با ارش جان صحبت كرديم ساعت پيش گفتم الان هم به شما دوست عزيز عرض ميكنم اگر نويز برات مهمه نگير پاناسونيك رو اگهع برات مهم نيست دوربين خوبيه ولي باز من slr رو پيشنهاد ميكنم
با ارش جان صحبت كرديم ساعت پيش گفتم الان هم به شما دوست عزيز عرض ميكنم اگر نويز برات مهمه نگير پاناسونيك رو اگهع برات مهم نيست دوربين خوبيه ولي باز من slr رو پيشنهاد ميكنم
Sony Cyber-Shot DSC-W35
سلام دوستان عزیز
از همه شما که کمکم میکنید متشکرم
با توضیحاتی که دوستان دادند احتمالا fz50 بخرم . البته كمی هم با s9600 fuji مقایسه كردم كه باز هم پاناسونیك مثل اینكه بهتره . بدلیل اینكه لرزش گیر داره .
اما یك سوال
نویز fz50 از چه ایزویی شروع میشه ؟ یعنی توی ایزوهای 100 و 200 هم داره یا نه ؟
و یک سوال دیگه عکاسی اتوماتیکش چطوره ؟
باز هم متشکرم .
بری شما انتخاب مناسبیست
من با ایزوی 200 عکسی در ابعاد 50.70 چاپ کردم.
اما در کل نویز دوربین اگر خیلی حساس باشید آزاردهنده میشه .
یک نکته بسیار مهم در مورد پاناسونیک لرزه گیرش هست ... که بی نظیره و ایزوی 200 درین دوربین برابر 500 یه دوربین معمولی جواب میده . و ایزوی 400 یک لنز IS دار.
ویرایش توسط zednax : Tuesday 11 March 2008 در ساعت 18:09
ما بر خدا توکل میکنیم
دوست عزیزدوست من
350 دی رو بگیر
به نظر بنده از 400 دی هم در برخی موارد بهتر است
بنده هم 400 دی داشتم و با 350 دی هم کار کردم
در مورد fz50
به نظر بنده کیفیت عکس اون در ایزو های پایین هم چندان دلچسب نیست
پیروز باشید
عكاسی تنها نویز نیست.
مواردی كه 350 دی برتر از 400 دی است را شاید ایشون از هر 1000 عكس هم یكی استفاده نكنند.
ایشون مایلند كه ماكرو خوب ،تله خوب،لرزشگیر خوب و ... رو با هم با قیمت معقول داشته باشند.شما میدونید یك لنز معقول لرزشگیر دار برای 350 دی چند است؟
سلام دوستان
یك سوال دارم.
چرا وقتی مشكلی در بعضی از مدلهای یك برند وجود داشته یا داره ، تمام محصولات اون برند رو به یک چشم نگاه میکنید؟؟؟؟
بعنوان مثال اگه فلان مدل دوربین نویز زیادی داشته ، این عیب بصورت ژنتیکی و جد اندر جد باید به نسل بعدش هم منتقل بشه؟؟؟؟ ویا برعکس ، اگه فلان مدل دوربین خیلی خوب بوده پس تمام محصولات اون برند خوب هستن؟؟؟؟
من با این نظریه مخالفم.
همونطور که بنده و شما در فروم های مختلف چرخ میزنیم و از نظرات دیگران آگاه میشیم ، مطمئنا اشخاصی که وابسته به شرکتهای تولیدی مختلف هستند هم همین کار رو انجام میدن تا نظرات مردم و مشکلات محصول را به مسئولان اون کارخانه فیدبک بدهند. مخصوصا کارخانجاتی که در سطح جهانی فعالیت میکنن.
مگه همه مثل ایران خودرو هستند که تمام دنیا گفت : بابا این پژو 405 داره تبدیل میشه به شومینه!!!! ولی آقای فلان میفرمودند که خیر و مرغ فقط یک پا دارد!!!!!!
چند مدت پیش میخواستم دوربین بخرم و داشتم تاپیک سونی اچ 9 رو نگاه میکردم. در پستهای اول به نویز زیاد دوربین اشاره شده بود و در آخر تاپیک به تصاویر سافت و آبرنگی!!!! در حالیکه این دو نقیض هستند.
عکسهای زیر رو از آزمایش دوربینها توسط سایت dpreview برداشتم. عکسها در ایزو 400 گرفته شدن و با شرایط یکسان.
به نسبت نویزی که بنده با چشم خودم دیدم ، بترتیب از کمترین نویز تا بیشترین نویز مرتبشون کردم. (حالا اگه چشم من اشتباه دیده یا اینکه تست انجام شده توسط دپریوو غلط بوده یا ....... به خوبی خودتون ببخشید)
و ایشالا هر کی، هر دوربینی میخره مبارکش باشه و باهاش عکسهای خوبی بگیره.
[IMG]http://i31.*******.com/nwa1dj.jpg[/IMG]
[IMG]http://i28.*******.com/2uny5pc.jpg[/IMG]
با توجه به مواردی که ذکر کردین اگه بودجتون زیر دومیلیون تومنه، پیشنهاد من هم Fz50 هست
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
سلام بر همه دوستان
بالاخره fz50 خریدم
Sony Cyber-shot H1
Panasonic Lumix DMC-FZ50 35-420mm