-
پاسخ: Canon SX 10IS يا Sony DSC-H50 كداميك بهتر است
جناب قبادي در كل عكسها(خروجي)ي sx10 جالب نيست مشكلا جزيي ديگر ,فوكوس و... خوب اين را ميگزاريم به حساب ارزان قيمت بودن دوربين و كامپكت بودن و غيره كه اساتيد ديگر قبلا اشاره كردند
و اصولا شكايتي كه من از sx10 دارم
عملكرد دوربين در محيط هاي بسته با نور كم زير نور چراغ و موارد مشابه هستش كه خيلي بده افتضاحه
فلش هم كه :(
از يك دوربين 400 توماني انتظار بيشتري :hammer:
خريد sx10 تجربه بدي بود
اگر بار ديگه بخوام دوربين بگيرم حتما انتخاب بهتري خواهم كرد (و مطمعنا كانن نخواهد بود البته اين تيكه اش شخصي بود)
در جواب سوال شما
اشتباه از طرف من بود با انتخاب اين دوربين و نه هيچ چيز ديگر
با تشكر از از تمامي دوستاني كه در بحث شركت كردند وقت گذاشتند نظر دادند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
با سلام
چه ربطي داره دوست عزيز!
عكس و عكاسي <> خانه و خانواده :eek:
خيلي بايد ببخشيد ,من كه نتونستم رابطه اي بين اين دو مقوله......:confused:
مهم اين نيست كه من نتونستم مهم اينه كه نميشه ,از اين زاويه بايد به قظيه نگاه كرد!
مطمعن باشيد اگر ميشد كساني كه sx10 داشتند حتما خلاف انرا ابراز ميداشتند.(اصلا چرا كساني كه sx10 دارند در اين بحث شركت نميكنند؟؟)
آقاي امسي
باز هم تكرار مي كنم
شما جواب سوالهاي من را نداده ايد و نمونه عكسهاي خودتان را هم در مقايسه H5 و SX10 كه عينا در شرايط مشابه گرفته ايد هنوز در سايت قرار نداده ايد (همراه با EXIF)
در مورد خانه و خانواده...منظورم اين بود كه اينجا بايد با روش علمي و تجربي و با مرجع و مدرك بحث كرد...نه با عبارات كلي و حكمهاي قطعي.
در مورد اينكه شما نتونستيد و نمي شه...من قبلا از شما دعوت كرده ام براي اينكه ميزان احساس خسارت شما تبديل به احساس نا آگاهي بشه، تشريف بياريد من در خدمت شما هستم. (پيغام خصوصي بفرستيد)
تا اين لحظه شما به درخواستهايي كه ازتون شده بي توجه بودين و فقط پست زدين.
اگر هدفتون رفع مشكل هست، لطفا كمي توجه كنيد!
اگر هم هدفتون حكم دادن و كلي حرف زدن و ...باشه، همون خانه و خانواده كه عرض كردم.
در جواب بحث SX10 داران...تا اين لحظه كسي هم اشكالات شما را تاييد هم نكرده است!
فعلا...
-
در کنار بحث شیرین خانه و خانواده فکر کنم بد نباشه یک نگاه به ریویو از چند SLR LIKE که در سایت Dpreview قرار داده شده بیاندازیم
ریویو شامل دوربین های زیر می باشد
Canon Powershot SX10 IS
Fujifilm FinePix S2000HD
Fujifilm FinePix S8100fd
Nikon Coolpix P80
Olympus SP-565UZ
Panasonic Lumix DMC-FZ28
Sony Cybershot DSC-H50
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/q109superzoomgroup
-
Arm2 عزيز barev
ارقام و اعداد روي كاغذ جاي خود
سعي كن كمي هم به واقعيات و تجربه هاي عملي توجه داشته باشي
براي يادگيري هيچ وقت دير نيست ميتوني از همين امروز شروع كني :)
اين از عادات بيشتر ما ايرانيهاست كه در همه موارد صاحب نظر هستيم
به عنوان مثال در انجمن تخصصي ماشين كسي كه مثلا تويوتا داره و در عمرش ماشين ديگه اي سوار نشده قشنگ مياد در باره تمامي ماشينهاي كره اي - آمريكايي - فراسوني از هر نوع و مدلش نظر ميده ,خوب ماليات هم نداره!
شما با اتاري بازي كردن نميتوني رانندگي ياد بگيري.....
شب خوش
-
با توجه به این بررسی در سایت dpreview ، به نظرم رسید که عکس ها تفاوت زیادی با هم ندارند ولی در کل این دوربین ها رنگ در عکس های دوربین پاناسونیک با بقیه تفاوت داشت و به نظرم جذاب تر بود، از اساتید می خوام که علت رو در صورت امکان توضیح بدن، با تشکر.
خطاب به جناب am30 ، شما هی میاید میگید اینقد کنون بده! به جون خودم بده! چرا؟ چرا چند نمونه عکس با اگزیف نمی ذارید تا خودمون قضاوت کنیم؟! چند نمونه با کنون و چند نمونه با H10 (هر چند این جا مقایسه H50 و SX10 می باشد) عکس ها را بگذارید تا ما قضاوت کنیم.
-
am30 عزيز فكر مي كنم شما دوست داريد بازي كنيد و فقط حرف اشتباه خودتان را به كرسي بنشانيد.شايد بحث كردن با افرادي مثل شما جايز نباشد.چون غير از تلف كردن وقت و سرمايه هيچ چيز ديگري نيست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
Arm2 عزيز barev
ارقام و اعداد روي كاغذ جاي خود
سعي كن كمي هم به واقعيات و تجربه هاي عملي توجه داشته باشي
براي يادگيري هيچ وقت دير نيست ميتوني از همين امروز شروع كني :)
اين از عادات بيشتر ما ايرانيهاست كه در همه موارد صاحب نظر هستيم
دوست عزیز از شما متشکرم که لطف کردید و مرا به راه راست هدایت کردید.چشم حتما از امروز شروع به یادگیری می کنم.
فکر نکنم دوستانی که در این فوروم لطف می کنند و معلوماتشان را در اختیار ما می گذارند همه ی دوربین های بازار را دارند و به لطف همین مورد در بحث شرکت می کنند.و کسی هم در این سایت کورکورانه در مورد هیچ دوربینی نظر نمیده بلکه با مطالعه ی ریویو های مختلف که در سایت های معتبرقرار داده می شه و با تجربیات خود از عکاسی نظر می دهند.
کد:
به عنوان مثال در انجمن تخصصي ماشين كسي كه مثلا تويوتا داره و در عمرش ماشين ديگه اي سوار نشده قشنگ مياد در باره تمامي ماشينهاي كره اي - آمريكايي - فراسوني از هر نوع و مدلش نظر ميده ,خوب ماليات هم نداره!
