به نسبت 55-18 لنز 140-18 خیلی بهتره و یک لنز همه کاره خوب شمرده میشه.
با مانت فلزی و سیلینگ بهتر و رنج جذاب تر.
Printable View
در حد خودش بد نیست اما توقع زیادی ازش نداشته باشید.
نقطه قوت این لنز رنج 18 تا 140 هست که تقریبا همه کاری میشه باهاش کرد با کیفیت متوسط.
اما بخاطر دیافراگم بسته اش باید در شرایط نوری خوبی باشید تا خروجی خوبی بهتون بده و این شامل 55-18 و 105-18 هم میشه.
شما بازترین دیافراگم رو در این سه لنز فقط روی 18mm دارید که اونهم 3.5 هست و به محض اینکه رینگ زوم رو بچرخونید این روزنه کوچکتر میشه و به سمت 3.8 , 4 , 4.2 و ... تا 5.6 میره. دیگه خودتون حساب کنید نهایتا با اف 5.6 در 140mm باید در چه شرایط نوری و محیطی باشید که بوکه بهتون بده.
سلام دوستان
من بین اتخاب این دو دوربین گیر کردم لطفا بدون در نظر گرفتن اختلاق قیمت
نقات ضعف و قوت 70دی و دی7100 نسبت به همدیگه رو برام توضیح بدید و راهنمایی کنید که کدوم گزینه بهتری هستش
بیشتر نویز کم، ارگونومی و امکانات برام مهمه
از نظر نويز تفاوت چنداني ندارد، دايناميك رنج نيكون بهتر است، امكان فوكوس ممتد در فيلمبرداري و فوكوس سريع و ممتد در لايو ويو در 70Dوجود دارد ولي در 7100 نيست. ارگونوكي هم بستگي به سايز دست شما دارد من به شخصه ارگونومي 70D را بيشتر مي پسندم ولي شما بايد هر دو دوربين را در دست بگيريد.
امكانات ديگرشان فرق زيادي ندارد.
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
با این احتساب میشه از این لنز برای درست کردن بوکه در محیط داخل منزل استفاده کرد؟
با توجه به اینکه امکان استفاده از هر منبع نوری رو داریم و 18 میلیمیتر برای داخل منزل جواب میده.؟
شرمنده زیاد سوال میپرسم. برای استفاده از محیط منزل که تصاویر پرتره blur با بک بلور شده بگیریم. منظورم رو امیدوارم متوجه بشید.
این لنز جواب این کار رو میده یا پیشنهادتون چیز دیگری هست؟
باز هم ممنون استاد و با توجه به اینکه امروز قیمت 18-140 رو گرفتم 1.200 و این لنز بصورت لنز کیت روی 5300 هست به صورت پیش فرض به قیمت 2.500 از لحاظ عقلانی باید همین 18-140 رو بگیرم با بادی و یه 50 میلیمتری هم جدا تهیه کنم. با توجه به اینکه بادی 5300 در میاد 1.700 به تنهایی. حالا با این اوصاف 18-55 در رنج خودش شارپ تر هست یا 18-140؟ :?
اگر 18-55 شارپتر باشد پس یک عدد 18-55 به علاوه یه 50 میلیمتری میگیرم که اونم حول و حوش 450 درمیاد و قیمتش میشه پایین تز بادی و 18-140 کیت ولی خب از یه طرف دیگه رو کیت 18-140 خیلی خوش قیمت درمیاد. :think:;
خیلی حرف زدم ببخشید. :::blushing:::
مبارک باشه.
55-18 شارپ تره اما از اون طرف عمق میدان بالایی میده و عکس ها کمی تخت احساس میشن. کیفیت ساختش هم خیلی خوب نیست و از نظر دوام و استحکام اصلا نمیشه با 140-18 مقایسه اش کرد. من فقط بخاطر کاهش هزینه پیشنهاد دادم خریدش رو.
همین 140-18 بخوبی جوابگوی شما برای کار های روزمره هست و لنز پرایم 50mm f1.8g برای پرتره و عکاسی در جاهای کم نور مناسبه.
لطفا کمکم کنید واقعا نمیدونم چکار کنم.
به ترتیب اولویت می نویسم.
مبتدی ام و هدفم عکاسی نیمه حرفه ای و بعد حرفه ایست. آشنا به فوتوشاپ.
بودجه اولیه دوربین 2 میلیون و در شرایط خیلی خاص تا 2 و نیم هم موردی نداره. (اما ترجیحا 2 میلیون شه)
هدف یادگیری:
- اول عکاسی ماکرو از گل و گیاهان و همچنین از حیات وحش (پرندگان).
- دوم پرتره
میدونم که برای هر کدوم از موارد بالا لنز لازم دارم.
حالا اختلاف قیمت لنز کنان با نیکون زیاده ؟ ؟ ؟ حدودی و کلی میشه اختلاف قیمت گفت؟
من نمی خوام تا سال آینده هزینه زیادی کنم شاید 1 یا 2 تومن برای همه ی لنز ها (ماکرو+تله (زوم) برای حیات وحش+پرتره) .
طبق این جزییات در مورد بودجه و کارایی لنز، خرید دوربین Canon یا Nikon رو پیشنهاد می دید؟
حالا چه مدلی بگیرم !؟
- از نیکون ها : d3300 یا d5200 یا wifi d5300 ؟ [No low pass filter ]
- از کنان ها : 60D - 600d - 700d - 1200d - یا غیره ؟
پیشاپیش خیلی ممنون از راهنماییتون
با سلام
لنزهای کنون گرون تر از لنز های نیکون هستندخودمم دقیق نمیدونم ولی به دلیل وجود موتور فوکوس داخل لنز،
میتونید یه لنز ۱۸-۱۰۵ یا ۱۸-۱۴۰ نیکون بگیرید نهایتا ۱۲۰۰۰۰۰ میشه برای منظره و پرتره
وبرای ماکرو هم چو خیلی حرفه ای نیستین استفاده از اکستنشن تیوب و فیلتر های کلوز اپ پاسخ گوی کار شما هستند
در مورد دوربین هم بنده با بودجه شما نیکونd7000پیشنهاد میکنم که حرفه ای تر از پیشنهاد های شماس و به همراه خودش لنز ۱۸-۱۰۵ رو داره،،
سلام
كدام لنز كانن گران تر از مشابه نيكوني است؟ به نظرم اشتباه مي كنيد. در پاره اي موارد مانند لنز هاي سوپر وايد (مانند لنزهاي 10-18 و 10-22 كانن) و تله (مانند 400mm f/5.6 كانن) و همچنين لنزهائي مانند15-85 كانن ، لنزهاي كانن بسيار ارزان تر از لنزهاي نيكون هستند ولي به طور عمومي تفاوت قيمت چنداني بين قيمت لنزهاي كانن و نيكون نيست (هر چند لنزهاي كانن در ايران عموماً اندكي ارزان تر از مشابه نيكوني هستند) ضمناً بيشتر لنزهاي نيكون خصوصاً لنزهاي جديد موتور فوكوس داخلي دارند.
ارادت
درود،
جناب چگینی هستند لنزهایی از کنون که گرونتر از رقیب نیکونی هستند به عنوان مثال لنز 70-24 نسخه ii کنون گرونتر از رقیب نیکونی هست، درسته که این اختلاف اندک هست اما نمونه کنونی گرونتر هست.
http://www.amazon.com/Canon-24-70mm-.../dp/B0076BNK30
Amazon.com : Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S Nikkor Wide Angle Zoom Lens : Camera Lenses : Camera & Photo
این هم قیمت فروشگاه B&H:
Nikon AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED Lens 2164 B&H Photo Video
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM Lens 5175B002 B&H Photo Video
ارادت.
فقط در مورد 70-300 میخواستم خدمتتون عرض کنم که نیکون دو مدل از این لنز داره یکی مدل قدیمی که معمولا به رنگ نقره ای ساخته میشد و لرزشگیر نداره و مدل جدیدتر که هم قیمت نمونه کننی هست. یه مدل هم 55-300 داره که حدود 800 قیمتشه.
باقی مقایسه هاتون هم از اساس اشتباه هستن.
مثلا 18-105 نیکون رو باید با لنز همسطح خودش یعنی 18-135 مقایسه کنید و یا 24-105 کنن رو با 24-120 نیکون که هر دو در یک سطح هستند و f:4 ثابت دارند (در واقع این دو لنز جزو کیت های گرون قیمت تر دو شرکت هستند)
در مورد مقایسه آخرتون هم ترجیح میدم سکوت کنم. برای مقایسه لنزها بعد از فاصله کانونی اگه یه نیمنگاهی هم به عدد دیافراگم اونا داشته باشید بد نیست.
