که هموشونم درسته ، d3100 تو حرفه ای ها بهترین نیست و وقتی شما پا به عرصه حرفه ای بذارید خیلی وسیعه و اون موقع بعد از چند مدت این لنز ارضاتون نمیکنه بدنه رو عوض میکنید و... که اینها عیب نیست بلکه میتونه حسن هم باشه چون شما دارید به سوی پیشرفت قدم بر میدارید ولی من به شخصه نخواستم انقدر درگیر دوربین و لنز و ..... بشم و هی خرج کنم سعی کردم اون بودجمو بیشترین لذتو ازش ببرم و مثلا یه پرینتر گرفتم و ... و از همون ابتدا خودمو محدود کردم دیگه الان نه مشکل لنز دارم نه..... فقط و فقط از عکاسی لذت میبرم خب طبعا اون کیفیت حرفه ای هم ندارم ولی همین کیفیت و امکانات منو کاملا راضی کرده ،شما میتونی یه سر به تاپیک hs20 بزنی و عکسهایی که من و دوستان گذاشتیم رو ببینید اگه راضیتون میکنه خب چه اشکال داره شما 300 جلوترید و باهاش میتونید یه کار دیگه بکنید حتی یه کامپکت بگیرید، این نظر منه ولی نه من نه هیچکسی نمیتونه منکر قابلیت های یه دوربین حرفه ای و لنز خور بشه
خب به نظر من اگه خواستید slr like بگیرید hs20 جزو بهترین انتخاب هاست ,ولی تو حرفه ای ها تا 1 تومن فکر کنم گزینه های بهتری هم وجود داره
البته برای اذت بردن خودتون حتی با یه کامپکت هم میتونید لذت ببرید ولی عکس خوب هم باید ببینید معیارتون چیه از یه عکس خوب ،من اگه یه پراید داشته باشم یه پژو بگیرم میگم wow ولی یکی شاید یه ماکسیما داشته باشه یه موهاوی هم بگیره wow نگه بسته به توقع شماست ببخشید سرتونو درد اوردم امیدوارم مکتون کرده باشم
این وسیله نیست که هدف توجیه میکنه این هدف که وسیله رو مشخص میکنه
ممنون از جواب خوب و كاملتون
من قرار نيست 2 روز ديگه هي لنز عوض كنم و اينا
يعني درسم اجازه همچون چيزي رو بهم نميده
پس بهتره با slr like كار كنم
اما ايا hs20 رو انتخاب كنم يا نه پيشنهاد ديگه اي هم هست؟
البته این نظر من بود و دوستان دیگه قطعا نظر منو ندارن ولی من تجربه شخصیمو صادقانه گفتم
تو این رده فعلا از نظر من hs20 و hx100v سونی اگه درست نوشته باشم اسمشو انتخاب های بهتری هستند ولی به دلایلی به نظر من همون فوجی بهتره ، 1-زوم دستیش 2-قابلیت نصب فلاش خارجی 3-وایدت بودن لنز 24 ولی تو سونی 28 4-که از همه مهم تره ساپورت raw که سونی این قابلیت مهمو نداره و از نظر قیمت هم به صرفه تره
باز هم امری هست در خدمتم
سلام.
من برای تابستون تو یه کلاس عکاسی اسم نوشتم.می خوام یه دوربین نیه حرفه ای بخرم بین چندتا مدل مرددم!می خواستم راهنماییم کنید!قیمتش هم 600 تا 700 بیشتر نشه!
HS20 یاfz40/100 یاp500
sony nex 3 رو یکی از سایتها داره 695تومن میفروشه که گزینه خوبیه.
منظورت دیجی کالاست؟
اون قیمتش برای تک لنز!
برا زوم اپتیکال باید یه لنز دیگه بگیرم...
سلام.دوستان کسی نمیدونه قیمت ها کی پایین میاد؟اصلا پایین میاد یا نه؟تا 500 دوربین چی پیشنهاد میکنید؟قیمت hx100v الان تو بازار چنده؟پایین میاد؟دیگه تو این رنج قیمت چی پیشنهاد می کنید؟
ببخشید دوستان که تو اولین پستم تو این سایت اینهمه سوال پرسیدم.خواهشا کمک کنید
Canon S95 و S90 رو توی کامپکت ها جا انداختی که از همه اینا با کیفیت تره :)
ظاهرا فوجی برای این دوربین جایگزینی معرفی نکرده .فقط S200 EXR هست که اونم داره از رده خارج میشه.الآنم رفته سراغ HS10 و HS20 پر نویز !
