ای کاش مدیران فروم در مواردی مانند این سوال جمع بندی بحث های بسیاری رو که انجام شده در قالب یک تاپیک قرار می دادن.به خصوص در سوالاتی از این دست که در برخی تاپیک ها دائما تکرار می شه.(به خصوص هر جایی که x VS y مورد بحثه)
شرمنده بابت آف تاپیک (پیشنهادی هست که برای فروم شاید مفید باشه)
اقا جون مادرتون به این سایت snapsort استناد نکنید. مقایسه ها در این سایت ماشینی است و چون وزن هایی که به فیچرهای مختلف داده شده درست نیست (برای هر کاربری هر فیچری یک وزن داره. برای یکی ابعاد خیلی مهمه برای یکی فیلمبرداری برای یکی رزولوشن و. ..) نتایج به دست آمده گاهی خیلی بی ربط و بی معنیه.
فرهاد حسيني
علی جان، اصل مشکل در جای دیگه هست. وقتی دو بار تاپیک برای همین مورد ایجاد شده و کاربران قبل دنبال گشتن، اقدام به سوال میکنن این مسائل پیش میاد.
دوست داریم
امیرجان تقدیم شما:
60D or D7000
انتخاب بین D90 / D7000 / 60D
ضمن خوش امدگویی مجدد به فروم، میتونی قبل سوال یک مقدار تو فروم بگردی، هم به تاپیک های مورد نظرت میرسی هم یک سری تاپیک دیگه هم حتما پیدا میشه که نظرت جلب کنه در کنار سوالت چند تا مورد دیگه هم به دانسته هات اضافه کنی هم با محیط فروم بهتر آشنا میشی.
( بنده خودم در اوایل عضویتم، همین ایراد داشتم. تا حدودی قابل درکه )
یا حق
سلام دوستان عزیز
1 - میخواستم بدونم با دوربین 700D میشه در حد حرفه ای فیلمبرداری کرد و کلیپ ( موزیک ویدیو ) مناسب تولید کرد که در شبکه های معتبر هم قابل پخش باشه ؟
2- کیفیت فیلم برداری 600D و 700D خیلی فرق دارند یا خیر ؟ ( فکر میکنم 700D فوکوس متوالی در حال فیلمبرداری داره که 600 نداره . درسته ؟
3- در رنج قیمتی 1.5 تا 2.5 چه دوربین DSLR ای از نظر فیلمبرداری مناسب تر هست ؟
سلام دوستان من تازه می خوام وارد دنیای dslr بشم
میخوام تا 5 تومن هزینه کنم .شما په دوربین و لنزی رو پیشنهاد میدید
ممنون
آره . تو سایت یه چرخی زدم.
راستش بیشتر برای عکاسی از طبیعت و عکس های خانوادگی . و اینکه از همه مهم تر رشته من هم معماری هستش . بیشتر می خوام بدونم کدام دوربین بهترین کارایی رو برام داره