با تشکر.
جواد جان نسخه نیکونی 300-70 فاقد لرزشگیر و اتو فوکوس هست. شما باید با نسخه لرزشگیر دار و اتو فوکوس دار مقایسه کنید.
24-105 کنون هم با 120-24 نیکون باید مقایسه بشه.
55-200 نیکون هم باید با 250-55 کنون مقایسه بشه.
پ.ن: باز هم با جناب مصطفی این بار تو این تاپیک خط رو خط شدم.
ارادت.
دوستان قصد گمراهی کسی رو نداشتم واز همه معذرت خواهی میکنم
حدود ۲ میلیون و نیم هست این با لنز 18-105 و همش ۱۶ مگا پیکسل؟ آیا d7100 بهتر نیست؟ میشه ۳ و خورده ای با همون لنز 18-105.
بعد میگن جدیدترم هستش و تکنولوژیش بالاتره. ۲۴ مگا پیکسلم هست.
سری ۷۰۰۰ موتور فوکوس داخلی داره, یعنی بعدا لنز بدون فوکوس میشه خرید. لنزهای بدون موتور فوکوس چقدر ارزونتره؟
لنزهای سوار بر d7100 که 18-105 و در مدل دیگر 18-140 هستند. طبق موجودی دیجیکالا.
این لنزها کیفیتشون چطوره و AF هستن یا AF-S ؟
لنزهای AF-S چقدر گرونترن؟
میخوام برآورد کنم که دوربین با موتور فوکوس داخلی بگیرم d7100 یا بدون موتور d5200 و پول اضافی آمده از خرید دوربین بی موتور رو صرف خرید لنز های AF-S کنم یا نه.
نهایتا
دوربین بی موتور با لنز با موتور؟
یا
دوربین با موتور با لنز بی موتور؟
سلام
هر دو لنز af-s و از نوع G هستند و از کیفیت مطلوبی برخوردارند. کیفیت تصویر این دو لنز در یک سطح هست اما به نظر من بهتره که 18-140 روتهیه کنید بخاطر جدیدتر بودن-کیفیت ساخت بدنه بهتر و مانت فلزی.
مزایای بدنه 7100 نسبت 5200 فقط در موتور فکوس خلاصه نمیشه. اگه بخوایم مزیتهای 7100 رو بررسی کنیم کم اهمیت ترین اونا وجود موتور فکوس خواهد بود.1- بدنه بزرگتر و خوشدست تر 2- جنس بدنه آلیاژی مستحکم و ضد آب و گرد و غبار 3- سیستم فکوس و نورسنج بهتر با تعداد نقاط بیشتر 4- چشمی بزرگتر با پوشش 100 درصد 5- سرعت شاتر 1/8000 و شاتر با عمر بالاتر 6- باتری با ظرفیت تقریبا دو برابر و امکان استفاده از گریپ 7- امکانات نرم افزاری بیشتر 8- وجود کنترلهای سخت افزاری بیشتر بر روی بدنه 9- صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر 10- وجود صفحه نمایش دوم 11-سرعت عکاسی پیاپی بیشتر12-استفاده از دو کارت حافظه و چندین و چند مزیت دیگه که اینجا جاش نیست و منم حضور ذهن ندارم.
ضمنا بهتره این رو هم بدونید که لنزهای D تکنولوژی ساختشون دیگه قدیمی شده و اکثرا از رده خارج شده و دیگه تولید نمیشن و هیچ کدومشون هم لرزشگیر ندارن. الان بجز چند مدل محدود پرایم مثا 50/1.80 و 50/1.4 چیز خاصی تو بازار نیست. باور کنید بیشتر دوستانی که بدنه موتور دار دارند هم در اکثر موارد ترجیح میدن که از لنزهای G استفاده کنن.
در نهایت تصمیم با خودتونه اگر امکانات جانبی بدنه 7100 براتون چندان مهم نیست بهتره همون 5200 رو تهیه کنید و هزینه بیشتر رو صرف خرید لنز و یا وسایل جانبی کنید چون عکاسی فقط بدنه و لنز نیست.
با تشکر از همه دوستان دوربیم من به دستم رسید.
d5300 همراه با لنز 18-140
از همه بایت راهنماییشون ممنونم.
