-
پاسخ: کدام SLR-Like بهتر است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام
با توجه به تحقيقاته من نويز تصئوير به خاطر كوچكتر بودن ابعاد سنسور فوجي س200 كمتره.
بزرگتر بودنه سنسور فوجی .بله نویز کمتر است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
راستي سراغ g11 نريد كه به كل پشيمان مي شين. به چند دليل:
عدم ويزور الكترونيك.
انتخاب با شماست
احتمالا شما G11 را با دوربینه دیگری اشتباه گرفته اید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
... و مهم تر از همه بدنه اس ال آر نداره.
یعنی SLR Like نیست پس خوب نیست؟!!!
SX20 سوپر زومه و تله ی بسیار بهتری داره(۲۰ در برابر 5) ولی اگر کسی ازلحاظ نوع عکاسی اگر نیازی نداشته باشه این موضوع مزیت نیست گرچه در حالت کلی یک امکان محسوب میشه.من با هر دو کار کردم(در واقع با هر چهارتایی که آقای رستمیان گفتند کار کردم با بعضی در حد چند ساعت با بعضی در حد چند روز)در یک ماه اخیر دوستان و اقوام نزدیک 5 دستگاه G11 خریداری کردند که باعث دسترسی بیشتر من به این دستگاه شده.بی تردید دستگاه خوبیه.بی تردید.البته نیاز عکاس اولین و مهمترین دلیل انتخاب دوربین است.من کیفیت فیلمبرداری G11 را دوست دارم 640@480ولی FZ38 با کیفیت HD فیلم برداری میکند.در ضمن من یک دستگاه F200EXR هم دارم که بسیار شبیه S200 است اما بدون اپتیک خوب ان دوربین و بی تردید خروجی ان خیلی بدتر از G11 است(البته بعد از پروسس بی نظیر میشود)
آقا ماشالله چقدر جواب اومد.خط رو خط شدیم:mlaugh::mlaugh::biggrin:
-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
خیلی خیلی متشکرم
من یک دوربین خوب برای خونه می خوام که بقیه خانواه هم بتونن ازش استفاده کنن و گیج نشن .یعنی حالت Auto ی خوبی هم داشته باشه
من خودم هم به عکاسی علاقه دارم .مخصوصا به عکاسی ماکرو و سرعت زیاد.دوربین قبلی Canon A520 بود که خرد زمین و عمرشو داد به شما .برای همین هم می خوام بدنه مقاومی هم داشته باشه
زوم تله هم زیاد تجربشو ندارم برای همین نمی دونم... برایهمین ترجیح می دو زوم خوبی داشته باشه :)
در نتیجه :
1.زیاد ... چون دوربین فیلمبرداری نداریم و این دوربین باید کار اون رو هم انجام بده :)
2.هر دو مهمه ولی شاید
ماکرو بیشتر :)
3.
کم ... ولی فکر کنم باید یاد بگیرم :::yess:::
در ضمن ... ظاهرا S200 لنز بزرگی داره ... اگه
کامپکت باشه بهتره چون راحتتر حمل میشه.ولی نمی خوام کیفیت رو فدای اندازی کوچیک کنم
ممکنه کیفیت و رنگ عکس های F200 و FZ38 رو هم با هم مقایسه کنید ؟
در ضمن اگه ممکنه به دو عکس اول این صفحه نگاه کنید(در اندازه اصلی):
http://www.trustedreviews.com/digita...ix-DMC-FZ38/p7
این عکس ها واقعا نویز دارن ؟ این بهترین حالت FZ38 هست ؟ آخه ISO هم 80 هست ... چرا عکس ها اینجوری شدند؟ شاید هم مشکل از مانیتور منه :)
خیلی خیلی متشکرم
G11 بگیر پسرم
-
نقل قول:
ختم کلام لایک رو کانن میزنه و بس
فکر نمیکنید قطعی نمیشه قانون صادر کرد.
تولید دوربین هم مثل هر محصول دیگری در طول زمان و با معرفی مدلهای جدید تغییر میکند. در ضمن فوجی و پاناسونیک هم از سازندگان خیلی خوب لایک هستند.
با شما موافقم که نیکون نتوانست دوربین های لایک بی نظیری مثل 5700 - 8700 و 8800 را تکرار کند و در این زمینه از دیگر سازندگان لایک عقب افتاد اما هیچکس از محصولات اینده دور و نزدیک این شرکت ها خبر ندارد.
یک روز میبینیم شرکتی مثل پاناسونیک که در زمینه کامپکت ها خیلی شهرت خوبی ندارد جواهری مثل LX3 را بیرون میدهد.
-
نمیدونم چرا کسی دنبال خرید CANON S90 نیست!! در صورتی که بازترین دهنه دیافراگم رو داره که درنهایت بهترین کیفیت در نور کم و کمترین عمق میدان رو برای زیباتر شدن عکس میده و تمام امکانات G11 رو هم داره . تنها کاستی این دوربین زوم پایین و فیلمبرداری معمولیشه و همچنین ظاهر ساده اش . تا جایی که تو رویو های مرتبط خوندم اکثر مردم که حرفه ای نیستن ملاک اصلی خریدشون ظاهر دوربینه که تو دلایلشون عنوان نمیکنن .این دوربین از نظر خروجی عکس قابل قیاس با کل مدلهای سونی (از ارزونترین تا گرونترین کامپکتهاش) و مدلهای پاناسونیک (غیر از LX3) و همچنین SX1 , SX20 و کل مدلهای کامپکت نیکون و الیمپوس نیست. مهمترین دلیل فروش کمش فکر میکنم ظاهر زیادی سادشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
فکر نمیکنید قطعی نمیشه قانون صادر کرد.
تولید دوربین هم مثل هر محصول دیگری در طول زمان و با معرفی مدلهای جدید تغییر میکند. در ضمن فوجی و پاناسونیک هم از سازندگان خیلی خوب لایک هستند.
با شما موافقم که نیکون نتوانست دوربین های لایک بی نظیری مثل 5700 - 8700 و 8800 را تکرار کند و در این زمینه از دیگر سازندگان لایک عقب افتاد اما هیچکس از محصولات اینده دور و نزدیک این شرکت ها خبر ندارد.
یک روز میبینیم شرکتی مثل پاناسونیک که در زمینه کامپکت ها خیلی شهرت خوبی ندارد جواهری مثل LX3 را بیرون میدهد.
از كلمه جواهر خوشم اومد :biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
نمیدونم چرا کسی دنبال خرید CANON S90 نیست!! در صورتی که بازترین دهنه دیافراگم رو داره که درنهایت بهترین کیفیت در نور کم و کمترین عمق میدان رو برای زیباتر شدن عکس میده و تمام امکانات G11 رو هم داره.
احتمالا بخاطر اينه كه اينجا تاپيك SLR-like هست ;)
ضمنا توي كامپكتها با اين سنسورهاي كوچولو زياد روي عمق ميدان كم حساب باز نكنيد.سنسور S90 تو كامپكتها هر چقدر هم كه بزرگ باشه باز كوچيكه ( جمله رو ! )
من كه با LX3 ( با اون بزرگ-سنسور كوچيكش! ) آرزو به دل عمق ميدان كم موندم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
نمیدونم چرا کسی دنبال خرید CANON S90 نیست!!
Lens not as good as G11's; softer at telephoto, high geometric distortion at wide-angle in uncorrected RAWs (but JPEGs are excellent)
البته فلاش اکسترنال نمیخوره/ویو فیندر نداره/کندتره/باتریش کمتر دوام میاره.
