اگه d90 بگیرم میتونم از لنزهای dx استفاده کنم یا تصورم غلطه؟ یا این جوری هم میشه پرسید که از لنزهای d90 هم میتونم رو فول فریم استفاده کنم یا نه؟ و با عرض پوزش یه لنز مثلا" 200-70 روی d90 ، d300s و d700 چه تفاوتی تو خروجی داره؟
اگه d90 بگیرم میتونم از لنزهای dx استفاده کنم یا تصورم غلطه؟ یا این جوری هم میشه پرسید که از لنزهای d90 هم میتونم رو فول فریم استفاده کنم یا نه؟ و با عرض پوزش یه لنز مثلا" 200-70 روی d90 ، d300s و d700 چه تفاوتی تو خروجی داره؟
دوست عزیز ...
گمان شما اشتباه می باشد! وقتی یه لنزی روی یک دوربین وصل بشود, معنیش این است که صلاحیت وصل شدن روی اون دوربین رو دارد, و گر نه وصل نمی شد.
توصیه می کنم بدنه ای مثه D90 و لنزهای عالی بگیرید, که از عکاسیتون لذت کافی رو ببرید. خیلی هم نگران تعویض بدنه نباشید. لنز ها ارزشمند تر از بدنه هستند, می تونید لنزهای عالی که هم به فول فریم می خورند و هم کراپدار رو بگیرید تا اگر زمانی قصد مهاجرت به فول فریم رو داشتید به دردتون بخورند. ولی مطمئن باشید که D90 تا مدت ها نیاز شما رو برطرف خواهد کرد.
در مورد كيفيت خروجي بهتره دوستان ديگر نظر دهند. اما در مورد d700 شما وايد بيشتري داريد
اما در مورد fx و dx :
FX فرمت دوربينهاي فول فريم است و DX فرمت دوربينهاي كراپ دار
شما لنزهاي DX را روي فول فريم مي توانيد استفاده كنيد اما حاشيه تصوير سياه خواهد شد.
مقاله هاي زير را بخوانيد
http://www.akkasee.com/articles/7171/
http://www.akkasee.com/articles/7173/
http://www.akkasee.com/articles/7176/
http://www.akkasee.com/articles/7178/
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
اگه لنز کیت d90 و نگه دارم میشه لطفا" یه لنز خوب تله وماکرو هم dx و هم fx بهم معرفی کنید.
راستی چون بدنه d90 سیلینگ قوی نداره مشکلی پیش نمیاد اگه یه جایی که رطوبتش بالاست ازش استفاده کنم؟
هم dx و هم fx یعنی چی یعنی دوتا لنز یا اینکه لنزی که روی هر دو کراپ قابل استفاده باشه؟ اگر لنز FX باشد طبیعی است که روی DX هم قابل استفاده است.
برای تله میتونید AFS- 70-300 VR را بگیرید که حدود 570 تومان است و برای ماکرو هم بسته به بودجه از 60 ماکرو با دو ورژن قدیمی و جدید AFSتا AFS 105 macro
درود
اول اینکه شما میتوانید دوربین کراپدار مثل D300 داشته باشید و لنز هاتون فول فریم باشند که بعدا ها در صورت مهاجرت به قول فریم مشکلی رو که گفتین نداشته باشید. مضافا اینکه این لنز ها مرغوب ترند و کلا لنز های فول فریم رو هم روی فول فریم میشه استفاده کنید هم روی کرپدار ها خیلی هم عالی خواهد بود. اما بر عکس این ماجرا فقط در برند نیکون امکان پیذیر است ( تا آنجا که اطلاع دارم) اما کار جالبی نیست.
با این استفاده هایی که فرمودید خرید یک فول فریم به نفع شماست. اما مطلع باشید که لنز های فول فریم گران هستند ( به غیر از ماکرو لنز های خوب و مطرح فول فریم رو هر کدام بالای 2 میلیون تومان در نظر بگرید.)
ضمنا درسته که D90 بدنه آلیاژی نداره اما مشکلی با لنز های سنگین نداره لنز هایی که خیلی سنگین باشند رو باید با دقت دوربین رو با آنها در دست گرفت. همین چون اگر برای بلند کردن آنها از زمین لنز را نگه ندارید مانت دوربین را خواهد شکست. اگر البته از چنین لنز هایی شما استفاده نخواهید کرد سنگین ترین لنز ممکن 70-200 است که 1.5 کیلو است که دوستان آنرا روی D60 هم استفاده میکنند و مشکلی هم نیست چه رسد به D90
ضمنا خروجی دوربینها تفاوت کمی با هم دارند از نظر کیفیت D300 یا D700 فرقی ندارند ( البته در ایزو های بالا D700 کم نویز تر است ) اما داشتن لنز های خوب باعث میشه که که عکسهاتون کیفیت بهتری داشته باشند. مثلا عکسهای D90 با لنز های خوب یا عالی خیلی بهتر از عکسهای D700 با لنز های ارزان است.
در خروجی که عکس باشد عمده ترین تاثیر کیفی رو لنز دارداختلاف بین ارزنترین بدنه با گرانترین بدنه اندک تفاوتی خواهد بود
موفق باشید
پی نوشت : البته دوستان ظاهرا جواب های کامل رو داده اند
انوش
منون از همه دوستان که با حوصله جوابمو دادین خیلی بزرگوارید
به نظرتون با توجه به سیلینگ و بدنه آلیاژی ایا تفاوت قیمت d90 وd300s
البته چون d300 فکر نکنم بتونم دیگه نو پیدا کنم قابل توجیه هست یا نه؟ با فرض داشتن امکانات مالی و اگه هست چه لنزی رو واسه شروع پیشنهاد می کنید که هم نیاز پرتره و هم طبیعت رو واسه من رفع کنه؟
راستش منم زمانی که می خواستم دوربین بخرم حال شما رو داشتم اولش تصمیم داشتم d5000 بخرم ولی نهایتا d90 خریدم.هرچند از نظر مالی بهم فشار اومد ولی الان کاملا از خریدم راضی هستم
d90 مطمئنا نیاز شما رو برطرف میکنه
الان هم واقعا از عکاسی با d90 لذت میبرم.ولی قصد دارم لنزمو ارتقا بدم
موفق باشید
Nikon D90+Nikkor 18-105
درود
با توجه به اینکه تازه دارید شروع میکنید زیاد با نیازهاتون در آینده آشنا نیستین اما حداقل بودجتون رو اگر میفرمودین خیلی بهتر بود. اما اگه میخواهید ارزون تمام بشود و کامل D90 رو فعلا با لنز کیتش تهیه کنید و شروع کنید و کم کم با آشنا شدن با عکاسی و دوربین و نیازهاتون شروع به تهیه لنز کنید. این بهترین راه ممکن است.
انوش