سلام
چطور میشه فهمید دوربین دست دوم چند شات کارکرد دارد ؟آیا روشی هست که مقدار اونو تغییر داد ؟
تا جایی که بند اطلاع دارم نرم افزارهای متعدد و سرویس های آنلاینی وجود دارد که با گرفتن یک عکس از دوربین، تعداد شات زده شده را نشان می دهد.
این عبارت را سرچ کنید: check shutter count
البته نمی دانم دوربین اگر مکانیزم شاترش تعویض شده باشد، این نرم افزارها چه عددی نشان خواهند داد.
سلام دوستان
من تازه عضو شده ام خیلی سر در نمیارم که تو کدوم بخش سوالاتمو مطرح کنم در این بابت متاسفم ...
من میخواستم یه دوربین از همه نظر عالی و مخصوصا موندگار با کیفیت بالا و برای مصرف خانگی میخواستم
دوربین فیلمبرداری هم داشته باشه ...
و بودجه هم در حد 600-700
حالا بالا یا پایین تر مشکلی نداره
بهترین مارک موجود در بازار چیه ؟؟؟
اگه میشه لینک دیجی کالا یا ... را بزارید
با تشکر فراوان
دوست عزیز، ورود شما رو به جمع همراهان فروم عکاسی خوش آمد میگم. سوالی که مدنظر شماست می بایست در بخش راهنمایی برای خرید دوربین کامپکت پرسیده شود. بخش DSLR مخصوص دوربین هایی ست که قابلیت تعویض لنز دارند و تمرکز عمده شان بر عکاسی ست. مطمئنم با طرح سوال خود در بخشی که اشاره کردم خیلی زود جواب مناسب دریافت خواهید کرد. پیروز باشید.نقل قول:
سلام دوستان
من تازه عضو شده ام خیلی سر در نمیارم که تو کدوم بخش سوالاتمو مطرح کنم در این بابت متاسفم ...
من میخواستم یه دوربین از همه نظر عالی و مخصوصا موندگار با کیفیت بالا و برای مصرف خانگی میخواستم
دوربین فیلمبرداری هم داشته باشه ...
سلام
من تازه عضو شدم
بنده به عکاسی خیلی علاقه دارم اما چون تا حالا با دوربین های DSLR کار نکردم حدود 2 سالی است که دارم تحقیق می کنم و اموزش های مختلف عکاسی رو می خوانم تا بهترین گزینه رو انتخاب کنم و از تمام امکانات دوربین استفاده کنم
حالا تصمیم جدی گرفتم که دوربین بخرم اما بین چند گزینه موندم اول بگم که عکاسی من بیشتر طبیعت و خانوادگی است
انتخاب اول خودم D5300+18-140 است که یک دوربین جدید با امکانات مناسب برای یک تازه کار است
اما گزینه دوم D7100+18-140 یا D7100+18-105 است این رو می دانم که مقایسه این دو دوربین درست نیست چون اصلا این دو دوربین در یک رده و رنج نیستن اما دودلی من سر این موضوع است که ایا خرید یک دوربین اماتور (D5300) می تونه برای چند سالی نیازه من رو برطرف کنه یا نه؟
بودجه من حداکثر 3 میلیون است پس چند راه برام باقی می مونه؟
1. D5300+18-140 بخرم
2. بیشتر صبر کنم تا پولم به D7100+18-140 برسد و بخرم
3. کمی صبر کنم و D7100+18-105 بخرم که لنز ضعیف تری هست(هم از نظر کیفیت و هم از نظر رنج)
4. D7100 body بخرم با یک لنز 18-55 تا بعدا که لنز بهتر بخرم (البته در این صورت پول بیشتری نیاز است)
ایا امکانات D7100 مثل باطری بهتر ، کلیدهای فیزیکی بیشتر ، نسبت ابعاد عکس 16:9 و 3:2 ، سرعت عکاسی بیشتر ، جنس بدنه بهتر ، lcd بهتر و وجود صفحه نمایش دوم (البته تفاوت ها این موارد خلاصه نمی شه اما این ها برای من بیشتر جلب توجه می کرد)
برای من ارزش هزینه بیشتر یا صبر بیشتر رو دارد؟
البته دوربین های دیگر هم هست مثل D7000 و 60D و 70D که تقریبا در همین رنج اند با امکانات کمتر که در اولویت من نیستن
اگر لطف کنین من رو در این انتخاب کمک کنین ممنون می شم
سلام
خوش آمید .
