در مورد این دوربین بله ارزش هزینه را دارد از هر زاویه ای نگاه کنیم این ارزش را دارد به شروط زیر
1 : روزانه تعداد زیادی عکس بگیرید (بیشتر از 200 تا )
2 : از رویداد ورزشی بصورت مداوم عکاسی کنید
3 : در شب و غروب و فضای بسته خیلی عکاسی کنید
4: اگر در یافراگم های بازتر از 2.8 مداوم عکاسی می کنید و درصد تصاویری که در این روزنه دارید خیلی زیاد است
5 : اگر در برخی مراسم دائم باتری کم میاورید (بیشتر از 1000 تا عکس میگیرید)
اگر موارد بالا در مورد شما صدق نمی کند گزینه ارزانتر را انتخاب کنید و اضافه هزینه را پس انداز کنید
در نهایت اگر بودجه اهمیتی ندارد همیشه بهترین را تهیه کنید
درود بر اساتيد - به نظرتو ارزش داره بادي نيكون 5200 خودمو بفروشم و به بادي 7100 ارتقا بدم ؟ علتشم فيلتر لو پس و يه سري امكانات حرفه اي تر - بادي خودمو چند بر ميدارن ؟
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوست من به نظر بنده این بحث ارتقاء بدنه اونهم در سیستم کراپ سنسور بیشتر یک بحث روانیه تا یک بحث کیفی.در همین فروم بعضی با یک بدنه 30D دارن شاهکار میکنن.یا همون دوستمون که با یک عدد لنز 55-18 عکاسی شب انجام میده.مشکل بیشتر تکنیکی،کمبود دانش عکاسی،فقدان ذوق و دید خلاقانه هست تا ابزاری.
سلام به همه رفقا و خبرگان هنر عکاسی
راستش من تازه میخوام بیام تو میدون و اطلاعات دقیقی از فن عکاسی ندارم و میخوام تازه شروع کنم ولی قصد ادامه تا سطح پیشرفته عکاسی رو دارم
.
.
با توجه به تحقیقات در این فروم و نظر اساتید و با توجه به بودجه تا 3 میلیونی بین این مدل nikon d5300 kit 18-140 و nikon d7100 kit 18-105 موندم
لطفا با توجه به تجربیات ارزشمندتون به منظور هدف ادامه تا سطح پیشرفته و این بودجه بنده را راهنمایی کنید
با سپاس