سلام
الان حدود 2 ماهی میشه که با این سایت آشنا شدم واقعا سایت خوبیه از همه دست اندرکاران و اعضا تشکرمیکنم
یک چیز که توی این مدت توی فرومها و پستها دیدم صمیمیت و ادب و متانت اعضا بود که من توی هیچ سایت دیگه ای ندیدم و امیدوارم که من هم بتونم در آینده کمک کنم.
ولی الان به کمک احتیاج دارم شرح ماجرا رو براتون تعریف میکنم و منتظر منتظر راهنمایی شما.
ماجرا از اونجا شروع شد که من و خانمم دیدیم بعد از چند سال زندگی مشترک (5 سال) خیلی از خاطرات گذشته فراموش شده بجز اونهایی که عکس یا فیلم ازشون داریم و بعد از بررسی متوجه شدیم که حوصله فیلم دیدن رو نداریم (چون برای نشون دادن یک موضوع باید حد اقل دو سه دقیقه فیلم گرفت و بعد فیلم تیکه تیکه میشه و ...) و عکس خیلی گویاتر و ساده تر و سریعتر از فیلمه وتصمیم گرفتیم به خرید دوربین عکاسی که فیلم هم بگیره (هر دو تا کیفیت بالا) و از قضا به عکاسی هم خیلی علاقه داشتم و دارم و تاحالا کلی مقاله عکاسی خوندم و کلی عکس نگاه کردم و یک خورده تمرین هم کردم که با دوربینهای کامپکت بود و ....
بعد از کلی گشتن به 4 دوربین زیر رسیدم:
550D
D90
D5000
500D
و حالا بعد از این همه قصه گفتن میخوام بدونم که برای من که شاید دیگه حداقل تا 5-6 سال دیگه نتونم دوربین عوض کنم و لنز بگیرم کدوم مناسبه آیا برای کسی مثل من به عنوان مثال 550d با d5000 خیلی تفاوت میکنه(بجز قیمت) منظورم اینه که آیا کسی مثل من تفاوت کیفیت بین این دو رو درک میکنه ؟ و در آخر کدومشون رو بگیرم؟ :confused:
خودم خیلی دلم 550d رو میخواد :biggrin: و برای همین اینجا سوالمو مطرح کردم واگه جای دیگه باید مطرح کنم اعلام کنید.:(
با تشکر و معذرت بخاطر پرحرفی زیاد من