پارادوکس!
Printable View
دوست من اچ اس 20 دوربین همه کاره تری (عجب اصطلاحی) نسبت به جی 11 هست که بخش مهمی از این قضیه به زوم بالای این دوربین برمیگرده. از اون طرف جی 12 خروجی عکس بهتری داره که شاید برای خیلی ها مهمترین فاکتور خرید یک دوربین باشه. در کل انتخاب بین این دو دوربین با توجه به نیازهاتون خیلی راحتهنقل قول:
خدمتتون عرض كنم كه قبل از HS20 دوربين مد نظرم G12 بودش...اما تنوع امكانات و بهتره بگم بيشتر در امر ظاهري مغلوب HS20 شدم...
سلام دوستان
بنده تو سوپر زومها FZ40 رو انتخاب کردم
اگر میشه بفرمایید آیا انتخابم خوبه یا خیر ؟
قبلا FZ35 داشتم که دادمش به کسی ازش هم خیلی راضی بودم
میخوام بببینم FZ40 هم به خوبیه FZ35 هست یا خیر ؟
قیمتش الآن با گارانتی اصلی چنده تو بازار تهران ؟
سلام آقایون من s200exrنو پیدا کردم به قیمت 400 ت
بنظرتون بین این مدل و hs20 کدوم رو انتخاب کنم
زوم زیاد مهم نیست کیفیت مهمتره ولی شما نظر کلی بفرمایید و بگید چه چیزای مهمی کم داره از hs20
راستی قضیه فرمت raw که باز نمیششد با برنامه چی شد(s200)؟
مرسی
خوب اگه مطالعه کردی تفاوت هاشون رو میدونی.اگه کیفیت بهتر فیلمبرداری و وزن کمترو امکانات بیشتر می خوای hs 20exr اما اگه اینها برات مهم نیست و کیفیت عکس برات مهمتره s200exr (کیفیت عکس hs20 هم خوب هست)
در ضمن hs20 زوم بیشتر و lcd با کیفیت تر و بزرگتر داره.
من خودم hs20 دارم و بهتون پیشنهاد میکنم چون دوربین کاملی هست و اگه نخوای عکس رو توی کراپ 100 درصد نگاه کنی و فقط روی مانیتور(یا lcd بزرگ) یا چاپهای معمولی (نه خیلی بزرگ) کیفیت عکسش خوب هست
در مورد فرمت raw هم نرم افزار تبدیل به jpeg در داخل پک دوربین هست
اگه هنوز سئوالی دارین در خدمت هستم.
سلام دوستان
من می خوام یه Fujifilm HS20 بخرم. با توجه به اینکه اصفهان هستم، و اینجا در مجموع از نظر قیمت و بیمه و گارانتی مورد مناسبی پیدا نکردم، احتمالاً ناچار به خرید اینترنتی هستم. دو گزینه دارم:
1- HS20 با گارانتی تهران فوکا و بیمه، 520000 تومان + SD Ram Silicon Power Class 10 قیمت 42000 تومان + کیف X-Case (مدل نامعلوم، اما فروشنده تلفنی گفت بهش میخوره) قیمت 35000 تومان
2- HS20 با گارانتی نورنگار و بیمه (فروشنده تلفنی تاکید داشت که تا 15 ماه هرگونه مشکلی شامل این گارانتی و بیمه میشه)، 520000 تومان + SD Ram Class 10 قیمت 35000 تومان + کیف Naneu C5 قیمت 30000 تومان
با این شرایط؛
اول اینکه، با توجه به اینکه ظاهراً این دو فروشنده از معتبرترین فروشگاه ها در تهران هستند، آیا خرید اینترنتی را توصیه می کنید یا نه؟
دوم اینکه، کدام گزینه به نظر شما مناسب تر خواهد بود؟
از لطف شما بسیار سپاس گزارم.
سلام
تهران فوکا شرکت اصلی گارانتی کننده فوجی هست هرچند خیلی هم فرق ندارن و بیمه هستند.هردو فروشگاه قابل اطمینان هستند فقط ram رو شرط کن بهت اصلی بده چون تقلبی تو بازار زیاد هست.