اما ایزوی بالاتری داره گرچه نتیجش عالی نیست
در جمهوری به من گرانتر از جی 11 قیمت دادند(دیجی کالا زده 445)
-
قیمتش مطمءنم از جی 11 100 تومن ارزونتره . جی 11 520 تومنه اینم 420 تومن میشه گیر آورد . با توجه بعضی مشخصه های بهتر باز هم خیلی از جی 11 پایینتره . هر چیزی با توجه به قیمتش تعیین میشه خوبه یا نه . مثلا lx3 تا وقتی 400 و خرده ای بود خوب بود ولی الان که گیر نمیاد و هر قیمت که بخوان میدن دیگه خوب نیست .من برای یکی از دوستان رفتیم دوربین بخریم قیمت پاناسونیک 28 با رم و کیف بود 380 تومن که به نظرم خیلی عالی می اومد و به همه پیشنهاد این دوربینو میدادم ولی با اومدن 38 که تقریبا همون امکانات رو داره با قیمت 480 تومن دیگه شاید انتخاب خوبی نباشه و با این قیمت بشه رو مدلهای دیگه فکر کرد
-
سلام
.لطف یه جایی معرفی کنید برای خریدن Panasonic Z38
یه جایی که منصف باشه و قیمتو خیلی بالا نگه و البته با گارانتی و مطمئن
2.راستی گارانتی پاناسونیک با چه شرکتیه ؟
3.باتری لیتیومی Z38 پیدا میشه ؟ یه جوری نشه که عمر باتری که تموم شد دوربینو بندازیم دور ! این باتری ها استانداردن یا فقط پاناسونیک تولید می کنه؟
متشکرم
-
سلام
مگه پاناسونيك Z38 هم داره ؟ :eek:
نكنه منظورتون FZ38 است ؟ اگر چنين است بايد بگم توي بازار ايران با نام FZ35 پيدا مي كنيد نه FZ38. اين نامگذاري (FZ38) مختص اروپاست.
گارانتي پاناسونيك با شركت بانيان الكترونيك است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
قیمتش مطمءنم از جی 11 100 تومن ارزونتره . جی 11 520 تومنه اینم 420 تومن میشه گیر آورد . با توجه بعضی مشخصه های بهتر باز هم خیلی از جی 11 پایینتره . هر چیزی با توجه به قیمتش تعیین میشه خوبه یا نه . مثلا lx3 تا وقتی 400 و خرده ای بود خوب بود ولی الان که گیر نمیاد و هر قیمت که بخوان میدن دیگه خوب نیست .من برای یکی از دوستان رفتیم دوربین بخریم قیمت پاناسونیک 28 با رم و کیف بود 380 تومن که به نظرم خیلی عالی می اومد و به همه پیشنهاد این دوربینو میدادم ولی با اومدن 38 که تقریبا همون امکانات رو داره با قیمت 480 تومن دیگه شاید انتخاب خوبی نباشه و با این قیمت بشه رو مدلهای دیگه فکر کرد
البته الان با كمي گشتن فكر ميكنم g11 رو بشه 470 يا 480 خريد. راجع به فرمايش شما هم عرض شود كه بازار دوربين همينه يعني تا يه دوربين خوبي مياد جا بيافته و قيمتش خوب ميشه شركت سازنده مدل جديدتري رو به بازار ميفرسته تا قيمت رو نگه داره.
خوب اونا هم بايد پول دربيارن ديگه
بنابراين سعي كنيد كه دائما به دنبال مدل هاي جديد نباشيد و وقتي يه دوربين خوب با قيمت معقول گير آورديد ديگه براي خريد يا توصيه اش به ديگران شك نكنيد. تجربه نشون داده تو بازار نيمه حرفه اي ها يه تغيير بزرگ توي كيفيت به ندرت رخ ميده.
پايدار باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
-shahram
بزرگتر بودنه سنسور فوجی .بله نویز کمتر است
احتمالا شما G11 را با دوربینه دیگری اشتباه گرفته اید.
یعنی SLR Like نیست پس خوب نیست؟!!!
SX20 سوپر زومه و تله ی بسیار بهتری داره(۲۰ در برابر 5) ولی اگر کسی ازلحاظ نوع عکاسی اگر نیازی نداشته باشه این موضوع مزیت نیست گرچه در حالت کلی یک امکان محسوب میشه.من با هر دو کار کردم(در واقع با هر چهارتایی که آقای رستمیان گفتند کار کردم با بعضی در حد چند ساعت با بعضی در حد چند روز)در یک ماه اخیر دوستان و اقوام نزدیک 5 دستگاه G11 خریداری کردند که باعث دسترسی بیشتر من به این دستگاه شده.بی تردید دستگاه خوبیه.بی تردید.البته نیاز عکاس اولین و مهمترین دلیل انتخاب دوربین است.من کیفیت فیلمبرداری G11 را دوست دارم 640@480ولی FZ38 با کیفیت HD فیلم برداری میکند.در ضمن من یک دستگاه F200EXR هم دارم که بسیار شبیه S200 است اما بدون اپتیک خوب ان دوربین و بی تردید خروجی ان خیلی بدتر از G11 است(البته بعد از پروسس بی نظیر میشود)
آقا ماشالله چقدر جواب اومد.خط رو خط شدیم:mlaugh::mlaugh::biggrin:
خیلی متشکرم
پس لطفا نظرتون رو در مورد FZ35 هم بگین
در ضمن کسی نگفت ... این باتری های لیتیومی بعدا راحت پیدا میشن ؟ منظورم چند سال دیگست
یک وقت دوربین نمونه رو دستمون ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
خیلی متشکرم
در ضمن کسی نگفت ... این باتری های لیتیومی بعدا راحت پیدا میشن ؟ منظورم چند سال دیگست
بله راحت پيدا مي شن. اگر درست استفاده بشه (صبر كنيد تا تقريبا خالي بشه بعد پرش كنيد) تا ده ها هزار شات فاسد نمي شه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
بله راحت پيدا مي شن. اگر درست استفاده بشه (صبر كنيد تا تقريبا خالي بشه بعد پرش كنيد) تا ده ها هزار شات فاسد نمي شه.
خیلی متشکرم
1.این باتری ها رو فقط پاناسونیک تولید می کنه یا استاندارده و با مارک های مختلف پیدا میشه ؟
2.لطفا اشتباه نکنید ... باتری های نیکلی رو باید تا آخر خالی کرد و وقتی شارژشون تموم شد زیادی روی برق نمونن. ولی باتری های لیتیومی اگه تا آخر مصرفشون کنید عمرشون کم میشه ! مثل باتری های لپ تاپ و گوشی موبایل.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
خیلی متشکرم
1.این باتری ها رو فقط پاناسونیک تولید می کنه یا استاندارده و با مارک های مختلف پیدا میشه ؟
2.لطفا اشتباه نکنید ... باتری های نیکلی رو باید تا آخر خالی کرد و وقتی شارژشون تموم شد زیادی روی برق نمونن. ولی باتری های لیتیومی اگه تا آخر مصرفشون کنید عمرشون کم میشه ! مثل باتری های لپ تاپ و گوشی موبایل.
فرهاد خان درست گفتند گرچه شما هم اشتباه نمیگی.دلیل اینکه لیتیوم یون ها را باید تا اخر استفاده کرد دیگه اون جریان معکوس در تکنولوژی سابق نیست بلکه عمر باتری بر اساس تعداد دفعات شارژ تعریف میشه و واضحه که اگه بی خودی شارژ بشه از عمرش کم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
خیلی متشکرم
نگران باتری نباش.برندهای معتبر این مشکلات رو ندارند.
اما با عرض پوزش از دوستان لومیکس دوست من رویه دوربینای پاناسونیک بجز چند استثناء اصلا حساب نمیکنم.گرچه بازم تاکید میکنم فیلبرداریش از G11 بهتره ولی د ردرجه اول باید عکساش خوشحالت کنه که نمیکنه.نشون به این نشون که خودت هم در مورد عکساش استفسار کردی.راستش من هیچ وقت با FZ35 در حد کافی کارنکردم ممکنه در دراز مدت آدم نظر دیگری پیدا کنه اما جیی 11 دوربین خیلی خوبیه حتما راضیت میکنه.
با دوستانی که Fz35 دارند یه مشورتی بکن(تویه همین فروم تاپیک دارند) اینجوری بهتر انتخاب میکنی.
پ.ن.
البته عمر این باتری ها 2تا3 هزار بار شارژه.(استانداردش 500 بار شارژه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
-shahram
فرهاد خان درست گفتند گرچه شما هم اشتباه نمیگی.دلیل اینکه لیتیوم یون ها را باید تا اخر استفاده کرد دیگه اون جریان معکوس در تکنولوژی سابق نیست بلکه عمر باتری بر اساس تعداد دفعات شارژ تعریف میشه و واضحه که اگه بی خودی شارژ بشه از عمرش کم میشه
نگران باتری نباش.برندهای معتبر این مشکلات رو ندارند.
اما با عرض پوزش از دوستان لومیکس دوست من رویه دوربینای پاناسونیک بجز چند استثناء اصلا حساب نمیکنم.گرچه بازم تاکید میکنم فیلبرداریش از G11 بهتره ولی د ردرجه اول باید عکساش خوشحالت کنه که نمیکنه.نشون به این نشون که خودت هم در مورد عکساش استفسار کردی.راستش من هیچ وقت با FZ35 در حد کافی کارنکردم ممکنه در دراز مدت آدم نظر دیگری پیدا کنه اما جیی 11 دوربین خیلی خوبیه حتما راضیت میکنه.
