ممنونم
عکاسی های روزانه
و عکاسی و فیلمبرداری از رویدادهای محل کارم(ورکشاپ و همایش و ...)
عکاسی هنری نمیخام انجام بدم
اما حس دوربین بدست گرفتنو میخوام بهم بده.
درباره این موردی ک گفتید تحقیق میکنم
دست دو ک اعتمادنمیکنم بخرم.اما بودجمو تا 2میتونم بیشترکنم
قیمت بادی و ی لنز ک ب کارمن بیاد واس دی7100 چنده؟
کنون چطور؟تو این برند پیشنهادی ندارید واسم؟
سلام در مورد کنون هیچ تجربه ای ندارم دوستان کنونی راهنمایی کنند ولی ۷۱۰۰ با لنز ۱۸-۱۴۰ حدود سه ملیون و دویست هزینه داره پیشنهاد من هنوز ۳۳۰۰ با لنز afp هست برای شروع کارتون از حد کفایت بسیار بالاتر است فقط برای عکاسی تله در آینده نیاز به ۷۰ -۳۰۰ نوع afp دارید که حدود یک ملیون خواهد بود
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe
سلام. من با بودجه ۲.۵ یه دوربین نیمه حرفه ای میخوام برای عکاسی از بچه و در واقع پرتره. دست دوی خوب هم پیدا کنم میخرم.
بین کنون و نیکون پیشنهادتون چیه دوستان.
700d یا 750d یا
D5300
با لنز بگیرم یا بادی بگیرم لنز جدا بخرم.
برداشت من از نوشته های شما اینه که شما اصلا از عکاسی سررشته ای ندارید و کاملا آماتور هستید.(اگر اشتباه میکنم،از شما عذرخواهی میکنم)
دوربین های DSLR اصلا بدرد افرادی که اصول ابتدایی عکاسی و ویرایش عکس رو بلد نیستن نمیخوره،چون تنظیمات خاصی داره وتصاویر بی رنگ و لعاب تری نسبت به موبایل به شما تحویل میده .باید بلد باشید که با اون کار کنید و بعد عکس رو ویرایش کنید،وگرنه عکسی به مراتب کم کیفیت تر از عکس موبایل به شما تحویل خواهد داد
اگر بعداز خرید،تصمیم به یادگیری عکاسی و ویرایش عکس دارید،خرید DSLR بسیار کار خوبیه.وگرنه همون موبایل یا نهایتا دوربینهای کامپکت،عکس بهتری به شما تحویل میدن.
سلام
من عضو جدیدم،نتونستم تاپیک جدید بزنم تو این تاپیک نوشتم
می خوام دوربین بخرم قصد دارم حرفه ای عکاسی رو ادامه بدم و علاقه زیادی دارم
یه دوربین و لنز خوب می خوام بخرم چون حالا حالاهاااا نمی تونم یه جدیدش و بگیرم
تا 7 میلیون می تونم هزینه کنم کلا
نمی دونم کنون بهتره یا نیکون اگه می شه راهنماییم کنید من خودم می خواستم کنون بگیرم و تو این رنج فکر کنم دو گزینه دارم 6دی و 7دی مارک2
ک چندجا خوندم و شنیدم ک 7دی بهتره
بیشتر به عکاسی منظره علاقه دارم و پرتره
اگه می شه راهنماییم کنید ممنون می شم
درود. دوست عزیز توجه بفرمایید که برای تهیه تجهیزات بادوام نزدیک به 1میلیون برای خرید سه پایه، کیف، مموری، فیلترها و... هزینه میشود.
در ضمن توجه کنید که دوربینهای فول فریم در کنار مزایای بیشمارشان (داینامیک رنج و تحمل نویز بهتر، عمق تصویر کمتر و...) سنگین و حجیم هستند و به تجهیزات جانبی (کیف، سه پایه، لنزهای) گرانتری احتیاج دارند.
پیشنهادات به ترتیب اولویت (بر اساس تجربه شخصی با این دوربینها و موارد مشابه):
1) Fuji XT10 kit 18-55f2.8-4 + prime XF 35mm f2
2) Fuji XT10 kit 18-55f2.8-4 + zoom XF 55-200
3) Nikon D7200 body + 16-85DX + prime 35mm f1.8g
4) Nikon D7200 kit 18-140 + prime 35mm f1.8g
5) Canon 80D kit 18-135usm + prime 50mm f1.4usm
موفق باشید.