ضمن تشکر از احسان عزیز بابت اطلاعاتشون؛
من گزینه سوم و چهارم هم دارم،
3- خرید حضوری از نمایندگی دیجیکالا در اصفهان (527000) با گارانتی فوکا و یکسال بیمه سرقت و بدنه ایران
4- خرید از فروشگاهی در اصفهان با گارانتی آهونگار و بیمه (حدود 510 فکر کنم)
راستی، کیف ها و کارت حافظه ها چطور هستن؟ راهنمایی می کنید؟ خیلی خیلی ممنونم.
دوستان من یه دوربین میخوام زیر420اینها و عکاسیش برای من مهمتر هست.بیشتر هم منظره چون کوهنوردی میکنم.خودم فوجی FinePix-S200EXR
در نظرم هست.اما فک کنم الان فقط چینش توو بازاره..میخواستم ببنیم شما چه پیشنهادی میدین؟
با توجه به فاکتور فیلم برداری که واسم مهم نیست.فقط مسئله وزن هست که اونم فک کنم قابل تحمل باشه واسه دوربینی که9/10گرفته از trustedreviews و به نظر تنضیمات دستی خوبی هم داره..اما چین:|:|:|
هم دوربین s200 هم مدل قبلی آن s100fs هر دو ساخت چین هستند اصل و فرع ندارند همه چینی هستند.
من از 2008 تا حالا دارم با یکی از این دو محصول کار میکنم از همه لحاظ عالیست کیفیت تصاویر و جنس بدنه. همه جور کار هم ازش کشیدم : زیر باران و کوه و شرجی و ... روی هر چه ژاپنیست رو سفید کرده. این چین، اونی که شما فکر میکنی نیست. محصول خروجی کمپانی فوجیست چه در چین ساخته شود چه در کشور دگر، محصول نهایی تفاوت عملکردی نخواهد داشت.( شاید تفاوت اسمبل وجود داشته باشد ولی تفاوت کیفیت و لوازم، خیر ) .با 400 تومان بهتر از s200 وجود ندارد. مگر s100 هیچ شکایتی از آن ندارم مگر در سرعت فوکوس در تله
اگر تردیدی باقی مانده مطرح بفرمایید.
سمپلهاشو تو سایتهای معتبر دیدم و حدود 20 دقیقه هم باش کار کردم. واسه منظره مشکلی با اون نخواهید داشت. همون 400 باید باشه.
برای مقایسه با s100 هم در همون چند دقیقه عکسی انداختم که متاسفانه بعدا فهمیدم s200 روی 6 مگا پیکسل تنظیم شده بود و s100 روی 11 ولی سوای بالانس رنگ ، رزولوشن مشابه به نظر میرسید.
از بین دوربینهای پاناسونیک lx3 و کنون g11 s90 s95 هرکدومشون به هزینتون بخوره عالیند و احتمالا سه مدل مذکور کنون کمی بهتر از s200 هستند اما هیچکدوم تله بالای 140 ندارند.
با سلام خدمت همه دوستان
یک سوال داشتم
آیا در دوربین های Dslr like هیستوگراف وجود دارد
یک سوال دیگر:لطفا یک لایک با بدنه شبیه به DSLR برای شروع عکاسی تا 500 هزار تومان به من معرفی کنید
من می خوام عکاسی رو در تمام شاخه ها تمرین کنم تا بعد از اون یک DSLR حرفه ای با توجه به نیاز هام بگیرم
با تشکر
اولا هیستوگرام نه هیستوگراف !
