سلام ...این آدرس سایت Samsung NX30 Review: Digital Photography Review ولی در کل من نگفتم شما در اشتباه بودین یا نه ؟؟.. ولی بر طبق تجربه و نظر شخصی خودم تمام اطلاعاتی که دادم صحیح بوده و عملا تجربه کردمش...موفق باشید
Printable View
سلام ...این آدرس سایت Samsung NX30 Review: Digital Photography Review ولی در کل من نگفتم شما در اشتباه بودین یا نه ؟؟.. ولی بر طبق تجربه و نظر شخصی خودم تمام اطلاعاتی که دادم صحیح بوده و عملا تجربه کردمش...موفق باشید
سلام
اگر ممکن است این بحث سلیقه و نظر شخصی همین جا به پایان برسد و دنبال نشود تا حرمت ها حفظ بماند . :::shame on you:::
سپاسگزارم
لطفا اگه نظر شخصی شما اینه تو نوشته مشخص کنید شما نسخه ی یه شرکت معتبرو پیچیدید بگذرد که فوجی و سونی و پاناسونیک و غیره .... رو اصلا به حساب نیاوردید اسم فروم راهنماییه خریده نه تحمیل عقاید و برداشت شخصی اون هم با اتکا به یه رویو
تو همین سایت که مرجع در نظر گرفتید چنتا دوربین برگزیده نیکون هست ؟ یعنی شما با ده مدل کار کردید متوجه تمام این قضایا شدید اما تو کل دنیا همه خوابن و متوجه نشدن ؟ این رو در نظر بگیرید مخاطب این صفحه نیاز به راهنمایی داره و هر نظری که داده میشه شاید تو انتخاب یک نفر تاثیر مستقیم داشته باشه
شاید تجربه شخصی شما از دید شخص دیگه درست نباشه مگر اینکه واقعا مشکلی باشه و دوستان زحمت میکشن میگن این مدل به این دلیل یا به اون دلیل خریداری نشه بهتره نه اینکه کلا شرکتو ببرن زیر سوال
سلام
تهیه دوربین نیکون 3300 به همراه لنزهای 50mm f1.8 و 18-140 برای استفاده عکس برداری و فیلمبرداری خانوادگی چگونه است ؟
سلام
برای مصرف عکس و فیلم خانوادگی دوربین مناسب و خوبی است ، حتما با یک بیمه و گارانتی معتبر خریداری کنید .
موفق باشید
سلام
3200 دوربین خوبی است اما با توجه به کاهش قیمت 3300 و اینکه فیلمبرداری آن در full hd از 30 فریم در 3200 به 60 فریم در 3300 افزایش پیدا کرده و پیشرفتهای دیگری که در 3300 حاصل شده شخصا پیشنهادم 3300 است .
موفق باشید
آقای علی نژاد با چه مدلهایی از دوربین های کنون و نیکون کار کردید؟
مقایسه شما در چه شرایطی بوده؟فایل خام بوده یا JPG...شرایط نوری و....
برند نیکون و کنون رقیب هم هستند و همیشه مدل هایی را به بازار عرضه میکنند که در یک سطح باشد
قطعا عکاسان زیادی با نیکون ، کنون، سونی ، هاسلبلاد ، پنتاکس و... کار کرده اند ولی هرگز قاطعانه نگفتند این از آن یکی بهتر است!!!
مورد بعد اینکه خروجی را فقط از بدنه مقایسه نمیکنند بدنه یک طرف است و لنز یک طرف شما باید لنز و شرایط عکاسی را هم در نظر بگیرید.
خیلی خوشحال و ممنون میشیم بفرمایید معیار مقایسه شما چه بوده و شرایط عکاسی و مدلهای که استفاده کردید چی بوده که قاطعانه کنون را پیشنهاد میکنید.