تقریبا همه چیز رو خودتون گفتید.
7100 و حتی 7000 در نیکون و 60d و 70d در کنون در کلاسی بالاتر از 5300 هستند و اگر قصد دارید فراتر از سرگرمی عکاسی رو دنبال کنید خرید اونها مناسب تره.
5300 در کل فقط از نظر وزن از اونها سبکتره و ممکنه این برای برخی مزیت باشه.
نکته دیگر اینکه اگر قصد دارید در آینده لنز های متعدد داشته باشید , در کنون انتخاب های مناسب تری هست فعلا.
18-105 تو اکثر رنج ها شارپه اما 18-140 تقريباً تو هيچ رنجی شارپ نيست
Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX Nikkor Lens Image Quality
اگر در آينده ميتونید برای لنز هزينه کنيد 7100 بگيريد اگر نه سری 5xxx بگيريد با 2 تا لنز مثل 18-105 +50 1.8
18-108 + 70-300 تامرون
بدنه های سری 7 بهترن اما اگر لنز خوبی روشون نباشه برای شما فرقی نميکنه 2 تا عکس در ثانيه بگيره يا 200 تا
ضمن عرض سلام!
بهتره دست دوم بخرید ولی تمیز تا زیاد متضرر نشید, پیشنهاد بنده با توجه به ژانر مورد نظرتون 7100 + 105-18 هست که هم میشه جداگانه خرید هم با کیت خرید (دست دوم)
ولی اگر 70D در دستتون بهتر جای میگیره و باهاش راحت ترید میتونید با 135-18 STM تهیه بفرمایید!(بنظر من ارگونومی بهتری داره)
فیلتر و باتری اضافه هم اگه پولی موند , بخرید!
موفق باشید
سوالی داشتم نمیدونم جاش اینجاست یانه
اینکه برای مثال من میرم یه مغازه دوربین بخرم برای مثال d3300از کجا باید بفهمم همه جنسایی که بهم میده اصلیه راهی هست بشه فهمید ؟
ممنون از پاسخ هاتون
فراواان.
یه سری به کلاس ها و نشست ها بزنید می بینید.
لنز های 105-18 و 140-18 هر دو خوبند.
تفاوت های جزیی در شارپنس و ... رو ممکنه اصلا شما متوجه نشید. در کل مطمئن باشید که هر دو خوبند.
من خودم مانت فلزی و سیلینگ بهتر دومی رو ترجیح میدم.
درباره دوربین هم به دقت پارامتر ها رو مقایسه کنید. تونستید هر دو رو در دست بگیرید. سمپل ها و ریویو های هر دو رو ببینید.
معمولا هم دوربین سالم میمونه اما شما ازش خسته میشید و یا هوس دوربین جدیدتر به سرتون میزنه. کیفیت و کلاس ساخت همه شون در رنج خودشون عالیه.
اول اینکه جمهوری و اطرافش نرید. و اگه رفتید هر چی شنیدید باور نکنید.
دوم اینکه از فروشگاه معتبر خرید. فروشگاه رسمی.
سوم اینکه دوربین تقلبی نداره. اما ممکنه آک نباشه و یا هر دلیلی شما اولین صاحبش نباشید و یا لوازم جانبیش جابجا شده باشه.
و در نهایت اگر از جای معتبر خرید کنید و چندان در قید و بند کف قیمت و ... نباشید خیالتون راحت تره.
سال ساخت مهم نيست کيفيت لنز مهمه ، خيلی از لنز های خوب کنون از حدود 20-30 سال پيش دارن توليد ميشن و دليل موندگار بودنشون هم کيفيت خوبيه که داشتند
مانت فلزی يا غير فلزی هم خيلی مهم نيست وقتی لنز روی دوربين باشه زمين بخوره اگر پلاستيکی باشه احتمالاً از مانت ميشکنه اما فلزی باشه يا کمی جلوتر از مانت (جايی که پايه های مانت پيچ ميشه ) ميشکنه يا مانت خود دوربين که هزينه تعميرش خيلی بيشتره
اون لينکی که دادم رو تو رنج های مختلف بررسی کنيد ، مهم اينه عکس شما خوب از کار در بياد حالا اينکه لنز مانت فلزيه يا پلاستيکه يا از طلا ساخته شده تأثيری روی خروجی نداره ،طراحی لنز مهمه که 18-105 طراحی بهتری داره و خروجی بهتری ميده (اختلاف انچنان هم کم نيست )
18-105 برای همه بدنه های کراپ لنز خوبيه و از نظر قيمت بهترين لنز تو اين رنجه
مرسی از راهنمایی های همه دوستان
هر دو دوربین رو خیلی وقته که دارمبررسی میکنم
اما فکر می کنم همون D5300+18-140 برای من مناسب تر باشه(دوربین با کیفیت و لنز خوب) و بقیه پولم رو خرج لوازم جانبی می کنم حالا اگه تونستم سال های اینده دوربینم رو ارتقا می دم
بازم ممنون از راهنمایی همه ی دوستان
با عرض احترام
از خارج از ایران برام لنز میخوتن بفرستند و من دوربین نیکون با کیت 55-18 رو دارم خرید می کنم.
