سلام
با نرم افزار eos msg تعداد شات دوربینهای canon eos مشخص میشه
Printable View
سلام
فوکوس ۱۱ نقطه ای برای پرنده گرافی جواب میده؟؟
منظورم از سرعت عكاسي پياپي حداكثر سرعت شاتر نبود، FPS يا Frame per Second دوربين بود. به نظرم D3300 براي پرنده نگاري خيلي مناسب نيست. علاوه بر سيستم فوكوس نه چندان مناسب و سرعت عكاسي پياپي كم، در تركيب با لنز تله هاي بلند (كه براي پرنده گرافي حياتي است) تعادل خوبي ندارد. ضمناً به فكر لنز هم بايد باشيد. لنزهاي مناسب براي پرنده نگاري قيمت بالائي دارند.
اگر به طور جدي به پرنده نگاري علاقمنديد من پيشنهاد مي كنم حداقل يك 7Dدست دوم بخريد. و به فكر لنز كانن 400 f/5.6 يا لنزهاي تله سيگما و يا تامرون هم باشيد
سلام دوستان و اساتید
به نظرتون خرید دوربین دی 3 یا دی700 کارکرده ولی تمیز با قیمت دی 7100 نو.
کار عاقلانه ای هست؟
لنز کیت 18-140 که روی 5300 هستش همین لنز هستش؟ NIKON AF-S DX NIKKOR 18-140MM F/3.5-5.6G ED VR LENS
چون این لنز رو 1200 میفروشن در صورتی که اگر قیمت کیت رو حساب کنیم حدود 900 میشه. بادی 1600 + 900 لنز 18-140 = 2500
سوال دیگم اینه که لنز کیت 18-140 فرقی با کیت 18-55 فقط توی گستره فوکال بیشتر هستش؟ کیفیت یکی هستش؟
من شخصا D700 رو انتخاب می کردم با یک مجموعه لنز پرایم مانند(50 و 85 نیکون و 14mm و 35mm سامیانگ) , 300-70 به عنوان تله ارزان البته این کار رو به شما توصیه نمی کنم.
فراموش نکنید که لنزهای فول فریم خصوصا لنزهای زوم قیمتهای خیلی بالاتری نسبت به لنزهای DX دارند پس اگر به لنزهای زوم علاقه داشته باشید قطعا به بودجه قابل توجهی برای تهیه لنز نیاز خواهید داشت.
در مورد d3 هم بعید می دونم با این قیمت گیرتون بیاد و توجه داشته باشید این بدنه سنگین و بزرگ برای کاربردهای خاص طراحی شده و برای کاربرد عمومی d700 منطقی تره.
خرید بادی دست دوم هم دردسرهای خودش را داره و صرفا به سلامت ظاهری نمیشه اکتفا کرد.
d7100 شاید سر راست ترین انتخاب باشه چون هم جدیدتره(امکاناتی مثل فیلم برداری یا رزولوشن بالاتر ) هم گارانتی خواهد داشت و هم لنزهای ارزونتری برای این بدنه وجود داره.
این لنزها وقتی به همراه بدنه به صورت کیت به فروش می رسند به نوعی تخفیف می خورند و ارتباطی به کیفیتشون نداره. 55-18 به نسبت قیمتش لنز خوبیه ولی اگه قرار باشه بعدا با 105-18 یا 140-18 عوضش کنید ضرر خواهید کرد. در صورت انتخاب 18-55 اگر 55mm کوتاه بود قدم بعدی انتخاب 200-55 یا 300-55 خواهد بود.
پس دو انتخاب خواهید داشت
1- لنز 140-18 که کیفیت و رنج فوکال مناسبی رو در یک لنز خواهید داشت.
2-لنز 55-18 به همراه تله ارزون قیمت که در این صورت رنج فوکال بالاتری خواهید داشت به همراه دردسر تعویض لنز.
دوستانی که پست های درخواست مشاوره من رو دنبال کرده باشن میدونن که خرید من از کنون 1200 دی به نیکون 3100 و 3200 رسید
از 3200 به 3300 رسیدم به خاطر اینکه فیلتر نداره و عکس های شارپ تری میگیره
بعد دوستان منو راهنمایی کردن که 5200 بگیرک گه تقریبا قیمت همسان 3300 داره اما بدنه یک کلاس بالاتر هستش
به 5200 قانع نشدم، مدل جدیدتری رو میخواستم که به 5300 رسیدم
قرار بود 5300 با لنز کیت 18-55 بگیرم
اما امشب با قرض کردن پول و زیر بار بدهی رفتن از تخفیف ویژه دیجی کالا دوربین 5300 نیکون رو با لنز کیت 18-140 سفارش دادم
پیش خودم فکر کردم که اگر لنز 18-55 بگیرم بعدا به لنز با زوم بیشتری نیاز پیدا میکنم که باید 55-200 یا 55-300 بگیرم که به جز بحث مالیش، همراه داشتن دو لنز سخت هستش
اگر لنز 18-140 رو هم بعدا میخواستم تهیه کنم باید دو برابر هزینه فعلیم (600 تومن نسبت به 18-55 بیشتر هزینه کردم) برای 18-140 پول میدادم
که تصمیم گرفتم 5300 با لنز کیت 18-140 بگیرم و خودم رو خلاص کنم
فکر میکنم یه دوربین خوب با یه لنز عمومی خوب سفارش دادم که به درد تمامی ژانرهای عکاسی عمومی مثل واکینگ و پرتره و طبیعت میخوره
امیدوارم این لنز کیت کیفیت خوبی هم داشته باشه
حالا به نظر دوستان با این بی پولی که دارم، لوازه جانبی چی تهیه کنم؟ چیز های ضروری. مموری خوب 16 گیگ دارم که فعلا کارم رو راه میندازه
کیف چقدر هزینه داره؟
برچسب ال سی دی نیازه؟
محاقظ لنز نیازه؟
سه پایه ارزون چنده؟
انتخاب خوبی داشید
مخصوصا جهش از سری 3x00 به 5x00 و همچنین انتخاب 18-140 به جای 18-55
که خود همین دو تا کار، کلی شما رو در خرید تجهیزات جلو انداخت و در حقیقت هزینه اضافی نکردید بلکه برای آینده صرفه جویی کردید .....