سلام
البته قیمتها نوسان دارد :
3300 بدون لنز = 1200
3300 با لنز 55*18= 1350
در تایید صحبت دوست عزیزم آقا احسان باید عرض کنم که فیلمبرداری با دوربینهایی مانند 3300 محدودیت هایی دارد که باید رعایت شود از جمله فیلمبرداری طولانی با چنین دوربینهایی توصیه نمی شود چون دمای سنسور گاهی بالا می رود و احتمال آسیب به سنسور وجود دارد و ... با رعایت نکات ایمنی و در نظر گرفتن محدودیت های آن برای فیلمبرداری خانگی می توان مورد استفاده قرار بگیرد .
مگاپیکسل بالای سنسور 3300 دلیل نمی شود که شما با فول فریم مقایسه کنید ، عایق بندی بدنه و درجه حرارت داخلی که بدنه 3300 می تواند تحمل کند و تغییر حالت پیدا نکند و ... سبب می شود که اگر نکات ایمنی را در فیلمبرداری رعایت نکنید به سنسور و بدنه آسیب برسد .
خیر مقایسه کراپدار با فول فریم اصلا درست نیست
دمای سنسور دوربین سری 3000 نیکون سریع بالا میرود و باعث آسیب به سنسور خواهد شد بطوری که گرما به بدنه نیز منتقل میشود
جنس بدنه دوربینهای فیلم برداری از پلاستیک نیست برای فیلم برداری مدت طولانی دوربین 70 دی و 7100 نیکون گزینه های مناسبتریست (در کراپدارها)
البته از عرایضم اینطور برداشت نشود که دوربین های 3200 و 3300 دوربینهای مناسبی نیستند بنده تجربه کار با این دوربین را داشتم با توجه به قیمت این دوربین گزینه خوبیست
سلام
در این رنج قیمت بیشتر دوربین ها در یک سطح هستند اما به نظرم اگر نیکون 5200 بگیرید که یک سطح بالاتر از 3300 هست بدنه و سنسور
بهتری به دست می آورید یا 700 کانن یا ...
گرچه در زمینه فیلمبرداری با این دوربین ها که در اصل برای عکاسی طراحی شده اند و مزیت فیلمبرداری یک امکانات جانبی در آنها است نیاز به شناخت برخی محدودیت ها و رعایت نکات ایمنی ضرورت دارد .
سلام
سرمایه اصلی لنز هست چه بسا با یک بدنه قدیمی تر همراه با یک لنز خوب می توانید تصاویر بهتری از یک بدنه جدیدتر همراه با یک لنز معمولی مانند 55*18 ثبت کنید .
لنز خوب با تغییر بدنه کاربرد خود را حفظ می کند .
البته در نظر داشته باشید که اختلاف قیمت نیکون 5200 یا کانن 700 دی با 3300 آنقدر نیست که بتوانید برای 3300 لنز 105*18 یا ... بگیرید .
دوستان یک دوربین برای عکاسی از بناهای تاریخی بودجه هم سقف تا ۱،۵میلیون
چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟
آیا با مفاهیم عکاسی آشنا هستید؟
آیا قصد دارید عکاسی را جدی دنبال کنید؟
و یا فقط قصد خرید دوربین برای عکس خانوادگی دارید؟
اگر بدنبال عکس خانوادگی هستید و قصد افزایش بودجه را ندارید و نیز نگاه جدی به عکاسی ندارید پاسخ شما متفاوت خواهد بود
در مورد قیمت هم زمانی این صحبت ها به میان می آید که حداقل شما یک دوربین متوسط دارید نه اینکه بدون دوربین بدنبال لنز باشید
هر لنزی تجربه و دید متفاوتی می آورد
تمامی دوربین های DSLR با لنز 18-55 پاسخگوی حداقل ها خواهد بود
بله با مفاهیم عکاسی آشنایی دارم و همچنین دوربین دیجیتال هم داشته ام البته بیشتر کاربرد دوربینی که میخواهم تهیه کنم برای ثبت عکسهای خانوادگی است و تا 1700 می خواهم هزینه کنم ولی می خواهم چیزی بگیرم که پشیمان نشوم و ضمن اینکه تمام انتظارات فعلی را جواب دهد در آینده هم بتوان بطور گسترده تر از آن استفاده کرد
سالها پیش دوربین دیجیتال داشتم که در زمان خودش بسیار عالی بود چون کیفیتش از دوربینهای موبایل آن زمان بسیار بهتر بود ولی با گذشت زمان چون پیشرفت زیادی در کیفیت دوربینها و موبالها حاصل شده دیگر استفاده از آن دوربین ارزش زیادی ندارد
سلام
اساتید پاسخ دادند اما با اجازه من با تصویر تکمیل کنم.
