چه کسی گفته لنز فول به کراپ نمی خوره؟
تنها معکوسش صادق نیست تنها موردی که با کراپ به مشکل بر میخورد لنز های واید است .
در حال حاضر رقیب 750D از طرف کنون وارد بازار نشده و 6D با D610 قابل مقایسه است
Printable View
سلام
یکی از اقوام می خواد یک دوربین بگیره برای عکاسی و فیلمبرداری خانوادگی با بودجه حدود یک و پونصد تا دو میلیون،خیلی براش مهم هست که دوربینی که میگیره GPS و وای فای داشته باشه که بشه با گوشی کنترلش کرد و عکس ها رو با وای فای منتقل کرد و موقعیت عکس ها هم همراهشون ثبت بشه ! و کیفیت عکس و فیلمشم بالا باشه
من که توی این بازه ندیدم دوربینی GPS سر خود داشته باشه ،به نظرم بهترین دوربینی که این قابلیت ها رو داره(غیر از GPS ) نیکون D5300 هست به همراه یک لنز 18-55 ،مورد اروزنتری هم هست ؟(مشکل مالی نداره ولی نمی خواد زیاد برای دوربین هزینه کنه)
از طرفی به خاطر این که زیاد نمی خواد حرفه ای عکاسی رو دنبال کنه شاید G7x هم براش مناسب باشه،هم کیفیت خوبی داره هم خیلی خوش اندازه تره رنج مناسب تری هم نسبت به 18-55 داره(29-88 در مقابل 24-100 ) ولی به نظرم حیفه آدم نزدیک دو میلیون بده برای دوربین و DSLR نگیره !
نظر شما چیه ؟
بهترین دوربین هایی که توی این بازه وای فای(و یا احیانا GPS ) دارن کدومان ؟
چه اصرار عجیبی داری شما به فول فریم خریدن؟دوست عزیز شاید مدتی عکاسی کردید و متوجه شدید اینکاره نیستید اونوقت اینهمه هزینه و ... توجیه داره؟بهتره که نهایتا از یک کراپدار حرفه ای شروع کنید و در سیستم نیکون میتونید یک بدنه کراپ تهیه کرده و لنزها رو همگی فول فریم خریداری بفرمایید هیچ مشکلی هم نداره.کما اینکه بنده در حال حاضر همین کار رو انجام میدم.بهتره فعلا با یک عدد دوربین از نظر قیمتی مید رنج شروع کنید و الباقی هزینه رو به یک یا دو لنز خوب و سه پایه و کیف اختصاص بدید.پیش از بنده هم دو سه نفر از بزرگان فروم تقریبا همین منظور رو رسوندن.ضمنا در مورد مشکلات نیکون در رده های بالا هم اینجور نبوده که جمیع کاربران با این مشکلات مواجه شده باشن.بلکه این موارد در تجهیزات برخی کاربران دیده شده حالا بجز مشکل در دی 600 که کمی فراگیرتر بود.در آخر عقلا تایید میفرمایند هیچ کس واسه تعلیم رانندگی پشت مرسدس نمیشینه.
دوست عزیز به هزاران دلیل عمق میدان بیشتر نویز کمتر مخصوصا در عکاسی در نورکم داشتن جزئیات بیشتر و.... واما برسیم به مثال شما مقایسه دوربین با ماشین که با تمام احترامی که واستون قائل ام اما به نظرم خیلی سطحی و مبتدیانه با این قضیه برخورد کردین من انتظارم از اینجا و از کاربرایه این سایت خیلی بیشتر از اینهاست
اولا وقتی شما یه لنز 2 میلیونی میگیرید پس شما نصف پول یه بادیفول فریم رو پرداخت کردین اونوقت چطور میتونید با ماشین مقایسه کنید
بنده اینجا موش آزمایشگاهی نیستم شمااگه دلیلی دارین بفرمایین بنده و خیلیا ازتجربیاتتون استفاده میکنیم
نمیخوام مباحث عکاسی رو اینجا باز کنم چون هدف تاپیک اینه که من راهنمایی بشم نه کسی رو راهنمایی کنم صرفا اینو بدونید که شرکتایی مثل کنون و نیکون دو نوع لنز واسه دو نوع سنسور میسازن که اگه به قول شما به هم میخوردن نیاز به تولید لنز برایه سنسور کراپ نبود
سری کنون که اصلا مانتشون فرق میکنه سری نیکنون با وجود مانت یکسان اما دو سری dx و fx در خط تولید خودش داره که دلیلشم نیاز به شارپنس بودن و عدم تطابق با سنسور هست به علت سیرکل امیج بزرگتر در سری fx جهت عبور نور بیشتر
والااینکه ازسیگما یا تمرون یا... استفاده بفرمایید مسیله اصلی نیست،مهم اینکه متوجه بشید چه لنزی میخواید؟ اونوقت اگه در برند اصلی لنزموردنظربابودجه موردنظر یاکیفیت دلخواه وجودنداشت میتونیدبه سایر فکر کنید.دروهله اول بایه لنز همه کاره مثل ۲۴-۱۰۵ میتونید چندصباحی نیازسنجی کنید .یادر تاپیک انتخاب لنزواک اروند راهنمای بگیرید.
