تشکر از راهنماییتون:)...منظورم از بدون لنز همون لنز پیش فرضه که روشون هس ..اخه اکثرن میگن لنزای فابریک ضعیفن حتما باید لنز خوب بخریم؟!!!:)
تشکر از راهنماییتون:)...منظورم از بدون لنز همون لنز پیش فرضه که روشون هس ..اخه اکثرن میگن لنزای فابریک ضعیفن حتما باید لنز خوب بخریم؟!!!:)
ویرایش توسط peeb : Saturday 27 February 2016 در ساعت 17:53
(والله جای دیگه پیدا نکردم که این سوال را بپرسم )
سایت dpreveiw از چه لنزی برای تست استودیویی برای هر بدنه استفاده میکند؟ در سایت مذکور صفحه رفرنس برای این موضوع وجود داره؟
دلیل بوجود آمدن این سوال برای بنده این بود که در مقایسه تصاویر استودیویی D610 و D750 بنظر میرسه که تصاویر D750 شارپتر از D610 هستند، میخواستم ببینم این تفاوت حاصل از تفاوت لنز استفاده شده است یا خیر؟
ویرایش توسط M.Nouri : Saturday 27 February 2016 در ساعت 18:41
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
درود
من هم یک مدت خیلی به این قسمت سایت DP مراجعه میکردم و این سوال شما هم واسم پیش اومده بود
اگه به قسمت پایین عکس نمونه دوربین مورد نظر دقت کنین یک گذینه i وجود داره که با قرار دادن موس روش اطلاعات Exif نمایش داده میشه
قبلا حدود یک سال پیش از لنز 50mm f/1.4 استفاده میشد چه کنن و نیکون ولی گویا تازگیا از لنز 85mm f/1.8G در نیکون استفاده میشه...
با سلام.
این ویدیو توضیح داده دلیل انتخاب بین میرورلس و dslr ها رو.
لینکش رو از یوتیوب نذاشتم که همه بتونند دانلود کنند.
دانلود فایل Download Reasons Not Dump DSLRs for Mirrorless (1) mp4 از آپلود آی آر
یا علی
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی شما
برای D750 و D610 از لنز مشابه 85 F1.8 G استفاده شده بود، با دیاف برابر 5.6 ؛
(چند مورد بدنه های کانن و نیکون را چک کردم، اکثرا در بدنه های کراپدار از 50 اف 1.4 همان برند و اکثرا در بدنه های فول فریم از 85 اف 1.8 همان برند استفاده شده بود. البته چند مورد استثنا هم دیدم مثلا در D810 از 85 اف 1.4 نیکون و در EOS M3 از EF-M 22mm f2 استفاده شده بود )
خروجی شارپتر D750 نسبت به D610 هم جالب هست.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام دوستان، من مدتی پیش هم مشاوره گرفته بودم ولی خب با توجه به اینکه بودجه افزایش پیدا کرده حالا بین دو گزینه ی دیگه موندم. تا بودجه ی 2.800 خودم به دو مورد زیر رسیدم.
کنون 750D با لنز 18-135
و
نیکون D7100 با لنز 18-105
در کل کدام لنز قوی تره فارغ از خود بدنه ها؟
مورد استفاده ام هم بیشتر عکاسیه و خیلی کم شاید فیلم برداری.
تشکر از پاسخگویی.
برای عکاسی، به نظر من اختلاف 7100 و 750 اندک است. البته اگر قصد خرید کنون داشتید، حتما سعی کنید که 760D رو به جای 750D تهیه کنید که چند ویژگی بهتر مثل ال سی دی بالا و... دارد و اختلاف قیمت بسیار کمی هم با هم دارند.
در مورد لنزها حتما stm 135-18 بسیار بهتر است. لنزی با رنج بیشتر، شارپنس عالی و فوکوس بسیار سریع.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
سلام دوستان
من میخواستم یه دوربین بخرم و بیام تو دنیای عکاسی
1.اولا که بودجه کمی دارم و اسه همین میخوام دوربین دست دوم بخرم با لنز خوب چون بودجه من 1500000 تا 1700000 به نظرتون خوبه یا برم کنون 700d با لنز 18-55 خودش یا نیکنو 5300 با لنز خودش بخرم یعنی نو بخرم؟
2.اگه بخوام دست دوم بخرم به چیا دقت کنم ؟
3.الان 700d با لنز 18-135 دست دوم باید چه قیمتی باشه ؟ یا نیکون 5300 با لنز 18-140 دست دوم چنده؟
4.شما چه دوربینی پیشنهاد میدید؟
5.تعداد شات های یه دوربین دسته دوم مهمه؟چرا مهمه؟
پیشاپیش مرسی از راهنماییتون