با دوستانی که Fz35 دارند یه مشورتی بکن(تویه همین فروم تاپیک دارند) اینجوری بهتر انتخاب میکنی.
پ.ن.
البته عمر این باتری ها 2تا3 هزار بار شارژه.(استانداردش 500 بار شارژه)
خیلی متشکرم برای توضیحات خوبتون
راستش باز من با حرفای شما دوباره بین G11 و FZ35 گیر کردم !
هر کدوم خوبیای خودشونو دارن و من هم نمی دونم کدوم بهتره !
در مورد اون عکس که آخرش کسی جواب نداد نمی دونم چرا عکس هایی که تو اینترنت می بینم اصلا راضیم نمی کنه. واقعا عجیبه !
مثلا این عکس مال G11 هست ولی رنگ ها اونقدر درهم و برهم هستند که آدم یک لحظه به G11 هم شک می کنه :
http://www.digitalcamerareview.com/assets/28903.jpg
F35 هم خیلی عکسای خوبی می گیره که جوری که شنیدم اصلا به G11 نمی رسه، ولی باید در عمل دید که نمیشه !
راستی ... تو تهران دوربین رو باید از کجا خرید ؟
من خودم تهران نیستم، می خوام کسی رو بفرستم بخره ... بگم بره کجا که به قیمت خوب پیدا کنه ؟
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
تو این بحث داغ صبر کنید تجربه خودمه در مورد باتری های خاص بگم که یکی دو هفته پیش برایم اتفاق افتاد (این تجربه را تو تاپیکی دیگه هم نقل کردم)
به توصیه من برای یکی ار اقوام مدلی از کمپاکت های پاناسونیک را خریدیم (خود دوربین خوبه و عکس هاش راضی کننده - مدل دوربین TZ15 و مدل باتری CGA-S007E)که باتری خاص خود دارد چندی پیش از من خواست برایش باتری یدک بخرم(حدود یک سال از خرید دوربین می گذرد). باتری را از نمایندگی خود پاناسونیک در جمهوری گرفتم (فقط یکی از آنها داشت!!!، همان فروشگاهی که دوربین را خریدم گفت ندارم!) و حال وقتی در شارژر قرار می دهم شارژ نمی شود و انگار یه تیکه پلاستیک در شارژر قرار دادی، اصلا هیچ اتفاقی نمی افتد!!
جلب این جاست که بسته بندی بسیار فابریکی دارد و حتی هلوگرام !!
برای من که متخصص خرید هستم (خرید دوربین نه، به عنوان مدیر واردات شرکتی در آن کار می کنم و تا حالا شکر خدا مشکل نداشتم و فامیل در بعضی خرید ها از من مشورت می گیرند با توجه به اینکه می دانم هر برند را کدام وارد کننده مادر وارد می کند و...) خیلی عجیب بود که باتری حتی در آنهایی که صراحتا چینی هستند هم نیست
الان هم باتری روی دستم مانده و چون از شهرستان آمده بودم تهران امکان پس دادن و... نبود و گرنه از فروشگاه ها سطح شهر خریده بودم هر جوری بود پسش می دادم
الته شاید بهتر باشه همون موقع باتری یدک رو بخریم و سریع پیگیر بشیم
و البته فکر می کنم که این مشکل برای براند هایی مثل کانن و نیکون کمتر اتفاق می افتد
یادتان باشد در ایران چیزی که معنا ندارد حقوق مصرف کننده است پس در خرید هایتان بسیار محتاط باشید
اصلا به عنوان مصرف کننده حق ما این است که با دوربین ها قبل خرید کار کنیم و تجربه شان کنبم حداقل در حد چند شات.
و این برای من تجربه شد که همان باتری های قلمی برای غیر حرفهای ها صد شرف دارد، با حدود 10 هزار تومان 2 جفت با کیفیتش را می توانی داشته باشی)
ببخشید کمی تاپیک اف شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
تو این بحث داغ صبر کنید تجربه خودمه در مورد باتری های خاص بگم که یکی دو هفته پیش برایم اتفاق افتاد (این تجربه را تو تاپیکی دیگه هم نقل کردم)
به توصیه من برای یکی ار اقوام مدلی از کمپاکت های پاناسونیک را خریدیم (خود دوربین خوبه و عکس هاش راضی کننده - مدل دوربین TZ15 و مدل باتری CGA-S007E)که باتری خاص خود دارد چندی پیش از من خواست برایش باتری یدک بخرم(حدود یک سال از خرید دوربین می گذرد). باتری را از نمایندگی خود پاناسونیک در جمهوری گرفتم (فقط یکی از آنها داشت!!!، همان فروشگاهی که دوربین را خریدم گفت ندارم!) و حال وقتی در شارژر قرار می دهم شارژ نمی شود و انگار یه تیکه پلاستیک در شارژر قرار دادی، اصلا هیچ اتفاقی نمی افتد!!
برای من که متخصص خرید هستم (خرید دوربین نه، به عنوان مدیر واردات شرکتی در آن کار می کنم و تا حالا شکر خدا مشکل نداشتم و فامیل در بعضی خرید ها از من مشورت می گیرند با توجه به اینکه می دانم هر برند را کدام وارد کننده مادر وارد می کند و...) خیلی عجیب بود که باتری حتی در آنهایی که صراحتا چینی هستند هم نیست
الان هم باتری روی دستم مانده و چون از شهرستان آمده بودم تهران امکان پس دادن و... نبود و گرنه از فروشگاه ها سطح شهر خریده بودم هر جوری بود پسش می دادم
و البته فکر می کنم که این مشکل برای براند هایی مثل کانن و نیکون کمتر اتفاق می افتد
یادتان باشد در ایران چیزی که معنا ندارد حقوق مصرف کننده است پس در خرید هایتان بسیار محتاط باشید
اصلا به عنوان مصرف کننده حق ما این است که با دوربین ها قبل خرید کار کنیم و تجربه شان کنبم حداقل در حد چند شات.
و این برای من تجربه شد که همان باتری های قلمی برای غیر حرفهای ها صد شرف دارد، با حدود 10 هزار تومان 2 جفت با کیفیتش را می توانی داشته باشی)
ببخشید کمی تاپیک اف شد
ببخشيد كه اين سوال رو مي پرسم بعد از چند دقيقه باتري رو از شارژر در آورديد؟براي بار اول چراغ شارژر در حدود نيم ساعت بعد روشن مي شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
ببخشید کمی تاپیک اف شد
خیلی خیلی متشکرم
اینجوری فکر می کنم FZ35 و حتی G11 به ریسکشون نمی ارزه :think:;
مشابه FZ35 تا 400 هزار تومن غیر از Canon SX20 دیگه چه دوربینی هست که باتری قلمی بخوره ؟
قیمت Sony Cyber-shot DSC-HX1 چقدره ؟
خیلی خیلی متشکرم
-
سلام
نه به خاطر يك دستمال قيصريه رو به آتش مي كشند و نه به خاطر يك بي نماز در مسجد را مي بندند. انتخاب دوربين از روي نوع باتري كار خنده داريه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
نه به خاطر يك دستمال قيصريه رو به آتش مي كشند و نه به خاطر يك بي نماز در مسجد را مي بندند. انتخاب دوربين از روي نوع باتري كار خنده داريه.
آخه شما فرض کن بهترین دوربین رو می خری و بعد از 5-6 سال دیگه این مدل باتری تولید نشه یا گیر نیاد یا ایران رو تحریم کنن !
نمیشه که بندازیش دور !
البته شما درست میگین ... فکر کنم به خاطر دانش کمم از باتری لیتیومی می ترسم ! شاید اوضا به این بدی هم نباشه ... لطفا یکم اطلاعات به منم بدین تا خیالم راحت بشه
1.هر باتری با استفاده معمولی چقدر دوام میاره ؟
2.آیا باتری های لیتیومی که تو دوربین های پاناسونیک استفاده میشه، بیشتر از باتری کای نیکلی معمولی ضرفیت دارن؟
3.آیا باتری های پاناسونیک تو انواع مختلفی ساخته میشن سا استاندارد های خاصی دارن؟ مثلا باتری دوربین 3-4 سال پیش مشابه همین باتری FZ35 هست یا هر دوربینی باتری خودشو می خواد ؟باتری دوربین های 405 سال قبل هنوز پیدا میشن ؟
4.آیا این باتری ها رو فقط پاناسونیک تولید می کنه یا اگه مارک پاناسونیکش پیدا نشد میشه با مارک دیگه ای هم پیدا کرد ؟
اگه کسی تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه ... چون خیلی نگرانم:::waw:::
خیلی متشکرم
-
سلام
اولا خيالتون رو راحت كنم كه اين روزها كمتر كسي دوربين غير DSLR و حتا DSLR رو 6-5 سال نگه مي داره. نه اينكه خراب بشه يا كار نكنه ها، عادت مردم شده (نه تاييدش مي كنم نه تكذيب).
