من اگه بخام کانون ۷۰دی بگیرم چه لنریو پیشنهاد میکنید بگیرم که بتوم همه عکسی به خصوص ماکرو بگیرم؟
من اگه بخام کانون ۷۰دی بگیرم چه لنریو پیشنهاد میکنید بگیرم که بتوم همه عکسی به خصوص ماکرو بگیرم؟
D5 و D500 دوربین های جدید نیکون معرفی شدند
D5 و D500 دوربین های جدید نیکون معرفی شدند | کلیک | رسانه دانش و فناوری
صبر کنم d500 بگیرم بهتره یا d7200 بگیرم شاید d610
?
البته 17-70 به درد پیگیری حرفه ای در ژانر ماگرو لنزی نیست که جواب بده.فکر میکنم ماکرو 4-1 داره.
اما لنز بینظیریه.حدود 5 ماه با این لنز کارکردم که باعث شد اگر هروقت قرار شد دنبال لنز همه فن حریف با شارپنس عالی برای کراپ دار بگردم فقط و فقط انتخابم همین لنز باشه.این لنز واقعا فوق العادست.
البته تنها لنز همه کاره ایه که همین مقدار هم ماکرو داره و اگر هم بخوان همه کاره باشه و هم ماکرو پیشنهاد شما فکر کنم تنها راه پیش روست.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
با سلام . با توجه به اینکه از معرفی نیکون 7200 و همچنین کنون 70D مدت زمانی گذشته است به نظرتان برای خرید در رنج 3 تا 4 تومن آیا بهتر است منتظر مدل بعدی با امکانات بهتر در این محدوده قیمت باشیم و یا خیر و سوال دیگر این است که من بین انتخاب 7100 و 7200 تردید دارم . با توجه به اینکه 7200 وای فای دارد و من هم دوربینی میخواهم که الزاما وای فای داشته باشد 7200 را بیشتر میپسندم ولی اختلاف قیمت آنها برایم قابل تامل است ؛ با این شرایط 7100 را توصیه مینمایید یا 7200 ؟ البته میدانم که میتوان از کارت های حافظه وای فای دار استفاده کرد ولی با این کار فقط عکس ها را میتوان انتقال داد . در هر صورت اگر 7100 پاسختان است برای حل مشکل وای فای آن با توجه به شرایط فعلی بازار (منظور موجود بودن قطعات مورد نیاز ) آیا راه حل عملی هست یا خیر . با تشکر .
سلام. اگر منظور شما از رنج 3تا4 تومن دوربین +لنز است ،اگر دوربین جدید معرفی شود قیمت آن با لنز بالاتر از این رنج خواهد بود پس دلیل خاصی ندارد که صبر کنید.
در مورد وای فای هم بهترین راه همان خرید 7200 است ولی خب این را هم در نظر داشته باشید که شاید احساس نیاز به وای فای در دوربین کمی کاذب باشد (من خودم که اینگونه بودم).