در تولید لنزهای مناسب سنسور کراپ در مجموع صرفه جویی متناسب با سایز سنسور صورت گرفته و شاید بهمین دلیل باشه که لنز های کراپ عمدتا با سیلینگ متوسط و دهانه های با قطر پایین تر و ..تولید میشن.بنده در اندازه ای نیستم که به کسی درسی بدم.هدف انتقال تجربه ناچیز بوده و مثال رو جهت روشنی و بداهت موضوع استفاده کردم و مناقشه ای نیست.معمولا هر بادی که تهیه کنید بعد از دو یا سه سال ناچار به آپگرید آن خواهید شد(بر خلاف رویه در لنزها).فرموده بودید آماتور هستید و بنده با توجه به اطلاعاتی که ارایه فرمودید قصد راهنمایی داشتم.حالا که اوضاع اینقدر خوبه و ابتیاع کراپدار کسر شان!!بفرمایید d810 بهمراه 24-14 و 70-24 و 200-70 و 400-200 و 85f1.4 تهیه کنید و از فیوضات فول فریم حض وافر ببرید.خارج از مزاحی که کردم گزینه بدی نیست.
ممنون ژانر که میخوام کار کنم عکاسی پورتریت، طبیعت، لند اسکیپ و مجالس اما لنز رو بیشتر واسه گرفتن پرتریت میخوام فکر کنم همون 24-105 با f4 فکر کنم واسه شروع مناسب باشه البته اگه اف 2.8 بودکه خیلی خوب بود منتها با همین پول فکرکنم واسه شروع مناسب باشه البته اگه دوستان پیشنهاد بهتری دارن ارائه بدن
حقیقت نمیدونم جواب شما رو چی بدم بیشتر حس میکنم با این کامنتی که گزاشتین یه جور قصد عقده گشایی دارین فکر نمیکنم فضای اینجا فضایه طنز و مزاحو تیکه انداختن باشه. از کاربری با سابقه شما حداقل انتظار بیشتر از این هست بنده اگه قصدم خرید دوربین فول فریم هست علت اصلیش نخوردن لنزایه فول فریم به کراپ هست الانم فکر میکنم ارزونترین بادی رو همین 6d کنون داره. بازم میگم اگه نمونه عکسی باشه که به من ثابت بشه که به هم میخورن و تاثیری در خروجی نداره قطعا سنسور کراپ میگیرم و هزینه بیشتر واسه خریدن لنز میکنم
دوست عزیز اصا نگران این مساله نباشید شک نکنید که میخوره من خودم چند سال 24-105 کانن و روی 60دی استفاده کردم هیچ مشکلی هم با کیفیتش نداشتم.
نمونه هم ماشالله تو نت فراوونه https://pixelpeeper.com/adv/?lens=29...max=none&res=3
دوستان و اساتيد يه سوال
به نظرتون nikon d5100 رو به nikon d7100 آپكريد كنم با لنز ١٧-٧٠ سيگما
يا
همين بادي خودم رو نگه دارم به جاش با پولم لنز بگيرم!؟
من عكاسي خيابوني و پرتره فظاي باز و منظره ميكنم ولي ترجيه ميدم حرفه اي تر پرتره عكاسي كنم
جناب میلاد ،
قانونی وجود ندارد که حتمن با کراپدار شروع کنید یا فولفریم . این بستگی به میل و رغبت و نیاز خود شما دارد و برنامهای که برای کار یا حرفه یا ذوق خود دارید .
در مورد امکان استفاده از لنزهای فولفریم بر روی کراپدار ، این امکان وجود دارد .
اما اگر برنامه شما کار حرفهایست و پرتره ، فولفریم توصیه میشود . دوربینی که انتخاب کردهاید ، برای این کار دوربین بسیار مطلوبیست و مشکلی نخواهید داشت .
جناب امیرحسین ،
اگر عکاسی خیابانی مد نظر شماست ، من پیشنهاد میکنم با همین D5100 کار کنید و لنز بهتری بگیرید . منجمله 85-16 نیکور . و برای پرتره هم 50G F.18 را توصیه میکنم .
دوربین سبک و کوچک در کار خیابانی نعمتی است !
اما اگر بیشتر به پرتره علاقمندید ، و نیاز به چاپهای بزرگتر دارید ، بهتر است D7100 را تهیه کنید . هر چند باز نیاز به یک لنز پرایم مثل همین پنجاه که گفتم دستکم ، برای کار پرتره ضروری است . که باید خرید آن را در برنامه خود بگذارید. پس به این افزایش هزینه توجه داشته باشید.
