سلام وقت بخیر
دوستان دوربین ها برای عکاسی هر چی لنزشون بیشتر باشه خوبه یا کمتر ...
مثلا امام جمعه ای پشت تریبون هست و جمعیت هم زیاد نیاز به زوم هست باید چی بخریم ارزشش رو داشته باشه
سلام وقت بخیر
دوستان دوربین ها برای عکاسی هر چی لنزشون بیشتر باشه خوبه یا کمتر ...
مثلا امام جمعه ای پشت تریبون هست و جمعیت هم زیاد نیاز به زوم هست باید چی بخریم ارزشش رو داشته باشه
اگه لنز زوم منظورتون هست هرچه عدد بزرگتر بازه بیشتر باشه اون لنز زوم بیشتری داره ، دیدی که چشم خودمون داره معادل 50 فکر کنم هست طبق تجربه ی خودم
مثلا 11-55 و 11-135 رو در نظر بگیر، زوم 135 کمی بیش از دوبرابره نسبت به لنز قبلی
فکر کنم بهتر باشه بودجه رو تایین کنی که دوستان بتونن بهترین انتخاب رو بهت بکنن
اما ازونجا که کارت زیاد حرفه ای به نظر نمیاد ب نظر من یه لنز 18-200 کارت رو راه میندازه که حدود دو میلیون باید باشه
d5300 از لحاظ خروجی از d7000 برتر است حالا اگر d7100 منظور بود میتوانست توجیه داشته باشد (آن هم با در نظر گرفتن نیازها) من به شخصه جمع و جور بودن و سبکی سری5xxx را میپسندم در خصوص اینکه این سری اماتوریست! راستش نظری ندارم چون عکاس هست که به تجهیزاتش اعتبار میبخشه نه برعکس! کسی که اماتور باشد با مدیوم فرمت هم حرفه ای نام برده نخواهد شد و کسی که حرفه ای باشد با حتی d3100 هم اماتور نام نخواهد گرفت مهم خروجی مجموعه عکاس و تجهیزات هست نه چیزی بیشتر و کمتر
دوستان تو پست های قبلی اشاره کردم که اماتور هستم به خاطر همین می خوام از نت دوربین رو بخرم.
۲ مورد دیدم
مورد اولCanon EOS 700D With 18-55mm IS2+55-250mm IS2 Lens Digital Camera هست به قیمت ۲۰۶۹ که روش یدونه مموری ۸ گیگ و یدونه کیف دوربین هم هست.
مورد دوم Canon EOS 700D Kit 18-55mm IS STM Digital Camera
که حدودا ۱۶۹۰ هست.
به نظر شما کدوم به صرفه تر هست؟ ثانیا می دونم جاش نیست ولی کسی می تونه در مورد STM توضیح بده؟
سلام
لنز 55-250 تنها برای مواقعی استفاده می شود که فاصله سوژه زیاد است و بوسیله زوم بخواهید از آن استفاده کنید مثلا در یک مراسم اگر فردی که اخر سالن است را بخواهید محور عکس قرار دهید از این نوع لنزها استفاده می شود
لنزهای stm در حالی که دارای لرزشگیر است و برای فیلمبرداری حین فوکوس روی سوژه صدای فوکوس در فیلم نمی آید و سرعت فوکوس زیادتری نسبت به سایر لنزها از این نظر دارد
به نظر من برای یک آمناتور d3300 نیکون با لنز 18-55 afp هم در هزینه و هم در کیفیت
به نظر شما کدوم به صرفه تر هست؟ ثانیا می دونم جاش نیست ولی کسی می تونه در مورد STM توضیح بده؟