من يك پاناسونيك FZ-5 داشتم كه الان دست يكي از دوستان فورومه. هميشه هم صبر مي كردم تا باتري به يك خط برسه و گاهي هشدار تمام شدن بده بعد شارژش مي كردم. تا لحظه اي كه دست من بود حدود 14000 شات زده بود (بيش از 4 سال) و در روز فروش؛ باتري با روز اول از نظر نگهداشتن شارژ و زمان شارژ شدن كوچكترين فرقي نكرده بود.
البته حرف هاي من به معني عدم تاييد SX20 نيست. در بسياري موارد SX20 بر FZ35 برتري داره ( مثلا هات شو و LCD ) ولي عرضم اينه كه نوع باتري هم يكي از عوامل انتخاب دوربينه ولي عامل n ام نه اول.
در مورد اينكه باتري ها تا چند سال بعد هم پيدا مي شه يا نوع متفرقه اش هم هست يا نه خيلي مطمئن نيستم ولي چيزي رو كه مطمئنم اينه كه تكنولوژي رو به پيشرفته و مسلما باتري هاي جديد در صورت استفاده ي صحيح طول عمر بسيار بيشتري از مدلهاي 5-4 سال پيش دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اولا خيالتون رو راحت كنم كه اين روزها كمتر كسي دوربين غير DSLR و حتا DSLR رو 6-5 سال نگه مي داره. نه اينكه خراب بشه يا كار نكنه ها، عادت مردم شده (نه تاييدش مي كنم نه تكذيب).
من يك پاناسونيك FZ-5 داشتم كه الان دست يكي از دوستان فورومه. هميشه هم صبر مي كردم تا باتري به يك خط برسه و گاهي هشدار تمام شدن بده بعد شارژش مي كردم. تا لحظه اي كه دست من بود حدود 14000 شات زده بود (بيش از 4 سال) و در روز فروش؛ باتري با روز اول از نظر نگهداشتن شارژ و زمان شارژ شدن كوچكترين فرقي نكرده بود.
البته حرف هاي من به معني عدم تاييد SX20 نيست. در بسياري موارد SX20 بر FZ35 برتري داره ( مثلا هات شو و LCD ) ولي عرضم اينه كه نوع باتري هم يكي از عوامل انتخاب دوربينه ولي عامل n ام نه اول.
در مورد اينكه باتري ها تا چند سال بعد هم پيدا مي شه يا نوع متفرقه اش هم هست يا نه خيلي مطمئن نيستم ولي چيزي رو كه مطمئنم اينه كه تكنولوژي رو به پيشرفته و مسلما باتري هاي جديد در صورت استفاده ي صحيح طول عمر بسيار بيشتري از مدلهاي 5-4 سال پيش دارند.
خیلی خیلی متشکرم
خیلی خیالم راحت تر شد :)
اینکه اصلا مساله ای نیست ... همون اول یک باتری اضافه هم می خرم که همیشه یکی یدک داشته باشم
اینجوری احتمالا تا سال ها مشکلی نباشه ...
فقط اگه ممکنه اسم اون دوستمون رو که دوربین دستشه بگین تا از ایشون هم بپرسم. اگه تونسته باشن باتری براش گیر بیارن دیگه هیچ مشکلی نیست :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
ببخشيد كه اين سوال رو مي پرسم بعد از چند دقيقه باتري رو از شارژر در آورديد؟براي بار اول چراغ شارژر در حدود نيم ساعت بعد روشن مي شود.
انواع راه هایی که به ذهنم می رسید را امتحان کردم، بله چندین ساعت در شارژر گذاشتم ولی انگار نه انگار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
انواع راه هایی که به ذهنم می رسید را امتحان کردم، بله چندین ساعت در شارژر گذاشتم ولی انگار نه انگار
سلام
ممکنه بگین باتری قبلی بعد از یک سال خراب شده یا نه ؟
باتری ها گارانتی ندارن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
خیلی خیلی متشکرم
اینجوری فکر می کنم FZ35 و حتی G11 به ریسکشون نمی ارزه :think:;
مشابه FZ35 تا 400 هزار تومن غیر از Canon SX20 دیگه چه دوربینی هست که باتری قلمی بخوره ؟
قیمت Sony Cyber-shot DSC-HX1 چقدره ؟
خیلی خیلی متشکرم
الان تو خط دوربین های جدید نیستم که ببینم کدوم قلمی می خورند و...
ولی همانطور که فرهاد خان گفتند، اگر باتری درست مصرف شوند تا چند سال به خوبی کار می کنند ولی مسئله این جا بود که بعضی کاربران باتری یدک می خواهند که به خوبی باتری همراه دوربین باشد.
توصیه من این است که همین ابتدا باتری یدک خود را همزمان با خرید دوربین تهیه کنید و از وجود آن در بازار قبل از مطمئن شوید (اگر خیلی باتری یدک برایتان خیلی مهم است) و آن را به درستی نگهداری کنید( نگذارید یک گوشه خاک بخورد که خراب می شود، فکر می کنم به تناوب از آن استفاده کنید خوب است)
البته میل تمام تولید کنندگان به استفاده باتری های خاص است زیرا بازده و... آنها باتوجه به حجمشان از باتری های قلمی بهتر است پس باید برای یدکی همین باتری ها راه حلی پیدا کرد و در انتخابتان نوع باتری را در اولویت های پایین تر بگذارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
ابتدا پست بالا رو بخونید تا ببنید با حرف های شما چه قدر موافق هستم ولی این نکته رو در نظر بگیرید که:
کاربر حرفه ای از زیر سنگ هم شده باتری و تجهیزات مورد نیاز خود را پیدا می کنید مثلا انلاین سفارش می دهد تا از آن ور آب برایش بیاورند حتی با هزینه بالای ارسال آن. و اصولا در بازار دوربین های حرفه ای کمتر نفس بازاری بودن و تامین نظر کاربران بیشتر حس می شود.
اما برای کاربر غیرحرفه ای این گونه نیست به دلایل مختلف
این جا بازار ایران است و تا جنس را خریدی دیگر تو را نمی شناسند! تعهدی وجود ندارد.
به فروشنده که دوربین را ازش خریدم گفتم که یک سال پیش از خودتان دوربین را خریدیم اصلا انگار نه اگار، مثلا می توانست راهنمایی کنند که مثلا برو فلان جا زنگ بزن که خود شرکت وارد کننده است تا شاید آنها بتوانند کمکت کنند....
البته برای کالاهای که کاربران آن حساس تر و کالا قیمت هایی به مراتب بالاتر دارد، تامین کننده در ایران می گوید که تا فلان سال تامین قطعت یدکی و خدمات پس از فروش و... مثل ماشین الات صنعتی و راه سازی و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
سلام
ممکنه بگین باتری قبلی بعد از یک سال خراب شده یا نه ؟
باتری ها گارانتی ندارن ؟
باتری همراه دوربین به خوبی کار می کنید و هدف این بود که یک یدکب وجود داشته باشد در مواقع مورد نیاز کار کابر لنگ نماند
معمولا در تمام شرایط گارانتی محصولا مشابه مانند تلفن همراه و نوتبوک وووو ذکر می شود که شارژر و باتری مشمول گارانتی نمی شود (ذکر کردم معمولا، باز یکی نیاد بگه فلان شرکت لپ تاپ می فروشد حتی باتری را گارانتی می کنند ...)