کسی دوربین مشابهی سراغ داره ؟ از هر برندی هم که باشه مهم نیست ولی نویز کم و زوم بالا رو ترکیب کرده باشه :)
متشکرم
فعلا وجود ندارد به جز خود فوجی حرکتی کند. ترکیب زوم بالا و سنسور 2/3 اینچی - نویز کم- چند سالیست که تنها یاداور نام فوجی بوده.
شما که اس 200 بیچاره رو نابودش کردید:biggrin: 6/1 کدومه ؟ منظورتون 1/6 اینچه یا 1.6 اینچ؟
منظور شما 1/1.6 اینچه که کمی کوچکتر از 2/3 اینچ ( سنسور اس100 ) است . تصحیح جابجایی کسرها کار خیلی راحتیه و البته ضروری که از کاربران قدیمی انتظار میره. کافیه کسر رو برعکس بنویسید.
سایز سنسورها:
فایل پیوست 13981
پدر s200 EXR رو که میشناسید؟ s100fs سنسورش یه کمی بزرگتر بود . دو سوم اینچ یا همون 1/1.5 اینچ
سلام....
مدتها بود به دنبال يك فروم استاندارد فارسي زبان براي مشاوره در زمينه خريد دوربين عكاسي ميگشتم...
خوشبختانه به فروم "عكاسي" رسيدم چون واقعا سر نظر دهي و مقايسه با جديت بحث ميشه و نظرات كمتر سليقه اي و از روي علاقه مندي هاي شخصي بيان ميشه كه اين ميتونه بهتر به يكي مثل من كه اطلاعاتش در زمينه عكاسي و دوربين كمه خيلي كمك كنه...
------------------------------------------------------------------------
بنده قصد خريد يك دوربين SLR LIKE رو دارم...(با توجه به بودجه ي كمتر از 600 هزار تومان )
به اين نتيجه رسيدم يكي از اين سه دوربين رو بگيرم ( با توجه به معيار هاي خودم براي خريد)
HS20 DSC-HX100V SX30 IS
تاپيك هاي مرتبط در خصوص اين سه دوربين رو توي فروم "عكاسي" ديدم و تمام صفجات رو خوندم...
حالا بين دو دوربين HS20 و HX100V گير افتادم به دلايل زير :
- باطري قلمي خور بودن HS20 برام ناراحت كننده است چون الان با يك دوربين كامپك باطري قلمي خور دارم سر ميكنم كه بعضي وقتا واقعا روي اعصاب ميره...
- تصاوير نويزي HS20 در شرايط نور كم و ايزوي پائين و بدون فلاش خيلي دلچسب نيست...
- هر دو دوربين رينگ فوكوس و زوم دستي دارن كه اين خيلي براي منه آماتور جذابه...
- داغ شدنهاي HS20 كمي نگران كننده است ( تا اونجايي كه من ميدونم اين مشكل با ارائه يك فريم وير از سوي شركت سازنده حل شده ، اما بازم روي محبوبيت اين دوربين تاثير گذاره.)
- قبلا با HX1 كار كردم اصلا نظرم رو جلب نكرد...حتي ديروز هم توي يك محيط با نور متوسط باهاش عكاسي داشتم ميكردم...زياد جالب توجه نبود و اين نگران كننده است برام كه HX100 هم كمي اين خصيصه رو به ارث برده باشه!!!
و اما انتظاراتم از يك دوربين SLR LIKE :
- سرعت عكساي پياپي بالا
- عكسبرداري به مدت طولاني و دام بالاي باطري ( با توجه به شرايط عكسبرداري بدون باطري يدك و دور از شهر !!!)
- نويز كم در شرايط نور كم
- عكاسي ماكرو ( برام عكاسي از اشيا كوچك خيلي مهم تر و جذاب تر از عكاسي لنداسكيپ هستش! اين طور در نظر بگيريد كه ميخوام سوژه رو به لنز بچسبونم!!!)
- فيلم برداري با نرخ فريم بالا ( فكر كنم هردوي اين دوربينها اين خصيصه رو دارن )
- تنوع مود هاي از پيش آماده و قابليت هاي تنظيم دستي...
و چند مورد ديگه كه الان حضور ذهن ندارم...