حالا چه لنزی بگم بفرستن (مدل و جزییات لنز موضوع بحثم نیست)؟
علاقه من پرتره و حیات وحش پرندگان و ماکرو هست. ولی بیشترین لذت زمانیه برام که از اشخاص عکسای پرتره حرفه ای بگیرم و برای این منظور نظرم رفت روی لنزهای مخصوص پرتره، و حالا سوال بزرگ !
آیا فقط یک لنز خوب پرتره برای کیفیت خروجی مطلوب کافیست یا که باید تجهیزات اضافی خاص پرتره بخرم مثل speedlight های bouncing ! و شاید این لیست طویلی خواهد داشت و خرج تراشی می کنه برام ؟
آیا با نظر دوم که خرید لنز همه کاره برای شروع یادگیری تکنیک هست چقدر موافقید ؟
برای زوم در حیات وحش و پرتره و ماکرو گل و گیاه؟
لنز ماکرو برای نظر سوم یا فعلا extension tube ؟
خلاصه:
خرید دوربین کیت 55-18
نظر اول:لنز پرتره
نظر دوم: لنز همه کاره
نظر سوم: لنز ماکرو
بیرون بازتاب درون ماست...
طلب خیر برای همراهین فروم
من دو روز هست دارم با 5300 کار میکنم.
بخاطر برخی نواقص 7100 مجبور شدم برم سمت 5300 که مهمترینشون نداشتن وای فای داخلی بود.
برای بنده که یکی از دلایل برای خرید dslr عکاسی از آسمان شب بود وای فای و کنترل دوربین با موبایل بسیار مهم بود. ضمن اینکه 5300 هم سیستم تایم لپس داخلی رو داره.
به نظر حقیر برای کسی که در حد اماتور و دلی عکاسی میکند(مثل بنده 5300 بهترین انتخاب است)
سلام
خرید های زائد در نهایت هزینه تمام شده رو بالا می بره و صرفه خرید از خارج رو بی اثر می کنه.
در نیکون چند لنر همه کاره خوب dx وجود داره. یکیش رو بگیرید و تموم. 140-18 بخاطر رنج گسترده تر جذاب تره براتون.
بقیه لنز ها رو به نظر من فعلا نگیرید و صبر تا کنید تا مهارت و تسلط بیشتری پیدا کنید. در ابتدای کار تعدد لنز فقط شما رو سردرگم می کنه.
یه موردی که کمتر گفته میشه اینه که با دوربین های مگاپیکسل بالا , مثل همین 5300 عکس های پرتی بیشتری خواهید داشت
و فایل های خروجی بزرگتر.
و نیاز به سیستم قویتر برای ویرایش.
در این مورد یه سرچی بزنید بد نیست. در کل بدون فوکوس دقیق و کنترل درست دوربین تقریبا محاله بتونید عکس شارپ بگیرید.
فرمایش شما کاملا صحیح هست البته از برخی قابلیتهای 5300 برای عکاسی آماتور هم نمیشه گذشت. مثل مد مینیاتور که تصاویر فوق العاده ای رو خود دوربین رندر میگیره و از کار کردن با فوتو شاپ بی نیاز میشید. باتری هم تا ینجا خیلی خوب عمل کرده با دو روز ور رفتن با دوربین و بیرون رفتن و عکس گرفتن در حد 50 شات هنوز به 95% نرسیده. و نکته جالب برام اینه که 18-140 تو فوکوس اتومات کمی خنگ میزنه مخصصا اگر سوژتون پرنده در حال حرکت بین شاخه ها باشه. کلا گم میکنه سوژه رو باید دستی فوکوس کرد.