اما نگفتید که چقدر پول براتون باقی مونده ......
در مورد برچسب LCD که هزینه زیادی نداره - نوع نسبتا خوبش با نصب حدود 10 تومنه و به نظر من لازمه
کیف هم اگر پول زیاد ندارید در حد 100 تومن کیف های خیلی خوبی در برند ونگارد و برند های دیگه هست .
منظورتون از محافظ لنز رو نفهمیدم ، اما اگر هود رو میگید که باید بگم دقیقا همان هود 18-105 هست و میتونید از مغازه های دوربین فروشی ، هم برند متفرقه و هم اصلشو اگر پیدا بشه بخرید که برند متفرقه رو 25 تومن هم دیدم ولی یه جا هم اصلشو بدون کارتن پیدا کردم که طرف میگفت مال یک 18-105 آک بوده و همین یکیو داشت ، 50 تومن بهم فروخت
حالا نمیدونم تو مغازه یارو چکار میکرد؟
باید بگم این هود هم از واجباته چون جدای از کم شدن خطای فلور و زیبایی که به لنز میده محافظ خوبی هم برای المان جلویی لنز هست
ولی اگر منظورتون از محافظ لنز فیلتر هست(مثل فیلتر UV) ، باید بگم که بهتره نخرید چون فیلتر های زیر 200 تومن و مارک های نامرقوب کیفیت عکس رو بطور محسوسی پایین میارن و بهتره حداقل مارک هایی مثل هویا و سیگما ......
تبریک میگم. ایشالله دیافش براتون بچرخه! lol
بعد از شوخی، برچسب ال سی دی که قیمتی نداره (5 تومن باید باشه ناصرخسرو)
محافظ لنز اگه منظورتون فیلتر یو وی هست، می تونید کمی دست نگه دارید. اگه آدم حساسی باشید و وسایلتون رو با وسواس استفاده کنید بعد از یه مدت می بینید نیازی به فیلتر یو وی ندارید و شاید دوست داشته باشید به جاش یک هود بگیرید که جلوی خیلی ضربات و اثر انگشت ها رو میتونه بگیره و دوربینتون رو زیبا هم می کنه. به نظر من نیازی نیست برای این قلم عجله کنید.
سه پایه ارزون حول و حوش 100 تومن هست ولی اون هم فعلا نیاز نیست. یه مدت با دوربین کار کنید ببینید سبک عکاسیتون واقعا نیازمند سه پایه هست یا نه.
من فعلا فقط توصیه خرید کیف می کنم که با توجه به اینکه فقط یک لنز میخواهید برای مدت طولانی داشته باشید، یک کیف دوشی یا پوزه ای کوچک رو توصیه می کنم که حدود 100 تومن براش کنار بگذارید (شاید یک کم هم بیشتر). برای این قلم باید یه چرخی توی بازار بزنید ببینید چه کیفی برای شما مناسب تره...
منتظر عکسهای شما در اینجا هستیم :-)
سلام
ممنون دوستان عزیزم
این انتخاب رو مدیون دوستانم در تالار عکاسی و راهنمایی های ارزشمندشون هستم
اشتباهی که کردم این بود که برچسب ال سی دی رو همراه دوربین سفارش ندادم
الان که نگاه کردم دیجی برچسب داشت، چقدر هم ارزون هستش. 3 هزار تومانه. اشتباه کردم نگرفتم. اصلا حواسم نبود.
به موبایل فروشی های محلی سر میزنم ببینم میتونم یه برچسب تهیه کنم یا نه
در مورد هود، الان سایت پیکسل رو میدیدم
انواع لنز هود و آفتابگیر - فروشگاه پیکسل
کدوم یکی رو مناسب من میدونید؟ لنز 18-140
دنبال یک کتاب خوب و جامع هستم واسه آموزش دوربین دی اس ال ار
تو این زمینه خیلی تعطیل نیستم اما دوست دارم یه همچین کتابی رو داشته باشم و بصورت علمی با همه مفاهیمش و ریزه کاری هاش آشنا بشم. تا الان همه چیزی که بلد بودم از راه تجربی بوده
سلام
مبارک باشد امیدوارم لحظات شاد و ناب زندگی را ثبت کنید . فعلا یک کیف پوزه ای دارای ضربه گیر تهیه کنید تا حمل و نقل راحت و کم خطری با دوربین داشته باشید ، به نظرم هود برای شما کاربرد بیشتری دارد تا سر فرصت اگر احساس کردید فیلتر مورد نظر را بخرید و حتما هر چه زودتر برای lcd محافظ تهیه کنید .