در نهايت بايد اين رو عرض كنم با اينكه الان يه كامپكت قديمي و ساده دارم ،اما هميشه همراهم هستش هرجا كه ميرم محاله عكس نگيرم چون از اين كار خيلي لذت مي برم و جز محبوبترين تفريحاتمه عكاسي...
لطفا يه راهنمايي با توجه به موارد بالا بكنيد و اگر دوربين ديگه اي مد نظرتون هستش خوشحال ميشم بنده رو مطلع كنيد...
(ضمنا سمپل هاي هر دو دوربين رو ديدم)
بهتر است به اینجا سری بزنید.
تاپیک مقایسه دو دوربین hs20 , hx100v : http://forum.akkasee.com/f54/t14959.html
فرمت خام ، فلاش اکسترنال و شیار لنز جهت نصب فیلتر و سایر لوازم را در hs20 مد نظر داشته باشید.
درود
روي HS20 و HX100V واقعا خيلي بحث شده . بهتره ابتدا قسمت هاي مربوط به مقايسه ي اين دو دوربين رو در بخش "کداميک بهتر است ؟" مطالعه بفرماييد . اگه نيم نگاهي هم به تاپبک هاي اين دو دوربين در قسمت هاي فنيِ "دوربين ديجيتال" داشته باشيد بد نيست .
پس از مطالعه ي تمام اين مطالب اگر باز هم مشکلي داشته داشتيد ، سوالتون رو مطرح بفرماييد تا به شکل مبسوط پاسخ بديم . فعلا براي اينکه يک کليد واسه مطالعه ي درست مطالب فوق داشته باشيد اين نکته رو عرض مي کنم که از لحاظ امکانات حرفه اي ، به نظر من فوجي بر سوني چربش داره ... از لحاظ سنسور هم جفتشون خوبن ولي تا موقعي که بررسي هاي معتبر ارايه نشه ، کسي نمي تونه نظر بده که کدومشون بهتر هستن .
راستي يادتون باشه که از هر دوربيني در سطح خودش بايد توقع داشته باشين و گفتن "تصاوير نويزي HS20 در شرايط نور كم و ايزوي پائين و بدون فلاش خيلي دلچسب نيست" به نظرم اشتباهه . اگر کيفيت بالاتر از اين مي خواين ، ديگه نه HS20 به شما جواب ميده و نه HX100V ؛ در چنين شرايطي بايد لااقل به سمت Hybrid يا entry DSLR ها بريد (که در اين صورت بايد بودجه ي بيشتري هم در نظر بگيريد) .
با آرزوي بهترين ها
پسر پارسي
پی نوشت : بخشید ! با جناب اکبری خط رو خط "از نوع نیم ساعتی" شد !
fz100 پاناسونیک هم خیلی خوبه یکم عکاس نویزیه ولی این امر در دوربین های این رده چیز عادیست ولی lcd کاملا چرخان و فرمت خام ، فلاش اکسترنال و شیار لنز جهت نصب فیلتر و سایر لوازم و فیلم برداری فول اچ دی از مزایای اصلی این دوربینه
این هم ی ریویو از این دوربین:
http://www.cameralabs.com/reviews/Pa.../verdict.shtml
fz100 = امکانات عالی در مقابل کیفیت تصویر پایین از لحاظ جزئیات در ایزوهای بالای 200
از سایت dpreview سمپل ایزو 400 ش رو با fz35 مقایسه کنید. هر کس این کارو بکنه قطعا fz100 نمیخره.
به این دلیل:
فایل پیوست 14177
شاهین جان شما باید fz35 رو با دوربین هایی مقایسه کنید که حسگر ccd داره نه با دوربین هایی که حسگر cmos دارن چون همونطور که خودت میدونی حسگرر ccdکیفیت عکس های خیلی بهتری داره ولی چون سرعت پایین داره بدرد فیلم برداری فول اچ دی وسرعت عکاسی پیاپی بالا نمی خوره وگرنه اگر ایگونه در نظر بگریم fz40 , sx30 بهترین دوربین ها از لحاظ کیفیت عکس هستن که از hx100 , fz100, hs20 ی سر وگردن بهتر عکس میگیرن
به نظر شما چرا پانا سونیک تو یک سال دو تا سوپر زوم ارائه داده که یکی حسگر ccd داره ودیگری حسگر cmos ؟(fz40, fz100)
سلام.