جنس بدنه با وجود پلاستیک بودن بسیار خوب و فراتر از انتظارم بود.
نمونه عکسهای این دوربین با لنز 18-140 در فلیکر موجود هستند.
میتونید از این لینک ملاحظه کنید.
اتوفوکوس لنز 140-18 نیکون در اجسام متحرک؟؟؟
طبق تجربه دوستمون که میگن پرنده رو نمی تونند اتوفوکوس کنند
اساس اتوفوکوس روی اجسام ثابت در نظر گرفته شده و یا روی متحرکات قابل پیش بینی مثل حرکت ماشین و دوچرخه با شتاب صفر در سرعت ثابت و سپس انتخاب رندوم نقطه فوکوس جسم متحرک
و فوکوس ۳۹ نقطه ای دوربین ۵۳۰۰ برای همین منظور است اگرچه فوکوس کراس ۹ تایی هم باید مورد بررسی قرار بگیره.
احتمالا اگر ۷۱۰۰ می داشتید نتیجه بهتری در این مورد تجربه میکردید. ۵۱ نقطه و کراس 15 تایی.
و متحرک غیر قابل پیشبینی از طریق تشخیص فضای اشغالی جسم متحرک در فضا معروف به 3d
تا جایی که در بررسی های خارجی خوندم، سرعت شاتر بالا بسیار کمک کننده هست در زمان عکس العمل اتوفوکوس. صحتش باید تجربی مورد تایید قرار بگیره اگرچه!
سلام
باید Auto Focus Area Mode رو بذارید روی 3D برای عکاسی از سوژه متحرک.
ممنونم
ولی منظور این 'رنج گسترده تر' رو نفهیدم.
ممکنه توضیح بدین؟
بهرحال یه لنز اضافی باید سفارش بدم
اگر نکنم میره تا سال آینده چون مسافری داره فرستاده میشه
۴۰۰ دلار حداکثر بودجمه برا لنز
لنز خوب دست دو با ۴۰۰ تا بگیرم
یا لنز نو با این ۴۰۰ تا
در امریکا دست دو زیر ۵۰ درصد قیمت نو و گاه حتی کم تر هست مثل ایران نیست که نصرفه.
حالا چه لنزی؟ به زوم در حیات وحش خیلی لازم دارم. زوم بالاتر بهتر، قابلیت پرتره و ماکروش هم خوب باشه که نور علی نوره.
مدل دوربین: نیکون دی۵۳۰۰ لنزکیت vr II 55-18
Why 5300?
Wifi + artculated screen+light weight+expeed4+60fps slo-mo
به صرفه ترین سفارش همین 18-140 هست.
18-55 محدودتون میکنه کمی. ضمن اینکه بودجه برای خرید مموری کارت رو فراموش نکنید که برای گرفتن بهترین نتیجه باید برید بالای رقم 200 تومن.
کلا کیت لنزها بخاطر وجود لنز روشون یه جورایی تا 20% تخفیف میخورند. ضمن اینکه فکر نکنم قیمت اینطرف با اونطرف خیلی فرق داشته باشه و در عوض 2 سال گارانتی دارید.
سلام با اجازه از مدیریت محترم باید بعرض دوستان گرامی برسونم که اینجا تاپیک "راهنمایی برای خرید دوربین " هست!
لطفا سوالات تونو در مورد خرید لنز در تاپیک ذیل مطرح بفرمایید:
http://forum.akkasee.com/f61/t5944-332.html
به عنوان تاپیک توجه بفرمایید!
با سلام خدمت دوستان و اساتید
بنده قصد خرید دوربین داشتم و بین دو گزینه مردد هستم
کنون 5D MK1 کارکرده بسیار تمیز و نیکون D3300 آکبند
و بیشتر قصدم عکاسی مفهومی و طبیت بی جان است از دوستان میخام که بنده رو راهنمایی کنند
با تشکر
به نظر من فول فریم یه چیز دیگه اس....با اختلاف فاحش 5D برنده اس
دوست عزیز من اطلاعی درباره سابقه عکاسی شما و سطح دانشتون ندارم، اما این انتخاب مثل انتخاب بین میز و صندلیه! یعنی این دوتا خیلی ربطی به هم ندارند. در واقع این دو دوربین تقریبا در همه چیز با هم متفاوتند:
1- نسل سنسورهای استفاده شده: 5D سنسور قدیمی ای دارد.