موفق باشید
درود،
دوست عزیز مبارکتون باشه.
هود این لنز مدل HB-32 هستش که فروشگاه مذکور متاسفانه نداره. به جاش می تونید از این لینک زیر تهیه فرمایید.
لوازم جانبی هود و درب لنز نیکون هود لنز نیکون طرح اصلی 140-18 Nikon HB-32 Lens Hood
بهترین کتاب هم برای آموزش با فوت و فنهای دوربینتون همون کتابچه راهنما هست. هیچ منبعی به کاملی اون دفترچه نیست.
پاینده باشید.
دوستان دوربین سر تایم به دستم رسید
الان که با ذوربین کار میکنم خدا رو شکر میکنم که با لنز 140 گرفتم. اگز با لنز 55 میگرفتم بعد از اولین استفاده مطمئنم پشیمون میشدم
فقط اینکه الان با کار با این دوربین مشکل دارم
تاپیکی مربوط به این ذوربین وجود داره سوالاتمو اونجا بپرسم؟
مثلا فقط تونستم با چشمی عکس بگیرم و روی صفحه مانیتور تصویر نداشتم و فقط عکسای گرفته شده رو میتونم ببینم
سلام
مبارکه.
این تاپیک مد نظر شماست: http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=19672
ضمنا با کمی جست و جو و مطالعه این موارد را متوجه خواهید شد.
در دفترچه خود دوربین هم نوشته شده. احتیاجی هم به انگلیسی بلد بودن هم نیست.
کافیست عبارت live view را پیدا کنید.
این هم کلید لایو ویو:فایل پیوست 69624
سلام
قابلیت عکس پانورما دوربین 3300 نیکون چطوری بایستی تنظیم کنیم و استفاده کرد ؟
گرفتن عکس پانورما با دوربین 5200 هم امکان پذیر است ؟
بهترین راه برای فیلم برداری با دوربینهای dslr نیکون چیست ؟
دوست عزیز، سوالهای فنی که اینجا می پرسید، آف تاپیک محسوب می شوند. سوال های فنی رو فکر می کنم بهتر باشد در تاپیک فنی هر دوربین بپرسید. مثل:
http://forum.akkasee.com/f49/t19932.html
موفق باشید.
سلام
دوستانی که با نیکون 5200 فیلمبرداری کرده اند از نظر کیفیت فیلمهایی که می گیرد می توان جایگزینی خوب برای فیلمبرداری مراسم شخصی کرد ؟
مدت زمانی که می توان با یک شارژ باطری فیلبرداری کرد چقدر است ؟
اگر تجربه کار فیلمبرداری با سایر دوربینهای dslr را دارید لطفا نقاط ضعف و یا قوت آنها را بیان نمایید
سلام
کیفیت فیلمبرداری با دوربین Sony Alpha 3000 کاملا نیازهای خانوادگی را با کیفیت عالی (به شرطی که از تلویزیونهای fullhd تماشا کنید ) ارائه می دهد ، فیلمبرداری طولانی مدت با دوربینهای dslr به خاطر گرم شدن و آسیب رساندن به سنسور توصیه نمی شود .
موفق باشید
سلام بر عزیزان صاحب نظر
من برای عکاسی از کوه و جنگل و همینطور گرفتن عکسهای خانوادگی چه دورینی بگیرم؟:?
1500-1700 میتونم هزینه کنم .
نظر دوستانم که به شکل حرفه ای عکاسی میکنند دوربین های کانن هست(مثل:d1200-d600-d700)
سلام دوستان شغل بنده دفتر فنی کار چاپ و طراحی
تصمیم گرفتم با توجه به علاقه ای که به عکاسی دارم و احساس میکنم اگر یک دوربین برای عکاسی برای کارهای مشتری (مثلا یک ورزشگاه جهت تبلیغات میخواد عکس اعضا خودشو رو بندازه و یا شرکت ها که معمولا شرکت فرش هستن )داشتم باشم بتوانم هم در کارم پیشرفت کنم و کم کم اتلیه عکس صنعتی در کنار شغلم راه اندازی کنم
کلاس های آموزشی سایت عکاسی کسی شرکت کرده مفید هستش؟!