تا جایی که من دیدم هر دوربینی که یکم حرفه ای تر بوده داشته ولی تضمینی نیست که هیستوگرام رو به سرعت و نرم به روز کنه
Fuji سعی کرده بدنه و امکانات دوربین HS10 رو شبیه DSLR ها بسازه امکانات خوبی هم داره ولی اگه منظورتون از شبیه DSLR بودن فقط زوم دستی هست و فیلمبرداری HD براتون مهم نیست به نظر من Fuji S200 EXR بخرید که سنسور بزرگ تری داره و کیفیت عکسش به مراتب بهتره !:::happy:::
ارزونتر هم میشه پیدا کرد. من یک هفته قبل خریدم به 505000 تومان. اینجا نوشتم مشخصات گارانتی رو:
http://forum.akkasee.com/f22/t426.html
سلام
با تشکر از تذکری که دادید
کدوم لایک ها دارند. HS20 داره. منظورم هیستوگرام است
fuji s100fs,fuji s200EXR, fujifilm hs10, canon g12, canon sx30 هیستوگرام زنده دارند. در playeback هم امکان نمایش وجود دارد.
hs20 هم هیستوگرام زنده دارد. (احتمالا مانند hs10 با نگاه داشتن دکمه exposure compensation )
تشکر از راهنمایی که کردید.
بيايد از شيراز بخريد و كلي عكس، هم بگيريد هم ببريد.:cool: فعلا با مشخصات s200 هيچ دوربيني وجود ندارد. دوربين هاي ديگر با كيفيت عكس بهتر داريم اما با زوم محدود. (نهايتا 140 م.م تله) . قيد زوم رو ميتونيد بزنيد ولي رينگ زوم مكانيكي خيلي كاراست مخصوصا در اكت سريع و آرت.
اگر واقعا خواستيد بيايد شيراز خبرم كنيد برم بازار چك كنم داشته باشند. ميتونيد براي خريد دسته دومش هم تو سايت، آگهي خريد بديد.
مقررات ( شما به عنوان خريدار محدوديتي نداريد) http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=14097
بله در نويز خيلي فرق دارند به علت سايز سنسور بزرگتر اس200
با عرض سلام
من تازه می خوام عکاسی رو شروع کنم
برای شروع چه دوربینی بگیرم که کارایی مناسب رو داشته باشه ( با بودجه حدود 500 تومان )
خودم این دوربین و مد نظر دارم Conon SX 30 IS
ممنون اگه راهنماییم کنید.
درود
fuji HS20 بهترین انتخاب برای شماست . HS20 تقریبا در تمام موارد نسبت به SX30 دوربین بهتریه (لینک مقایسه) . البته بودجتون تنها برای خرید خود دوربین به قیمت 520 تومن کافیست و برای تجهیزات جانبی باید افزایش بودجه بدید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام دوستان یه سوالی داشتم در مورد همین دوربینای نیمه حرفه ای. میخواسم بدونم اینکه مثلا زوم اپتیکال دوربین FUJI S200 رو 436 میلیمتر اعلام میکنن مفهومش اینه که تا این زوم کیفیت تصویر کاهش پیدا نمیکنه؟؟؟ آخه من به عکاسی تله علاقه دارم و دنبال خرید یه دوربین حرفه ای با یه لنز تله بودم ولی اگه این نیمه حرفه ای ها همچین زومی بهم بدن که عالیه، ولی خب مشکوکه! این لینک رو ببینید:
http://www.camshop.ir/productview-fa-448.html
لنزشون که واقعا همون مقداری هست که گفتند. ولی اینکه کیفیت افت بکنه یا فوکوس خودکار توی اون زوم درست عکل بکنه یا نه رو باید برای هر دوربینی جدا بررسی کرد
در ضمن ... بهتره مشخصات دستگاه رو توی سایت dpreview.com ببینید.فروشگاه ها توی ثبت اطلاعات گاهی اشتباه می کنند :)
http://www.dpreview.com/news/0907/09...ilms200exr.asp
کیفیت پایین نمیاد . کلا میزان زوم از تقسیم عدد تله بر عدد واید بدست میاد و زوم 14 برابر برای همچین دوربینی زیاد نیست HS20 که زومش 30 هست.