نمونه رو گذاشتم تا دوستان تازه کار تصمیم بگیرند fz100 با سنسور cmos بخرند یا نه.
چرا نمیخوره؟ hx100 , hs20 و خیلی کامپکتهای دیگه که سنسور ccd دارند، هم فیلم برداری فول اچ دی دارند و هم سرعت عکاسی پیاپی 10fpsنقل قول:
حسگرر ccdکیفیت عکس های خیلی بهتری داره ولی چون سرعت پایین داره بدرد فیلم برداری فول اچ دی وسرعت عکاسی پیاپی بالا نمی خوره
مشابه مثالی که بنده آوردم , بسیار مشتاقم نمونه هایی ارائه دهید که در آنها برتری یا ضعف fz40 و sx30 بر hx100 و hs20 قابل رویت باشد.
برای hx100,hs20 نمونه ای سراغ ندارم ولی برای مفایسه ی fz40 وsx30 با fz100 به ریویو زیر مراجعه کنید
http://www.cameralabs.com/reviews/Pa...solution.shtml
شاهین جان بهتر است دوباره یک نگاهی به مشخصات دوربین ها ی نام برده( hx100 , hs20) بی اندازی تا متوجه بشی که حسگر های ان ها cmos است نه ccd وگرنه فکر نمیکنم پاناسونیک انقدر نادان باشه که مدل جدید سوپر زومش از مدل قبلیش کیفیت عکس پایینتری داشته باشد واون رو ارائه کنه.
fz100 که تکلیفش مشخص است دقیقا همانطور که گفتم hx100,hs20 مد نظرم است.نقل قول:
برای hx100,hs20 نمونه ای سراغ ندارم ولی برای مفایسه ی fz40 وsx30 با fz100 ... به
بله hx100,hs20 هر دو cmos هستند اما کلیت مسئله هیچ فرقی نکرد. Panasonic Lumix FX77 سنسور ccd دارد و (1920x1080 (60fps فیلم میگیرد. یا مثلا نیکون L110 سنسور ccd دارد و ماشا الله 13fps هم عکس میگیرد.نقل قول:
hx100 , hs20 و خیلی کامپکتهای دیگه که سنسور ccd دارند، هم فیلم برداری فول اچ دی دارند و هم سرعت عکاسی پیاپی 10fps
نمیتوان وضعیت fz100 را به hx100,hs20 تعمیم داد و با پیشداوری، خروجی ccd یا cmos را بر دیگری برتری دهیم.نقل قول:
fz40 , sx30 بهترین دوربین ها از لحاظ کیفیت عکس هستن که از hx100 , fz100, hs20 ی سر وگردن بهتر عکس میگیرن
دارم میبینم که این کار را کرده است.نقل قول:
وگرنه فکر نمیکنم پاناسونیک انقدر نادان باشه که مدل جدید سوپر زومش از مدل قبلیش کیفیت عکس پایینتری داشته باشد واون رو ارائه کنه.
ضمنا من از مریدان fz20 ام ... 420mm f/2.8 خیلی مرد بود.
شاهین عزیز این مطلب که من عرض کردم یک قانون کلی است و از سایت cameralabs که یک سایت معتبر است این مطلب رو ارائه دادم
For the FZ100, Panasonic has replaced the FZ38 / FZ35's 12 Megapixel CCD with a MOS sensor sporting an increased resolution of 14 Megapixels. The switch to MOS technology allows the FZ100 to offer 1080i HD video shooting along with a raft of high speed burst shooting modes that exceed the capabilities of many modern DSLRs.
صحت این مطلب رو هم میتونید در مورد دوربین های مشابه از یک کمپانی با دو حسگر متفاوت متوجه بشید
مثل :sx1,sx10 و hs20,s4000 و sx210,sx220 و....
درضمن لطفا مطالبی که خودتون نوشتید رو به من نسبت ندید : , hs20 و خیلی کامپکتهای دیگه که سنسور ccd دارند، هم فیلم برداری فول اچ دی دارند و هم سرعت عکاسی پیاپی 10fps این گفته ی خود شما بود نه بنده
بحث sx1,sx10 و fz100,fz40 درست، ولی fz40 را چه به hs20 ؟
برغم مطالب cameralabs مثالهایی که زدم نشان میدهد CCD مشکل عدیده ای برای فیلم برداری فول اچ دی و عکاسی پیاپی سریع ایجاد نمیکند، کاری نداریم با هزینه بالاتر یا به ضرب اضافه کاری طراحان و ... اتفاقا مثال هم از همان برند لومیکس بود .