من نمیدانم شما چطور مقایسه ای انجام دادید اما در اینجا که در کراپ برتری با نیکون است و در فولفریم در یک سطح هستند.
فایل پیوست 68814فایل پیوست 68815
لنز 50 ، 1.8 نسبت به قیمتی که دارد یک لنز فوق العاده است . شارپنس آن عالی است و برای پرتره بسیار مناسب است . من این لنز را دارم و با اینکه موارد استفاده از آن برایم کمتر از لنزها ی زوم است ، به علت کیفیت فوق العاده ای که دارد دلم نمی یاد از دستش بدم . اما مشکلش اینه که به علت فاصله کانونی خاصی که دارد ، در محیط های کوچک و داخل خانه چندان استفاده ای ندارد و برای عکاسی منظره هم که اصلا مناسب نیست . اگر یک لنز همه کاره می خواهید ، همان 105 - 18 یا 140- 18 برایتان ضروری است . من 140 - 18 دارم و بسیار راضیم . البته اگر این لنزها را تهیه کنید که دیگر نمی توان گفت در کنار 55 - 18 از آن استفاده کنید چون دیگر این لنز کاربردی برایتان نخواهد داشت .
در کل : اگر نظر مرا بخواهید ( که البته خودم تقریبا تازه کارم ) لنز پرایم مانند 50 ، برای یادگیری ترکیب بندی و تنظیم دیاف و ( کلا عکاسی ) بسیار بهتر از یک لنز زوم است . لنز زوم موجب تنبلی در ترکیب بندی و خلاقیت می شود .
باسلام
در لنز های پرام (50mm)شما در لنز خود زوم ندارید چند مزیت نسبت به لنز18-105دارید مانند وزن کم،دهانه دیافراگم باز تر و ارائه تصاویر شارپ تر ولی این لنز شمارو محدود میکنه وبرای عکاسی پرتره اگر فاصله سوژه زیاد باشد چون زوم ندارد یا باید خودتان جابجا شود یا از سوژه بخواهید که نزدیکتر شود تا عکسی با عمق دید و فوکوس مورد نظر ثبت کنید ،ولی برای نور کم بسیار مناسب است چون دهانه دیافراگم بازتری دارند.
سلام
در سیستم فکوس دوربین من قابلیتی وجود دارد که توسط آن مساحتی که توسط هر نقطه برای فکوس پوشش داده میشود نصف شده و برای فکوس رو اجسام کوچک به خصوص عکاسی ماکرو مناسب است. به طوری که من حتی توانستم روی سر یک مگس فکوس کنم.
حالا سوالم این است که دوربین های دیگر هم چنین قابلیتی دارند یا نه؟
این هم تصاویر نقاط فکوس در دو حالت معمولی و کوچک:
فایل پیوست 68845فایل پیوست 68846
البته سوالم را در این بخش پرسیدم چون مدتی قصد خرید فول فریم داشتم و این سوال کاملا ذهنم را مشغول کرده بود.
در دوربینهای DSLR و در حالت چشمی همچین امکانی وجود نداره چون اندازه سنسورها ثابته و امکان نداره تغییر کنن اون نقطه وسط سنسورهای کنن هم تفاوت چندانی با نمونه نیکون نداره. اما در حالت live-view اوضاع فرق میکنه در واقع دوربین خود شما هم چون چشمی اپتیکال نداره به طور دائم در لایو ویو کار میکنه. بنده احتمال میدم دوربینهای کنون که از تکنولوژی Dual Pixel استفاده میکنن مثل 70D و 7D mk2 قابلیت مشابهی داشته باشن. چون در این دوربینها به ازای هر پیکسل تصویر یه سنسور فکوس هم وجود داره.