ممنونم دوست عزیز بخاطر راهنماییتون، ولی شاید من اشتباه فهمیده بودم چون فکر میکردم مثلا اینکه واسه لنز مدل hs10 گفته شده 24-720 معنیش اینه که میتونه اندازه یه لنز تله دوربین حرفه ای زوم کنه.این درسته یا نه؟ میدونید منظورم چیه، یعنی من میتونم با یه HS10 از یه پرنده از فاصله 10-15 متری عکس تکی بگیرم؟ اگه جواب مثبته واسم توضیح بدید چرا خیلیا ترجیح میدن یه لنز تله به سه برابر قیمت این دوربینای نیمه حرفه ای واسه دوربینشون بخرن؟
درسته دوست عزیر شما با HS20 می تونید حتی از ماه هم عکس بگیرید (البته ماه کل کادرتون رو پر نخواهد کرد)
اما علت این که بعضی ها حاضرند مبالغ چند هزار دلاری بپردازند برای این گونه لنز ها
اول کیفیت خیلی خیلی بهتر این لنز ها نسبت به HS20
دوم سرعت فکوس خیلی بیشتر
سوم سیلینگ بالای این سری از لنز ها
و یه سری موارد دیگه
کسی میتونه یه لینک از نمونه عکس HS10 (یا دوربینای مشابه) توی حداکثر زومشون اینجا بذاره؟ میخوام ببینم چه کیفیتی دارن
یکی از آیتمها برای زوم تفکیک پذیری اجزاء اون شیئ هست مثلا ممکنه یه پرنده رو کامل بگذاره تو کادر ولی کیفیتش اونقدر پایینه که پرهاشو یه پارچه نشون میده. الان یه لنز 500 ممکنه چند میلیون پولش باشه ولی میتون یه لنز فونیکس 650-1350 بگیری با 250 دلار که مطمئنا به همون قیمت که میدن می ارزه.
مورد دیگه ای هم که هست و علت اصلی ارزانی در اختیار داشتن این فاصله ی کانون با قیمت کم هست ، اینه که لنز این دوربین در واقع 4.2 – 126mm و با توجه به سنسور کوچک این دوربین این فاصله کانونی بدست میاد
هنوزم مشتاقم یه نمونه عکس از آخرین زوم این دوربینا ببینم
اینم نمونه عکس های HS20 :
http://www.cameralabs.com/reviews/Fu...e_images.shtml
توش عکس های 720mm هم پیدا میشه . عکس اصلی رو هم می تونید دانلود کنید. (برای دیدن عکس ها باید ... رو دور بزنید ! )
اینم یک سایت دیگه. قسمت Focal Range رو ببینید. توی این سایت می تونید ریویووی بیشتر دوربین ها رو پیدا کنید.FZ100 و S200exr و SX30 رو هم ببینید :)
http://www.photographyblog.com/revie...image_quality/
موفق باشید
سلام دقیقا همونطور که دوستمون گفتن
به دلیل کوچکتر بودن سنسور دوربین های کامپکت و Bridge
ساخت لنزهای با رنج عجیب و غریب در مقایسه با فرمت دوربین های DSLR امکان پذیره
اما لنزهایی با این رنج های وسوسه کننده که بیشتر سفارش دپارتمان Marketing کمپانی هاست نه دلخواه عکاس ها، در کنار سنوسورهای کوچک و پر مگاپیکسل دوربین های امروز کیفیتی که شما می خواین نخواهد داشت...
سلام خدمت همه دوستان و عزیزان.چند وقته پیگیر خرید دوربین هستم!اما هنوز نتونستم اتنخاب نهایی رو بکنم!به راهنمایی هاتون نیاز دارم!
دوربینی میخوام که انداره اش مثل دوربین های حرفه ای بزرگ باشه و خوش دست!
از نظر کیفیت و زوم خوب باشه!رنج قیمت بین 600 تا 800 باشه!
خوب تا الآن خودم چند تارو انتخاب کردم اما بین اینا باز انتخابشون برام مشکل شده!
الآن انتخابم اول Nikon Coolpix P500 و بعد از اون دو مدل کانن sx30 si و sx40 hs هست!