حال با توجه به این اوصاف بنظر شما چی بخر که بدرد کارم بخوره
خودم یک سرچی که زدم نظر به کانون6D جلب شد با توجه به اینکه ممکنه در محیط کم نور احتیاج باشه عکس بگیرم و در هرشرایط کیفیت مطلوب را میخام و مورد دیگه تجربه ثابت کرده هرچیزی که میخایی بخری با بهترین را بخر یا اصلا خرید نکن (حداقل در این زمینه شغلی که هستم) و همچنین وایفای که داره
منتظر جوابتون هستم شرمنده طولانی شد
سلام دوست عزیز
چند نکته:
1- چقدر می خواهید هزینه کنید؟
2- اگر صرفا برای کار تهیه میکنید آیا بازگشت سرمایه خرید فول فریم منطقی است؟
3- چقدر عکاسی میدانید؟
با توجه به بیان نظر خودتون راجع به دوربین خوب 6D توجه نمایید که حداقل یک لنز فول فریم مثلا 24-105و یک فلاش (چون فول فربم های کانن فلاش سر خود ندارند) نیاز دارید
و اگر تقریبا با همین هزینه (کمی بیشتر) به سراغ نیکون بروید دوربین بسیار خوب D750 با لنز 24-120 میتونه گزینه بهتری باشه
اما اگر چندان با عکاسی آشنا نیستید و مساله هزینه و بازگشت سرمایه نیز اهمیت دارد یک دوربین entry level با یک لنز با دمته مناسب مثل 18- 135 کانن یا 18-105 و 18-140 نیکون نیز میتواند پاسخگوی شما باشد. ضمن آنکه با پیشرفت در عکاسی و ان شاالله پیشرفت کاری جهت آتلیه صنعتی می توانید در آینده روی بدنه و لنزهای بهتر (گزینه های اول) حساب کنید.
پیشنهاد من:
خرید یک 650D یا 700D کانن با لنز 18-135 و یا D5200 یا D5300 نیکون با لنز 18-140 به صورت نو و یا کارکرده است
خیلی ممنون از جوابگویی شما دوست عزیز
هزینه نهایتا 6500
در کل برگشت سرمایه وقتی امکان پذیر است که خود طرف تلاش بکند و از لحاظ دیگه اگه قرار باشد من امروز یک دوربین بخرم که بعداز چندماه به این نتیجه برسم که کیفیت نهایی کیفیت مطلوب من نیست و مجبور بشم بفروشم صدرصد محتمل ضرر میشم که ضررش از همه جوانب بیشتره
برای مثال من 2 سال پیش برای دفتر 2 لب تاپ خریدم که بجای خرید لب تاپ بهتر که حدود 1800 اب میخورد هرکدام را 1200 خریدم نتیجه ایش این شد که برای کارهای معمولی فقط میشه استفاده کرد و الان عملا بدرد من نمیخوره و نمیتونم بفروشم چون ضررش برام زیاده
عکاسی هم اول راه هستم
تا جایی که اشنا هستم لنزهای نیکون نسبت به کانن گرانتر هستن
در عکاسی آنچه باعث بال رفتن کیفیت خروجی نهایی می شود تنها بدنه و حتی لنز بهتر نیست بلکه عوامل دیگری به خصوص نور - کاذربندی تاثیر گذار و رساندن مفهوم عکس به بیننده انیز تاثیر به سزایی ذارند. دوربین و لنز ابزار کار هستند و عکاس و نور پارامترهای موثر بر تاثیر گزاری عکس. مثلا شما یک دوربین با یک لنز معمولی را به یک استاد عکاسی بدهید و یک موضوع جهت عکاسی و میبینید که خروجی نهایی آن بسیار تاثیر گزار است اما با داشتن بهترین تجهیزات آماتوری مثل من نمیتواند عکسی به آن کیفیت بگیرد.
صد البته که داشتن تجهیزات بهتر در کیفیت فیزیکی تصویر موثر است اما لزوما باعث پذیرش عکس به عنوان اثری ارزشمند نمیشوند.
شاید به همین علت است که بزرگی می گوید:
آماتورها به بدنه میاندیشند- حرفه ای ها به لنز و اساتید به نور
پیشنهاذات من هم صرفا بابت این بود که خدای ناکرده پس از صرف هزینه بالا پشیمون نشوید. وگرنه همون ابتدا عرض کردم که گزینه مد نظر خودتان دوربین بسیار خوبی است.
اگر فول فریم برایتان اولویت است که پیشنهادم رو گفته ام و گرنه با بودجه شما میتوان به این موارد هم اندیشید:
کانن: 70D با 18-135 + 50mm f1.4 + فلاش اکسترنال + فلاش استدیو و تجهیزات نورپردازی
نیکون: D7100 با 18-140+ موارد فوق
موفق باشید
درود
من تا حالا دوربین نداشتم و برای شروع میخوام 4 تومن نهایتش هزینه کنم.
خیلی بالا و پایین کردم و دوتا گزینه موندن Nikon D7200 -kit 18-140 و Canon 70D kit 18-135
من چون یه کاربر اماتور هستم و میخوام استارت بزنم یه مقدار چیزای مجهول جلو رومه. مثلا یک سایت مقایسه ای یک شات روی تنظیمات یکسان گذاشته بود. حجم تصویر نایکون 18 مگ بود و کنون 8 مگ. کیفیت نایکون بهتر بود. این قصه ی حجم از چیه؟(تصاویر jpeg بودن) این قسمتش زیاد برام مهم نیست.
بیشتر میخوام ببینم صفحه نمایش لمسی و لنز های STM چقدر بکار میان؟ احتمالا فیلم برداری هم استفاده کنم ولی خیلی نه.چون برای عکاسی و استارت مد نظرمه.