من ماشین تویوتا ندارم ولی اگر مایل باشید ساعت ها می توانم در مورد ماشین های کر ه ا ی امریکایی و ... با شما بحث کنم و همه ی مواردم با ذکر دلایل و منایع معتبر خواهد بود.
ممکن است به کسی که رانندگی بلد نیست و تازه دارد یاد می گیرد BMW بدهید و او هم به شما بگویید BMW ماشین خیلی بدی است.و در اینجا به گفته ی شما می رسیم که فرموده بودید حرف زدن مالیات ندارد.
و فکر می کنم در این سایت جای بحث های علمی است نه جای نسخه پیچیدن .
-
والا به نظر این بنده حقیر که هر دو دوربین و تست کردم
مزایای سونی اچ 50
1-سيستم كاهش نويز 3 مرحله اي
2-ريموت كنترل
3-مود عكاسي در شب با مادون قرمز (علت بهتر عکس گرفتن سونی در نور کم نسبت به کنون)
4-تنظيم نسبتا خوب تراز سفيدي
5-کیفیت خوب فیلم (با ذخیره سازی به صورت mpeg نسبت به avi کانون
6- قابلیت استفاده از زوم در حین فیلم برداری
7- داشتن باطری يون ليتيوم NP-BG1 (پول اضافه بابت شارژر و باطری قابل شارژ لازم نیست) البته مدت شارژ بالایی نداره
8- lcd بزرگتر
9- داشتن هود (آفتاب گير) در پک بسته بندی
10-فلاش عالی و بی نیاز از فلاش اکسترنال
11- رتوش داخلی عکس و نیاز کمتر به دستکاری تصاویر
مزایا و معایب کانون اس ایکس 10
1- دارای 10 مگا پیکسل کیفیت نسبت به 9.1 سونی
2- زوم قوی تر (5 برابر بیشتر سونی) ((قابل ذکره که در زوم 20 باید حتما از 3پایه استفاده کنین)
3- برند معروف تر (که من اینو مزیت نمیدونم)
4- عکس های خوب ولی نیاز به دستکاری
5- کیفیت صدای استریو فیلم
6- عکاسی در شب افتضاح
7- خوش دست تر و خوش استیل تر از سونی
8- قیمت گرانتر از سونی (70 هزار تومان گرانتر از سونی)
در کل به نظر من دوستان از خرید سونی مطمئنن رضایت بیشتر خواهند داشت
-
به گمون اونی که شما دستتون گرفتید، SX10 نبوده، SX110 بوده!
چون پردازشگر SX10 جدیدترین پردازشگر کنونه: DIGIC 4
و فرمت فیلم SX10 فرمت avi نیست و فرمت ذخیره سازی (با صدای استریو) mov است
همچنین در مود فیلمبرداری در کنون نیز می توان از زوم استفاده کرد.
هود نیز در پک SX10 وجود دارد!
فلاش SX10 به مراتب قوی تر از H50 می باشد(فروم را مطالعه بفرمایید)
رتوش عکس هم که یه عیبه، به عنوان مزیت H50 ذکر شده!
باطری قلمی بسته به نوع استفاده یک مزیته!
ماکروی کنون یه مزیت خیلی بزرگه که ذکر نکردید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesamsh
فلاش SX10 به مراتب قوی تر از H50 می باشد(فروم را مطالعه بفرمایید)
به مراتب قوی تر نیست
فلاش H50 متر9.1 است در حالی که فلاش SX10 متر5.2
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sx10is.asp
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsch50.asp
-
پست شمار 36 را مطالعه بفرمایید!
-
دوستان عزیزی که مایل اند بدونن کدامیک بهتر است ، می تونن سری به این سایت بزنن و عکسهایی که در شرایط یکسان و مختلف با هر دو دوربین گرفته شده رو با دقت بررسی کنن و مورد مقایسه قرار بدن
کد HTML:
www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arm2
به مراتب قوی تر نیست
جناب هاروطونيان! با سلام،
بنا به توضيحي كه پيشتر دادم، برد فلاش در همان شرايطي كه براي H50 ذكر شده و به ترتيب 1/9 و 18 متر است، براي SX10 به ترتيب برابر با 4/10 و 8/20 متر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arm2
به مراتب قوی تر نیست
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sx10is.asp
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsch50.asp
-=====================
با سلام
برد فلاش SX10 روي 3 حالت ضعيف و متوسط و قوي قابل تنظيم است و در حالت قوي من شخصا تست كرده ام كه تا 10 متر در منزل در نور كم را به خوبي پوشش داده است!
البته در اين حالت كناره هاي كادر در فاصله 10 تا 12 متري كمي تيره شده اند ولي در كل فلاش بسيار قوي دارد بطوري كه وقتي از سوژه نزديك با فلاش قوي استفاده مي كنيد هيچ چيزي از سوژه باقي نمي ماند و همه چيز سفيد مي شود (قدرت زياد فلاش) در مورد H50 نمي دانم چون تست نكرده ام اما آنچه در ريووها نوشته شده اينكه 9 متر مي باشد حال گفته نشده كه اين 9 متر در چه حالتي است وايد يا تله و يا اينكه آيا امكان تغيير برد مانند SX10 وجود دارد يا خير! من بعيد مي دانم اين 9 متر در حالت وايد باشد چه در اين صورت بايد قدرت بسيار عجيبي داشته باشد و من اين قدرت را از فلاش H50 بعيد مي دانم چون بارها اين دوربين را دست گرفتم و همچنين چيزي از آن بدنه تقريبا ظريف بعيد به نظر مي رسد!
با احترام كاويان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesamsh
پست شمار 36 را مطالعه بفرمایید!
در مورد قدرت فلاش اين دو دوربين
-
دوستان در مورد تكنولوژي سوپر HAD CCD سوني آيا اطلاعاتي دارند؟
نقل قول:
طرح سوپر HAD CCD پیشرفته سونی , اجازه عبور نور بیشتری را به هر پیکسل
داده , حساسیت را افزایش داده و نویز را کاهش میدهد.
اين مطلب را حين مطالعه مشخصات h5 سوني متوجه آن شدم
فكر كنم دليل اينكه سوني در محيطهاي با نور كم عكسهاي بسيار بهتري نسبت به كانن sx10 ميگيره همين مورد باشه!
-
نمیدونم چرا همه علاقه به دعوا و زیر سوال بردن امکانات و برندها دارند. بسته به نیاز شما میتوانید تصمیم بگیرید.
