سلام دوربین( با لنز خوب همه کاره راضی کننده باشه ) چی پیشنهاد میدید واسه یک تازه کار تا سقف 2.800 یا کمتر ؟ گزینه اول خودم d3300 هست
سلام دوربین( با لنز خوب همه کاره راضی کننده باشه ) چی پیشنهاد میدید واسه یک تازه کار تا سقف 2.800 یا کمتر ؟ گزینه اول خودم d3300 هست
nikon d750 + nikon 70-200 fl ed vr +godox v860 2 +sirui t-2004 xl
سلام دوستان
من خیلی آماتورم . دیگه خیلی خیلی اماتورم
اما خب بدم نمیاد یه دوربین داشته باشه . یه دوربین قدیمی هست به اسم کانن پاورشات پرو وان خواستم بدونم نظرتون چیه لنزش 28 تا 200 میلیمتره .
میخام واسه عکس انداختن تو فضای مجازی استفاده کنم (واسه خودم حال کنم) بنظرتون خوبه ؟ قیمتش بنظرتون چقدره (فروشنده هنوز قیمت نداده)\(پولم ندارم مدل بالا بگیرم)
ممنون
دوست عزیز خب عکس های موبایل که بهتر از این دوربینه این دوربین خیلی قدیمیه نسبت به پولی که بخوای بدی فقط یکجورایی پول دادی دست و پات را بسته ایی
سلام
من برای فروشگاه لباس و کیف و کفش و ... زنانه به دوربین و بقیه تجهیزاتی که برای عکس گرفتن و گذاشتنش تو سایت و تلگرام و ... نیاز دارم
بودجه آنچنانی هم حقیقتا ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنین برای اینکه که در ابتدا کارمو راه بندازه چه دوربینی بخرم و برای نور چکار کنم؟
اگه جنس هام کوچک بودن مثل ساعت میتونم جعبه نور بسازم (البته بازم نمیدونم از چه منبع نوری استفاده کنم) ولی برای لباس که فضای بزرگی داره نمیدونم چکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین
واسه اين جور کار ها بدنه و لنز تأثير زيادی نداره حتی با مبايل هم ميتونيد عکس بگيريد مهم نور پردازيه
برای نور ميتونی مثل جعبه نور يه قسمت رو برای عکاسی آماده کنيد
با 2 تا صفحه بزرگ ينوليت ميتونی نور رو يکدست کنيد
https://www.google.com/search?q=v+fl...w=1536&bih=756
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid