صفحه 17 از 225 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 27 67 117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 161 تا 170 , از مجموع 2246
Like Tree1956تشکر

موضوع: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2853

پیش فرض پاسخ: FZ18 or Fz50 ????

.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Babakdin543 نمایش پست ها
    كنون داراي رنج فوق العاده اي از لنزه ، كيفيت هاي عالي، تنوع انتخاب زياد، معيار ارزش قيمت به كيفيت كمتر نسبت به نيكون يعني لنزهاي نيكون با يك كيفيت ثابت و برابر با لنز كنون داراي قيمت كمتريه

نيكون داراي لنز هاي عالي، رنج انتخاب كمتر نسبت به كنون، لنزهاي چند كاربرده خوب مثل 18-200 و لنز ماكرو عالي با قيمت هاي خوب مانند 105 Vr

در كل دوستاني كه كنون دارن داراي يه كوله پر از لنز هستن با قيمت هاي زياد و دوستاني كه نيكون دارن تعداد لنزهاشون كمتره و قيمت هاي اونا در جمع هم كمتره و همون كاربردها رو هم دارن

اگر مشكل محدوديت مالي براتون اصلا مهم نيست حتما (با تاكيد) 30d يا 400d بگيريد
    اما اگر مسئله مالي مهمه، نيكون برخوردش با مشتري ها بهتره و كمتر از كنون جيبو خالي ميكنه
    Fara تشکر می‌کند.

كاربر جديد Fara آواتار ها
    تشکر کرده
    19

پیش فرض پاسخ: FZ18 or Fz50 ????

یه سوال تو خوندن پست های مربوط به همین قضیه برام پیش اومده و اون اینه كه تقریبا همه اعضای فروم متفق القول اند که 350 دی برای عکاسی شب مناسب تره . آیا این به این معنیه که عکسهایی که کنون تو شب (( در محیطهای ایندور )) میندازه بهتره یا این برتری فقط برای عکاسی از آسمان شب و عکاسی نجومیه ؟؟؟
    ویرایش توسط Fara : Tuesday 15 January 2008 در ساعت 03:30

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    9

پیش فرض پاسخ: Fz18 Or Fz50

این سوال اقاي Fara سوال من هم هست ( لطفاً بدون تعصب برندی در موردش توضیح دهید ) چون دوربین نیکون d40 دوربین خوبیاست برای امثال من که تازه کارند و اولین دوربین dslr شان هست ( با توجه به قیمت بدنه و لنز های ارزانش نسبت به کنون ) اما اولین سوالی که پیش می اید این است که ایا به خاطر ccd بودن سنسو نویز تصویر برای زمانهای کوتاه ( مثلا 30 ثانیه ) نسبت به 350d که سنسورش cmos است که چقدر تفاوت دارد این مسئله برای من که به عکاسی شب (منظورم عكاسی نجومی نیست مثلا عکاسی از ساختمانهای یا مکانهایی که به شیوه زیبایی در شب نورپردازی می شوند ) خیلی مهم است

كاربر فعال asa_59a آواتار ها
    تشکر کرده
    23

لطفاً بدون تعصب برندی در موردش توضیح دهید
    الحمدلله که دوربین من جزء هیچ کدوم از این دو برند مطرح نیست ثانیا اگر هم نیمچه تعصبی هم داشته باشم نسبت به نیکون گرایش بیشتری دارم!!!
    اما با توجه به اینکه کنون از سنسور های سی موس استفاده می کنه در کل عکسهای کم نویز تری ثبت می کنه و از طرفی هم 350دی یکی از بهترین دوربین های کنون (با توجه به قیمت و امکانات ) هست و عکسهای بسیار خوبی تولید می کنه (البته بایستی کمی هم به دانش عکاسی مجهز شد!)
    نیکون 40دی دوربین خیلی خوبیه اما اگر به عکاسی شب (از هر نوعش ) علاقمند باشید بهتره سراغ کنون برید یا اینکه کمی بودجه رو افزایش داده و از محصولات عسلی جدید نیکون بهره مند شوید!!!

