یه سوال تو خوندن پست های مربوط به همین قضیه برام پیش اومده و اون اینه كه تقریبا همه اعضای فروم متفق القول اند که 350 دی برای عکاسی شب مناسب تره . آیا این به این معنیه که عکسهایی که کنون تو شب (( در محیطهای ایندور )) میندازه بهتره یا این برتری فقط برای عکاسی از آسمان شب و عکاسی نجومیه ؟؟؟
ویرایش توسط Fara : Tuesday 15 January 2008 در ساعت 03:30
این سوال اقاي Fara سوال من هم هست ( لطفاً بدون تعصب برندی در موردش توضیح دهید ) چون دوربین نیکون d40 دوربین خوبیاست برای امثال من که تازه کارند و اولین دوربین dslr شان هست ( با توجه به قیمت بدنه و لنز های ارزانش نسبت به کنون ) اما اولین سوالی که پیش می اید این است که ایا به خاطر ccd بودن سنسو نویز تصویر برای زمانهای کوتاه ( مثلا 30 ثانیه ) نسبت به 350d که سنسورش cmos است که چقدر تفاوت دارد این مسئله برای من که به عکاسی شب (منظورم عكاسی نجومی نیست مثلا عکاسی از ساختمانهای یا مکانهایی که به شیوه زیبایی در شب نورپردازی می شوند ) خیلی مهم است
الحمدلله که دوربین من جزء هیچ کدوم از این دو برند مطرح نیست ثانیا اگر هم نیمچه تعصبی هم داشته باشم نسبت به نیکون گرایش بیشتری دارم!!!لطفاً بدون تعصب برندی در موردش توضیح دهید
اما با توجه به اینکه کنون از سنسور های سی موس استفاده می کنه در کل عکسهای کم نویز تری ثبت می کنه و از طرفی هم 350دی یکی از بهترین دوربین های کنون (با توجه به قیمت و امکانات ) هست و عکسهای بسیار خوبی تولید می کنه (البته بایستی کمی هم به دانش عکاسی مجهز شد!)
نیکون 40دی دوربین خیلی خوبیه اما اگر به عکاسی شب (از هر نوعش ) علاقمند باشید بهتره سراغ کنون برید یا اینکه کمی بودجه رو افزایش داده و از محصولات عسلی جدید نیکون بهره مند شوید!!!
کلا عکسهای کنون در شب کم نویز تره و قابل قبول تره چه محیط ایندور و چه محیط اوت دور.... اطلاعات کاملتر رو بهتره که اساتید بنده اعلام بفرمایند
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
مثل اینكه اشتباه اومدم اینجا تاپیك كنون و نیكون است !!؟؟
امير عباس ولي
samsung GX-10
با سلام
دوستی دارم که قصد عکاسی از محصولات غذایی کوچک ( خیار شور و تن ماهی و غیره ) را دارد ولی
بودجه اش فقط به slrlike میرسد . به نظر دوستان چه موردی را میتوانم پیشنهاد بدهم ( حدود بودجه را 500 اعلام کرده )
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
سلام .
من زمانی نیكون coolpix 8700 داشتم ... عکسهای فوق العاده شارپی می داد .
اگه نمونه عکسی ازش رو این کامپیوترم پیدا کردم می ذارم، ولی این رو هم در نظر داشته باشید و نمونه عکسهاش رو جستجو کنید .
( ولی نمی دونم الان اصلا پیدا میشه یا نه ! مثل اینکه الان فقط 8800 هست . )
پیام اکبری
my Photos
بله خود من هم روی مدل 5700 همین تجربه رو دارم و واقعا تصاویرش شارپ بود.
به هر حال اسم Ed نیکور را یدک میکشید.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
350 نویزش كمتره،حالا خودتون بگید در ایندور كه با فلاش با ایزو 200 هم میشه عكس گرفت نویز مطرح هست؟آیا این به این معنیه که عکسهایی که کنون تو شب (( در محیطهای ایندور )) میندازه بهتره یا این برتری فقط برای عکاسی از آسمان شب و عکاسی نجومیه ؟؟؟
خیلی ها كه دوربین میخرند بزودی دوست دارند به سراغ لنز های دست دوم عالی برند یا حتی لنز های ارزون،خوب دی 40 موتور نداره بنابر این دستتون از خیلی از لنز های دست دوم قدیمی عالی كوتاه میشه یا اینكه مثلا بخواید یه دونه از همون 70-300 های معروف(120 تومنی) بخریدعجالتا فقط یك سوال بپرسم و اون اینكه بالاخره من نفهمیدم تنوع لنزهای كنون برای ارتقا در آینده بیشتره یا نیكون و اینكه كدومشون تو رنج لنز های نیمه حرفه ای گرونتره ؟
خوب اتو فوكوس رو از دست میدید
با این اوصاف كفه ترازو به سمت 350 دی سنگین تر میشه