نوشته اصلی توسط
SIAMAK™
دوست عزیز شما بحث مگاپیکسل رو بزار کنار , مگاپیکسل بالا فقط به درد کسانی میخوره که میخوان در سایزهای بزرگ عکس چاپ کنن که به دردشون میخوره ولی یه دنبال مگاپیکسل بالا مشکلی به نام نویز هم خودشو نشون میده که این نویز در جاهایی که نور واسه عکاسی کمه و شما مجبورید ایزو یا همون حساسیت سنسور به نور رو بالا ببرید نمایان میشه که بین 550 دی و دی 90 دومی بهتر عمل میکنه
اینی که گفتم جزو موارد خاص هست و ممکنه خیلی ها براشون مهم نباشه و صد البته معیار درستی برای انتخاب کردن با نکردن هیچ کدوم نمیتونه باشه
به شما تضمین میدم هر کدوم از این دو دوربین رو تهیه کنید کیفیت عکسهاشون تقاوت آنچنانی نخواهد داشت و این وسط فقط لنز هستش که حرف اول رو میزنه , شما با هر کدوم از این دوربین ها و یه لنز خوب میتونید خروجی خوبی رو بگیرید و بالعکس با یه لنز بد خروجی نه چندان رضایت بخش
بنابراین خودتون رو زیاد درگیر این موارد جرئی نکنید , هر دو دوربینهای خوبی هستند , من خودم نیکونی هستم بنابراین نظرم روی دی90 هست و اونی که کاننی هست نظرش روی 550 دی ولی این ما نیستیم که میخوایم از دوربین استفاده کنیم , شما هستین !
پس بشینید حساب کتاب کنید که کدومشون با علایق و نیازهای شما سازگاری داره و در خریدش شک نکنید ;)