اما اگر به چاپهای بزرگتر نیاز ندارید باز همین D5100 گزینه بسیار مناسبی است . سنسور بسیار باکیفیت و عکسهای با کیفیت مطلوب این دوربین ، ارزشمندند .
سلام
دلیل این که دوستان کمی مزاح کردند واضح است.
البته قصد بی احترامی ندارم اما شما در باره مسائلی که تجربه کمی دارید با کسانی که چند سالی در این زمینه کار کرده اند بحث میکنید و دلایلی را عنوان میکنید که هزاران بار در همین تاپیک مطرح شده است.
برای مثال شما میگویید لنز فولفریم به کراپ نمیخورد در حالی که همه میدانند این موضوع درست نیست و لنز فول روی کراپ محدودیتی ندارد. اما لنز های کراپ روی فولفریم آن هم در کانن و نه نیکون بسته نمیشوند و در نیکون یا لنز متفرقه که بسته می شوند دایره سیاه رنگی در تصویر وجود دارد.
دلیل این که میگویند دوربین کراپ تهیه کنید این است که با هزینه باقی مانده میتوانید دو لنز پرایم با کیفیت به همراه یک لنز کیت (شاید هم بیشتر) تهیه کنید. در حالی که بعد از ارتقا به فولفریم باز هم میتوانید از پرایم ها استفاده کنید.
اگر من همین الآن میخواستم اولین دوربین خودم را بخرم یک d3100 حتی دست دوم میخریدم. تا بفهمم از چه چیزی میخواهم عکاسی کنم اما روی این دوربین چند لنز خوب میبستم. بعد هم دوربین ارزان قیمتم را با ضرری اندک میفروختم و بهترین بادی مناسب کارم را خریداری میکردم.
اما فولفریم به هر حال فولفریم است و هیچ کراپی رقیب آن (البته نه در همه موارد) نخواهد بود. و اگر در خرید فولفریم جدی هستید و مشکل مالی ندارید چه بهتر. انتخاب شایسته ای است.
امیدوارم بی احترامی نکرده باشم و صحبت برادرانه من را بپذیرید.
جناب كوروش ممنونم از راهنماييتون
راستش من هم بعيد ميدونم دوربين جديد جزو لازمات باشه ولي خوب كلا بدنه يك لول بالاتر و امكانات بيشتر داره ( من همش احساس ميكنم دوربينم خيلي ضعيفه !! نميدونم چرا :( )
١٦-٨٥ بهتره!؟ ( ميتونم با دي ٧١٠٠ هم بگيرم البته) ولي با دي ٥١٠٠ ١٨-٣٥ اف ١.٨ با پرايم ( يا يك ٥٠ مم اف ١٠٥ با فلاش و اكسسوري بگيرم) راستش من خيلي ديگه ذهنم پر شده
كشش ندارم ديگه يه روز ميگم فول فريم با ٥٠مم بگيرم يه روز ...
بیشک D7100 بدنه برتری است و در این شکی نیست . اگر احساس میکنید که باید دوربین خود را عوض کنید ، این کار را بکنید .این بیشتر یک حس درونی است . وگرنه D5100 دوربین خوبی است . هر چند بدنه آن سبک و به قول شما شاید ضعیف بنماید . این هم حسن است و هم ایراد . بعضی بدنه سبک دوست دارند و السیدی متحرک ، برخی بدنه مستحکم و آپشنهای بیشتر .
به هر حال من اگر جای شما بودم و دوربینم کمکارکرد بود نمیفروختمش . چرا که از شما مفت خواهند خرید . و ارزش این دوربین حتی به عنوان یک دوربین دوم ، غیرقابل ارزیابی است .
اما گاهی بعضی چیزها منطق ندارد و بیشتر حسی و دلی است . من خودم به این مورد دوم بسیار توجه میکنم .
ولی خرید فولفریم فقط مربوط به بدنه نیست . هر لنز فولفریم هزینه به مراتب بیشتری دارد از لنزهای کراپدار و تازه اول خرجکردن خواهد بود .
ضمنا 85-16 بهترین و بینقصترین لنز کراپدار نیکون است .
تمام لنزهاي EF(فول فريم) كانن روي دوربين هاي كراپدار قابل استفاده است ولي لنزهاي EF-S (كراپدار) روي دوربين هاي فول فريم قابل استفاده نيستند. شما هم در پست قبلي تان فرموده بوديد "و چون لنزهایه فول فریم به کراپ نمیخوره و قطعا در اینده دوربینم فول فریم خواهد بود تصمیم گرفتم یه بار هزینه کنم" . من هم متذكر شدم كه اشتباه مي كنيد و لنزهاي فول فريم بر روي دوربين هاي كراپدار قابل استفاده است.