من حدود 3 ماه با H50 کار کردم و آخرش رفتم SX10 گرفتم. خیلی از چیزهایی که در H50 برای مردم مزیت فرض میشه برای من عدم کارایی حساب میشه و بالعکس.باید ببینید چی میخواهید.
من الآن از SX10 خیلی راضی ترم تا از H50 .
فقط تقاضا دارم که چیزهایی رو که نمیدونید ننویسید. مثل اینکه هود توی پک نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا از این دست. سلایق شخصی هم ربطی به توانایی دوربین نداره. روتوش کردن دوربین های سونی برای خیلی از کسانی که قصد عکاسی دارند یک فاجعه محسوب میشه. همچنین نوع باتری که تو سفر یا جای دورافتاده ممکنه دست و پای شما رو ببنده.
در نهایت در شرایط تقریباً مساوی من نویز بیشتری روی H50 داشتم. همچنین پراکندگی فلاش SX10بسیار بهتر از H50 میباشد که تا حدودی از خیلی روشن شدن مرکز عکس جلوگیری میکنه. البته در هر حال اگه از یک فلاش خارجی خوب استفاده کنید بهترین نتیجه را میگیرید.
تنها موردی که بعضاً (نه همیشه) در SX10 اذیت میکنه عملکرد AF در نور کمه.
البته نداشتن Remote Control نیز برای بعضی اوقات سخته.
اما یک سوال؟؟
چرا S5IS حالت عکاسی Time Lapse داشت ولی SX10 نداره؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mnavvabi
اما یک سوال؟؟
چرا S5IS حالت عکاسی Time Lapse داشت ولی SX10 نداره؟؟
با سلام، اين چه حالتي است و چه ويژگي دارد؟ واژه Lapse را در دفترچه S5IS پيدا نكردم.
-
سلام
Time Lapse Recording كه در S3 IS و احتمالا" بعد از آن، به نام Intervalometer ارايه شده بود، امكان عكس برداري با فاصله زماني مشخص (از 1 دقيقه تا 1 ساعت) و تعداد مشخص (2 تا 100 فريم) را به عكاس ميدهد؛ كه براي ثبت يك واقعه يا فرآيند، آمارگيري و ... بسيار كاربردي است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
Time Lapse Recording كه در S3 IS و احتمالا" بعد از آن، به نام Intervalometer ارايه شده بود، امكان عكس برداري با فاصله زماني مشخص (از 1 دقيقه تا 1 ساعت) و تعداد مشخص (2 تا 100 فريم) را به عكاس ميدهد؛ كه براي ثبت يك واقعه يا فرآيند، آمارگيري و ... بسيار كاربردي است.
با سلام،
اگر منظور همان Intervalometer باشد، اين قابليت فقط در S1IS تا S3IS تعبيه شده و از آن پس حذف گرديد (و لذا در S5IS هم وجود ندارد).
-
كمك فوری اچ 50 سونی یا پی 80 نیكون
:confused:
كمك فوری اچ 50 سونی یا پی 80 نیكون بگيرم
با چه گارانتيي؟
رم8گيگ چه ماركي چه گارانتيي؟
-
پاسخ: كمك فوری اچ 50 سونی یا پی 80 نیكون
دوست عزيز مثل اينكه خيلي عجله دارين.اگر كمي صبر داشته باشين و تاپيكها رو با دقت مطالعه كنيد حتما" جواب سئوال هاتون رو پيدا ميكنيد.نياز هاتون رو هم فراموش نكنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habibi1374
:confused:
كمك فوری اچ 50 سونی یا پی 80 نیكون بگيرم
با چه گارانتيي؟
رم8گيگ چه ماركي چه گارانتيي؟
سلام حبيب
من اگه باشم H50 ميگيرم.
هر دو از لحاظ فني " تقريبا " يكسانند و موردي ندارند كه باعث بشه با خريد يكي، افسوس ديگري رو بخوري:::big grin2:::
فقط سوني خدمات و لوازم جانبي اش تو ايران ( حداقل در بخش كامپكت ) به نظر من بهتره.
راستي lcd چرخان سوني نيز يك مزيت محسوب ميشه.
-
منم قطعا سونی اچ 50 رو انتخاب میکنم .
توی این رنج دوربینا بعد از کانون sx10 و پاناسونیک Fz28 به نظر من سونی بهترین انتخابه .( تو این رنج !!:confused: )
-
پاسخ: خريد دوربين غير حرفه اي
سلام دوستان
من با تحقيق بيشتر در مورد خريد دوربين در نهايت تصميم به خريد يك دوربين SLRLIKE گرفتم و LumixDMCFZ28 را انتخاب كردم .قيمت در حال حاضر 480 با كيف و رم 2 گيگ.اما امروز كه در جمهوري تهران بودم H50 با قيمت 350 هزار به فروش مي رسيد.وكمي دچار ترديد شدم (حتما بعضي از دوستان مي پرسند چرا SX10 را مد نظر قرار نميدي كه بنده بنا به دلايل شخصي اين دوربين را انتخاب نكردم) مي خوام بدانم به نظرشما دوستان گراميFZ28 با اين قيمت ارزش خريد دارد؟
(فيلمبرداري HD ,فرمت RAW وسبكي دوربين [ 417g در FZ28] برايم اهميت دارد).ولي قيمت 350 ,H50 كمي وسوسه كننده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven
سلام دوستان
من با تحقيق بيشتر در مورد خريد دوربين در نهايت تصميم به خريد يك دوربين SLRLIKE گرفتم و LumixDMCFZ28 را انتخاب كردم .قيمت در حال حاضر 480 با كيف و رم 2 گيگ.اما امروز كه در جمهوري تهران بودم H50 با قيمت 350 هزار به فروش مي رسيد.وكمي دچار ترديد شدم (حتما بعضي از دوستان مي پرسند چرا SX10 را مد نظر قرار نميدي كه بنده بنا به دلايل شخصي اين دوربين را انتخاب نكردم) مي خوام بدانم به نظرشما دوستان گراميFZ28 با اين قيمت ارزش خريد دارد؟
(فيلمبرداري HD ,فرمت RAW وسبكي دوربين [ 417g در FZ28] برايم اهميت دارد).ولي قيمت 350 ,H50 كمي وسوسه كننده است.
به نظر من، انتخاب خوبي كرده ايد...جالبه كه بالاخره رفتيد سراغ زوم!...به نظر من، اگر قراره آدم دوربيني غير از SLR خريد كنه (به هر دليلي)ّ بهتره از قابليت سوپرزوم دوربينهاي SLR-Like استفاده كنه و بره سمت اين سيستم.