توی ایران اینطور که دور اطرافم میبینم اغلب کنون دارن. اگه نایکون بگیرم، لنز هاش مثل کنون راحت پیدا میشه؟ یا باید چند برابر قیمتش هزینه کنم؟
در کل کدومش رو پیشنهاد میکنید؟ خواهشن فن بویانه نباشه. از هر دو مدل خوشم اومده، میخوام ببینم بخاطر 200 تومن اختلاف قیمت امکانات بهتر رو از دست ندم.
عزیز جان ورود شما رو به دنیای عکاسی و انجمن عکاسی خوش آمد میگم...
اول از همه باید بگم من خودم کاربر کنون هستم ولی تعصبی بهش ندارم، به همین خاطر بهتون میگم اگه فیلمبرداری اولویت شما نیست، دوربین نیکون همین مدلی رو که پیدا کردید تهیه کنید و خیالتون راحت باشه. درسته که تعداد کاربرای کنون بیشتره ولی کاربرای نیکون هم اینقدر فراوان هستند که تجهیزاتش همه جا با قیمت معقول پیدا بشه. نگران نباشید.
با این حال بد نیست که در صورت امکان به چند مغازه سر بزنید و از نزدیک این دو دوربین رو لمس کنید... مشخصات و مقایسه دو چیز رو پشت کامپیوتر خواندن یک چیز است و از نزدیک لمس کردنشان یک چیز دیگر. باید ببینید از لمس و کار کردن با کدومش بیشتر لذت می برید و گرنه تفاوت این دو مدل و این دو برند فاحش نیست.
سلام
دوستان گرامی فیلمبرداری دوربینهای dslr با موبایلهای پیشرفته که دوربین 13 مگا پیکسلی دارند و کیفیت فیلمبرداری فول اچ دی با فرکانس 60 هرتز را دارند چه تفاوتهایی دارد ؟
اگر بتوانید نمونه ای از فیلمبرداری دوربین dslr را برایم ارسال نمایید ممنون می شم
kabirimasih@vatanmail.ir
سلام
تفاوت از زمین تا آسمان است. در فیلمبرداری با dslr چون سایز سنسور بزرگ است واز لنز های حرفه ای استفاده میشود 1- فیلمبردار تسلط کافی بر عمق میدان دارد 2- خروجی فیلم در مناطق کم نور و شب بسیار تمیز تر است. نمونه فیلم رو در ریویو دوربین ها میتوانید ببینید همچنین امروزه بخشی از فیلمهای سینمایی و خصوصا مستندهایی که میبینیم بااین سبک فیلمبرداری شده اند
سلام دوست عزیز
این مواردی که فرمودید برای فیلبرداری دوربینهای dslr با لنز کیت 18-55 که اکثرا در نمونه های ارزان قیمت آن عرضه می شود (بدون تعویض لنز ) چقدر است ؟
درست است که برخی فیلمها و عکسهایی که از دوربینهای دیجیتال در اینترنت برای تبلیغات و ... استفاده می شود از لنزهای گران قیمت با بدنه ارزان یا متوسط گرفته شده که افرادی که قصد خرید دوربین دارند اگر ملاک عکس دیده شده باشد بعد از خرید تازه می فهمند که از لنز پیشرفته ای برای تهیه استفاده شده بوده
الان هم تحقیق من بخاطر خرید دوربین دیجیتال کنون یا نیکون تا 1700000 تومان است که در مرحله اول می خواهم فیلمبرداری خوبی برایم انجام دهد در مرحله دوم عکسهای آن هم با کیفیت باشد
با فرض تهیه 700D به همراه 18-55STM شما ابزار لازم برای فیلمبرداری با کیفیت در شرایط نوری مناسب را خواهید داشت. اما چرا میگویم شرایط نور مناسب چون بازترین دیافراگم لنز فوق در فاصله کانونی 18 فقط f3.5 است که اگر شرایط نوری تحت محدودیت باشد چون نیاز است که در هر ثانیه 30 فریم ثبت شود و بسته بودن دیافراگ مانع رسیدن نور کافی میشود بنابرای در کیفیت نهایی تاثیرگذار خواهد بود چرا که دوربین (یا فیلمبردار در مود دستی) اقدام به افزایش ایزو برای جبران کمبود نور میکند و این عامل باعث افت کیفیت میشود.
البته این نکته را نیز عرض کنم که باز هم کیفیت خروجی مذکور بسیار بالاتر از فیلم بهترین دوربین روی گوشی موبایل در شرایط مشابه خواهد بود
در برتری های جزیی که بدنه های سری 5000 نیکون بر سری 3000 دارند شکی نیست از سویی داشتن یک لنز پرایم در کنار لنز کیت نیز نعمتی است و این به خودتان برمیگردد که برتری های بدنه و بعضا اعمال تنظیمات دستی بهتر (این قسمت را مطمین نیستم که آیا سری 5000 اجازه کنترل دستی بهتر را میدهند یا خیر) برایتان مهم تر است یا وجود یک لنز پرایم
اما اگر صرفا هدفتان فیلمبرداری است فکر میکنم بدنه های کنون در این امر عملکرد بهتری دارند( چه ارزان قیمت و چه گران قیمت) البته صحت این مدعا را نیز باید اساتید صاحب نظر تایید نمایند
برای فیلم برداری نیکون را کلا فراموش کنید دوست عزیز! مهمتر از لنز و کیفیت سنسور و... فکوس در حالت فیلم برداری است.