فقط مونده رئیس نیکون و کانن بیان و قسم بخورن که لنزهای فول فریم روی کراپ قابل استفاده است تا این آقا باور کنه !!!
با سقف دو میلیون انتخاب هایی ک دارم:
Nikon d5300-18-55 vrII
Nikon d5200-18-55 vrII
اگ شما جای من بودید یکی از اینها رو انتخاب میکردید یا ی دوربین ارزونتر و ی لنز بهتر
ممنون میشم پیشنهاداتونو بگید
در ضمن من دوربین خوب و مطمئنی میخوام ، چون تا چند ماه دیگ پول لنز رو هم اگ یکی از این دومدل رو گرفتم جور میکنم و ی لنز بهتر براشون تهیه میکنم
راجع به لنز ها و قابلیت نصب دوستان به حد کفایت توضیح دادن من فقط یه نکته کوچیک رو یادآوری کنم 3300 با لنز کیتش از نظر وزن تقریبا یک سوم 6دی همراه با لنز 24-105 و وزن بیشتر = خستگی بیشتر بدنه 6دی نزدیک 800 گرمه و لنز 24-105 نزدیک 700 گرم
دوست بنده یک بدنه دی200 همراه با یک لنز 18-105 دارن ترکیب وزنی این 2 هم میشه 1200 گرم گه گاهی برای شات زدن میریم بیرون و حمل کردن این وزن خسته کنندست
شما هر دوربینی تهیه کنید من و دوستان خوشحال میشیم هرچه قدر توانایی خریدتون بالاتر باشه باز ما خوشحالتر میشیم ولی خرید درست تر در نهایت به نفع خودتونه
امیدوارم بتونید لذت ببرید چه با فول فریم چه با کراپ مهم نیست از چی استفاده میکنید مهم اینه که بتونید لذت عکاسیو درک کنید و این لذت به هیچ عنوان وابسته به سخت افزار نیست هرچند سخت افزار توش دخیله
نکته دیگه اینکه شما تمام بودجتون رو برای بدنه و لنز کنار گذاشتید آیا بودجه جداگانه ای برای فیلتر و مموری و سه پایه و کیف در نظر گرفتید ؟ این موارد به چشم نمیان اما خیلی خوب جیب رو شخم میزنن !!!
مورد استفادتون چیه دوست عزیز لنز های زیادی هستن که از 18-55 بهترن اگه لنز خاصی مد نظر دارین فقط به عنوان پیشنهاد لنز رو تهیه بفرمایید و بدنه معمولیتر
اما اگه لنزی مد نظر ندارید و صرفا جهت آشنایی قراره با 18-55 کار کنید به نظر من 5100 هم کماکان دوربین خوبیه اما بین 5200 و 5300 نظر بنده بنده سمت 5300 نزدیک 1 ماه قبل برای دوستی تهیه کردم کیفیت خیلی خوبی داره از هر نظر البته برای ایشون لنز 18-135 گرفتم
ممنون از راهنمایی اییتون بله حق با شماست بنده اشتباه میکردم الانم شرمنده اون دوستمون شدم امیدوارم ایشون به بزرگی خودشون ببخشن و منو عفو کنن
بله دوست عزیز حق با شماست
ممنون از راهنماییتون و حق با شماست من اون هزینه ها رو به کل فراموش کرده بودم الان انتخاب واسم یه مقدار سخت تر شد چون تصمیم گرفتم از یه دوربین سطح مبتدی یا entry level کار عکاسی رو شروع کنم تو این سطح ام به یه مشکلی خوردم به نام موتور داخلی که البته نمیدونم تا چه حد میتونه دردسر ساز باشه
البته بازم ببخشید جسارت میکنم اما طی تحقیقی که کردم ظاهرا کلیه دوربین هایه کنون فاقد موتور داخلی جهت فوکوس هستن که خود این هم میتونه خوب باشه هم بد به هرحال داشتن متورمیتونه قیمت رو بالا ببره اما سرعت فوکوس رو بیشتر و سر وصدایه کمتری هم تولید میکنه اما برسیم به نیکون که ظاهرا به غیر از d7100 سری هایه پایین تر فاقد موتور هستن. منتظر راهنماییتون هستم با تشکر از همگی شما.
خرید دوربین ی ماه کارکرد نیکون D3200 ب قیمت 1200 ارزش داره > ؟؟
با لنز 18-55 vrII
و اینک گفته : همچنین 3 عدد فیلتر شامل یک عدد uv دو عدد closeup هم باهاش هست
میخواستم بدونم این فیلتر ها برای چ کاریه ، و قیمتشون چقد می باشد
نیکون تو سری 5000 و 3000 موتور فوکوس نداره ولی دردسرساز نیست مگر اینکه شما تمایل به استفاده از لنزهای قدیمیتر که موتور فوکوس ندارن ( سری D ) داشته باشید که در صورت استفاده فوکوس اتومات رو از دست میدید ( البته شاید دوربینتون از یه سری لنزهای خاص پشتیبانی نکنه که تو دفترچه مشخص شده ) ولی تو لنزهای سی پی یو دار ( سری G ) که موتور فوکوس دارن مشکلی پیش نمیاد لنزهای سری D از نوع قدیمیتر و بدون موتور فوکوس هستن و سری G نوع جدیدتر و موتور دار سری G اصلاحات اپتیکی هم روش انجام شده از نظر سر و صدای موتور هم من آنچنان حساس نیستم مگر اینکه فیلمبرداری براتون مهم باشه که تو این قسمت کنون از نیکون بهتر عمل میکنه
دوست عزیز کلا سراغ فیلترهای phottix نرید اینها سری ultra slim هستند. phottix خودش برای هنگ کنگ هست، حالا شیشه هاش آلمانی اصل هست یا خیر و از چه نوع هست بماند.
دوربین هم تقریبا صفر کیلومتر هست و شات قابل توجهی نخورده و به نظرم ارزش خرید دارد با فروشنده چونه بزنید حالا بتونید ارزونتر هم بخرید که چه بهتر.
سلام دوستان
سوالی دارم نمیدونم مربوط به اینجا هست یا نه
دوربین های refurbished در بازار ایران همانند دیگر جاها با جعبه و لیبل هست یا دغل بازی داره؟ و به جای آک جا میزنن؟
امکان چک کردن سریال همانند d750 واسه effected بودن داره؟که بدونیم refurbished هست یا نه؟
اراتدمندم
سلام دوستان من ميخوام يه دوربين dslr براى عكاسياى خانگى و معمولى بخرم من تو مارك نيكون بين d5200 وd5300 موندم ميخواستم تفاوتا و همچنين نقاط ضعف و قدرت اونا رو بدونم...و نظرتون اينه كه كدوم رو بخرم؟؟؟
اگه همونظر ديگه اى داريد استفاده ميكنم...
ممنون از همه دوستان...
برتریهای d5300
1- وجود wifi و gps
2- سنسور جدید تر بدون فیلتر low-pass که کمک میکنه عکسهای این دورببین شارپ تر و با جزئیات بشتر ثبت بشن. اگه اشتباه نکنم سنسورش با 7100 یکی باشه.
3- پردازنده جدید تر expeed 4.
4- صفحه نمایش 3.2 در مقابل 3 اینچ d5200 و اندکی رزولوشن بالاتر.
5- باتری مدل en-el14a که ظرفیت بالاتری داره.البته از این باتری روی d5200 هم میشه استفاده کرد.
از لحاظ سنسور فکوس و نورسنج فرقی با هم ندارن.
مزیت های این سری نیکون در عکاسی مشهود تر است در حالی که برای فیلم برداری هنوز کنون انتخاب بهتری است
مقایسه 750D با 5500
این دوربین ها معایب ندارند
نکات قوت قابل توجه هم ندارند
چرا؟ هر کاربری نیازی دارد و این دوربین ها سری هایی هستند که برای تازه کارانی طراحی شده اند که کمی امکانات حرفه ای تری میخواهند همین اگر دوربین گرانتر امکانات بیشتری دارد به معنای ضعف این دوربین ها نیست
ای کاش ابتدای جمله کلمات اگر فیلمبرداری مهم است را هم اضافه میکردید
جساراتا بنظرم 5200 با 650 دی کنون بهتر میشه مقایسه کرد
5400 و 5500 را با 750 اگر الویت فیلم برداری بود
در انجمن قبلا در این مورد بحث شده بود :
http://forum.akkasee.com/f54/t18420-5.html
من خودم موقع خرید خیلی وسواس داشتم . خیلی هم گشتم ولی واقعیت اینه که تو این رده کنون و نیکون تقریبا شبیه به هم هستن. ولی دیگه بسته به کار خودتون داره . مثلا من اصلا برام فیلم برداری مهم نیست و برای همین هم نیکون رو گرفتم چون تو عکاسی یکم بهترهولی اگه فیلم برداری براتون مهمه حتما کنون رو بگیرین.
سلام
ممنون از همه دوستانی که به سوال قبلی من جواب دادن
راستش من الان واسه خرید 5300 با لنز کیت 18-140 و 18-55 vrII مردد شدم. به نظر شما در بازه 15 تا 55 کیفیت این دو لنز با هم فرق می کنه؟
آخه وقتی در سایت های مقایسه ای با هم مقایسشون میکنم، به نظر میاد لنز 18-55 شارپتره.راستش از یه نفر دیگه هم این رو شنیدم که این لنز جدید شارپتره.
اگه لنز کیت 18-55 رو بگیرم و بعدش 55-200 و 50 1.8G بگیرم، به نظرتون بهتر از لنز کیت 18-140 و 50 1.8G هست یا نه؟
لینک مقایسه هم در زیره.
Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR Lens Image Quality
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود
اگر کاربریتون خانگی هست و تفننی بنظر من خودتونو درگیر تعدد و تعویض لنز نکنید مگر در شرایط خاص!
لنز 140-18 لنز خوبیه ولی همونطور که حتما میدونید با افزایش تعداد المانها کمی افت در شارپنس یک حقیقته ولی بنظرم اگر در این بازه کارتون راه میوفته انتخاب 140-18 همراه با فیکس 50/1.8 انتخاب مناسبتری هست(نظر شخصی)
ضمنا بنظرم منظور شما احتمالا از بازه 18 تا 55 هست نه 15 !
موفق باشید
ببخشید منظورتون لنز 50 1.8 هست یا نه همون 50 2.8؟ اگر هم منظورتون 2.8 هست، دلیلش چیه؟ آخه هدم از لنز پرایم عکاسی خانوادگی در نور منزل، نجومی و پرتره هست و فکر می کنم که اگه دیاف بازتر باشه بهتره .راستش تا حالا جایی لنز 50 2.8 ندیدم. قیمتش رو هم اطلاع دارید؟
ممنون
ببخشید اصلاح کردم !
منظورم 50/1.8 بود ولی بدرد نجوم نمیخوره , درسته که دیاف بازی داره ولی در عکاسی از ستارگان (منظور رد ستارگان یا کهکشان راه شیری ) باید واید با دیاف باز داشته باشید مثل توکینا 11-16 F2.8 تا ثبتهای زیباتری داشته باشید!
سلام دوستان
بعد از راهنمایی های مفید شما و کمی تحقیق که خودم انجام دادم، تصمیم گرفتم برای رسیدن به قدرت بزرگنمایی بالا دوربین و لنز زیر رو بخرم.
دوربین کنون مدل EOS 7D Mark II رو انتخاب کردم.
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 7D Mark II
لنز هم کنون مدل EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM رو انتخاب کردم.
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM
قیمت دوربین 1800 و قیمت لنز هم 1700 دلار هست که به نظرم معقول هست.
دوستان، چون لنز این دوربین کراپ هست فوکال لنگس لنز مورد نظر 1.6 برابر افزایش پیدا می کنه و می شه 640 میلیمتر و در صورت استفاده از اکستندر 2x این میزان به 1280 میلیمتر افزایش پیدا می کنه. این تصور درسته یا اطلاعات من نادرست هست؟ اگر درست هست این یعنی اینکه من با این انتخاب ها به قدرت بزرگنمایی دوربین SX50 HS کنون با کیفیتی به مراتب بیشتر می رسم؟
ممنون از لطفتون
از لطفتون ممنونم دوستان. لنزی که من برای خرید انتخاب کردم دیافراگمش 4.5 - 5.6 هست؟ اگر به جای لنز فوق لنز EF 400mm f/4 DO IS USM رو انتخاب کنم، مشکل فوکوس اتوماتیک حل می شه؟ من تا به حال با دوربین های DSLR کار نکردم. فوکوس دستی در این دوربین ها مشکله؟ کلا فوکوس اتوماتیک چه مزایایی داره؟
با این شرایط با شتاب زیادی دارید رانندگی می کنید ! بنظرم کمی آهسته تر....
همچین هزینه ای برای گام اول کمی سنگین خواهد بود.
شما هنوز DSLR نداشته اید، با تنظیمات آشنایید؟ با مثلث نوردهی چطور؟
اصلاً این فوکال بلند رو برای چه ژانری میخواهید؟ لابد میخواهید بی هیچ تجربه ای، مستقیم برید سراغ حیات وحش !
شفاف سازی کنید، با انتخاب اشتباه بادی و لنز ضرر زیادی متحمل خواهید شد.
راستش من برای عکاسی حرفه ای نمی خوام این دوربین رو بخرم. پست های قبلی من در همین تاپیک موجوده. من در حال حاضر دوربینم SX50 HS کنون هست که از کیفیت تصاویرش راضی نیستم. می خوام دوربینی بخرم که فوکال لنگس لنزش در حد این دوربین یا نزدیک به اون باشه و در عین حال کیفیتش بالا باشه. قبلا دوستان راهنمایی های خوبی کردن و خودم هم چند وقتیه دارم تحقیق می کنم ولی هر دفعه بنا به دلایلی به بن بست می خورم.
با DSLR ها آشنایی ندارم ولی از یه جایی باید شروع کنم دیگه ... دقیقا این فوکال بلند رو برای پرنده نگری می خوام. ولی نمی خوام عکس هایی بگیرم که ارزش هنری داشته باشه. همینکه کیفیت عکس ها بالاتر از دوربین فعلیم باشه برام کافیه. از نظر هزینه هم مشکلی ندارم.
خلاصه کلام اینکه دنبال دوربین و لنزی هستم که به فوکال لنگس 1000 میلی متر یا بالاتر برسم. به این شرط که مجموع وزن دوربین و لنز بیشتر از 2.5 کیلوگرم نشه و سایز یزرگی نداشته باشه.
با دوربین و لنزی که انتخاب کردم ظاهرا به فوکال 1280 میلیمتر می شه رسید ولی در این حالت اتو فوکوس غیر فعال می شه. کلا نظرتون در این مورد چیه؟ اگر در حد نیاز کار کردن با DSLR ها رو یاد بگیرم این انتخاب برام مفید خواهد بود؟
پیشنهاد شما چیه؟
ممنون
دوربینی که انتخاب کرده اید، دوربین خیلی خوبیست. سیستم فوکوس خیلی دقیق و سریعی داره.
یک نکته که فراموش کرده بودم در پست قبلیم ذکر کنم اینکه بنده کلاً با لنزهای سری DO مشکل دارم. در مقابل کیفیت و رقبا قیمتشان بیش از حد بالاس. بنظرم کلا نسل ابتری از محصولات کنون بودند.
لنزهای سوپرتله خیلی با ارزش تری هم هست که در تاپیک http://forum.akkasee.com/f61/t3269.html میتوانید اطلاعات بیشتری در موردشان کسب کنید.
پ ن :
پرنده نگاری مفهومی کلی ست، معنی پرنده نگاری در ذهن یکی، کبوترهای روی آنتن همسایه است و در ذهن دیگری، فلای شات از عقابی در 100 متری !!
در ضمن پرنده نگاری و کلاً حیات وحش وقت میخواد، تجربه میخواد، آشنایی با کومه و کمین و چادر مسافرتی و طعمه گذاری و بی خوابی و ....
نظرتون در مورد ترکیب زیر چیه؟
دوربین Nikon D7200
Nikon D7200 Digital SLR Camera | DSLR from Nikon
لنز Nikon AF VR Zoom-Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED
AF VR Zoom-Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED from Nikon
و تله کانورتر AF-S Teleconverter TC-20E III
AF-S Teleconverter TC-20E III from Nikon
اینطوری می شه به فوکال 1200 دست پیدا کرد و اتو فوکوس هم داشت. البته اگر اشتباه نکرده باشم. ممنون می شم اگر اطلاعاتم اشتباه هست راهنمایی کنید.
دوست گرامی عجب گزینه هایی روی میز داری !!
اولاً که دی 7200 تازه وارد بازار شده و قیمتش کذایی هست
دوماً ضریب تله کانورتر هم در فوکال ضرب میشه هم در دیافراگم
* اگر لنزی دیاف 5.6 در تله ترین فوکال داشته باشه با نصب کانورتر، دیافش به 11.2 افزایش پیدا میکنه، این در حالیه که اکثر قریب به اتفاق دوربین ها نهایاتاً در دیافراگم 8 اون هم در نقطه وسط قادر به اتوفوکس خواهند بود.
سلام
در تایید صحبت های امین خان باید اضافه کنم همان دوربین 7d Mark II بهترین دوربین برای عکاسی حیات وحش است.
و ضمنا شما حتما به این موضوع واقف هستید که با این لنز ها توانایی عکاسی واید ندارید و برای آن باید لنزی جداگانه خریداری شود؟
ضمنا لنز 100-400 که در ابتدا فرمودید با تله کانورتر 1.4 توانایی اتو فکوس در فوکال انتهایی که با ضرب کراپ فاکتور دوربین و تله کانورتر حدود 900mm میشود را دارد.
و این ترکیب نزدیک ترین به ایده آل شماست.
پ.ن: البته باید به فکر خرید سه پایه مستحکم و فلاش پر قدرت برای شرایط کم نور یا از بین بردن سایه های پرنده باشید که هر کدام هزینه های جداگانه و همچنین دانش و مهارت بالایی برای استفاده لازم دارند.
البته اگر قصد عکاسی حرفه ای ندارید قسمت پ.ن را نادیده بگیرید.
مطلب زیر را مطالعه کنید
https://photographylife.com/best-nik...fe-photography
D7200 کمی گرونه ولی باز هم خیلی ارزون تر از 7D جدید هست. اگه کمی صبر کنید می تونید با قیمتی در حد سه تومن خریداریش کنید. برای شروع می توانید با 300-70 نیکون یا تامرون شروع کنید. در ضمن تله های بلند سیگما و تامرون هم گزینه های خوبی (هر چند سنگین) هستند.
به لیست ارائه شده در سایت بالا باید 300 میل f/4 جدید(PF) و 400-200( خارج از بودجه احتمالی شما) و 400-80 رو هم اضافه کرد.
