[B]من فکر کردم قیمنش 500 هزارتومان
خورد تو ذوقم..خیلی خوشگل بود حیف
خب پس کلا بیخیالش...
پستم رو میبرم تو چه دوربینی بخرم..مرسی جواب دادین
ویرایش توسط arinboy : Friday 18 October 2013 در ساعت 00:08
سلام دوستان
من چند سوال دارم که بهترین جا برای پرسیدنشون رو در اینجا در حظور اساتید دیدم، ممنون میشم منرو راهنمایی بفرمایید.
من بین خرید Nikon D5200 و Canon EOS 650D واقعا موندم، هرکدوم یکسری محاسن و معایب دارن، استفاده من بیشتر عکاسی خانوادگی ، چهره و طبیعت هستش و فیلم برداری کمتر برام مهمه و حالا چند سوال:
1.یک قابلیتی که 650D داره و من فکر میکنم خیلی به کار آدم میاد قابلیت تاچ اسکرین بودنشه مثلا (فقط به طور مثال) زمانی که یک سوژه کوچک و دور در پشت یک سوژه بزرگ و نزدیک قرار داره که در حالت طبیعی دوربین روی سوژه جلوتر و بزرگتر فوکوس میکنه و ما با یک تاچ بر روی سوژه دورتر و کوچیکتر سریعا به دوربین میفهمونیم که روی اون سوژه فوکوس کنه (مثل دوربین های جدید موبایل) آیا این درسته؟ و این قابلیت واقعا همینقدر به کار میاد؟
2. دو دوربین رو با لنز 18-55 امروز در دستم گرفتم و لنز کنون مثل یک اسباب بازی سبک ، توخالی و پلاستیکی به چشمم اومد اما لنز 18-55 نیکون سنگینتر و در کل حس خیلی بهتری به آدم دست میداد، حالا میخوام بدونم آیا در عمل و نتیجه فرقی بین این دو لنز هست یا خیر چون در ظاهر خیلی متفاوتند.
3. یک قابلیتی که خیلی خیلی برام مهمه خروجی خوب عکس در نور کم هستش، آیا کسی این دورو در نور کم تست کرده؟ آیا سایتی بجز snapsort هستش که دوربینهارو در نور کم تست کرده باشه؟ چون در این سایت امتیز زیادی به D5200 در نور کم داده که متاسفانه این سایت قابل اعتماد نیست.
4. و سوال آخر آیا با لنز 18-55 میشه عمق میدان خوبی برای عکس چهره به دست آورد؟ چون ظاهرا بیشترین مقدار F 3.5 هستش در این لنز در صورتی که در دوربین G1X من 2.8 هستش!!! این یعنی عمق میدان در G1X بهتر از لنز 18-55 هستش!؟
ممنون از اشتراک دانشتون
از سایت Digital Photography Review هم استفاده کن. تقریبا همه جوره دوربین رو تست میکنند
من D7000 دارم و 85mm 1.8G
میخوام بادی رو به 7100 ارتقاع بدم
ایا ارزش داره حدود 1 تومن بزارم روش و 7100 رو بگیرم ؟
دلیل تعویض هم بیشتر اینکه احساس میکنم D7000 با 85 اصلا شارپنس خوبی نداره
فول فریم هم که دوست ندرم به دلیل قیمت بالای لنزها ...
کلا به نظرتون با تغییر بادی به 7100 این مشکل تا حدود حل میشه یا نه؟
البته از لنز شما با دوربین کراپدار نباید توقع کیفیت با فول فریم رو داشت اما باید بگم که طبق مقایسه این سایت در صورت استفاده از دوربین D7100 نسبت به D7000 کیفیت از 11 به 15 افزایش پیدا میکنه ....
کد:http://www.dxomark.com/Lenses/Compare-Camera-Lenses/Compare-lenses/%28lens1%29/823/%28brand%29/Nikkor/%28camera1%29/680/%28lens2%29/823/%28brand2%29/Nikkor/%28camera2%29/865
مهدی
چند جا خوندم ( سایتهای خارجی) که شارپنس 7100 نسبت به 7000 بیشتر است ... به خاطر همون قضیه برداشتن فیلتر سنسور !
---
یه 50.14 دارم و یه 85 ـه 1.8 اما شارپنس 50 خیلی بیشتر از 85 ـه ! به همین خاطر به فکر تعویض دوربین افتادم....
پس به نظر شما به تغییر بادی به 7100 مشکلم حل نمیشه؟!
با سلام
1.بله
با توجه به مثالی که زدید و میزان کاربرد آن، بهتره دوستانی که 650D دارن توضیح بدن.
2. لنز 18-55 کنون یا نیکور، هر 2 جزو ارزانترین و ابتدائی ترین لنزها هستن و کمتر کسی با این لنز ها کار میکنه مگر اینکه مجبور باشه، لذا مطمئن باشین که پس از مدتی کار با این لنز(فرقی نمیکنه نیکون یا کنون) و 1مقدار که دستتون باصطلاح روان شد مجبور به تهیه لنز های مورد نیاز بر اساس ژانر عکاسیتون خواهید بود. لذا خیلی به آن گیر ندهید(مستعمل هر یک از این 2 گزینه در حد 200 تومنه)
3. برای این بحث میتوانید به سایت Digital Photography Review مراجعه و خروجی دوربین ها رو در شرایط یکسان مقایسه نمائید. در کل تفاوتها برای من و شما چشمگیر نخواهد بود.
4. بله میشه.
عمق میدان، مسئله بسیار مهمیه که روزها باید مطالعه و عکاسی کنید تا دقیق براتون جا بیفته. اینجا هم جای توضیحش نیست ولی در چند جمله: بستگی به دوری و نزدیکی سوژه- لنز و فواصل کانونی- دیافراگم که از همه مهمتره
هر چه F-Number شما بره بالا یعنی دریچه ورودی نور به سنسور کوچکتر(تنگ تر) و در نتیجه عمق میدان بیشتری خواهید داشت و بالعکس.
آنچه مهمه اینه که دلو بزنی به دریا و زودتر اقدام کنی، مطمئن باش(تو این 2 گزینه) چیزی از دست نمیدی و در غیر اینصورت، زمان از دستت رفته.
ارادت.