در مقايسه اي در سايت Dpreview كه الان متاسفانه لينكش رو ندارم (مشهدي وحيد شما كمك كن)، اين دوربينها (كه شما نام برديد) با هم مقايسه شده اند و درنهايت بالاترين امتياز مشتركا به LumixDMCFZ28 و Canon SX10 داده شده...با درنظر گرفتن دلايل شخصي شما، فقط مي مونه پاناسونيك.
نظر شخصي من اينه كه سوني رو بيخيال شو!...ولي حتما اون مقايسه رو پيدا كن و بخون.
فعلا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
K_NMT
دوست من
به نظر من، انتخاب خوبي كرده ايد...جالبه كه بالاخره رفتيد سراغ زوم!...به نظر من، اگر قراره آدم دوربيني غير از SLR خريد كنه (به هر دليلي)ّ بهتره از قابليت سوپرزوم دوربينهاي SLR-Like استفاده كنه و بره سمت اين سيستم.
در مقايسه اي در سايت Dpreview كه الان متاسفانه لينكش رو ندارم (مشهدي وحيد شما كمك كن)، اين دوربينها (كه شما نام برديد) با هم مقايسه شده اند و درنهايت بالاترين امتياز مشتركا به LumixDMCFZ28 و Canon SX10 داده شده...با درنظر گرفتن دلايل شخصي شما، فقط مي مونه پاناسونيك.
نظر شخصي من اينه كه سوني رو بيخيال شو!...ولي حتما اون مقايسه رو پيدا كن و بخون.
فعلا...
سلام دوست عزيز و گرامي
بنده با نظر شما كاملا موافقم.قابليت سوپر زوم در دوربين هاي SLR-LIKE يك مزيت خيلي خوبي است كه به راحتي نمي توان از كنار آن گذشت.
سايت كه شما به آن اشاره فرموديد كه دوربين هاي سوپر زوم را مورد برسي قرار داده , بنده قبلا مطالعه كردم و مقايسه اين سايت را يكي از ملاك هاي خود قرار دادم.
انشا الله اگر مشكلات مالي برطرف شود ,طي چند روز آينده اين دوربين را خريداري مي كنم.
باز هم از راهنمايي شما دوست گرامي سپاسگزارم.
مگه نو LumixDMCFZ28 تو بازار پیدا میشه؟ کجا؟
قیمتش تو چه حدودیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Didyar
مگه نو LumixDMCFZ28 تو بازار پیدا میشه؟ کجا؟
قیمتش تو چه حدودیه؟
سلام دوست عزيز
در خيابان جمهوري تهران ,از 480 تا 520 به فروش مي رسد.(با كيف و رم 2گيگ)
البته بيشتر فروشگاه ها و نمايندگي پاناسونيك اين مدل را به فروش مي رسانند ولي با قيمتهاي نجومي
با سلام
قبل از تاپیک باز کردن خیلی جستجو کردم ولی آخرش متوجه نشدم خوبه sx10 یا fz28 یا 570 UZ ؟
زوم برام مهمه آیا تو زوم های بالا کنن کیفیت خوبی داره ؟اون یکی ها چی ؟زوم حین فیلم برداری چی کنن داره ؟
کیفیت این الیمپوس چطوره آخه این فقط raw داره؟ اصلا این raw به چه دردی میخوره
در ضمن از کدوم سایت میتونم به قیمت پایین بخرم؟
با تشکر
-
پاسخ: کدوم یکی sx10 یا fz28 یا 570 UZ و چند تا سوال دیگه
این مسئله الان یکی از داغترین مباحث سایتهای مختلف داخلی و خارجی شده . تازه اخیرا نیکون هم p90 رو معرفی کرده
پیشنهاد میکنم یک سر به آدرس زیر بزنید آنها را باهم مقایسه کرده
http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/
در مورد قیمت معمولا تو باراز ارزون تر گیر می آد .
-
ممنونم لطفا دیگر دوستان هم کمک کنند
در ضمن این p90 و قیمتش چنده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهناز
با سلام
قبل از تاپیک باز کردن خیلی جستجو کردم ولی آخرش متوجه نشدم خوبه sx10 یا fz28 یا 570 UZ ؟
زوم برام مهمه آیا تو زوم های بالا کنن کیفیت خوبی داره ؟اون یکی ها چی ؟زوم حین فیلم برداری چی کنن داره ؟
با تشکر
سلام
اگه فیلمبرداری برایتان مهمه fz28 با فرمت HD فیلم میگرد در هنگام فیلمبرداری قادر به زوم کردن هستید. UZ 570 هنگام فیلمبرداری قادر به زوم نیست. بنده خودم FZ28 دارم و فیلمبرداریش در محیط هایی که نور کافی وجود دارد بد نیست ولی خوب انتظار خروجی دوربین های فیلمبرداری HD نداشته باشید. همچنین محدودیت حجمی در ضبط تصاویر وجود دارد که 2 گیگ در مود های مختلف و تصویر برداری متوقف می شود و دوباره باید اقدام به فیلمبرداری کنید( HD 10min و wvga 20min و با یک رم 8 گیگ تقیریبا 45 دقیقه در مود HD قادر به فیلمبرداری هستید) خروجی عکس هایش هم اگر با تنظیماتش آشنا شوید خوب است و نکته دیگر منو و دفترچه راهنمای فارسی و وزن 470 گرمی و فرمت RAW می باشد. قیمت این دوربین همراه با کیف و رم 1 گیگ 385 می باشد .
در هنگام زوم کردن هم بنده عکس های خوبی با این دوربین گرفتم .در مورد کنن هم اینگونه که دوستان بیان می کنند مشکلی وجود ندارد واگر از سه پایه استفاده کنید نتیجه بهتری می گیرید.
در مورد خروجی عکس دوربین های مد نظر شما تفاوت چندانی وجود ندارد بنا به علایقتان هر کدام را انتخاب کنید بهترین انتخاب را انجام داده اید.
پیشنهاد می کنم حدالامکان از نمایندگی ها به طور مستقیم خرید کنید.
این هم اطلا عات جامع و کامل در مورد فرمت RAW
کد:
http://www.akkasee.com/articles/category/153/default.htm
-
20 ماه پيش:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهناز
بهترین انتخاب از بین H7,H9,S5is,Olympus SP-550uz
با سلام به خدمت همه دوستان جدید من تازه عضو شدم و میخواستم یه دوربین بخرم حالا چند تا گزینه دارم وبا کمک شما عزیزان بتونم بهترینشو بگیرم.من میخوام از بین H7,H9,S5is,Olympus SP-550uz یکی رو انتخاب کنم.
یه سوال دیگه آیا بین H7,H9 تفاوت بزرگی هست؟
لطفا در مورد هر کدوم یه مقدار توضیح بدین.ومعایبشون رو هم بگین لطفا.
