این توهم زیبایی است ولی واقعی نیست بافت در نور نزدیک به غروب روی سرعت 1/30 بدون لرزشگیر و فلاش... آرزوهایی شگفت انگیز غیر عکاسان است برتری فول فریم در چنین شرایطی رسیدن به سرعت 1/80 کمک کننده است ولی با اختلاف 6 میلیون برای من توجیه ندارد
داشتن بهترین دوربین به بودجه و نوع مشتری و انتظار آنها بر میگردد اگر برای هر فریم 50 هزار تومان دستمزد میگیرید و بقولی درآمد دارید و یا هزینه برایتان مهم نیست توصیه همواره خرید بهترین تجهیزات بوده و است ولی یک عکاس آماتور تا به مرحله یادگیری منطقی برسد دلیلی ندارد چنین تجهیزات گرانی را مستهلک کند مثل این که با بنز برویم آموزش رانندگی ببینم
ویرایش توسط siosha : Wednesday 11 May 2016 در ساعت 16:17
اون عکسها در شرایط استودیو گرفته شده اند. ایا عکسهایی که دوربین خودتان در استو میگیرد را دیده اید؟ قطعا شما را به همان اندازه هسلبلاد راضی خواهد کرد اگر همان عکاس هسلبلاد عکس بگیرد.
شما چرا بجای چشم خودتان به حرف دوستان اعتماد کردید؟!!! نه اینکه اشتباه کنند اما خوب و بد بودن عکس کاملا سلیقه ای است. شاید برای کسی دوربین هالف فری کافی باشد!
حالا که کار از کار گذشته من به شما پیشنهاد میکنم یک دوربین فول فریم پیدا کنید و در شرایط برابر عکسهایش را با بدنه خودتان مقایسه کنید. انوقت متوجه میشوید که علی اباد هم شهری نیست، شاید تاری عکس فقط به دوربین بستگی نداشته باشد، شاید عکاس هم کمی نقش دارد! انوقت از عصبانتیتان کمتر میشود.
اختلاف قطعا وجود خواهد داشت. اگر اختلاف برایتان معنی دار بود دو راه دارید. یا همین الان بدنه را بفروشید که حداقل از نظر فکری راحت میشوید.
یا بجای هزینهای یک فول فریم چند لنز خوب پرایم برای همی دوربین بگیرید. بعدها هم کم کم در گرفتن عکس مهارت پیدا کردید لنزهایتان کامل شده و بدنه را با یک 760دی یا هر چیزی که ان موقع جای 750دی امده تعویض میکنید.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
من در جریان راهنمایی به شما نیستم فقط این رو در نظر بگیرید که نه لنزی که شما دارید استفاده میکنید برای پرتره ( تو سطحی که شما انتظار دارید ) مناسب نیست و نه عکسی که ازش ایراد میگیرید با لنز مناسبی گرفته شده هیچکدوم به طور تخصصی مربوط به پرتره نیستن اما میشه باهاشون پرتره هم کار کرد اتفاقا من خودم همین 55-200 رو داشتم و باهاش عکس های خوبی هم گرفتم حتی چاپ هم مشکلی نداشت اون موقع هم 3200 داشتم نه 7100
شما لنز 50 فیکس یا اگه خیلی سطح بالاتر هستید 85 یا 90 فیکس تهیه کنید و کار کنید
در مورد همون عکسی که میگید مات شده یکبار خروجی رو بدون تغییر یا ادیت چاپ کنید و با عکس قبلی مقایسه کنید ببینید هنوز هم همونطور به نظر میاد یا نه یا حتی میشه از خود عکس هم عکس بگیرید دوستان نظر بدن شاید مشکل از جای دیگه ای باشه
تا اونجا که من میدونم تا سایز A3 تو چاپ این دوربین نباید مشکلی داشته باشه با اون رزلوشن
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
دوستان زیاد جدی نگیرید این جناب kato عادت دارند هر چند یک بار به سبک ترولهای اینترنتی میان اینجا و یه بحث بین برتریهای فولفریم بین کاربرا راه میندازن. اگه همه پستهاشون رو نگاه کنید از مدتها قبل دارن در اینباره بحث میکنن. با این وجود من نمیدونم چرا میگن که d7200 گرفتن! والا بنده بعید میدونم ایشون تا حالا دوربین دستشون گرفته باشن.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
عجب سه صفحه طوفانی بود !!
جناب کاتو خواستی 20% کمتر از آکبند بدی یه خبر به ما بده...
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
این دوست گرامی ، دیگران رو ساده لوح فرض کرده اند ....
چون ایشان خود در صفحات گذشته ، به شدت و تعصب به کاربران دیگر خرید فول فریم را توصیه می کردند ، تا جایی که تذکر گرفته اند ،،.
حالا در یک ماجرای غریب ، ایشان « مدعی هستند » خود رفته اند کراپدار خریده اند ! بر خلاف همه ی توصیه های خود ! و بعد به دیگران « می فهمانند » که حق با صحبت های ایشان بوده و کراپدار به درد نمیخورده و باید فول فریم می خریدند !!!