زیاد نگران باتری همراه دوربین نباشید اگر خوب استفاده نید به راحتی 3-4 سال برایتان کار می کند
در نظر بگیرد معمولا می گویند تا مثلا 1000 بار شارژ عمر مفید باتری یعنی اگر به طور متوسط هفته ای (در سال) دو بار شارژش کنید می شود سالی حدود صد بار!! پس تا 1000 باری کلی فاصله دارید (البته این محاسبه چندان علمی نیست ولی یک حساب سر انگشتی خوبی است)
-
خیلی خیلی خیلی از شما دوستان متشکرم
اگه کمک شما نبود ممکن بود الآن یک انتخاب اشتباه کنم
در مورد SX20 و FZ35 هم کاملا مطمئنم که FZ35 بیشتر به دردم می خوره
کیفیت تصویر FZ35 چه در ISO های پایین و هم ISO های بالا شارپ تره
کیفیت لنز و فوکوس دقیق و بی صدایی هم داره و RAW هم ذخیره می کنه
در عوض SX20 ال سی دی متحرک داره که اونم یک مزیته ولی نه به اندازه کیفیت تصویر
تصویر های این دو دوربین رو اینجا می تونید با هم مقایسه کنید :
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
لنز Fz35 از SX20 خیلی بهتره وحتی در بالا ترین زوم هم دچار chromatic aberration نمیشه :::happy:::
البته فقط با خوندن ریویوو که نمیشه دوربین خرید
اگه نکته دیگه ای از SX20 و FZ35 می دونید لطفا راهنماییم کنید تا بالاخره دوربین رو بخرم :)
دیگه خیلی خسته شدم ... :mlaugh:
متشکرم
-
انتخاب نهایی
سلام به تمام کاربران سایت؛
راستش من می خوام یه دوربین عکاسی دیجیتال بخرم و می خوام تا حدور سیصد تا سیصدوپنجاه هزار تومان هزینه کنم.
دوربینی که می خوام بخرم دوست دارم مثل دوربینهای نگاتیوی قدیمی چشمی داشته باشه و لنز داشته باشه! حالا نمی خوام لنزش عوض بشه چون دیگه خیلی گرون میشه ولی می خوام حداقل ظاهرش مثل اونا باشه!
طی دو سه ماهی که جستجو کردم، چند تا مدل رو انتخاب کردم ولی نمی دونم آخرش کدومو بخرم و کدوم بهتره! از تمام دوستان خواهش می کنم نظراتتون رو راجع به این چند مدل بگید، تا قبل از عید یکیشو انتخاب کنم و برم بخرم!
Fujifilm FinePix S1600
Fujifilm FinePix S2500HD
Nikon Coolpix P80
Nikon Coolpix P90
Nikon Coolpix L100
مقایسه هر کدام را هم می توانید از لینک زیر ببینید:
...
خواهش میکنم نظرات تخصصی خودتون رو مطرح کنید تا بتونم باخیال راحت دوربین بخرم؛
ممنون.
-
پاسخ: انتخاب نهایی
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
البته این مساله در مورد باتری خیلی صادق نیست. از اونجایی که باتری ها وسیله المترونیکی نیستن تغییرات در تکنولوژی اونها خیلی کنده. در حقیقت همین الان هم به حداکثر کارایی که از یک فرآیند الکتروشیمیایی میشه داشت نزدیک شدن و بهبود دادن این تکنولوژی دیگه دشوار شده.اگه دقت بکنین برای افزایش دوام باتری تولیدکننده ها هم بیشتر روی میزان مصرف تجهیرات کار میکنن تا خود باتری.
من خودم توی تابستون میخواستم برای هندی کم سونی مدل عهد بوقم باتری بخرم و به راحتی توی جمهوری پیداش کردم.
به نظرم در هر حال حتی توی ایران میشه به راحتی باتری های 4،5 سال پیش مارکهای معروف رو پیدا کرد.(فوقش توسط شرکت ها متفرقه ساخته شده)
-
خیلی متشکرم
همین امروز یک Panasonic FZ-35 از نمایندگی پاناسونیک تو خیابون انقلاب برام خریدن به 485 هزار تومن و انشاالله تا یکی دو هفته دیگه به دستم می رسه
با یک باتری اضافه به 22 هزار تومن و یک فیلر UV به قیمت 20 هزار تومن
کارت حافظه Toshiba 8G Class 4 رو حدودا 45 هزار تومان می گفتند که نخریدم..
فکر کنم قیمتش خیلی زیاد بود .چون حدود یک ماه قل یک کارت حافظه Teamgroup MicroSD 8GB Calss 6 برای گوشیم خریدم به 21 هزار تومان !
واقعا گرون می داده ؟اگه همینطوره یکی از همین مموری های تیم براش بخرم خیلی بهتره که :::happy::: .درایور SD هم همراهش هست
-
1.فروشنده گفته برای بار اول باتری رو 5 ساعت بزارین شارژ بشه.یک ساعت بزارینش کنار و بعد دوباره 5 ساعت دیگه بزارین شارژ بشه !
راستش به نظر خودم این کار خیلی عجیبه و ممکنه باعث Overcharge شدن و کم شدن عمر باتری بشه !
نظر شما دوستان چیه ؟ چه کار باید کرد ؟
2.توی سایت پاناسونیک خوندم برای فیلم برداری با حالت HD بهتره از مموری 10MB/s استفاده کنیم این یعنی کلاس 10 ؟ ... کسی این دوربین رو داره ؟ واقعا چه سرعت حافظه ای لازمه ؟ مموری های کلاس 10 چه قیمتی دارن ؟
3.توی دفترچه دوربین خوندم که باتری های تقلبی امکان داره نشت کنند یا منفجر من و توصیه کرده بود کا باتری اصل بخریم
توی سایت پاناسونیک هم قیمت این باتری توی آمریکا 70 دلاره ولی من از نمایندگی پاناسونیک خریدم 22 هزار تومان !!!!
از کجا بفهمم باتریش اصلیه یا نه ؟
خیلی متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
کارت حافظه Toshiba 8G Class 4 رو حدودا 45 هزار تومان می گفتند که نخریدم..
فکر کنم قیمتش خیلی زیاد بود .چون حدود یک ماه قل یک کارت حافظه Teamgroup MicroSD 8GB Calss 6 برای گوشیم خریدم به 21 هزار تومان !
واقعا گرون می داده ؟اگه همینطوره یکی از همین مموری های تیم براش بخرم خیلی بهتره که :::happy::: .درایور SD هم همراهش هست
سلام
مبارک باشه دوست عزیز
من Toshiba 8G Class 4 رو پارسال برای دوربینم به قیمت 20 هزار تومان خردیم . فروشنده بی انصافی کردن :::happy:::
نقل قول:
.توی سایت پاناسونیک خوندم برای فیلم برداری با حالت HD بهتره از مموری 10MB/s استفاده کنیم این یعنی کلاس 10 ؟ ... کسی این دوربین رو داره ؟ واقعا چه سرعت حافظه ای لازمه ؟ مموری های کلاس 10 چه قیمتی دارن ؟
من از همین مموری برای FZ28 استفاده می کنم و تا بحال با مشکلی هنگام فیلمبرداری مواجه نشدم. اگه اشتباه نکنم سرعت خواندن و نوشتن در Toshiba 8G Class 4 به ترتیب MB/s 10 و 20MB/s باشد
-
نقل قول:
سلام به تمام کاربران سایت؛
راستش من می خوام یه دوربین عکاسی دیجیتال بخرم و می خوام تا حدور سیصد تا سیصدوپنجاه هزار تومان هزینه کنم.
دوربینی که می خوام بخرم دوست دارم مثل دوربینهای نگاتیوی قدیمی چشمی داشته باشه و لنز داشته باشه! حالا نمی خوام لنزش عوض بشه چون دیگه خیلی گرون میشه ولی می خوام حداقل ظاهرش مثل اونا باشه!
طی دو سه ماهی که جستجو کردم، چند تا مدل رو انتخاب کردم ولی نمی دونم آخرش کدومو بخرم و کدوم بهتره! از تمام دوستان خواهش می کنم نظراتتون رو راجع به این چند مدل بگید، تا قبل از عید یکیشو انتخاب کنم و برم بخرم!
Fujifilm FinePix S1600
Fujifilm FinePix S2500HD
Nikon Coolpix P80
Nikon Coolpix L100
از لینک زیر مقایسه را نگاه کنید:
http://www.digikala.com/Default.aspx...on-Coolpix-P80
خواهش میکنم نظرات تخصصی خودتون رو مطرح کنید تا بتونم باخیال راحت دوربین بخرم؛
ممنون.
خواهش می کنم راهنمایی کنید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
خواهش می کنم راهنمایی کنید!
با این شرایط فکر می کنم تنها دوربین خوبی که می تونم پیشنهاد بدم سونی H20 هست که متاسفانه لنزش واید نیست !