با تشکر از همه دوستان
*
اگر به همين روال پيش برويد، احتمالا" 20 ماه بعد هم بين ** و ×× و ++ مقايسه خواهيد كرد.
پ.ن: اميدوارم حداقل اين تاپيك به سرانجام آن تاپيك دچار نشود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهناز
ممنونم لطفا دیگر دوستان هم کمک کنند
در ضمن این p90 و قیمتش چنده؟
p90 هنوز تو ایران ندیدم ولی تو امازون 400 $ زده
اگه ایران دیده شه به قیمت تقریبی 500 باید باشه
-
من هم مثل شما چند روزی هست ریوویو های این دوربینارو بررسی میکنم چون بین اف زد 28 و اس ایکس 10 مونده ام
اگه واقعا به عکاسی علاقه دارید با دوبین موبایل عکس بندازید ولی سراغ کامپکت های نیکون نرید که مفت خدا نمیرزند! پی 80 اش بقدری کیفیت عکساش افتضاحه که آدم شک میکنه این برند همون برندی هست که dslr های مطرح دنیا رو میزنه!3 4 مدل دیگه اشم تست کردم نا امید کننده هست کیفیتاشون.پی 90 اش رو اطلاعی ندارم ولی چشمم به کامپکتای نیکون دیگه آب نمیخوره
در مورد h50 هم در برابر اون دو دوربین ضعیفتر عمل میکنه و آن 2 انتخابهای بهتری هستند.
تا الان 90 درصد نظرم روی اف زد 28 هستش.
-
اين هم يك سري sample ديگه از اين اف زد خان - صحت و سقمش با خدا :confused:
http://gmchappell.smugmug.com/galler...57539004_Q8AeE
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهناز
با سلام
با تشکر
http://www.cameralabs.com/reviews/Pa..._results.shtml
-
ممنونم از همه عزیزان
فکر کنم fz28 بهتر باشه فقط یه سوال زموشون چقدر فرق میکنه ناچیزه ؟
آخرین قیمتشون چند هم پانا و کنن ؟
-
با سلام :) من حدود 1 ماهی هست که SX10 رو خریدم 450 تومان با گارانتی و بیمه یکساله آفومار و یک رم 2 گیگ و واقعا راضیم . کلیه review ها رو هم خوندم ... در مورد سوالتون: SX10 قابلیت زوم در حین فیلم برداری رو داره ...اگه سوالی دارین بپرسین...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهناز
ممنونم از همه عزیزان
فکر کنم fz28 بهتر باشه فقط یه سوال زموشون چقدر فرق میکنه ناچیزه ؟
آخرین قیمتشون چند هم پانا و کنن ؟
با سلام
fz28با گارانتي 15 ماهه بانيان 380 تا400 همراه با كيف و رم 1گيگ
sx10 با گارانتي ايده ال 395تا 420 , با ساير گارانتي ها 380 تا 390
يك نكته در مورد fz28 .كيف هايي كه شركت همراه دوربين عرضه مي كند مخصوص سري fz8 , fz7 مي باشد و fz28 از عرض 1cm بزرگتر است و دوربين به خوبي در داخل كيف جاي نمي گيرد , خصوصا زماني كه همراه با در پوش لنز داخل كيف قرار مي دهيد. اين نكته را در هنگام خريد مد نظر قرار دهيد و حدالامكان آن را با يك كيف با سايز مناسب تعويض كنيد.
همچنين بنده رم 1 گيگ همراه دوربين را به قيمت 10 هزار تومان به فروشنده پس دادم و از مراكز فروش عمده رم يك رم با ظرفيت 8 گيگ به قيمت 22 هزار تومان خريداري كردم.
-
در مورد زوم هم بين 20x و 18x تفاوت ناچيز مي باشد و به چشم نمياد
-
Sony H50 يا Nikon P80 ؟
لطفا شرايط مختلف رو در نظر بگيريد و در مجموع نظر بديد. ممنون ميشم
-
پاسخ: Sony H50 يا Nikon P80 ؟
بنده خیلی کوچکتر از ان هستم که در حضور اساتید سایت نظر بدهم و امیدوارم این جسارت بنده را در قبال نظر در جوار بزرگان ببخشند
بنده چون ریوویو های زیادی از این دوربین ها خوانده ام و دیده ام به این نتیجه رسیدم برای من که همه عکسهارا در کراپ 100 درصد میبینم اصلا و ابدا این دو دوربین مناسب نیستند بخصوص p80 که کیفیت عکس خیلی بدی دارد و در همه رده بندی ها امتیاز ضعیفی گرفته است و سرنوشتی همچون سایر کامپکت های ضعیف نیکون را در پی داشت.(بر خلاف slr هایش)
به عقیده بنده اول sx10
بعد fz28
-
کانن شبیه به p80
سلام وسال نو همه دوستان مبارک
من مدتیه (از سال 84) یه دوربین kodak DX7590 دارم و می خوام یه دوربین بهتر بخرم.
میخوام این شرایط رو داشته باشه:
کامپکت با قیمت حدود 300 هزار تومان
مگا پیکسل بالای 8
ظاهر شبیه حرفه ای
فوکوس خوب برای عکاسی خیلی نزدیک
باطری لیتیوم
فیلمبرداریش هم اصلا مهم نیست.
Nikon P80 رو دیدم و به نظرم مناسب اومد(حداقل ظاهرش) ولی اگه تو این رنج و شبیه این با مارک Canon پیدا کنم فکر کنم بهتره.
اگه دوستان که اطلاعات بیشتری دارن راهنماییم کنن ممنون میشم.
-
پاسخ: کانن شبیه به p80
به نظر من sx110 با امکانات کمتر ولی قوی تر گزینه خوبیه
به جز کانن برندهای دیگه هم انتخابهای خوبی دارند...
-
پاسخ: کانن شبیه به p80
با سلام مجدد
يه چيزي كه يادم رفته بود اينكه بهتره باطري ليتيوم داشته باشه.
به نظر شما Sony Cyber Shot H10 بهتره يا همون Nikon P80 ... يكي از دوستان تو يه تاپيك نوشته بود عكسهاي P80 كيفيت مطلوبي ندارن (!). ميشه يكي از دوستاني كه كار كرده و آشنايي داره راهنمايي كنه...
و يه چيز ديگه ... به نظر شما بهتره الان دوربين بخرم يا صبر كنم شايد قيمتها بياد پائين ميگن اوائل ارديبهشت قيمتها افت پيدا ميكنه ...؟
-
به نظر من Sony Cyberhot DSC-H50.
-
بستگي داره.من خودم انتظاري كه از يك دوربين slr likeداشتم توسط h50 برام براورده شد.به نظر من سوني در اين رده و كلاس هيچ ايرادي نداره . توجه كنيد كه در اين رده و با slr مقايسه نشود.