در مورد خط آخر متعجبم :think:; "این گفته ی خود شما بود نه بنده " مگه من گفتم مال شماست؟
امید که در آینده با دست پر از سمپل استاندارد بیایم ببینیم خروجی sx30 سره یا hs20 یا hx100v یا fz40
خیر شما نگفتید ولی وقتی پاسخی با نقل قول در این سایت بیان میشه سخنان طرف مقابل داخل کادر ابی رنگ قرار میگیره .
در نوشته ی قبلی شما سخن خودتونو داخل کادر ابی رنگ قرار داید یعنی به عبارت دیکه اونو به من نسبت دادید.
بله منم امیدوارم که dpreview ی مقایسه ی درست حسابی از این دوربین ها بذاره ولی با اون چه که من از dp سراغ دارم احتمالا sx30 وfz40 برنده ی نهایی اند چرا که برای این سا یت بیشتر از همه کیفیت عکس مهمه تا چیز های دیگه که البته درستش همین است چون ما با دوربین عکاسی سر و کار داریم نه فیلمبرداری و غیره...
از دست شما ، پس نقل قول با تیتر این مدلی واسه چیه؟ http://forum.akkasee.com/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط ... http://forum.akkasee.com/images/butt...wpost-left.png و احیانا اگر بدون نویسنده نقل شود چم معنایی دارد؟نقل قول:
در نوشته ی قبلی شما سخن خودتونو داخل کادر ابی رنگ قرار داید یعنی به عبارت دیکه اونو به من نسبت دادید.
دقیقا احتمال عکس این موضوع را هم بدهید. موردی رو سراغ دارم که با سنسور های هم سایز و رزولوشن مساوی ، CCD پاناسونیک محصول 2010 عملکرد ضعیفتری از نمونه cmos نیکون داشته است.نقل قول:
احتمالا sx30 وfz40 برنده ی نهایی اند
p300 , zs7 سایت dpreview مخصوصا در ایزو 1600
درود
این دو تکنولوژی هر دو نسبت به هم برتری هایی دارن ولی بنده هم با صحبت دوستانی که فرمودن CMOS یا CCD بودن صرفا عاملی برای برتری و کیفیت بهتر نیست ، موافقم . البته روی این مطلب می تونه در تاپیک معماری Ccd و Cmos بیشتر به بحث بشه که به امید خدا در آینده در همونجا مطالب کامل تری رو خدمت دوستان ارایه خواهم داد .نقل قول:
Wikipedia:
A CCD image sensor is an analog device. When light strikes the chip it is held as a small electrical charge in each photo sensor. The charges are converted to voltage one pixel at a time as they are read from the chip. Additional circuitry in the camera converts the voltage into digital information.
A CMOS imaging chip is a type of active pixel sensor made using the CMOS semiconductor process. Extra circuitry next to each photo sensor converts the light energy to a voltage. Additional circuitry on the chip may be included to convert the voltage to digital data.
Neither technology has a clear advantage in image quality. On one hand, CCD sensors are more susceptible to vertical smear from bright light sources when the sensor is overloaded; high-end frame transfer CCDs in turn do not suffer from this problem. On the other hand, CMOS sensors are susceptible to undesired effects that come as a result of rolling shutter.
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
این گونه مقایسه از شما که ی پیشکسوتی بعیده اخه zs7 بیچاره رو چه به p300
zs7 محصول 2010 p300 محصول 2011 zs7 ی سوپر زوم کامپکت با F3.3 - F4.9 و p300 ی کامپت ساده با F1.8 - F4.9 شما باید zs7 رو با دوربین هایی چون hx5 , sx110و... مقایسه کنید خود dpreview هم p300 رو با lx5 , s95 مقایسه کرده البته قبول دارم که سنسور کوچکتری داره ولی مقایسه ی اون با zs7 کار درستی نیست.
منظورتون رو متوجه نشدم؟نقل قول:
ولی fz40 را چه به hs20 ؟
تشكر از لطف دوستان در پاسخگويي سريع و راهنمايي هاي فروانشون...
عرض كردم كه همه تاپيك ها و تك تك پستها رو در اين خصوص مطالعه كردم...
هر دو دوربين رو مورد بررسي قرار دادم...