بین بدنهای دی100، دی700 و دی70 یکی را انتخاب کنید. مدل آخری کیفیت خیلی بهتری در فکوس دارد.
برای استفاده خانگی، اگر قرار باشد از بدنه های نیکون یا حتی بدنهای دیگر کنون، استفاده کنم، حتی اگر بهترین لنزها را هم داشته باشم، ترجیح میدهم با موبایل نوت4 خانمم فیلم بگیرم.
کیفیت کار کنون d700 ژاپنی و تایلندی تفاوت دارد ؟
اگر نمونه ای از فیلمهای گرفته شده با دوربینهای دیجیتال با لنز کیت 18-55 دارید برایم ارسال کنید
kabirimasih@vatanmail.ir
دوستان خیلی ممنون از راهنماییاتون
دوربین نیکون d5200 +18-55 خریداری شد
بازم ممنون
سلام دوست عزیز
اگر نمونه ای از فیلمهای گرفته شده با دوربینتان با لنز کیت 18-55 دارید برایم ارسال کنید
kabirimasih@vatanmail.ir
من یه 650d دست دو خریدم که ژاپن هست کارکرد شاتر حدود 5000 تا بود اما اثرات برق رفتگی رو برخی نقاط بدنه مشهود بود. (دوربین دست یک خانم آماتور بود تازه )
از لحاظ کیفیت تصویر که مطمئنا هیچ تفاوتی وجود ندارد
در کل هیچ فرقی نداره به نظرم
=====================================
من قبلا نیکون 5100 داشتم و الان کنون 650d اگه بخوام به عنوان کاربر آماتوری که 1 سالو نیم با dslr کار کرده جمع بندی کنم میتونم بگم( بین این دو مدل ) :
بدنه نیکون خوش دست تره ارگنومیش بهتره خصوصا گریپش
ویزور بهتر کنون ( البته نیکون قابلیت جالب رنج فایندر تو ویزورش داره )
کمی کیفیت ساخت بهتر نیکون
امکانات بهتر کنون در لایو ویو و مود فیلم برداری - عدم تنظیمات دستی و انعطاف پذیری نیکون تو فیلم برداری
تو رفتار نویزی در یک سطح هستن ( JPG)
تو رنج دینامیکی یکمی به نظرم نیکون بهتره اونم تو ثبت به صورت JPG
این نظر شخصی من بود .
سلام به همه دوستان و اساتید. بعد از تجربه عکاسی با canon 1200d+18-55ii با حدود 1م سرمایه میخوام تجهیزاتمو ارتقا بدم. دوربینو عوض کنم یا لنزو؟
دوربین های مورد نظر: canon 700d یا nikon 5200d «که اگه دوربین الانمو بفروشم با 1م اضافه میتون بخرمشون». اصلا آیا با تغییر دوربین نتیجه تغییر زیادی میکنه؟
کاربری: عکاسی پرتره و مدلینگ فضا باز
دوستان لطفا همه تون نظراتتون رو در اختیارم قرار بدید. با تشکر
باز هم سلام. از فروشگاه های آنلاین دیجی کالا، لنزور و بامیلو کدومشون برای خرید دوربین مناسب و قابل اعتماده؟
اگه فروشگاه مناسبی در تهران برای خرید دوربین عکاسی نیکون و کانن میشناسید آدرس بدید لطفا.
و اینکه چرا نمایندگی الرمس کانن انقدر گرون میده دوربینارو؟
مرسی از راهنماییتون. چه لنزی رو برای پرتره پیشنهاد میدید؟ لنزو کنونی من چون لرزشگیر نداره اعصابمو خورد کرده
عموما در چنین مواقعی اولین پیشنهاد 50mm f/1.8 است که به تازگی نسخه stm آن معرفی شده، روی کراپ کانن زاویه 80mm و نوع معمولی آن زیر 400 تو مان قیمت داشته و stm گمانم هنوز وارد بازار نشده. با هزینه ای حدود 1.200.000 نسخه f/1.4 قابل تهیه است.
لنز 85mm f/1.8 هم با قیمت 1.400.000 قابل تهیه است که البته روی کراپ کانن زاویه 136 میلیمتر میدهد که برای کار های عادی مقداری بلند است.
ضمنا در این نوع لنز ها به خاطر زاویه نه چندان بلند و دیاف باز (شاید هم دلایل دیگر) لرزشگیر قرار ندارد.
این ها پیشنهادات عمومی برای پرتره است.