منم همچین چیزی رو دی اس ال ار هایی که داشتم ندیدم
ولی رو میرورلس فوجی امکان تغییر سایز نقطه فوکوس در 5سایز وجود داره .
با سلام برای استفاده عکاسی خانوادگی مانند تولد و مراسم و عکس از مناظر و طبیعت ما بین سه دوربین زیر کدام را صلاح می دانید حمل و نقل آسان دوربین و کیفیت عکس و حداقل قیمت تمام شده و بازار خرید و فروش هر یک در آینده برایم مهم می باشند با مفاهیم عکاسی نیز آشنا می باشم در حال حاضر یک دوربین قدیمی کمپاکت دارم که در فضاهای داخلی عکس خوبی نمی گیرد با نام Sony H2:
1) Canon eos 100d
2) Nikon D3300
3) Nikon D5200
اگر من بودم بین اول و سوم یکی را انتخاب میکردم.
اولی فکوس بهتری برای فیلم برداری دارد. مخصوصا اگر با لنز stm استفاده شود. در مقایسه بهتر است بگویم نیکون اصلا فکوس اتوماتیک ندارد. اندازه کوچکترش هم میتواند یک حسن بزرگ باشد وقتی قرار است چندین ساعت در بیرون از ان استفاده کنید. دومی کمی کیفیت عکس و بدنه بهتری دارد. ولی برای کاربرد شما اختلاف کیفیت عکس انقدر چشمگیر نیست.
سلام
اگر اولویت شما عکاسی باشد :
- Nikon D5200
- Canon eos 100d
- Nikon D3300
اگر اولویت شما فیلمبرداری باشد :
- Canon eos 100d
- Nikon D5200
- Nikon D3300
موفق باشید
سلام
مدتیه خیلی علاقمند به عکاسی شدم، در حاضر هم دوربین DSLR هم ندارم و قبلا و هم نداشتم؛ اما در مورد عکاسی و مباحثش مطالعه داشتم!
اکثر عکسام رو با گوشیم یعنی Z2 گرفتم و ازشون راضیم ولی یه دوربین حرفه ای تر میخوام :;)
میخواستم بدونم شما اساتید چ پیشنهادی دارید؟؟ بودجه ام هم تا 900 هزار تومنه!
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه دوربين دي اس ال ار بخرم كه براي عكاسي تبليغاتي و مدلينك هم تو آتليه هم فضاي باز استفاده كنم ميخواستم تا ٥ ميليون هزينه كنم ولي به زووور تا ٧ ميليونم ميتونم جور كنم البته با لنزش
شما دوستان جه مدلي رو بيشنهاد ميدين؟ من خودم بين مدل هاي canon 7d mark ll و 6d موندم يا يه 5d دست دوم ، به نظرتون اصلا دست دو خريدن درسته يا ارزششو نداره ، ادم يه نو مدل بايين تر بكيره بهتره؟ باز اكه مدل بهتري رو بيشنهاد ميكنيد بكين از همين canon ، بيشابيش ممنونم از راهنماييتون
سلام
من قصد خرید دوربین و لنز تا چهارمیلیون دارم
اصلا فیلمبرداری برام مهم نیست و کیفیت کلی عکس و امکانات برام مهمه، در واقع دوربینی میخوام که تا چندسال آینده به فکر ارتقا نباشم.