حالا اگه شما دوربین دیگه پیشنهاد میکنید و یا در مورد این دوربینها اطلاعاتی جهت کمک میتونید بهم بدید خوشحالم میکنید!
راستی اگر کسی این مدل نیکون رو داره بگه عملکردش چطوره!؟راضی هست یا نه!؟
اینهم بگم که من یه عکاس مبتدی و آماتور هستم تازه میخوام به صورت جدی کار کنم!تا الآن هم دوربین دیجیتال نداشتم!
روی کمکتون حساب میکنم دوستان!
ممنون!
سلام!
به فروم خوش امدید!
فکر میکنم اگر بیشتر در مورد نیازها و نوع عکاسی و علاقه مندی هاتون بفرمایید اساتید بهتر بتونن راهنماییتون کنن!
مطمئنا تعریف ها از کیفیت خوب و زوم خوب متفاوت است!
در ضمن اگه دوربین قابلیت گرفتن عکسهای HDR رو داشته باشه هم عالیه!
تو سری نیکون p فقط مدل p100 قابلیت HDR داره؟؟اگه اطلاعاتی در این مورد هم دارید ممنون میشم بگید!
خوب از دوستان و اساتید ارجمند کسی نمیخواد یه راهنمایی و کمک به ما کنه!
البته ببخشید کمی عجولم!
دوربین هایی که نام بردید همه مناسبند ولی sx40 hs بهترین گزینه است .
اگر کمی صبر کنید fz150 panasonic وارد بازار میشه که اون از لحاظ امکانات وحتی کیفیت از Nikon Coolpix P500 خیلی بالاتره
بنده P500 رو مورد آزمایش قرار دادم کیفیت عکس متوسطی داره ضمن آن که موقع فیلم برداری به هنکام زوم کردن دچار مشکل میشه و لرزش دست در اون بسیار مشهود است.
گزینه های دیگری چون hs20 , hx100 هم مناسبند ولی مگا پیکسل بالا در این دو دوربین باعث شده تا کیفیت عکسشون کمی پایین بیاد در کل به نظر بنده fz150 panasonic بهترین گزینه است با توجه به امکانات بالایی که نسبت به سایر رقبا در این دسته داره .
سلام دوستان
من یه کوهنوردم و زیاد کوه میرم و حتی 1 عکس حرفه ای هم نگرفتم اما زیاد عکس گرفم و عکسام نشون داده که استعدادم خوبه همه عکسام با موبایل بوده
اما همیشه علاقه داشتم حالا میخوام یه دوربین بگیرم موندم اس ال آر بگیرم یا یه سوپرزوم یا کامپکت ؛با توجه به اینکه 1.اطلاعات عکاسی ندارم ،2.اکثرا تو کوه وقت زیادی واسه تنظیم ندارم وسرعت لازمه 3. منظره ها دور نزدیک پر نور پر برف هستند
قریبا فعالیتم کوهنوردیم نیمه حرفه ای به بالا هست اما دوس دارم عکس های خوبی بگیرم و کم کم به سمت عکاسی از طبیعت برم
اگه سوپرزوم بگیرم آیا بزودی به جائی نمی رسم که به slr و یه لنز خوب نیاز داشته باشم؟چون حتما بسمت عکاسی از طبیعت خواهم رفت
از لحاظ وزن مشکل ندارم ؛چون که قوی ام ؛)
آیا این سوپرزوم ها میتونه مطابق 3100 5100 d90 d60 بم جواب بده؟یا
ایا کیفیت خوب خروجی میده؟ آیا مجبور به خریدن یکی دیگه برای رسیدن با اهدافم نخواهم شد؟
خودم نظرم d3100 , و صد البته d5100 هست ,و یا d90 , و یا hx100
اما دوستانم سونی میگن بگیر
شما بگین چی بگیرم و چه لنزی ,ویا چه سوپرزوم؟ با توجه به 4 موردی که گفتم و البته مطمئنا وقت واسه آموزش هم بزودی میزارم ممنونم زود جواب بدین دوستم دبی هست بگم اونجا بگیره
خودم نظرم d3100 , و صد البته d5100 هست ,و یا d90 ,
و یا hx100
g12
fz0150 panasonic
canono sx40
Fuji HS20
دوستان کدام یک ؟مرا یاری کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:s
اگر ميخواهيد از انتخابتون هرگز! پشيمون نشيد صبر كنيد فوجي x-s1 بياد. من حدس ميزنم تو بازار ما حدود هشتصد تومان در بياد. در ايزو هاي پايين طبق انتظار ( مثل G12 ) كيفيتي نزديك به slr خواهيد داشت و يك لنز همه كاره با زوم و رنج كافي. ممكنه بگيد با اين هزينه slr ميخرم اما با كدوم لنز ميتونيد 600-24 ميلي متر رو پوشش دهيد ؟ دو لنز 85-16 و 400-80 ؟ سايز و هزينه و سنگيني و دردسر تعويض لنز در زمستان در كوه رو چه ميكنيد ؟
sx40 هم گزينه خوبيه ( مثل hx100,hs20 ) اما بعد از مدتي كيفيت تصاوير خريد جديدي رو ايجاب ميكنه.