چند فیلم مقایسه ای دوربین d700 کنون و d5300 نیکون را در حالتهای یکسان از سایت یو تیوپ دیدم ظاهرا فیلم دوربین کنون انگار نور زرد رنگی را به فیلم می افزاید که آن را از حالت عادی به یک حالت ویژه تبدیل می کند که مصنوعی است
خواهش می کنم بدور از اینکه هوادار کنون یا نیکون باشید بر اساس کار و تجربه خودتان با دوربین راهنمایی فرمایید
ضمنا در مورد عکسها که مقایسه ای بین دو دوربین ذکر شده داشتم نیکون بجز بخاطر مگا پیکسل بالاتر در ایزوهای بالا نویز کمتری نسبت به کنون داشت
سلام دوستان یک سوال داشتم
من مدت سه ساله که D7000 دارم و کارم عکاسی شب هست ، جدیدا خیلی نویزی شده تصویر حتی در حساسیت 800 هم نویز دارم و عکس ها عملا در 3200 قابل استفاده نیستن ، مشورتی که بایکی از دوستان کردم گفتن طبیعیه و بعد از یک مدت سنسور پیر میشه ! که نمیدونم چقدر درسته ، اول اینکه آیا تجربه مشابهی دارین ؟
دوم اینکه بفکر فروش این بدنه و خرید 7200 افتادم آیا ازنظر نویز رفتاری مثل 750 میتونه داشته باشه ؟ من لنز های DX دارم و برام سخته تهیه لنز های fx البته مثل اینکه 11-16 روی fx هم از 14 به بعد کار میکنه ( میکنه ؟ ) ، آیا خرید 7200 ( مثل 750 ) میتونه مشکل منو در زمینه ی نویز حل کنه ؟ ( خروجی 750 رو دیدم و راضی بودم ) آیا تفاوت بین 7200 و 750 تفاوت از زمین تا آسمونه؟
ممنون میشم پاسخ بدین
لنز 11-16 توکینا در فوکال های 15 و 16 بی اشکال هستش گرچه در فوکال 15 کمی وینیتینگش بیش از حده اما 16 اش کاملا خوبه. لینک زیر رو ببینید:
Tokina 11-16 vs Nikon 16-35 on FX | Time in Pixels
منظورتون از 750 کنون 750 هست؟ اگر اینطور باشد فکر نمی کنم تفاوت خاصی بینشون باشه.
نمونه مقایسه کیفیت سنسورهای این دو تا دوربین رو در شرایط آزمایشگاهی میتونید توی سایت
The-Digital-Picture.com features Canon DSLR Camera and Lens Reviews, News, Deals and Tips ببینید.
درود،
دوست عزیز در این که به قول دوستتون سنسور پیر میشه شکی نیست و همین طور هست بالاخره یه عنصر الکترونیکی بسیار حساس و پر از فتو دیود و میکرو لنز و ... هست و طبیعی هست که بعد از چتدین سال کارایی گذشته رو به خصوص در زمینه نویز نداشته باشه، ظهور پیکسلهای سوخته و مواردی از این دست هم کم نیستند.
قطعا 750 بهتر از 7200 هست و فراموش نکنید که این دوربین بهترین دوربین نیکون از لحاظ داینامیک رنج و رفتار نویزی هست و تونسته امتیاز طلایی 90% رو از سایت Dpreview بگیره، بالاترین امتیازی که Dpreview تا حالا به یک دوربین داده.
از طرفی چون این دوربین فول فریم هست، قطعا سنسور این دوربین فتو دیودهای بزرگتر و در نتیجه رفتار نویزی بهتری دارد پس در کل بهتر از 7200 هست. اما 7200 در رده کراپدارها از لحاظ نویز یکی از بهترین هاست و عملکرد اون بهتر از d7000 هست و کلا در برابر d7000 ارزش خرید رو داره.
این دوربین به راحتی می تونه جواب نیازهای شما رو در زمینه نویز بده، باقی موارد هم که مشخصه، در کل با دوربینی بهتر از d7000 طرف هستید ( از هر لحاظ)
در مورد توکینا هم تو فوکال 16 کاملا قابل استفاده هست بدون هیچ مشکلی، منتها در فوکال 14 و 15 کمی ویگنت در گوشه های تصویر خواهید داشت که یا می تونید تصویر رو کمی کراپ کنید یا تو فتو شاپ به راحتی حذف کنید، به نظرم لنزیه که علاوه بر اینکه بر روی کراپدار ها عالی هست، به عنوان یه لنز مقرون به صرفه برای دوستانی که دوربین فول فریم هم دارند قابل استفاده است ( با توجه به شارپنس و رنگهای بسیار زیبایی که تولید می کنه)
منبعی واسه اينکه سنسور ها به مرور زمان نويزشون ميره بالا داريد؟
فکر نميکنم چنين چيزی درست باشه و تا حالا نشنيدم ، اکثر قطعات ديجيتال يا کار ميکنند يا نميکنند
مثلاً من تا حالا نشنيدم يک مقاومت 10 اهم به مرور زمان 9 اهم شده باشه يا کلاً خراب ميشه يا کار ميکنه
در مورد سنسور هم پيکسل های سوخته زياد ميشه اما اينکه حساسيت فوتوديود ها کم بشه يکم عجيب به نظر ميرسه (مطمئن نيستم واسه همين پرسيدم شايد منبع مناسبی در اين مورد ديده باشيد )
اولين فول فريم من 5 دی کلاسيک بود و حدود 8-9 سال از عمرش ميگذشت اما مشکل خاصی توش نديدم
اگر بتونيد چند تا از عکس های اوليه تون رو توی شرايط مشابه شبيه سازی کنيد بهتر ميتونيد مقايسه کنيد
شايد انتظار شما به مرور زمان بالا رفته
بله حق با شماست. قطعات یا سالمند یا خراب یا نیم سوز. در هر صورت گرما در وسایل الکترونیکی یه عامل مخرب محسوب میشه و می تونه در دراز مدت بر کارایی و پرفورمنس اون وسیله تاثیر گذار باشه، که طبیعتا با افزایش ایزو، شاهد افزایش حرارت در اتصالات و مدارات الکترونیکی و خود فتو دیودها هستیم، البته یه جا دیدم که به عامل حرارت در کارایی سنسور اشاره شده بود ولی بحثی از نویز نشده بود.