و اما در مورد لنز، من به لنز واید تا تله ( Walk Around ) احتیاج دارم و حدالامکان برای عکاسی بوکه هم مناسب باشه
نظر خودم کانن 70دی با لنز 18-135 و کانن 700دی با لنز 15-85 هستش
ارزشش رو داری بدنه رو فدای لنز کنم؟
و اگر لنز و بدنه ارزانتری که نیارهای من رو براورده میکنه موجود هست لطفا پیشنهاد بدید
اين نقاط ضعفي كه 6d نسبت به 7d mark داره كه شمام بهش اشاره كردين منو به شك ميندازه
مثل سرعت فيلم ٣٠ فريم 6d ولي ٦٠ فريم 7d
سرعت شاطر ١/٤٠٠٠ 6d ولي ١/٨٠٠٠ 7d
عكاسي بيابي ٤/٥ فريم بر ثانيه 6d ولي ١٠ فريم بر ثانيه 7d
فلاش نداره 6d ولي 7d داره
٩٧٪ ميدان ديد جشمي 6d ولي ١٠٠٪ 7d
به نظرتون اين موارد اختلال ايجاد نميكنه تو عكاسي در حدي كه ارزششو داشته باشه 7d mark رو بخرم؟ با توجه به زمينه فعاليتي كه دارم و قصد هم ندارم ديكه دوربينمو عوض كنم
فرمودید زمینه کاریتون مدلینگ و تبلیغات هستش، سرعت فیلمبرداری و سرعت عکاسی پیاپی کاربرد خاصی در سبک عکاسی شما ندارند، سرعت شاتر 1/8000 رو بعید میدونم زیر نور شدید آفتاب و با دیافراگم کاملا باز عکاسی کنید، تقریبا غیر ممکنه، فلاش داخلی دوربین صرفاً کاربرد خیلی آماتور در سطح ثبت عکس خانوادگی داره، برای کار حرفه ای تر نیاز به فلاش جداگانه خواهید داشت .
توجه کنید که 6D فول فریم هستش ولی 7D MKII کراپدار
بدنه فدای کدام لنز بشود؟ ۱۵-۸۵؟ اگر فرضا لنزی که انتخاب کرده بودید ۱۷-۵۵ اف ۲/۸ بود شاید میتوانستید این را بگویید. اما ۱۵-۸۵ فرق زیادی با ۱۸-۱۳۵ ندارد. ۱۵-۸۵ وایدتر است و برای منظره بهتر است. ولی در عوض ۱۸-۱۳۵ کمی بلندتر است و برای پرتره مناسبتر است و فکوس بهتری هم برای فیلم برداری روی ۷۰دی دارد. هیچ کدام هم بوکه خیلی خاصی ندارند. شاید ۱۸-۱۳۵ در ۱۳۵ مم در پرتره بسته صورت کمی زمینه محوی بدهد.
سلام
جسارتاً بنا به تجربه اي كه بنده با هر دو لنز دارم، از نظر شارپنس، كنترل CA ، رنگ تصوير خروجي و همچنين كيفيت ساخت بدنه لنز، لنز 15-85 برتري محسوسي نسبت به 18-135 دارد، گرچه 18-135 STM هم لنز خوب و ارزشمندي است. ولي در كل با جنابعالي موافقم كه تفاوت در حدي نيست كه بتوانيم آن را قرباني كردن دوربين براي دستيابي به لنز بهتر بناميم. ولي اختلاف 70D با 700D واقعاً زياد است و به نظر بنده هم اختلاف 70D با 700D بيشتر از اختلاف دو لنز است.
سلام
در ادامه صحبت اساتید اگر فیلم برداری مهم نیست چرا نیکون در بین انتخاب های شما دیده نمیشود؟!
نیکون d7100 افت قیمت بیشتری نسبت به 70d داشته و کیفیت بالا تری هم در عکاسی و کنترل نویز دارد.
اما در باره لنز، اگر لنز با کیفیت و بوکه خوب میخواهید واید تا تله را فراموش کنید. واید تا نرمال یا کمی بیشتر تنها انتخاب های شما هستند. مثل 17-50 f/2.8 سیگما که جزء قیمت مناسب ها است(1700 میلیون).
اما اگر به تله نیاز دارید یکی از همین لنز های کیت نسبتا خوب به همراه یک پرایم مثل 50mm تهیه کنید که هم تله داشته باشید هم برای مواقع لزوم بوکه خوب.
ممنون از پاسختون
در واقع من به جواب دقیقی نرسیدم
این دو لنز فقط نظر خودم بود، اگر شما لنز مناسب تری سراغ دارین که نیاز من رو براورده میکنه لطفا پیشنهاد بدید
نظر شما این است که بیشتر روی بدنه تمرکز داشته باشم؟
و با اختلاف قیمت زیاد و اختلاف خروجی کمی که این دو لنز دارند 18-135 به صرفه تر است؟
ممنون از پیشنهادتون
راستش 70دی بخاطر وای فای و ایزو وسیع تر و همچنین ارگونومی بهتر نظرمو جلب کرده
و به گفته بعضی از دوستان نیکون در محیط باز عملکرد ضعیفتری دارد هرچند نمیدونم این موضوع صحت دارد یا نه..