کلا عکسهای کنون در شب کم نویز تره و قابل قبول تره چه محیط ایندور و چه محیط اوت دور.... اطلاعات کاملتر رو بهتره که اساتید بنده اعلام بفرمایند
    amirshiraz تشکر می‌کند.
    افشين ساسانيان
    Panasonic Lumix DMC FZ5

كاربر همراه avang777 آواتار ها
    تشکر کرده
    380

مثل اینكه اشتباه اومدم اینجا تاپیك كنون و نیكون است !!؟؟
    بهرنگ تشکر می‌کند.
    امير عباس ولي
    samsung GX-10

كاربر فعال Babak Borhani آواتار ها
    تشکر کرده
    1253

پیش فرض کدام slrlike شارپ ترین تصویر را میدهد؟

با سلام
    دوستی دارم که قصد عکاسی از محصولات غذایی کوچک ( خیار شور و تن ماهی و غیره ) را دارد ولی
    بودجه اش فقط به slrlike میرسد . به نظر دوستان چه موردی را میتوانم پیشنهاد بدهم ( حدود بودجه را 500 اعلام کرده )
    بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com

كاربر همراه paya آواتار ها
    تشکر کرده
    514

پیش فرض پاسخ: کدام slrlike شارپ ترین تصویر را میدهد؟

سلام .

من زمانی نیكون coolpix 8700 داشتم ... عکسهای فوق العاده شارپی می داد .

اگه نمونه عکسی ازش رو این کامپیوترم پیدا کردم می ذارم، ولی این رو هم در نظر داشته باشید و نمونه عکسهاش رو جستجو کنید .

( ولی نمی دونم الان اصلا پیدا میشه یا نه ! مثل اینکه الان فقط 8800 هست . )
    Babak Borhani تشکر می‌کند.
    پیام اکبری
    my Photos

كاربر فعال Babak Borhani آواتار ها
    تشکر کرده
    1253

پیش فرض پاسخ: کدام slrlike شارپ ترین تصویر را میدهد؟

بله خود من هم روی مدل 5700 همین تجربه رو دارم و واقعا تصاویرش شارپ بود.
    به هر حال اسم Ed نیکور را یدک میکشید.
    بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    2655

آیا این به این معنیه که عکسهایی که کنون تو شب (( در محیطهای ایندور )) میندازه بهتره یا این برتری فقط برای عکاسی از آسمان شب و عکاسی نجومیه ؟؟؟
    350 نویزش كمتره،حالا خودتون بگید در ایندور كه با فلاش با ایزو 200 هم میشه عكس گرفت نویز مطرح هست؟

عجالتا فقط یك سوال بپرسم و اون اینكه بالاخره من نفهمیدم تنوع لنزهای كنون برای ارتقا در آینده بیشتره یا نیكون و اینكه كدومشون تو رنج لنز های نیمه حرفه ای گرونتره ؟
    خیلی ها كه دوربین میخرند بزودی دوست دارند به سراغ لنز های دست دوم عالی برند یا حتی لنز های ارزون،خوب دی 40 موتور نداره بنابر این دستتون از خیلی از لنز های دست دوم قدیمی عالی كوتاه میشه یا اینكه مثلا بخواید یه دونه از همون 70-300 های معروف(120 تومنی) بخرید
    خوب اتو فوكوس رو از دست میدید
    با این اوصاف كفه ترازو به سمت 350 دی سنگین تر میشه
    amirshiraz و R.Asgari تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

نقل قول نوشته اصلی توسط DELL نمایش پست ها
    350
    خیلی ها كه دوربین میخرند بزودی دوست دارند به سراغ لنز های دست دوم عالی برند یا حتی لنز های ارزون،خوب دی 40 موتور نداره بنابر این دستتون از خیلی از لنز های دست دوم قدیمی عالی كوتاه میشه یا اینكه مثلا بخواید یه دونه از همون 70-300 های معروف(120 تومنی) بخرید
    خوب اتو فوكوس رو از دست میدید
    با این اوصاف كفه ترازو به سمت 350 دی سنگین تر میشه
    میشه در مورد این لنزهای 120 تومنی توضیح بدید؟؟؟
    با 350D این لنزا چطورن؟؟؟؟
    یعنی خیلی افتضاح هستن؟؟؟؟
    لینکی از نمونه عکساشون دارید؟؟؟
    فکر کنم با همین لنزهای افتضاح هم بشه عکسهای خوبی گرفت که کیفیتش بهتر از لایک ها باشه.

صفحه 17 از 225 نخستنخست ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 27 67 117 ... آخرینآخرین