سايتهاي فارسي
سايتهاي غير فارسي
سايت هاي معتبر مثل dp
تصاوير ثبت شده توسط كاربران آماتور و نيمچه حرفه اي...
تمامي سمپل ها رو ديدم...
تمامي عكسهايي كه توسط دوستان همين فروم با اين 2 دوربين رو گرفتن ديدم...
اما بازم يه چيزايي هستش اين وسط كه هنوز مانع تصميم گيري نهايي ام ميشه...
در مورد HS 20
1- باطري قلمي بودن HS20 ، شايد بگين بيشتر دوربين هاي سفري باطري قلمي خور هستن و اينطوري واسه مسافرت ها بهتره...
2- داغ شدن HS20 كه به استناد نوشته هاي دوستان حل ميشه ...اما باز هم نگران كننده است...يه دوربين خوب نبايد كارش به اينجا بكشه...ولي با اين حال هنوز از فوجي پشيمون نشدم...رينگ زوم دستي...قيمت مناسبش با در نظر گرفتن تجهيزات مورد نيازش باز هم به HX100 مي چربه...البته فعلا چون سوني تازه وارده و هنوز تعادل قيمت نداره...
اما چرا سوني هنوز منو قانع نكرده:
1- تجربيات تلخ از پدر اين دوربين يعني HX1 كه واقعا نااميد كننده بود...
2- سمپل هاي هر از گاه ضعيفي كه از اين دوربين ديدم و جزئيات كم تصاويرش...
3- قيمت نهايي بيشتره بدون در نظر گرفتن تجهيزات جانبي...كه اگه بخوايم با كيف،رم، سه پايه و... يه 100 تومن از فوجي بالا تر ميزنه...ولي اين خيلي خيلي هم برام مهم نيست...در مرحله آخره...
اين رو هم اضافه كنم كه من خيلي براي خريد عجله ندارم...ميخوام بزارمش واسه آخر شهريور و يا مهر ماه كه كمي قيمت ها به تعادل برسه...
ضمنا انگار آتشي كه تازه در خصوص اين دو دوربين فروكش كرده بود رو من شعله ور كردم!!!!
درود
باتریش شارژیه . دوام بسیار زیادی هم داره . به شخصه باتری قلمی رو بیشتر می پسندم چرا که همواره میشه تعویضش کرد و در طبیعت که پریز برق وجود نداره ، به راحتی کارتون راه میوفته .نقل قول:
- باطري قلمي بودن HS20
تمام دوربین ها بلا استثناء اگر زیاد ازشون کار بکشین داغ می کنن . ایراد این دوربین یه مورد نرم افزاری بود که خوشبختانه کاملا برطرف شده . این دقیقا مثل نسخه های ویندوز می مونه که سرویس پک های متعدی برای رفع معایب شون عرضه میشه . در مورد hs20 هم از لحاظ سخت افزاری اطمینان می دم از همون ایتدا مشکلی نبوده و الان با آپدیت ها و اصلاحیه های فوجی ، مشکل نرم افزاری هم حل شده .نقل قول:
- داغ شدن HS20
اولا که سونی خیلی وقته که وارد شده . ثانیا اگه بخواد به تعادل برسه مثلا چقدر میشه ؟ به نظرم حتمی به 50 تومنی فوجی هم نمی رسه . راستی نکته ای رو که برای فوجی فراموش کردین ، فرمت خامه . فرمت raw بیش از اونکه فکرشو کنین ارزشمنده .نقل قول:
هنوز از فوجي پشيمون نشدم...رينگ زوم دستي...قيمت مناسبش با در نظر گرفتن تجهيزات مورد نيازش باز هم به HX100 مي چربه...البته فعلا چون سوني تازه وارده و هنوز تعادل قيمت نداره...
نمیشه دو بدنه رو با توجه به تاریخ عرضه بسیار متفاوت ، مقایسه کرد . HX100 واقعا مدل خوبیه منتها برای اینکه به HS20 بیارزه باید 50 تومن ارزون تر باشه نه اینکه با این اختلاف فاحش گرون تر باشه .نقل قول:
- تجربيات تلخ از پدر اين دوربين يعني HX1 كه واقعا نااميد كننده بود...
