دوست من نمیدونم شما سرعت پیشرفتتون قراره چجوری باشه
اما اگه نظر منو میخواین کلا لنز 18-55 نگیرید و هردوربینی میخرید با کیت 18-135 کانن، یا اگه نیکون 18-140 خریداری کنید
الان که دارید خرید میکنید بین کیت 140 و 55 تفاوت قیمتش سیصد چهارصد تومنه ، اما بعدا اگه پشیمون بشی و بخوای کیت 140 رو جدا بخری باید یک میلیون تومن بدی
18-55 به نظر من خیلی ضعیفه و اصلا هیچ نیازی از من رو پوشش نمیده زومش ک فوق العاده کم و داغونه و اصلا راضی نیستم
وقتی تا آخر با این لنز زوم کنید، تازه میشه دید معمولی که شما با چشم خودتون به محیط دارید
خیلی زود خواهم فروختش و یه لنز 50 میلیمتری میگیرم و فعلا باهاش عکاسی فاصله نزدیک رو میکنم و در آینده 18-140 خواهم گرفت
دوستان این دوربین برا چی انقدر ارزونه ؟
Nikon Coolpix P900 Digital Camera | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
اولش فکر میکردم یک میلیارد باشه اما هرجوری نگاه کردم بازم میلیون دیدم
مشخصات دیافراگمش که عالیه اگه تا 2.8 باز میشه یعنی از دوربینایی مثل 700d تو فاصله نزدیک هم حرفه ای تر میگیره
اونوقت برا چی انقدر ارزونه
طرف نوشته باهاش ماه و ستاره هارو رصد میکنه
خوب میشه توضیح بدین تفاوتش دقیقا چقدره و تو چیه که انقدر تفاوت قیمت داره ؟
الان یه لنز 18-200 خشک و خالی از کلهم این دوربین گرون تره که یه خورده زوم میکنه فقط
سمپل هاش رو ببینید عکساش خیلی شارپ و با کیفیتن !
این گربه فاصله نزدیک
http://blog.digitaldepot.co.uk/wp-co...Super-zoom.jpg
این ماه ک چاله چوله هاشم پیداس !
http://chsvll.nikon-image.com/produc.../pic_01_og.jpg
سلام
تفاوت اصلی اختلاف بسیار زیاد در کیفیت تصویر خروجی است. این دوربین سنسور کوچکی دارد که باعث کیفیت پایین تصویر خصوصا در شرایط نور کم می شود. لنز دوربین به دلیل زوم زیاد و کیفیت نه چندان مرغوب عدسی ها اپتیک مناسبی ندارد. این دوربین ها به دلیل نداشتن سیستم فوکوس فازی سرعت و دقت فوکوس بالایی ندارد.
تا منظور از کیفیت چه باشد
کاربر عادی کیفیت را در کلمه قشنگه شارپه و ... خلاصه می کند ولی مفهوم کیفیت به عمق بر می گردد و مانند کوه یخ است
این دوربین ها مانند کوه یخ تنها قسمت های نمایان را در اختیار می گذارند و البته دقت کنید یک کاربر عادی بیشتر از این چیزی نمی بیند و نمی خواهد
بنابراین به همان میزان هزینه می کند که نیازش برطرف میشود از طرفی این حرکت برای خالی کردن جیب مشتری هم طراحی شده
خرید دوربین یا هر ابزاری را بر اساس نیاز انجام دهید نه قیافه و گفته دیگران
الان رصد ماه در عکاسی نوزاد و یا خانواده شما چه تاثیری می گذارد اگر دوربینی داشته باشید که ماه را رصد کند ولی از پس گرفتن عکس یک کودک در منزل بر نیاید به کیفیت مطلوب میرسید؟
در نهایت p900 برای کاربری خود دوربینی بسیار جذاب است
به جای بدنه Nikon Coolpix P900، ترکیب یک بدنه دست دوم سری d3xxx نیکون یا هم رده در کنون + لنز 500 یا 800 سامیانگ ( مختص عکاسی از ماه اگه خیلی اصرار به این مورد هست) + لنز 55 - 18 جذاب تر نیست؟؟؟
به نظر من، حق انتخاب در گزینه دوم خیلی بیشتره. اگر هم به عکاسی علاقه مند باشین، آینده خیلی روشن تری داره.
دوستان صاحب نظر و با دانش لطفا راهنمایی بفرمایید
واقعا و به صورت علمی چیه فرق دو لنز کیت 18-55 با 18-135 stm و یا در نیکون 18-55 با 18-140
آیا فقط در زوم بیشتر با هم تفاوت دارن??.?
خیلی ها میگند فقط تو زوم با هم متفاوت هستند وگرنه از لحاظ کیفیت عکس تفاوتی بین این دو لنز کیت نیست...
عده ای میگند لنز 18-55 لنز به در نخوری هست و 18-135 یا 18-140 باید گرفت. خلاصه که روایت زیاده، ولی از لحاظ علمی چیه تفاوت این دو لنز
اگه کسی نیاز به لنز زوم نداشته باشه و در همان حد 18-55 کافی باشه براش، چرا نباید اون را با یه بدنه خوب به کار برد، چون لنز ارزانی هست پس به درد نمیخوره؟؟؟
کسی هست که یه پاسخ علمی و درست بده؟؟؟