اگه با این قضیه مشکلی ندارین فکر کنم دوربین خوبی باشه
قیمتش هم فکر می کنم حدود 330 هزار تومان هست
http://i.i.com.com/cnwk.1d/sc/33521241-2-440-OVR-1.gif
http://www.dpreview.com/reviews/spec...ony_dsch20.asp
http://reviews.cnet.com/digital-came...-33521241.html
S2500 و S1600 هم فکر نمی کنم کیفیت خوبی داشته باشن.به خاطر سابقه بد S2000 ... ولی هنوز برای قضاوت کردن زوده :::happy:::
موفق باشید
-
نظرتون درباره p80 چیه؟
من می خواهم دوربینم زوم اپتیکال بالایی داشته باشه، p80 , s2500HD هردو 18x زوم دارن!
در ضمن چیزی که خیلی برام مهمه و می خوام دوربینم حتما داشته باشه، چشمی هست. مدل شما چشمی نداره!
یه سوال دیگه هم داشتم، s2500HD نوشته شارژر باطری نداره، یعنی نمیشه باطری های این دوربین رو شارژ کرد؟ نمیشه آدم خودش براش شارژر بخره؟
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
نظرتون درباره p80 چیه؟
من می خواهم دوربینم زوم اپتیکال بالایی داشته باشه، p80 , s2500HD هردو 18x زوم دارن!
در ضمن چیزی که خیلی برام مهمه و می خوام دوربینم حتما داشته باشه، چشمی هست. مدل شما چشمی نداره!
یه سوال دیگه هم داشتم، s2500HD نوشته شارژر باطری نداره، یعنی نمیشه باطری های این دوربین رو شارژ کرد؟ نمیشه آدم خودش براش شارژر بخره؟
ممنون.
لطفا کاربردتون رو دقیق تر بگین
سرعت زیاد ؟
عکاسی رد نور کم؟
تنظیمات دستی زیاد؟
کاربری راحت؟
کیفیت رنگ و کیفیت عکس خوب؟
فیلمبرداری HD ؟
نوع باتری - لیتیومی یا قلمی ؟
-
در مورد P80 هم اینجا رو ببینید :
http://reviews.cnet.com/digital-came...-32934838.html
نوشته :
Poor noise handling above ISO 200; no raw support; relatively slow performance
یعنی اگه نور کافی نباشه تو ISO بالا تصویر حسابی نویز داره و سرعت کارشم کم هست. اینجوری ممکنه تا دوربین آماده عکس بعدی بشه سوژه از دست رفته باشه !
البته من این دوربین رو نمیشناسم و بهتره کسانی که دارن نظر بدن :::happy:::
-
راستش من برای اولین بار می خوام یه دوربین بخرم.
دوست دارم به لحاظ ظاهری، چشمی داشته باشه، لنز داشته باشه(مثل دوربینهای نگاتیوی قدیمی) و خیلی تخت و کوچک نباشه!
به لحاظ فنی هم، می خوام سرعتش بالا باشه، کیفیت عکس و فیلمش هم عالی باشه، تنظیمات دستی زیاد نداشته باشه، عکس تو نور کم هم خوب بندازه، یه باطری خوب و ارزون هم داشته باشه که بشه شارژش هم کرد، و در کل کا با هاش راحت باشه!
طی مدتی که گشتم این چند تا دوربین رو پیدا کردم که از همه بیشتر s2500HD و p80 نظرم رو گرفته! نمی دونم حالا fuji مارک خوبیه، یا نیکون بهتره؟
شما چی میگید؟
-
فوجی رو که می دونم مارک خیلی خوبیه ولی هم محصول فوق العاده تولید کرده هم محصول خیلی بد !
کلا زیاد مقید مارک نباشید مگه اینکه مارک خاصی پشتیبانی خوبی نداشته باشه :::yess:::
باشه سر فرصت یک بررسی می کنم ...
من هم تو همین قیمت ها دوربین می خواستم با کیفیت عکس و فیلم بالا و تنظیمات دستی کامل و کاربری راحت (برای بقیه خانواده :::happy::: ) آخرش رفتم Panasonic FZ35 خریدم که قیمتش 465 هست ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
دوست دارم به لحاظ ظاهری، چشمی داشته باشه، لنز داشته باشه(مثل دوربینهای نگاتیوی قدیمی) و خیلی تخت و کوچک نباشه!
به لحاظ فنی هم، می خوام سرعتش بالا باشه، کیفیت عکس و فیلمش هم عالی باشه، تنظیمات دستی زیاد نداشته باشه، عکس تو نور کم هم خوب بندازه، یه باطری خوب و ارزون هم داشته باشه که بشه شارژش هم کرد، و در کل کا با هاش راحت باشه!
طی مدتی که گشتم این چند تا دوربین رو پیدا کردم که از همه بیشتر s2500HD و p80 نظرم رو گرفته! نمی دونم حالا fuji مارک خوبیه، یا نیکون بهتره؟
شما چی میگید؟
ولله اينايي كه گفتيد اگر در يك دوربين جمع شوند به بودجه ي تعيين شده (350 هزارتومان) نمي دهند. نزديكترين چيزي كه به ذهنم مي رسد Canon SX200 IS است كه حدود 320 هزار تومان است. Canon SX10 IS هم مدتيست ناياب است ولي اگر پيدا شود به بودجه ي شما مي خورد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
شما چی میگید؟
Panasonic FZ28 هم اگه پیدا کنی فکر می کنم خیلی خوبه :::happy::: قیمتش باید زیر 380 هزار تومن اومده باشه
http://www.bobatkins.com/photography...x_dmc-fz28.jpg
اینم بررسی کامل FZ28 :
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=315510
موفق باشید ...
-
1 فایل پیوست
با تشکر از کاربر rostamiani و farhad44 .
دوربین پاناسونیک fz28 رو دیدم خیلی خوشم اومد. از دوربین sx10 is و sx20 is هم خیلی خوشم اومده، نیکون p100 هم چشمم رو گرفته.
دو تا سوال داشتم که می خواستم اگه میشه جواب بدبد:
می خواستم ببینم حالت تله و ایزو یعنی چی؟
در مورد fz28 می خواستم ببینم که تو شکل زیر اینهایی که دورشون خط کشیدم ، وقتی دوربین رو می خریم توی جعبش هست یا باید جدا بخریم؟ راستی من دوسه جا قیمت این دوربین رو پرسیدم، نداشتن؛ شما قیمت جدیدش رو ندارید؟
sx10 هم پرسیدم، گفتن مدل جدیدش sx20 هست که 450 تومنه ولی sx10 رو نداریم، قیمت جدید این دوربین رو هم اگه می دونید لطفا بنویسید.
در آخر شما از بین fz28 و sx10 و sx20 و nikon p80 یا p100 و fuji s2500hd (که قیمتش خیلی خوبه) کدومو انتخاب می کنید،
http://www.dpreview.com/reviews/comp...cfz28&show=all
لطفا دلیلتون رو هم بگید، می خوام تصمیم نهاییم رو بگیرم، نزدیک عیده میخوام تا قبل عید دوربینم رو بخرم!
-
راستش FZ28 با FZ35 جیگزین شده و SX10 هم با SX20 .برای همین تو بازار کمه.باید بگردین
لنز تله همون زوم خودمونه که تصاویر رو بزرگ تر نشون میده. مثلا 20X و 18X و 5X.
ISO هم حساسیت دوربین در برابر نور هست. مثلا توی نور کم یا نور لامپ اگه با ISO پایین عکس بگیرین، عکستون تاریک میشه.
هرچی ISO بالا تر بره تو محیط تاریک تری می تونید عکس بگیرید ولی در عوض تصویر نویز پیدا می کنه
کلا بهترین تصویر تو نور کافی و پایین ترین ISO به دست میاد ولی خیلی از مواقع نور کافی نیست :)
بعضی از دوربین ها حتی توی ISO های پایین هم نویز دارن ولی بعضی از مدل ها حتی تا ISO 800 هم نویز خاصی ندارن :)
اگه بتونید بودجه رو افزایش بدین و FZ35 بخرید، قیمتش با گارانتی و کیف حدود 465 هزار تومنه
راستش منم یک دوربین همه کاره می خواستم ... بعد از کلی بررسی رسیدم به Panasonic LUMIX FZ-38
http://nexus404.com/Blog/wp-content/...lumix-fz35.jpg
مقایسه نویز این دوربین در مقایه با مدل های دیگه
http://images.digitalcamerainfo.com/...noise-comp.gif
خوبی ها:
فیلمبرداری HD با امکان زوم
فکوس خودکار دقیق و سریع
زوم بی صده
ضبط سدای استریو
تشخیص چهره انسان و بچه و سگ و گربه !