(نظرات کاملا شخصی هستند)
سه دوربین اول حرفه ای هستند و عکسبرداری با آنها چندان ساده نیست و وزن آنها با لنزهایی که باید هزینه کنید فکر کنم از 3 کیلو گرم رد خواهد شد.
حتی کسانی که عکاس حرفه ای هستند و گاهی کوه میرن کامپکت رو ترجیح میدن.
از طرفی شما اولین دوربینی ست که می خرید چه معلوم در آینده به عکسبرداری در سطح حرفه ای علاقمند شوید.
اگر به زوم بالا فکر می کنید باید برید سراغ سوپرزوم ها ولی همین زوم بالای لنز کیفیت رو پایین میاره، وزن و حجم قابل ملاحظه ای هم دارن.
اما اگر نظر منو میخواهید شما با یک G12 شروع کنید هم جمع وجوره و هم کیفیت داره و کم وزنه و هم تنظیمات دستی زیادی داره
بعدها اگر دوست داشتید بسراغ یک SLR خوب و با صبر حوصله بیشتر (نه با عجله مثل الان) کوچ خواهید کرد. و تازه این G12 براتون میمونه و باز هم قابل استفاده خواهد بود.
تو سوپر زوم ها من HS20 دارم و همانطور که جناب mandy گفتن مگاپیکسل هم شده دردسر، حدس میزنم دوربین های sx40 , fz150 کیفیت خروجی بهتری داشته باشن ولی در مورد سایر امکانات اطلاع ندارم. موفق باشید.
سلام . من برای چند سال کامپکت لومیکس داشتم و الان می خوام به slr کوچ کنم . هدف اصلیم هم عکس های خانوادگی و شخصی و منظره ها هست و میخوام عکس ها در حد یه
slr واقعی باشه ! . تو رنچ 600 تا 700 چه مدل و برندی پیشنهاد میکنید ؟ من سمپل nex3 و nex5 رو دیدم و از کیفیتش و ظاهرش خوشم میاد اما یخورده انگار حرفه ای نیست !
با سلام و عرض ادب
درمورد دوربينهای SLR می تونيد به تاپيک زير مراجعه کنيد .
http://forum.akkasee.com/f28/t8700.html
این تاپیک درمورد دوربینهای SLR Like هست و با دوربينهای SLR کمی تفاوت داره .
کلا رده بندیشون فرق مي کنه .
ويا اگه دوست داريد دراین تاپیک سوال خودتون رو ادامه بديد بهتره با نوع دوربینهای SLR Like بیشتر اشنا بشيد .
