دوستان این لینکها می تونه کمکتون کنه .
مقایسه لنزهای 50mm و 85mm برای عکاسی پرتره از اشخاص | لنزک
https://www.slrlounge.com/buying-fir...ens-35mm-50mm/
ویرایش توسط hobor971 : Wednesday 9 August 2017 در ساعت 15:30 دلیل: اضافه نمودن
سلام دوستان.من تازه عضو انجمن شدم واز عکاسی هم چیزی نمیدونم.فقط لطفا منو راهنمایی کنید که دوربین یا لنزی که بتونه از فاصله دویست یا سیصد متری از چهره انسان یا پلاک ماشین عکس واضح بگیره چقدر هزینه داره؟میتونین لطفا چند مدل معرفی کنین.خیلی ضروریه .ممنون میشم کسی از دوستان جوابمو بده.مرسی
پیشنهاد من nikon p900 هست. که البته dslr نیست و لنز روی آن مثل dslr ها عوض نمی شود. لنز این دوربین از سمت تله، فاصله کانونی برابر با 2000 میلیمتر دارد که نسبت به دوربینهای دیگر در بازار بالاتر هست. البته روی این فاصله کانونی عکسها کاملا واضح نیستند و کمی افت کیفیت در 2000 میلیمتر دیده می شود. علاوه بر این عکاسی روی دست در این فاصله کانونی بسیار دشوار هست و نیاز به قرار گرفتن دوربین روی سه پایه ضروری به نظر می آید.
با تمام این تفاسیر برای عکاسی از اجسام خیلی دور در این قیمت دوربین بسیار خوبی هست و کاربران راضی ای دارد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
دوستان و همراهان عزیز
از روزی که به این انجمن اومدن قصد خرید دوربین داشتم تا الان!
ثمرش هم دو سال پیش یه G16 یه سه پایه خوب و یه هاتشو گوداکس هست
تو این چند سال هر بار پولی کنار گذاشتم خرج واجب تر پیش اومد و نشد دوربین حرفه ای بخرم
0 - اما الان اگه خدا بخواد 4 تومن کنار گذاشتم که میخوام خرید کنم (تا باز مشکلی پیش نیومده)
1 - از اونجا که G16 رو دارم لنز واک اروند نمیخوام و ترجیحا بادی تنها میخوام بگیرم
2 - ژانر های مورد علاقم پرتره، منظره، عکاسی شب، معماری (و معاری داخلی) .
احتمالا پیشنهادتون 50 میلیمتر و یه لنز واید با دیافراگم بازه . اما لطفا لنز هم پیشنهاد بدید، حتی مارک های متفرقه
تبصره: اگه دوربینی پیشنهاد میکنید که بیشتر میشه میتونم فعلا فقط پرتره کار کنم (50 میلیمتر) تا توی مرحله بعدی لنز واید بگیرم. یا اینکه بودجه رو کمی بیشتر کنم و هر دو(با فرضیات خودم) رو با یه دوربین ارزون تر بگیرم.
3 - با اینکه کنون داشتم، اما کنون و نیکون فرقی واسم نداره (بجز در مورد هات شو که برای دوربین های کنونه )چون صرفا قصدم عکاسیه و فیلمبرداری اصلا نمیکنم
سپاس
Canon G16 , MeFoto A1350Q1 Tripod
(من در مورد نیکون میگویم، در مورد پیشنهادات کانن دوستان کاننی نظر دهند)
با مبلغی که بیانکردید ( با احتساب اینکه فقط بدنه میخواهید و بقیهی تجهیزات را کموبیش دارید) اگر کراپ بخواهید بخرید پیشنهاد من D7200 یا با کمی افزایش بودجه D7500 خواهد بود. اما اگر بخواهید فولفریم بگیرید D610. ( هرچند بودجهی دومی مقداری بیشتر است)
و البته برای کار پرتره فولفریم مزیتهای بیشتری دارد. در این باب بهترین گزینهی موجود D750 خواهد بود که بدنهی آن حدود یکونیم از بودجهی شما بیشتر است( من جای شما بودم صبر میکردم تا با افزایش بودجه یکباره این بدنه را بگیرم البته پس از اطمینان از صحت بدنه)
بحث لنز هم مبحث مفصلیست که بهتراست در تاپیکهای مربوط پیگیری کنید که البته در همانجا بارها در این مورد گفتهشده و مطالب مفصلی موجود هست.
درود
کورش جان ممنون از راهنماییت
راستش کل بودجم 4 تومن هست... برا لنز و دوربین
750 هم که فرمودید واقعا دوستش دارم .... اما امان از بی پولی...و اینکه هر چند گفتم لنز واک اروند نمیخوام اما این دوربین با 24-120 خیلی خوب کار میکنه کهاونوقت قیمتش...
در کل از فرمایشات شما متوجه شدم با این پول 7200 رو با لنز 50 بتونم بگیرم ..... خلاص
Canon G16 , MeFoto A1350Q1 Tripod