زوم 18X
12MP
امکان ذخیره کردن چهره 6 نفر با اسم و تاریخ تولد ! تا اگه مثلا تو جمعیت عکس گرفتین روی افراد آشنا فکوس کنه !
تنظیمات دستی کامل
دکمه اختصاصی فیلم برداری
سبک و خوش دست !
بدی ها :
فلاش خارجی بهش نمیخوره
LCD ثابته و مثل SX20 نمی تونه بچرخه
مقایسه مشخصات FZ35 با SX20 و S200EXR
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sx20is%2Cpanasonic_dmcfz35%2Cfujifilm_s200exr&show=all
مقایسه نویز FZ35 و SX20 :
کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ35_FZ38/noise.shtml
کیفیت عکس FZ35 :
کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ35_FZ38/sample_images.shtml
اینم ریویوو:
کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ35_FZ38
کد:
http://www.photoreview.com.au/Panasonic/reviews/advanced/panasonic-lumix-dmcfz35.aspx
کد:
http://reviews.cnet.com/digital-cameras/panasonic-lumix-dmc-fz35/4505-6501_7-33765520.html
موفق باشید :::yess:::
-
میزان طبیعی بودن رنگ دوربین ها ( مربع رنگ واقعی و دایره رنگی هست که دوربین ثبت کرده ) :
Canon PowerShot SX20 IS
http://www.photoreview.com.au/review...colorerror.jpg
Fujifilm FinePix S200EXR
http://www.photoreview.com.au/review...colorerror.jpg
Panasonic Lumix DMC-FZ35
http://www.photoreview.com.au/review...rerror_JPG.jpg
-
سلام دوستان
دیگه شاید چشم هام نای دیدن نداشته باشه از بس این و سایت و سایت های خارجی رو زیر و رو کردم! دیگه فکر می کنم 95 درصد تصمیمم قطعی شد! خرید یک SLR Like نه چندان گران قیمت! برای اشنایی و یاد گیری با اصول عکاسی! موارد درخواستیم رو هم می گم و البته قیمت مدنظرم هم حول 350 هست حالا 20-30 تومن بالاتر هم مورد نداره (اگر واقعا بیارزه!)
1. زوم خوبی داشته باشه! مگا پیکسلشم قابل قبول باشه دیگه!
2. دوام باتری خوبی داشته باشه ( ترجیحا قلمی نباشه!)
3. قابلیت فیلم برداری HD ( این تقریبا برام مهمه!)
4. تنظیمات کاملا دستی رو داشته باشه( مثلا میخوام اصول عکاسی رو یاد بگیرم!)
5. تصاویرش از نظر رنگ زنده باشند!
پ.ن: آخر یکی پیدا نشد به ما بگه این دوربینها با چه مقدار رم چند دقیقه فیلم HD میگیرن؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
سلام دوستان
دیگه شاید چشم هام نای دیدن نداشته باشه از بس این و سایت و سایت های خارجی رو زیر و رو کردم! دیگه فکر می کنم 95 درصد تصمیمم قطعی شد! خرید یک SLR Like نه چندان گران قیمت! برای اشنایی و یاد گیری با اصول عکاسی! موارد درخواستیم رو هم می گم و البته قیمت مدنظرم هم حول 350 هست حالا 20-30 تومن بالاتر هم مورد نداره (اگر واقعا بیارزه!)
پ.ن: آخر یکی پیدا نشد به ما بگه این دوربینها با چه مقدار رم چند دقیقه فیلم HD میگیرن؟!
فکر کنم باید بگردید تو بازار Panasonic FZ28 پیدا کنید:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
سلام دوستان
دوربین فوجی S2500HD به بودجه ای که مشخص کردید می خوره که تمام خواسته های شما رو برآورده می کنه که قیمتش حدود 285 تا 300 هست . ولی باتریش قلمیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
فکر کنم باید بگردید تو بازار Panasonic FZ28 پیدا کنید:)
این دوربینی که دوستمون معرفی کردند چند روز پیش تو پاساژ حافظ 410 تومان قیمت داده شد، که باتریش هم همون چیزیه که شما میخوای. ولی با احتساب رم و کیف و این جور چیزا از بودجه شما بیشتر میشه. حسن عمده این دوربین نسبت به دوربین قبلی خروجی با فرمت Raw هست .
-
اتفاقا من هم تقریبا به همین دو گزینه دارم فکر می کنم! فوجی برای زمانیکه بخوام هزینه کمتری بکنم ولی خوب با نقد هایی که از این پاناسونیک دیدم واقعا ارزشش رو داره ولی نه با اون قیمتی (410 تومن) که شما گفتید!
از دوستان کسی قیمت داره این دوربین رو ؟!
-
410 که خیلی گرونه چون الآن FZ35 قیمتش 465 هزار تومنه !
من حدود 380 شنیده بودم .ولی چون تو بازار کمه شاید قیمتش یکم حساب و کتابی نداشته باشه :)
-
آیا تفاوت S2500HD (حدود 300) با FZ28 (حدود 400) در حدی هست که بخوام 100 تومن بیشتر خرج کنم! و اینکه FZ35 چه تفاوت فاحشی با FZ28 داشته است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
آیا تفاوت S2500HD (حدود 300) با FZ28 (حدود 400) در حدی هست که بخوام 100 تومن بیشتر خرج کنم! و اینکه FZ35 چه تفاوت فاحشی با FZ28 داشته است؟
راستش 2500HD خیلی جدید اومده برای همین ریویووی درست و حسابی ازش پیدا نکردم
حتی نمونه عکس هم ازش ندیدم ولی 2000HD رو اگه سرچ کنی متوجه می شی که عکساش زیاد چیز جالبی نبوده :)
من هم یک مدت دنبال دوربین بودم تا اینکه FZ35 رو خریدم و هنوز درست و حسابی تستش نکردم.ولی واقعا چیز عالی هست
از تفاوتش با FZ28 اینا یادمه :
کیفیت عکس یکم بهتر شده. 12 مگا پیکسل شده.دکمه اختصاصی فیلم برداری داره.
یکم تو وب بگردی تفاوت هاشو پیدا می کنی
موفق باشید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
.......و اینکه FZ35 چه تفاوت فاحشی با FZ28 داشته است؟
تفاوت ها اينهاست :
The Panasonic Lumix FZ35 increases the sensor resolution slightly to twelve megapixels, while retaining the previous camera's Leica DC Vario-Elmarit-branded 18x optical zoom lens. In the FZ35, though, the lens's image stabilization system has been upgraded from the previous MEGA O.I.S. to a new POWER O.I.S. system that is said to offer double the stabilizing power. The Panasonic FZ35 retains its predecessor's 0.2-inch electronic viewfinder and 2.7-inch LCD display, both with 100% coverage.
The Panasonic DMC-FZ35 also upgrades the previous camera's Face Detection system with recognition capability, so that it can be programmed to identify the faces of three specific individuals for labelling purposes. A new My Color mode in the DMC-FZ35 allows the user to adjust color, brightness and saturation and preview the effect immediately on the camera's display. A further upgrade is that the Lumix DMC-FZ35's high definition movie mode can now record not only with the previous camera's QuickTime Motion JPEG compression, but also with a new AVCHD Lite compression option for lower file sizes.
The Panasonic Lumix DMC-FZ35 stores its images and movies on Secure Digital cards or in a slightly reduced 40MB of built-in memory. Connectivity options include USB 2.0 High-Speed, standard definition NTSC video output, and high-def HDMI video output (although the cable for this is an optional extra). Power comes from a 7.2V, 710mAh proprietary lithium-ion battery, and the software bundle includes PHOTOfunSTUDIO 4.0 HD Edition, ArcSoft MediaImpression, ArcSoft Panorama Maker, and SilkyPix Developer Studio 3.0SE.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
410 که خیلی گرونه چون الآن FZ35 قیمتش 465 هزار تومنه !