-
سلام
ببین خیالتو راحت کنم برو به اینجا و کامل مقایسه ها رو بخون تا مطمئن بشی که نیکون p80 اصلا دوربین جالبی نیست نه در کیفیت عکس و چه در امکاناتی مثل لرزشگیر و ...
کنون sx10 رو هم یه قیمتی بگیر.
-
سلام.در مورد P80 كه دوستان نظر دادند.
در مورد H50 هم مي شه گفت عكسي رو كه به شما تحويل مي ده با تلغيظ رنگ فراواني همراه هست.يكي از دوست هاي من H50 دارد،نويز گيري آن هم اصلا جالب نيست و مثل نويز گيري معمولي با فيلترهاي عادي فتوشاپ است و قسمتي از جزئيات رو از بين مي بره.
به نظر من هنوز انتخابات بهتري وجود دارد.روي Canon Sx10 is فكر كنيد.
-
نظر شما چیه ؟! canon s5is یا canon sx10is ؟!!
سلام !
با عرض خسته نباشید از دوستان عزیزم تقاضا میکنم بگن که بین این 2 مدل دوربین ( canon s5is یا canon sx10is) کدوم رو میپسندن و چرا ؟!! لطفا پای مدل دوربینی دیگه رو وسط نکشید !
ممنون .
-
پاسخ: نظر شما چیه ؟! canon s5is یا canon sx10is ؟!!
سلام
راجع به هر دوی این دوربینها در قسمت دوربین دیجیتال به تفصیل صحبت شده و اطلاعات کاملی موجوده که میتونید به اونجا مراجعه کنید !
sx10 مدل جدید دوربینهای کانن تو همون سریی است که s5 تولید میشد و آپگرید اون محسوب میشه و تا جایی که من میدونم در اکثر موارد نسبت به اون برتری محسوسی داره !
و این دو قابل رقابت با هم نیستن و قیمت کاملا متفاوتی هم دارند !
اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح بفرمایند
:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golpesarr
با سلام
من هم تو انتخاب SX10 و G10 کانن مردد هستم
کسی میتونه راهنمایی بده
سلام دوست عزيز. من DSC-H50 دارم و بدليل اينكه كوهنورد هستم زياد عكاسي ميكنم اما خوب دوربين canon ندارم نميتونم مقايسه كنم اما نواقص و محاسن دوربين H50 رو ميگم مقايسه با شما:
- معايب:
-- اين دوربين طوري طراحي شده كه تمام عملكردها بوسيله نيروي برق انجام ميشه و اين بزرگترين محدوديت اين دوربينه كه گذشته از استهلاكي كه براي قطعات برقي دستگاه ايجاد ميكنه مصرف باتري رو هم افزايش داده البته بايد بگم كه عليرغم اين بهينه نبودن مصرف برق ، طول عمر باثري قابل قبوله و براي خود من يك روز كامل و پر از عكاسي رو جواب داده ( البته با استفاده بهينه و استفاده كمتر از وسايل برقي) . . قطعاتي كه سوني ميتونسبه دستي طراحي كنه و نيازي به برقي بودن اون نيست شامل: 1- لنز دوربين كه بيشترين مصرفكننده است و حتي تو كاتالوگ هم توصيه شده براي مصرف بهينه از لنر زياد استفاده نشه!! 2- اين دوربين از دو سيستم نمايش تشكيل شده كه شامل ويزور و صفحه LCD ميشه كه نقصي كه در اينجا مشاهده ميشه Screen بودن ويزور است سوني ميتونسته بجاي Screen برقي از سيستم تابش آينه استفاده كنه كه مصرف برق كمتر بشه (مثل همه دوربينهاي حرفه اي)
-- از معايب ديگه اين دوربين ديجيتال بودن سيستم فوكوسه كه اولا خوشدستي دوربين و سرعت عمل رو پايين آورده و ثانيا براي بعضي عسكهاي ماكرو محدوديت زوم و فكوس داره
-- تو محيطهاي كمنور كمي نويز داره كه البته ميشه با پايين آوردن سرعت شاتر نويز اون رو به حداقل رسوند (البته تمام دوربينها حتي دوربينهاي گرون قيمت هم تو محيطهاي تاريكتر كمي نويز دارند كه هرچقدر سطح كيفي و قيمتي دوربين پايينتر بياد نويز بيشتر) اما خوب كلا مورد خيلي حادي نيست
-- البته اين مورد كه ميخوام بگم رو مطمئن نيستم كه ايراد از دوربين باشه يا از دوربينه و يا از كامپيوتر من و اون اينكه يكي از نرم افزارهاي Transfer با اين مودل كار نميكنه و اصولا دوربين رو نميشناسه كه تو كاتالوگ هم توضيح ميده كه ممكنه بعضي نرم افزارها با بعضي مدلها خوب كار نكنه (هنوز مطمئن نيستم كه مشكل از كجاست اما تمام راههايي كه به ذهنم رسيده رو امتحان كردم امام به نتيجه اي نرسيده)
- و اما محاسن:
-- در مجموع خوشدست براي تازه كارها
-- عكسهاي قابل قبول و با رنگبندي زنده مخصوصا در روز و طبيعت و عكسهاي ماكرو
-- قدرت فوكوس خوب تا يك سانتيمتر (كه البته همونطور كه تو معايب گفتم لنز اين دوربين با بعضي زومها موقع فوكوس مشكل داره)
-- قدرت قابل تنظيم و نفوذ خيلي خوب نور فلاش در محيطهاي صد در صد تاريك (تو يك برنامه غارنوردي تو محيط صددرصد تاريك عكسهاي واضح و قابل قبولي گرفتم)
-- كيفيت قابل قبول 9mpixel
-- طول عمر باتري در مجموع قابل قبوله اما اگه كمپاني سوني در طراحي اين دوربين مواردي كه بالا توضيح دادم رو در نظر ميگرفت مصرف بهينه تر مي شد)
-- استفاده از پرده شاتر كه همين مورد اين دوربين رو از دوربينهاي آماتور جدا كرده.
-- قدرت زوم اپتيكال 15x و 15x ديجيتال مجموعا 30x كه در مجموع قابل قبوله
-- قابليت Live View كه بسيار كاراست
-- قابليت اتصال مستقيم به پرينتر و تلويزيون و قابليت Slide Show كه براي كارهاي خانگي پيشرفته بسيار مفيده
-- قابليت Night Shot
* با توجه به هزينه اي كه من براي H50 تخصيص دادم (360000تومان با گارنتي تعويض در زمستان 87 بازار تهران) در مجموع من از اين دوربين راضي هستم
اگر سوالي داريد با ايميلم تماس بگيريد: s_abbaspour@hotmail.com
-
-
اف اس100 فوجی؟یا اس ایكس10كانن؟
سلام بر دوستان
می خواستم بپرسم تفاوت میان fs100 فوجی با sx10 کانن چیه؟
و به نظرتون کدوم را بخرم؟
-
پاسخ: اف اس100 فوجی؟یا اس ایكس10كانن؟
sx10 خيلي بهتره. زوم بيشتر. نويز كمتر. وزن كمتر.