و در مورد لنز هم بیشتر از بوکه به تله احتیاج دارم و فعلا باید از بوکه بگذرم
سلام
چه دوربینی بخرم؟ از چه برندی بخرم؟ چه لنزی بخرم؟
چند روزی هست این سوالات ذهن من رو مشغول کرده
قصد خرید دوربین DSLR تا بودجه نهایت 1400 تومن دارم
بدون اطلاعی از تفاوت مدل های مختلف و لنز های مختلف یوهو وارد بازاری شدم که تنوع زیادی داره و انتخاب کردن از بینشون سخته
همیشه میل به بهترین داشتم اما متاسفانه محدودیت بودجه اجازه خرید بهترین رو نمیده بنابراین تصمیم بر این هست که با این بودجه بهترین رو انتخاب کنم
چند روز تحقیقی که داشتم به چند مدل رسید
EOS 1200D
EOS 100D
Nikon D3200
Nikon D3300
بین مدلهای نام برده شده تفاوت قیمت زیادی وجود داره
دلیل انتخاب این مدل به دلیل تفاوت قیمت بادی و اضافه کردن هزینه بادی به لنز هست یعنی بادی ارزان تر به جاش لنز بهتر
کمی در مورد نیاز خریدم براتون توضیح میدم تا بتونید بهتر راهنماییم کنید
قصد از خرید، عکاسی از طبیعت و خانواده و دوستان هستش. عکاسی از شخص رو بصورت چهره و با زوم و از مسیر دور با دوربین کامپکت انجام میدادم تا تصاویر بهتری بگیرم و عکس با مات شدن تصویر پست زیباتر جلوه کنه. تصاویر از دوستان رو هم بحالت تقریبا مادلینگ با دوربین کامپکت میگرفتم
حالا بنظر شما برای عکاسی از شخص و طبیعت با یک بادی ارزان تر مثل 1200 بهمراه یک لنز به من پیشنهاد میکنید
یا یک بادی خوب تر مثل 3200 یا 3300 همراه با لنز 18-55 که همراه دوربین داده می شود؟
دوربین EOS 100 هم اخیرا به چشمم خورده و نمیدونم چطوریاست
تفاوت کیفیت تصویر 1200D و D3300 و D3200 با لنز مشابه خیلی با هم فرق میکنه؟
3200 و 3300 تفاوت بزرگی دارند؟
اگر به جز این مدل ها، مدل دیگری در نظر دارید بهم پیشنهاد بدید فقط محدود سقف 1400 در نظر داشته باشید
وجود یا عدم وجود قابلیت هایی مثل وای فای و جی پی اس برای من کاملا بلا استفاده هستش و هیچ تاثیری نداره
سلام
دوربینهای که فرمودید تقریبا در یک سطح هستند
برای پرتره و مدلینگ نیاز به لنز مخصوص این ژانر دارید مثل 85mm یا 135mm
ولی از انجایی که بودجه شما محدود است از لنز تله 250-55 هم میتوانید استفاده کنید که لنز بلندیست و بوکه و شارپ قابل قبولی دارد ( به قیمت تقریبا 600 هزار تومان)
برای عکسهای خانوداگی و طبیعت هم لنز 55-18 لنز مناسبیست تا در آینده لنزهای بهتری تهیه کنید...