من حدود 380 شنیده بودم .ولی چون تو بازار کمه شاید قیمتش یکم حساب و کتابی نداشته باشه :)
والا من چون خودمم قصد خرید یه Slr-like برای برادرم دارم ، یه جا تو پاساژ حافظ به چشم خورد قیمت گرفتم . شاید جای دیگه ارزون ترم پیدا شه. البته خوب خیلی کم شده الان تو بازار .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
فکر کنم با توجه به اینکه شاید برای باتری و شارژر خوب برای S2500HD باید حداقل حدود 20-40 تومان هم هزینه کنید که این هزینه رو در پاناسونیک ندارید با فرض 290 برای فوجی و 400 برای پاناسونیک، تفاوت قیمت این دو در حدود 70-90 در میاد. اگه پاناسونیک رو با قیمت 380 که دوستمون گفتند گیر بیارید که این تفاوت کمتر هم خواهد بود.
اگه فکر می کنید در آینده نیاز به فرمت Raw خواهید داشت که فکر می کنم قطعا پاناسونیک رو انتخاب کنید.
-
ببخشید فرق حسگر cmos که p100 استفاده کرده با CCD که fz28 و ... استفاده کردند، چیه؟
ممنون.
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
چند خریدید؟
من که 485 خریدم ولی ظاهرا 460 تومان هم هست :)
-
مبارکتون باشه و باهاش عکسای خوبی بگیرید.
دو سوال فنی دارم:
1- فرق حسگر cmos که p100 استفاده کرده با CCD که fz28 و ... استفاده کردند، چیه؟
2- باتری لیتیومی بهتره یا قلمی؟
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
مبارکتون باشه و باهاش عکسای خوبی بگیرید.
دو سوال فنی دارم:
1- فرق حسگر cmos که p100 استفاده کرده با CCD که fz28 و ... استفاده کردند، چیه؟
2- باتری لیتیومی بهتره یا قلمی؟
ممنون.
1.تکنولوژی ساختشون فرق می کنه
دوربین های اولیه CMOS بودن ولی بعد از اومدن CCD تکنولوژی CMOS استفاده کم تری پیدا کرد .چون CCD توی تاریکی خیلی بهتر جواب می داد و کیفیت عکس بهتری داشت.سنسور های CMOS هنوز توی وبکم ها و دوربین های ارزون قیمت کاربرد دارند
ولی بعد از سال ها که بهترین سنسور ها از نوع CCD بودند نوع جدیدی از CMOS درست کردند که کیفیت تصویرش از CCD هم بهتر بود .الآن دوربین های حرفه ای با سنسور های بزرگ CMOS تصاویر خیلی شفافی دارن ولی هنوز CMOS توی دوربین های کامپکت کاربرد زیادی نداره
شاید CMOS توی اندازه های سنسور کوچیک خوب جواب نمی ده :think:; نمی دونم ...
با این توضیحات بازم توی دوربین های Compact اصلا برای اینکه دوربینی سنسورش CMOS هست نمیشه بگیم حتما کیفیتش بهتره . باید نمونه تصاویر رو دید :::happy:::
2.باتری های نیکلی (قلمی) ظرفیت کم تری دارند و برای عمر بیشتر باید تا آخر شارژشون مصرف بشه بعد شارژش کنید و تا وقتی شارژشون تموم نشده از برق جدا نکنید و بعد از شارژ شدن هم نباید همونجوری به برق باقی بمونن :mlaugh: ... البته این بهترین حالت بود :::yess:::
خوبی دیگه این باتری ها اینه که از هر جایی می تونید اونا رو بخرید و قیمت ارزون تری هم دارند
باتری های لیتیومی در صورتی که تا آخر تموم بشن عمرشون کم میشه .پس نباید بزارین تموم بشن. و لازم هم نیست که حتما تا آخر شارژ بشن :::happy:::
این باتری ها رو شرکت سازنده دوربین تولید می کنه و باتری های شرکت های مختلف با هم فرق می کنن و البته شارژر مخصوص خودشون رو هم لازم دارن
قیمتشون هم بیشتره ولی عمر بیشتری دارن و البته سبک تر هم هستند.
امیدوارم جوابتونو گرفته باشین
موفق باشید :::yess:::
-
در ادامه صحبتهای دوستمون میشه 2تا مثال از cmos ها زد که این اواخر معرفی شدن و مایه نا امیدی بودن SX1 و HX1 که هز دو cmos بودن ولی...شاید به قول دوستمون هنوز توی قطع های کوچک موفق عمل نمیکنن.
-
ممنون از هر دو دوست عزیز بابت پاسخ هاتون.
بله جوابمو گرفتم و اینجوری که از صحبتهاتون استنباط کردم پس باتری قلمی باید بهتر باشه! درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
ممنون از هر دو دوست عزیز بابت پاسخ هاتون.
بله جوابمو گرفتم و اینجوری که از صحبتهاتون استنباط کردم پس باتری قلمی باید بهتر باشه! درسته؟
راستش نمیشه گفت کدومش بهتره
کر کدوم خوبی های خودشونو دارن
دوربین قبلی من باتری قلمی می خورد ولی دوربین جدیدم لیتیومی
برای قبلی یک شارژر سونی خریدم که خودش تا آخر شارژ رو خالی کنه و بعد شارژ کنه بعد از شارژ هم خودش قطع می کرد
ولی این لیتیومیه رو حتی می تونم یک ربع بزنم به شارژ و بکنم بدون نگرانی از کم شدن عمر باتری
برای همین من باتری لیتیومی رو بیشتر می پسندم
ولی نمیشه باتریشو از هر جایی خرید .اگه برای مسافرت و دشت و کوه می خوای ،اگه تموم بشه فقط با پریز برق می تونی کارتو راه بندازی
اگه باتری دوربینت لیتیومی بود یک باتری یدک هم بخر که خیالت راحت باشه
در ضمن ، یک باتری با اینکه گرون تره ولی لیتیومی می تونه تا 5-6 سال مصرف دوربین رو جواب بده !! (البته بستگی به طرز استفاده داره :) )
فقط یادت باشه نوع باتری به اندازه خیلی چیزای دیگه مهم نیست... هیچ وقت نوع باتری رو فدای کیفیت و امکانات دوربین نکن (مگه اینکه دلیل خوبی داشته باشی :::yess::: )
-
یه سوال هم در مورد لنزهای تله داشتم:
این لنز تله و لنزهای از این قبیل رو که روی fz28 گذاشتن و عکسش رو گرفتن، زوم رو زیاد می کنه؟ یعنی مثلا از 18x به 30x میرسونه؟ و اینکه آیا این نوع لنزها رو برای همه دوربینهای تو این سبک مثل p90 و ... میشه استفاده کرد؟ یعنی این لنز رو همه دوربینها قابل نصبه؟
http://www.safari-guide.co.uk/images...-telephoto.jpg
-
کاملا درسته اول کیفیت و امکانات بعد...من بودم لیتیوم رو انتخاب میکردم با یک یدکی.البته به شرطی که زیاد خارج از شهر میرفتم اونم به مدت طولانی.در نهایت فکر نمیکنم کار به اونجاها بکشه.همین باتری همراه با بدنه کفایت میکنه.خیالتون جمع.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
یه سوال هم در مورد لنزهای تله داشتم:
این لنز تله و لنزهای از این قبیل رو که روی fz28 گذاشتن و عکسش رو گرفتن، زوم رو زیاد می کنه؟ یعنی مثلا از 18x به 30x میرسونه؟ و اینکه آیا این نوع لنزها رو برای همه دوربینهای تو این سبک مثل p90 و ... میشه استفاده کرد؟ یعنی این لنز رو همه دوربینها قابل نصبه؟
http://www.safari-guide.co.uk/images...-telephoto.jpg
سلام
دوست عزيز لنز دوربين هاي كامپكت و Slr Like قابل تعويض نيست و به بدنه چسبيده است. در برخي از اين نوع دوربينها، شركت سازنده تمهيداتي انديشيده است كه خريدار بتواند از تجهيزاتي به نام كانورتر روي لنز اصلي استفاده كنند و معمولا دو نوع كانورتر تله و وايد براي اينگونه دوربين ها فروخته مي شوند.
كانورتر ها معمولا با استفاده از رزوه ي فيلتر لنزهاي اصلي بر روي آنها نصب مي شوند.
تاپيك هاي زير رو مطالعه كنيد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6185
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3766
عكس را به دليل كوچك بودن حجمش از نقل قول پاك نكردم.
-
من برای خواهرم می خوام یک دوربین بگیرم می خوام عکاسی در شب خوبی داشته باشه
زوم خوب باتری لیتیوم و سرعت بالا
به فیلمبرداری hd الزامی نیست
قیمت 400-500 تومن
چی پیشنهاد میشه