درضمن D750 هم با وجود فول فریم بودن (کاهش فوکال موثر) می تونه گزینه بسیار مناسبی یاشه. نرخ فریم مناسب سیستم فوکوس پیشرفته و سنسور بسیار عالی(افزایش ISO جهت رسیدن به سرعتهای شاتر بالا) به همراه تله های بلند ترکیب خوبی ایجاد می کنه.
در پایان چند نکته مهم وجود داره
1- تله کانورتور خصوصا انواع با ضریب بالا باید با لنز های سریع مورد استفاده قرار گیرند.
2-تله کانورتور با ضریب بالا باعث کاهش کیفیت تصویر و عملکرد سیستم فوکوس خواهند شد.
3-امکان استفاده از این مبدلها فقط با انواع خاصی از لنزها امکان پذیر است.
4-فوکالهای خیلی بلند دردسرهای خاص خودشون رو دارند.
چرا 20 میلیون؟ دوربین و لنز + نله کانورتر سر جمع 11 الی 12 میلیون می شه.
لنزهای 200-400 و 80-400 کنون و نیکون رو هم دیدم و اتفاقا نظرم رو هم جلب کردن. از نظر بوجه برای خرید همچین مواردی مشکل ندارم. فقط می خوام مناسب ترین مورد رو انتخاب کنم. قبول دارم تله کانورتر باعث افت کیفیت می شه ولی با این حال هم تصویر خروجی به مراتب کیفیت بالاتری از دوربین های سوپر زوم خواهد داشت. این تصور من صحیحه؟
متاسفانه لنزهای 600 میلی متری سیگما بزرگ و سنگین هستن. من ترجیح می دم از یک لنز نیکون FX با فوکال 400 میلیمتر در دوربین کراپ استفاده کنم و به 600 میلیمتر برسم.
در لنزهای DSLR لرزشگیر اپتیکال به اندازه دوربین های سوپر زوم کارایی داره؟
درسته. با لنز مورد نظرم عکاسی واید امکان پذیر نیست. البته می تونم یه لنز واید مناسب هم تهیه کنم ولی واقعیت اینه که نیاز چندانی به این کار ندارم.
اگر با این دوربین و لنز در فوکال 900 میلیمتر روی دست عکاسی کنم، تصاویر کیفیت قابل قبولی خواهند داشت؟ منظورم از نظر حرفه ای نیست. چون همونطور که قبلا هم عرض کردم کلا هدفم عکاسی حرفه ای نیست.
درود
استفاده از TC2 روی لنزی که F/4 تا F/5.6 دار فرای بحث افت کیفیتش در سیستم فوکوس هم تاثیر داره (بخاطر افزایش دیافراگم تا و ممکنه منجر به افت سرعت و دقت فوکوس شود!
بنابراین بجای اینکه با این ترکیب به فوکل بالا برسید یک دوربین کراپ و ترکیب یک لنز 600 خیلی بهتر و کاراتر هست! اگر باز هم فوکال بیشتر می خواهید سراغ دوربین های Four third مثل المپیوس یا پاناسونیک بروید که کراپ 2 دارند!
بخصوص که در این حالت با حداقل افت کیفیت نسبت به زمان استفاده از TC روبرو خواهید شد. در ضمن کیفیت تصویر یک لنز مثل 600-150 حالا از هر شرکتی که باشه در فوکال بالای 400 به مراتب بهتر از زمانی هست که شما دارید از لنز با TC استفاده می کنید!
البته در خصوص لنز 400-200 یک استثنا وجود داره که قیمتش همانطور که دوستان اشاره کرده اند بالای 20 میلیون می شود.
اگر مشکل با سنگینی لنز دارید می توانید سراغ لنز سیگما سری C و یا تامرون بروید در ضمن استفاده از لنز با TC هم وزن کمی نداره و برای رسیدن به بهترین حالت نیاز به استفاده از تک پایه و سه پایه غیر قابل انکار خواهد بود.نقل قول:
متاسفانه لنزهای 600 میلی متری سیگما بزرگ و سنگین هستن. من ترجیح می دم از یک لنز نیکون FX با فوکال 400 میلیمتر در دوربین کراپ استفاده کنم و به 600 میلیمتر برسم.
بهتره بگید اگر این سیستم روی لنز نباشه می تواند انتظار ثبت تصویر شارپ با یک لنز با فوکال بالای 400 رو داشت؟نقل قول:
در لنزهای DSLR لرزشگیر اپتیکال به اندازه دوربین های سوپر زوم کارایی داره؟
روی دست که اصلا نیاز به بحث نداره ! روی سه پایه و تک پایه هم استفاده از این سیستم خیلی مفید می باشد.
ارادتمند
سلام
ايا تفاوت خاصي بين دوربين كنون 700 ژاپني و تايواني وجود دارد، و ارزش 250/000 تومان هزينه بالاتر براي خريد نوع ژاپني ان دارد ، و يا اينكه با تايواني تفاوتي ندارد ؟
با تشكر