همچنین با کمی هزینه بیشتر میتوانید کلاس بالاتری از بادی های که نام بردید تهیه کنید
مثل 600 یا 650 دی کنون
یا 5200 و 5300 نیکون
سوال بعدی که دارم اینه که ارزون ترین لنزی که زومی در حد زوم 10X دوربین های کامپکت داشته باشه، چه لنزی هست؟
با تشكر از شما و بقيه
يه سري ميكن فول فريم بودن خيلي اهميت نداره رو اين حساب من كفتم شايد ديكر امكانات ٧دي ارزشش بيشتر از فول فريم بودن ٦ دي باشه يا اينكه اصلا اون امكانات جديد ٧دي برا كار من ( عكاسي تبليغاتي و مدلينك و عروس) لازم هست يا نه ، كه مثل اينكه دوستان ميكن نه
من اگر بخوابم بادی تا 1200 بخرم چی پیشنهاد میدید؟
بحث سر لنز بمونه واسه ی بعد
بعدا با تهیه بودجه و کسب تجربه لنز مناسب رو انتخاب میکنم و میخرم
الان در حدود 1200 قدرت انتخاب بادی های زیادی دارم که نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
1200d
600d
100d
d3300
d3200
که میگن متاسفانه نیکون فیلم برداری خوبی نداره و کمی در مورد انتخاب نیکون دو دل شدم
مطمئنا این لیست بلند تر از این خواهد بود اما من شناختی از مدل های دیگه ندارم
خودتون طبق تجربه معرفی کنید
بادی که توی این رنج بهتر از همه باشه
سلام
اگر کوچک بودن بدنه 100d را ایراد در نظر نگیریم از باقی کانن ها بهتر است.
در زمینه فیلم برداری هم ضعف نیکون در کیفیت نیست بلکه در فکوس خودکار است که به جز 100d باقی کانن های لیست شما چیز اضافه تری از لحاظ فکوس نسبت به نیکون به شما نمیدهند. فکوس اتوماتیک سریع در فیلم برداری از 650d به بعد اضافه شد که در 700d و 100d و 70d تکامل پیدا کرد.
سلام
ممنون از راهنماییتون
حالا اگر ما فیلمبرداری رو در نظر نگیریم بهترین بادی از بین این بادی ها از نظر کیفیت عکس کدوم هست؟
به این نکته باید توجه کنیم که این بادی در آینده سریعا قدیمی نشه و بعدا یکی دو سال از خریدش پشیمون نشم
چون شاید تا3 - 4 سال یا حتی بیشتر بادی رو عوض نکنم
نیکون 3300 با توجه به پردازشگر جدیدترش نسبت به بقیه، برتری خاصی داره؟
درود
در کیفیت خروجی این بادی ها با لنز کیت تفاوت چندان محسوس نیست و این دوربین ها در راقع دوربین های slr سطح مبتدی می باشد
اینکه کاربرد شما چیست و نیاز شما چیست در انتخاب بادی به شما کمک می کند که ایا نیاز به تعویض بادی دارید یا خیر
با زهم بین این بادی ها خیلی حساس نشید ببینید کدام با بودجه شما سازگار تر است و از نظر ظاهری و راحتی در دست گرفتن با کدام راحتید همان را انتخاب کنید
برای مصارف خانگی و عمومی همه این بدنه ها کار شما را راه می اندازد
وولی اگر برای سفر و مصارف خانوادگی می خواهید بهتر است به سراغ میرورلس ها یا های اند ها بروید چون حمل و نقل و کاربری دوربین های اس ال ار در بهترین حالت بسیار مشکل تر از ان دوربین ها هست
در مجموع بین این گزینه ها در صورت داشتن بودجه بدنه جدیدتر را انتخاب کنید
به دوربین های d5100 و 5200 نیز فکر کنید
قصد ورود به دنیای حرفه ای تر عکاسی دارم
تاحالا با کامپکت کار میکردم اما واقعا اسباب بازیه
فعلا به این دنیا ورود کنم، با لنز کیت کم کم راه بیفتم و یاد بگیرم بعدا لنز رو ارتقا بدم
الان باز هم انتخاب سخت هستش
ازونجایی که اطلاعی از دوربین ندارم نمیدونم رو چه حسابی بین این گزینه ها انتخاب کنم، واقعا انتخاب سخت هستش
خواهش میکنم بنا بر تجربه خودتون و ارزش خرید یه لیستی به ترتیب به من بدید تا من بتونم بهتر تصمیم بگیرم
d5200
d5100
d3300
d3200
1200d
100d
600d
بالاترین کیفیت عکس و کمترین نویز با لنز مشابه، مورد نظر هستش