یعنی نگرانیتون از اینه که اگه دوربین با صفحه تاچ بگیرید ممکنه تاچش خراب بشه و عملکرد دوربین رو مختل کنه؟ به نظرم این تفکر کمی منفی گرایانه است. هر خرابی محتمله ولی مسلما با یه هزینه (حالا کم یا زیاد) قابل تعمیر هم هست.
اینکه تاچ خراب بشه خوب مسلما باعث میشه قابلیت هایی که با استفاده از این ویژگی بهتون داده میشه مثل فوکوس لمسی در Live View، کار با منوها و تغییر اونها به طور لمسی، Playback لمسی و ... رو از دست بدین. اما فکر نمی کنم عملکردهای اصلی دوربین رو با مشکل مواجه کنه. البته فکر کنم دوستان صاحبنظر و متخصص در زمینه سخت افزار دوربین بهتر می تونند نظر قطعی رو بدن.
فرمایشات دوستان صحیح است اما من هم با تعمیر مشکلی ندارم گفته من به این دلیل بود که در گذشته من یک گوشی الجی داشتم تاچش خراب شد اما برای تعمیر تاچش گیر نیومد
ترکیب خوبی است بخصوص اگر لنز کیت 18-55 از سری جدید و قفل دار باشد در کنار یکی از این دو بدنه کوچک سری 3XXX بسیار قابل حمل و جمع و جور میشودd3200 & d3300 با کیت 18-55 + یه لنز 55-300
برای خرید 55-300 اگر قعلا نیاز مبرم به تله بلند نداربد عجله نکنید هر وقت بخواهید میتوانید بخرید ( جه بسا ارزانتر )
توصیه من به شما این است یک سه پایه سبک مثلا از سری velbon با قیمت حدودی 70-80 تومان هم خریداری بفرمایید.
احتمالا فروشنده کارت حافطه و فیلتر محافط لنز هم پیشنهاد خواهد کرد مراقب این دو قلم باشید که سود اصلی اکثر فروشندگان از همین جاست
کلا بهتره از فروشگاه های معتبر خریداری کنید.
من پیشنهاد می کنم بدنه 3200 را تهیه کنید و یک لنز 105-18 به همراه 300-70 تهیه کنید.
و یا برای تله هزینه ای که در نظر گرفتید را پس انداز کنید و به فکر تهیه تله بلندتر (400) باشید.
همانطور که دوستان فرمودند، برای خرید محافظ LCD، سه پایه و مموری هم باید مبلغی در نظر بگیرید و بهتره خرید این اقلام هم از محل خرید دوربین متفاوت باشه (البته اگر فروشنده با شما آشنا نیست) چون معمولا مکانهایی که دوربین را زیر قیمت می فروشند سود خودشان را از محل فروش مموری و لوازم جانبی کسب می کنند.
آقا واقعا ممنون ...امروز رفتم پایتخت و به نمایندگی های ایده آل سر زدم (هر 4تاش ) بجز همکف که قیمتش یکم تیز بود بقیه یکی بودن
4 تا پیشنهاد بهم شد
5200 + 18-55 و 55-300
3200 + 18-55 و 300-55
700 کنون + 55-250
600 کنون که پک دو لنز بود و فروشنده گفت قیمتش خیلی مناسب بود
اما فک کنم 5200 از همه بهتر باشه
نکته ای که بود هیچ مغازه ای اجازه کار با دوربین رو بهم نداد .
و خودم برای عکاسی تایم لپس خیلی 5300 رو میخواستم اما فروشنده گفت تایم لپس داخلی تو 5300 خیلی محدوده .
نمیدونم حذف حذف فیلتر Low Pass چقدر تو کیفیت 3300 و 5300 تاثیر داشته ؟؟؟!!!
و اینکه آیا به 3300 فک کنم یا حتی 5300 اگه ارزشش رو داشته باشه.
در مورد فیلتر هم با توجه به اینکه دارم از گارانتی میگیرم بازم توصیه میکنین از یه جا نخرم ؟؟؟ برای فیلتر هم 70 تومن قیمت دادن
ببخشید که میپرسم .تفاوت دوتا لنزی که شما گفین و دوتا لنزی که مد نظر بنده بوده چیه ؟؟(ببخشید میپرسم)
ویرایش توسط mostafa_khalili : Sunday 3 August 2014 در ساعت 00:01