در حالي كه بايد بگم فوجي وزنش براي يك slrlike خيلي بالاست. فكر كنم طرف هاي 900 گرم بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artara74
sx10 خيلي بهتره. زوم بيشتر. نويز كمتر. وزن كمتر.
در حالي كه بايد بگم فوجي وزنش براي يك slrlike خيلي بالاست. فكر كنم طرف هاي 900 گرم بود.
شک دارم نويز SX10 کمتر از S100 فوجي باشه! :cool:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asemanegah
سلام بر دوستان
می خواستم بپرسم تفاوت میان fs100 فوجی با sx10 کانن چیه؟
و به نظرتون کدوم را بخرم؟
اگر منظورتون Fuji S100fs است بايد بگم سنسور اين دوربين دقيقا دوبرابر سنسور Sx10 و تجمع پيكسل هاي اون نصف است و در نتيجه بايد نويز كمتر و كيفيت تصاوير بهتري ارائه بده ولي عملا ريويو هاي خيلي خوبي نگرفته و كفشك فلاشش هم تك كنتاكته است و TTL نيست. از ديگر ايراد هايي كه به اين دوربين گرفته شده مشكل باتريشه كه خيلي زود خالي مي شه البته اين دوربين گرونتر و سنگين تر هم هست .
-
كامپكت با اين مشخصات سراغ داريد؟!
سلام دوستان
من مدتهاست كه قصد خريد يه دوربين كامپكت Slrlike خوب رو دارم (الان يه كداك 5 مگاپيكسلي دارم كه ميخوام عوضش كنم)
اول معيارهاي مورد نظرم رو بگم و بعد چيزهايي كه باعث سردرگمي شده رو ميگم
1- كامپكت 8 به بالا
2- تنظيمات دستي داشته باشه (شاتر، دياف، iso و ...)
3- واسه عكاسي ماكرو مناسب باشه ( 1cm تا 3cm و نه بيشتر
4- زوم اپتيكال (هر چه بيشتر بهتر)
5- داشتن چشمي
6- كليد on/off براي lcd
7- لرزشگير اپتيكال
8- اندازه حسگر كوچك نباشه
9- مطمئناً كيفيت بالاي عكس هم شرط اصليه
10- و محدوديت ديگه اينكه بيشتر از 300-340 نمي تونم هزينه كنم
11- براي عكاسي از طبيعت(مناظر) و حشرات (نمونه هاي كوچك) مي خوام
در نهايت اينكه ميشه يكي دو تا از خصوصيات رو فاكتور گرفت اگه بقيه قابليت ها بالا باشند.
خب من در ابتدا با بررسي دوربينهاي موجود p80 رو انتخاب كردم ولي وقتي تحقيق كردم كمتر كسي از عكسهاش تعريف مي كرد A590 هم مي تونست انتخاب خوبي باشه (دوربين +رم 8+ باطري و شارژر خوب)
H10 رو هم بررسي كردم كه چشمي نداره
يكي از دوستان H50 رو پيشنهاد كرد كه قيمتش يه نموره بالاست و با رم بالا و كيف و ... گرون در مياد.
از ماركهاي ديگه اطلاع زيادي ندارم. حالا منتظرم دوستان راهنمايي كنن و مدل هايي كه فكر مي كنن مناسب منه رو پيشنهاد بدن.
-
پاسخ: كامپكت با اين مشخصات سراغ داريد؟!
سلام دوستان
خب كسي جواب نداد گفتم خودم نتيجه تحقيقاتم رو بگم و بازهم ازتون كمك بخوام
من با افزايش بودجه :cool: و چشم پوشي از بعضي خريدهاي ديگه انتخابم رو روي 2 تا گزينه متمركز كردم
H50 و fz28
اولي 360 تا 380 و دومي 425 تومان
حالا ميشه دوستاني كه كار كردن بگن مزايا و معايب هر كدوم چيه؟
نظر خودم روي H50 هست ولي اگه بخوام رم و كيف واسش بگيرم هزينه اش به fz28 نزديك ميشه در حاليكه fz28 الان با كيف اوريجينال و رم 2 برام 425 آب مي خوره.
حالا موندم كه كدوم رو بخرم..... عجله هم دارم چون كسي كه مي خوام ازش خريد كنم الان fz28 رو داره ولي ميگه H50 تو بازار نيست و بايد بگردم .... قراره فردا (شنبه ) خبر بگيرم ببينم تونسته پيدا كنه يا نه.
پس اساتيد لطف كنن و منت بذارن منو راهنمايي كنن ... منتظرم:)
-
سلام
اين دوربين ها نه تنها كامپكت نيستند بلكه جزو بزرگترين Slr Like هاي سوپر زوم اند. نتيجه ي اين تست مي گه كه برتري كامل با FZ28 است :
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup
-
ممنون از كمكتون
اين نظر سنجي رو تو جستجوهام ديده بودم ولي با خودم گفتم اگه بخوام همينجوري 40 تومن 50 تومن برم بالا سر از 23-2 ميليون در ميارم.
ولي خب دل رو يكدله مي كنم و ان شاء الله فردا صبح براي خريد اقدام مي كنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سلام دوستان
خب كسي جواب نداد گفتم خودم نتيجه تحقيقاتم رو بگم و بازهم ازتون كمك بخوام
من با افزايش بودجه :cool: و چشم پوشي از بعضي خريدهاي ديگه انتخابم رو روي 2 تا گزينه متمركز كردم
H50 و fz28
اولي 360 تا 380 و دومي 425 تومان
حالا ميشه دوستاني كه كار كردن بگن مزايا و معايب هر كدوم چيه؟
نظر خودم روي H50 هست ولي اگه بخوام رم و كيف واسش بگيرم هزينه اش به fz28 نزديك ميشه در حاليكه fz28 الان با كيف اوريجينال و رم 2 برام 425 آب مي خوره.
حالا موندم كه كدوم رو بخرم..... عجله هم دارم چون كسي كه مي خوام ازش خريد كنم الان fz28 رو داره ولي ميگه H50 تو بازار نيست و بايد بگردم .... قراره فردا (شنبه ) خبر بگيرم ببينم تونسته پيدا كنه يا نه.