مرسی از دوستان
من متوجه شدم فوجی در سوپر زوم ها و slr like ها واقعا خوب عمل میکنه
نظر شما چیه؟
نه در همه موارد.نقل قول:
من متوجه شدم فوجی در سوپر زوم ها و slr like ها واقعا خوب عمل میکنه
hs20 در كلاس خودش دوربين خوبيست . بعضي مدلهاي فوجي در كلاس خودشان هم خوب نيستند اما اون كلاس GT - مزاح - كه سنسورهاي 3/2 و 1.6/1 اينچي دارد هميشه از بهترينها بوده است s9500 , s100fs , s200EXR
برای دیدن نمایی کلی از این دوربین میتونید به لینکهای زیر مراجعه کنید:
http://photorumors.com/2011/10/06/th...i-x-s1-camera/
http://thenewcamera.com/?tag=fujifilm-x-s1
منم هنوز جای دیگه ندیدمش...!
دوستان گویا این دوربین xs1کریسمس با بازار میاد و لابد عید تو ایرانه
پس بصبرم؟
دوربین دیگه ای نیس مثه g12 که سوپرزوم باشه؟
کاش جی 12 سوپرزوم بود
راستی چرا اینقد جی 12 گرونه؟ در مقابل hs20 sx40 s200
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه واقعا هيچ موردي وجود نداره.نقل قول:
دوربین دیگه ای نیس مثه g12 که سوپرزوم باشه؟
100 دلار گرونتر از sx30 هستش كه اونم اگر فقط پاي سنسور بزرگترش بذاريد زياد نيست . ساير امكاناتش هم به كنار.نقل قول:
راستی چرا اینقد جی 12 گرونه؟
چکـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــار کنم پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــس؟
بخدا دیوونه شدم
بنده به شما slr like رو پیشنهاد میدم و این امر رو از روی تجربه ی شخصی خودم میگم چرا که بنده نیز علاقه ی زیادی به طبیعت و همچنین کوه نوردی دارم ویک دوست شکار چی هم دارم که هر موقع برای شکار میره من رو هم خبر میکنه که به عنوان یک عکاس باهاش برم .
اون چیزی هایی که در طبیعت مهم است 1. سرعت عمل 2. زوم زیاد است
به عنوان مثال همین هفته ی پیش با هم یک مار دیدیم که اولا بخاطر خطر ناک بودنش خیلی نمیشد بهش نزدیک شد ودوما اگه دیر دست به کار میشدیم میرفت بنابر وقتی دوربین رو در آوردم تا اون جا که جا داشت روش زوم کردم و تونستم هم ازش عکاسای خوبی بگیرم و هم کمی ازش فیلم برداری کردم .حالا شما فکر کنید اگر من می خواستم این کار رو با یک SLR بکنم چه قدر طول میکشید و اگر هم یک کامپکت مثل g12 داشتم که دیگه اصلا نمی تونستم روی مار زوم بکنم .
و البته چندین مثال دیگه هم دارم که اینجا دیگه از ذکر کردنشون صرف نظر میکنم .
این تجربه ای که در اختیار شما گذاشتم بعد از استفاده از دوربین های مختلف و سر در گمی های فراوان مثل شما بدست آوردم .
کلا برای یک طبیعت گرا بهترین گزینه slr like است
1.سرعت زیاد 2. زوم زیاد 3.عکس های نسبتا مناسب (بهتر از کامپکت های ساده و کمتر از slr که شما نیازی به کیفیت slr ندارید چراهمین که کیفیت عکس در مانیتور خوب باشه برای یک عکاس معمولی کافیست دیگه تو خود مجله ها هم که عکس ها رو چاپ میکنن از یک صفحه ی آچار که بیشتر نمیشه) 4. فیلمبرداری های نسبتا خوب نسبت به سایر رده ها 5 . عمر نسبتا خوب باطری و... همگی از مزیت های slr like ها هستند .
و در کل این گونه بگم که slr like ها دوربین های همه کاره هستند و کار باهاشون خیلی جذابه که بنده هم دربین اون ها اول fz150 رو پیشنهاد میدم به دلیل امکنات بالا وبعد sx40 رو والبته Fuji X-S1 که شاهین جان نام بردند به نظر خیلی عالیست . حالا دیگه تصمیم گیری به عهده ی خود شما.