سلام
امشکل گوشه های تصویر دو دسته است:
شفافیت کم (شارپنس کمتر) در گوشه ها
تیره تر بودن (وینیه تینگ) در گوشه ها
اگر یک لنز فول فریم را روی هر دو دوربین فول فریم و کراپدار ببندیم، مشکل گوشه های تصویر در دوربین فول فریم بیشتر از کراپدار است. در دوربین کراپدار نسبت به دوربین فول فریم بخش کوچکتری از دایره تصویر خروجی لنز، روی سنسور ثبت می شود پس بخش کمتری از گوشه های تصویر که مشکل دارند در تصویر ثبت می شود.
ارادت
Nikon D7100 kit 18-140
یا
Nikon D7100 kit 18-105
?
عزیز از اونجایی که خودم 5-6 سال کارم عکاسی صنعتی بود دارم بهتون میگم همین الان میتونم سایتی رو بهتون معرفی کنم که با دوتا سافت باکس و یه خیمه و یه ست 450D + 18-55 و یه 100 ماکرو دارن عکاسی صنعتی میکنند و روزانه بیشتر از 50 عکس دارند تو سایتشون آپلود میکنند.
کل تجهیزات عکاسیشون 2.5 میلیون هم نمیشه اما دارن ماهی 5 میلیون حقوق میدند به 2تا عکاسشون.یک شرکت با توان مالی زیاد که دفتر اصلیشون تو زعفرانیه هست و اگر اسم سایتشون رو بگم شاید باور نکنید.
هر وقت هم چه شما و چه دیگر دوستان خواستند میتونید بیایید با هم بریم و روند کار رو از نزدیک ببینید.
در کل همه اینها رو گفتم که به این برسم تجهیزات کاری نمیکنه برای کسی.90% خروجی بسته به اپراتوری داره که عکاسی و ادیت میکنه.مخصوصا تو عکاسی صنعتی که در کنار نور ادیت تاثیر بسیار بالایی داره
شما هم حالا با کمک دوستان یه تجهیزاتی فراهم بفرمایید و با کلاس ها و مرور زمان تجربه انجام شدنی میشه.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
ما راهنمایی کردیم ولی چون شما اطلاعاتی از عکاسی ندارید متوجه نشدید
قبل از هر چیزی کلاس عکاسی + فوتوشاپ شرکت کنید
بدون 4حداقل 4 میلیون نمیتوان عکاسی صنعتی و اشیا قابل قبول انجام داد مگر دست دوم گیر بیارید و یا خودتون را تحت فشار بگذارید و با نور ثابت برای خودتون خیمه درست کنید که باز هم نیاز به دانش و شناخت نور دارد
ویرایش توسط siosha : Friday 25 December 2015 در ساعت 01:37
خدا رو شکر دوربین d750 نیکون با لنز 24-70 دیاف 2.8 نیکور گرفتم که بسیار راضی هستم.
در خدمت عزیزان هستم اگر سوالی بود .
سلام دوستان ارجمندم
جهت عکاسی حرفه ای کدام یک مناسبتر است؟
Canon EOS 70D 18-135
Nikon D7100 kit 18-140