HX100 الان دقیقا چنده ؟ HS20 چنده ؟نقل قول:
- قيمت نهايي بيشتره بدون در نظر گرفتن تجهيزات جانبي...كه اگه بخوايم با كيف،رم، سه پايه و... يه 100 تومن از فوجي بالا تر ميزنه
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
آمازون كه زده 450$ واسه hx100
واسه فوجي hs20 كه زده 425$
كه توي ايران خودمون +150 بهشون بايد اضاف كنيم كه بشه قيمت فعلي هركدوم!
البته مي بايست هزينه رم رو فراموش نكرد...چون فك نكنم كمتر از 30 تومن باشه....
حالا بحث قيمت اينجا جاش نيست و چيز حساس و مهمي هم نيستش...اين مرحله ي آخره...
مهم كيفيت كاري هستش كه اگر حتي هزينه نهايي رو بالا ببره بازم ارزششو داره...
درود
راستش تا اونجای که من اطلاع دارم ، اختلاف پایه ی قیمت این دو مدل در ایران بین 120 تا 150 تومنه (اگر اشتباه می گم دوستان تصحیح کنند) و همین طور اطلاع دارید که ابزار جانبی سونی معمولا گرونتر هستن . لذا اختلاف این مدل با ابزار جانبی حدود 150 تومنه (نه 100 تومن) که دیگه هیچ توجیهی برای خرید HX100 باقی نمی ذاره . در مورد کیفیت خروجی که فرمودید دو دل هستید ، تا اونجایی که من سمپل ها رو دیدم ، تفاوت عمیقی بین خروجی این دو مدل نیست اما نمیشه به شکل دقیق مقایسه کرد که خروجی کدوم بهتره چرا که سمپل معتبری در اختیار نیست .
اما موردی که می مونه اینه که فرمودید "قيمت چيز حساس و مهمي هم نيستش" ؛ در واقع می خوام بگم که اگر اینقدر کیفیت براتون مهمه و در ضمن مشکل مالی هم ندارید ، با افزایش بودجه به 800 تومن ، مدل های هیبرید یا شبه حرفه ای هایی مثل G12 بهتر می تونن توقعتون رو برآورده کنن . با این حال من هم چنان معتقدم که HS20 به نسبت پولی که بابتش خرج می کنید ، واقعا مدل ارزشمندیه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
ممنون از راهنمايي ها و دقت نظر شما سروران گرام...
خدمتتون عرض كنم كه قبل از HS20 دوربين مد نظرم G12 بودش...اما تنوع امكانات و بهتره بگم بيشتر در امر ظاهري مغلوب HS20 شدم...
G11 رو تا حدي ميشناختم اما از G12فقط ميدونم كيفيت فيلمبرداريش به HD رسيده،چيز ديگه اي نمي دونم ازش...
اما در مورد افزايش بودجه...هركسي براي هركاري يه بودجه اي در نظر ميگيره...مثلا واسه خريد يه خودرو اگه تا 15 تومن كنار بزارين مجبورين در يك محدوده خاص خريد كنيد...اما اگه همين بودجه رو به 20 افزايش بدين تنوع محصول حتما بيشتر ميشه...
در مورد خريد هر وسيله و تجهيزاتي اين مثال صدق ميكنه ... اگه ميخواستم تا مرز حدودي 1 تومن ( البته با تجهيزات فك كنم از 1.300 بالا بزنه) بزارم ، بيشتر توجه ام به سمت D600 كانن بودش...واسه منه نيمچه آماتور هم جوابگو بود با يه لنز تله...
ولي خب واسه يه دوربين خونگي و همراه هميشگي ميخوام تا سقف 600 بيشتر نزارم...
حالا با اين اوصاف از تصميمي كه گرفته بودم بيشتر مطمعن شدم و تا اين لحظه از خريد HS20 مطمعنم...اميدوارم تا روز خريد دوربين جديدي در اين رده قيمتي و LEVEL نياد!!! D-:
البته اگه مورد ديگه اي در خصوص HS20 هستش خوشحال ميشم مطلع ام كنيد...
ضمنا اينو بازم ياد آوري كنم عكاسي مورد علاقه ي من بيشتر سوژه هاي طبيعت بصورت ماكرو و ثبت تصاوير پر تحرك و اكشن و پر سرعت و شكار لحظه اي هستش...زياد به عكاسي توي شرايط نوري كم و فضاهاي داخلي و همچنين استفاده از بزرگنمايي زياد هم علاقه اي ندارم...
ممنون از راهنمايي همتون...