درود،وقت بخیر
من قصد خرید دوربین دارم و بین دو مدل کنون 6D و نیکون D750 موندم
ممنون می شم راهنماییم کنید(عکاسی طبیعت و مدلینگ)
یک نکته دیگه ای ک برام اهمیت داره دوربین و لنزم چوری باشه ک شب هم عکسای خوبی بگیره کاملا
7میلیون پول ندم شب ک شد نتونم باهاش عکس بگیرم!
یک لنز کنون ک به من پیشنهاد شد لنز 24-105 هست
d750 گزینهی بسیار ارزندهای هست...فقط یکم خریدش ریسک داره...البته تو سریالهای جدیدش مثل اینکه مشکل رفع شده
برتریهایی که نسبت به 6d داره: تعداد نقاط فکوس بیشتر،LCD چرخان،سنسور بهتر و داینامیک رنج بیشتر
جفتشون هم در زیمنه عکاسی تو ایزو بالا واسه شب بسیار رفتار مناسبی دارن
البته D750 iso invariant هست که تو بازیابی مناطق تیره خیلی کاربرد داره برای عکاسی طبیعت
در کل بین این دو برتری با d750 هست...6d یکم قدیمی شده امکاناتی که داره
معادل اون لنز تو نیکون هم میشه 24-120
دوستان من برای دوربینم یه مشکلی پیش اومده که برای تصمصم گیری نیاز به تجربه و مشاوره شما دارم
دوربین من 70d کنن هست . که دوسه سالی می شه دارمش چند مدت پیش متاسفانه دچار مشکل شد و فرستادمش تعمییرگاه مرکزی و بردش رو برام عوض کردن و برام فرستادن ولی دوباره دچار مشکل شد و الان دوباره فرستادمش برای تعمییر
سوال من اینه : که آیا بعد از تعمییر می شه روش حساب کرد و ازش استفاده کرد و یا عقلانی و منطقیش اینه که این دوربین رو بفروشمش و یه بدنه دیگه تهیه کنم
اگه شما جای من بودید چیکار می کردین؟
لطفا در این مورد کمک کنید خیلی گیج شدم
سوال من به شکل دقیق ترش اینه که بعد از تعمییر چقدر امکانش هست که این دوربین چند سال بدون مشکل برام کار کنه و چقدر احتمال ریسک داره وممکنه دست منو تو پوست گردو بزاره ومجبورم کنه که یه بدنه جدید بخرم
خب اگه ریسکش بالا باشه باید سریع تر یه فکری به حال دوربین جایگزین بکنم (مثلا یه بدنه 80d بخرم )ولی اگه بتونه برام کار کنه ترجیح می دم ازش استفاده کنم و سر فرصت مناسب با بودجه مناسب گزینه های بهتر بخرم (مثلا صبر کنم d7500 هم به قیمت معقولش برسه و هم اینکه ایراداتش خودشو نشون بده و یا بیشتر فکرکنم که فول فریمی مثل d750 بخرم یا نه )
چرا D7500 که قیمت خیلی بالایی داره اونم برای یک بدنه کراپدار.شما میتونین یک بدنه فول فریم با این پول تهیه کنین.مثلا D610.اگر آتلیه دارین و برای آتلیه میخواین از نظر من یک بدنه کراپدار کافیه مثلا ِ7200 یا D7100.چون توی آتلیه از نظر من پیکسل مهمه هر چی بیشتر بهتر من اینو برای کسانی میگم که پول ندارن.اما فضای باز قضیه فرق میکنه فول فریم بهتره.در کل اگه پول دارین اصلا کراپدار نخرین