پس اساتيد لطف كنن و منت بذارن منو راهنمايي كنن ... منتظرم:)
من حدود 10 روز قبل جمهوری بودم، H50 فراوان بود (قیمت 370 هزار تومان). توی نمایشگاه هم بود.
FZ28 هم اگر اشتباه نکنم قیمت 405 هزار تومان می گفتند.
-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
ممنون دوست من
من مشهد هستم و به بازار تهران دسترسي ندارم !
آخرش امروز fz28 رو خريدم البته مي گفت H50 قيمتش 360 هست كه تا آخر هفته برام مياد ولي دل رو زدم به دريا و fz28 رو خريدم . قيمتش با كيف و رم 1 برام دراومد 420
البته هنوز وقت نكردم باهاش كار كنم.
با مشاوره دوستان سايت و مطالعه تاپيك ها به اين نتيجه رسيدم كه FZ28 بايد كمي بهتر از H50 باشه
از راهنمايي تمام دوستان سپاسگزارم
-
بسته به نیازم چه دوربینی بخرم
سلام
من از عکاسی چیزی سر در نمیارم و لی خیلی علاقمند عکاسی هستم.الان یه دوربین w55 سونی دارم .میخام یه دوربین بهتر بخرم و نیازم در حد عکسای شخصی مثل مسافرت ،توی منزل و طبیعته.البته برا کارم بعضی وقتا داخل دفترم از محصولاتمون یه سری عکس میگیرم که ترجبحا باید خیلی خوب باشن(چون باید چاپشون کنم و به خریذارا نشون بدم).الان میخوام یه دوربین بخرم در حدود قیمتی 500 تا 600 هزار تومان. اولا نمیدونم چه برندی بگیرم و ثانیا نمیدونم یه دوربین حرفه ای بگیرم یا اماتور.مثلا از شرکت فروشنده محصولات canon پرسیدم گفت که حرفه ای نخر و دلیلشم این بود که اگه بخام بذارم روی تنظیم اتوماتیک دیگه عکاسی حرفه ای نیست و دوربین حرفهای برا کسایکه عکس حرفهای میندازن و یه مدلی رو پیشنهاد داد که هم قیمت همون حرفه ایه بود باتقریبا همون مشخصات(مثلا رزولشن تصویر و iso , ...)که اماتور هم بود.یه نفر هم SONY A200 و SONY H50 رو پیشنهاد داده که A200 نسبت به دوربینهای حرفه ای دیگه قیمتش خیلی خوبه(فکر کنم 530 هزار تومان باشه) .اگه میشه راهنماییم کنید لطفا.
-
کدامیک از این 4 تا بهتره؟نیکون، سونی، المپیوس یا کنون
سلام می دونم خیلی این سوال تکراری شده! عذر می خوام:::love2:::
کدام دوربین رو بخرم؟:biggrin:
http://www.digikala.com/Reviews/Digi...-Can-SX10%20IS
بین این دوربین ها موندم:
1- Sony CyberShot DSC-H50
2- Olympus SP-565 Ultra Zoom
3- Nikon Coolpix P80
4- Canon PowerShot SX10 IS
البته کانون یه خورده بالاتر از بودجمه که این براش امتیاز منفی هست مگر اینکه خیلی دیگه خوب تر از بقیه باشه
اما مشخصاتی که من می خوام
1-چند وقت دیگه عروسیمه و بعد هم ماه عسل و سفر و .. بنابر این یک دوربین می خوام
2- حرفه نیستم، پس مود خودکارش قوی باشه از این قابلیت تشخیص چهره و ... داشته باشه و کیفیت عکسش خوب باشه (منظورم یه آماتور بتونه باهاش خوب عکس بگیره)
3-اینکه نمی رم سراغ کامپکت ها و دوربین خانگی به خاطر زوم بالاست، برام خیلی مهمه و این رو بهش رسیدم، با دوربین زوم بالا کار کردم و برام مهمه (تو محیط کارم رشتهام عمرانه و گاهی لازم روی یه چیزی زوم کنم فرضا سره یه ستون به ارتفاع 20 متر! نمی شه که ازش رفت بالا وعکس از نزدیک گرفت!!!)زوم حداقل 15
4-عکس هاش شارپ باشه و تمیز..، کار با اون هم کاربر پسند باشه، بازم تاکید می کنم خیلی سر در نمی یارم،
-5 وقتی شما می رید مسافرت حتما لحظاتی پیش می یاد در حد یکی دو دقیقه که بخواید فیلم بگیرید اونم نه با موبایل! Sony CyberShot DSC-H50 به خاطر خروجیش، و از اون مهمتر زوم اپتیکال حین کار با فیلمبرداریش چشمم رو گرفته ولی از باتریشون می ترسم، هم خراب شدنش، هم عمر شارژ کم
خلاصه بکم مهمترین چیزش برام1-کیفیت اتوماتیک بالا و اینکه عصر و تو سایه هم بشه عکس تمیز گرفت (برادرم یه دوربین گرفت 500 هزار ، ولی هروقت عکس می گیره دونه دونه است، البته مسلما ما بلد نیستیم تنظیمش کنیم ولی خوب می خوام یه چیز باشه که بتونیم کار باهاش کنیم 2- زوم نسبتا خوب
به این نتیجه رسیدم که الیمپوس بهتر از بقیه است ،(هم زومش، هم کیفیت کار که تعریفشو شنیده بودم) منتها یکی گفت خدمات پس از فروش نداره و اگر یه قطعش خراب بشه پیدا کردنه تعمیر کار براش مکافاته!
حالا شما کدوم رو پیشنهاد می دید؟
اگر خودتون باهاش کار کردید و از کیفیت تصاویر راضی هستید ذکر کنید،
راستی در نظر سنجی هم شرکت کنید
آیا شما مدل دیگه ای رو تو این رنج قیمت پیشنهاد می دید؟
اجرتون با .... دستتون درست ، پیشاپیش تشکر :::blushing:::
-
پاسخ: کدامیک از این 4 تا بهتره؟نیکون، سونی، المپیوس یا کنون
دوست من
با توضيحاتي كه شما داديد و با توجه به همون مسائل خدمات پس از فروش و فيلمبرداري، پيشنهاد من Sony H50 است.
نگران باتري و اين مباحث هم نباشيد.
پيشاپيش پيوندتون رو تبريك مي گم.
موفق باشيد
-
چه دوربین نیمه حرفه ای بخرم؟
سلام
راستش می خواهم یک دوربین دیجیتالی نیمه حرفه ای بخرم اما نمی دونم canon بهتره یا sony
بعدم تا 300 _ 350 هزار تومان باشه
برام عمری کار کنه کیفیتش بالا باشه و ...