نظر شخصی من اینه که این مورد تو سنسور های کراپدار بیشتر نمود پیدا می کنه تا سنسورهای فول فریم که از مساحت بیشتر و فتو دیودهای بزرگتر با تراکم پیکسلی کمتر و دفع سریعتر حرارت بهره میبرند.
سلام! ببخشید، فقط برای افزایش اطلاعات خودم می پرسم. آیا با دوربینتون فیلم هم می گرفتید؟
من کنونsx10 دارم. 6 سالی هست و فیلم هم باهاش میگرفتم. فقط تو جشن تولدهای دخترم. شاید مجموعا به 7 ساعت فیلمبرداری هم در چند سال نرسه. و حدود7000 شات .الان نویزش بیشتر شده. البته تو نورکم و مقدار جزیی هم تو نور مناسب. گفتم اگه فیلمبرداری تاثیر گذار باشه، با دوربین جدیدم( نیکونD5300) اصلا فیلم نگیرم.
با تشکر و آرزوی سلامتی!
شما با ديدن يک عکس به اين راحتی نميتونيد تشخيص بديد نويز زياده يا کم مگر اينکه 2-3 استاپ تغيير کرده باشه
فقط وقتی با شرايط مشابه عکس گرفته باشيد و 2 تا عکس رو کنار هم بزاريد و همزمان نگاه کنيد ميتونيد تشخيص بديد نويز کدوم بيشتره
7 ساعت که چيزی نيست خيلی ها از دوربين فقط برای فيلم برداری استفاده ميکنند و حداقل هفته اي 20 ساعت باهاش فيلم ميگيرند
فيلم عروسی يکی از دوستام رو با 60 دی گرفته بودن که چندين سال عمرش بود و هفته اي 2-3 تا مراسم رو باهاش فيلم برداری ميکردند
هيچ مشکلی تو فيلم ديده نميشد اما بادی رو نگاه ميکردی همه جاش رنگ و رو رفته بود
تو فيلم برداری دراز مدت ممکنه پيکسل های سوخته زياد بشه .
فقط موقع فيلم برداری بايد دقت کنيد نور های ليزی که برای نور پرداری استفاده ميشه به دوربين نخوره (خونگی ها رو نميدونم اما چند تا دوربين رو ديدم که موقع فيلم برداری در کنسرت دچار مشکل شدند که البته اون هم نويز نبود و تصوير کلاً صورتی ميشد)
عطا جان من سرچ هم کردم چيزی در مورد نويز پيدا نکردم
توی بعضی از فروم ها بحث شده اما منبع معتبری نيستند
dslr - Do digital cameras lose picture quality over time? - Photography Stack Exchange
سلام
دوستان همونطور که در جریان هستید حقیر قصد تهیه بادی جدید دارم. و بین 7دی مارک2،دی750،ودی7200 مردد هستم متاسفانه یا خوشبختانه تو هر ژانری دست درازی میکنم که به ترتیب اُلویت بندی
1- خبری 2- پرتره 3- منظره 4- اگر لنز محیا بود حیاط وحش
در واقع هر کدوم از بدنه هارو که انتخاب کنم برای حیاط وحش میخوام یه لنز 600-150 سیگما سری c رو تهیه کنم.
یکی از آشنایان داره از المان میاد،به نظر شما دوربین رو بگم از اونجا بیاره چطور هست ؟
ارزانتر نمی افته برام ؟
در حال حاضر یه لنز 50 1.4 کانن و فلاش Di700 همراه با تریگیر دارم
منتظر راهنمایی شما هستم
عزیز جان حداقل تردید بین کنون و نیکون رو برطرف می کردید اول! اگه بخواید نیکون بگیرید که باید لنز و فلاشتون رو رد کنید!
تا اونجا که من میدونم قیمت های دوربین (فقط دوربین) در ایران معقول هستش (حداقل دوربین هایی که تازه چند روز نیست اومدند) و با توجه به مسئله گارانتی، اصلا به نظرم معقول نمیاد با توجه به مالیات بر ارزش افزوده وحشتناک آلمان بخواید از اونجا بگیرید!!
اگه منظورتون از دی 750، کنون 750D هست، من دلیل ترجیح 750D رو بر 760D متوجه نمیشم. قیمت دلاری دومی 100 دلار بیشتره ولی اینجا فقط 50 تومن با هم اختلاف دارند!! اونهم با اون همه قابلیتهای اضافی 760!!
اگر هم منظورتون نیکون D750 هست که دیگه واقعا تعجب می کنم! یعنی الان شما بین دو تا برند و بین دو تا فرمت کراپ و فول فریم سردرگم هستید؟! پس لطفا کمی دست نگه دارید و بیشتر بررسی بفرمایید!
اگه پیشنهاد بنده حقیر رو میشنوید با توجه به ژانر کاریتون (اولویت خبری) و ابزاری که الان دارید، شاید بهترین گزینه کنون 70D یا 7D mark II که فرمودید باشه...