2-ابعاد سنسور: سنسور 5D سایز فول فریم و سنسور D3300 سنسور کراپ هستش که یک رده کوچکتر هست.
3- وزن و ابعاد بدنه: 5D از هر لحاظ بزرگتر، زمخت تر و سنگین تر هست.
4- 5D برند کنون و D3300 برند نیکون هستش!!
5- دوربین 5D فقط با لنزهای فول فریم کار می کنه ولی D3300 با تمام لنزهای نیکون سازگاره.
و...
من واقعا تعجب می کنم شما چجوری بین این دو دوربین مردد هستید؟ به نظرم بهتر باشه سطح تجربه، بودجه و پیش بینی آینده عکاسیتون رو اینجا اعلام بکنید تا دوستان بهتر بتونند راهنماییتون کنند.
در ضمن منظورتون از طبیعت بی جان، منظره هستش یا المان های طبیعت؟
درود
همه چیز در عکاسی بادی نیست!
اگر اصول عکاسی و مفاهیم را نشناسید عملا با دوربینی مثل 1DX هم نمی توانید عکاس شوید!
اول از همه ببینید چقدر می توانید برای این هنر هزینه کنید؟
لنزهای مورد استفاده در دوربین های فول فریم به مراتب گران قیمت تر و البته با ارزشتر از لنزهایی هستند که فقط در دوربین های کراپ استفاده می شود.
شما بادی 3300 را با لنز 55-18 به قیمت 5D تهیه خواهید کرد! اگر 5D i خریدید فکر لنز، کارت CF، سه پایه و فلاش اکسترنال را کرده اید؟
در کنار این موارد دقت در خرید را هم چاشنی کار کنید که دوستان اشاره کردند!
و در نهایت:
اگر تجربه اولین دوربین slr شماست، من با خرید 5D مخالفم!
چون شما بیشتر از همه نیاز به کسب تجربه وتهیه ابزار الات دارید! دوربی 5D فاقد فلاش سر خود است و باید براش فلاش هم بخرید (600 الی 800) رم CF هم با ظرفیت حدود 8 گیگ نیاز دارید (100-120) که با توجه به نیاز به خرید سه پایه (300 به بالا) و لنزی مثل 105-24 (حدود 2 میلیون) رقم کلانی برای شروع کار خواهد بود!
ارادتمند
با سلام خدمت دوستان و اساتيد
بنده تقريبا سه سال است كه با يك 550d كنون مشغول هستم در اين مدت به طور گذري با فول فريم هاي دوستان نيز اندكي كار كرده ام
اما حال با فروش آن و اندك پس انداز حدود ٢ ميليون تومان در دست دارم، با اندك مقايسه در سايت ها و ترجمه برخي از مطالب به دو موضوع گسترده رسيده ام
١- توانايي هاي فول فريم ها. سنسور تصوير بزرگ. و نويز كم. اما تكنولوژي قديمي 5D MK1. پردازنده نسل ٢ كنون و...
٢- عمق رنگ بهتر و عملكرد بهتر در شب دوربين D3300 نيكون در مقايسه با 5D MK1 كنون و...
در سايت هاي مختلف و مقايسه ها و مقاله ها تاكييد بر اين است كه از دوربين روز با پردازنده ها و سنسور هاي روز استفاده نمود كه در آنها D3300 در مقايسه با 5D MK1 ارجع است ولي از برخي امكانات فول فريم ها نميتوان گذشت
حال ميخواهم از نظرات دوستان در اين باره كه كدام دوربين در ژانر عكاسي بنده بيشتر كارآمد است استفاده كنم. (مفهومي و طبيعت بي جان still life)
بيشتر خروجي دوربين براي بنده ارجع است
سلام
در این بازار مکاره اصلا نمیشه خوشبین بود که این فول فریم به قول شما خیلی تمیز واقعا بدرد بخور باشه.
ممکنه هر بلایی سرش آورده باشن و جنازه اش به شما برسه.
ضمن اینکه فکرش رو بکنید همون فول فریم رو یکی دو سال بعد اگر ! سالم مونده باشه کی از شما میخره.
توصیه من اینه که همون 3300 نو رو بگیرید و بعد ها با کسب درآمد از عکاسی و یا پس انداز , دوربین پیشرفته تری بگیرید.
من جای شما باشم بادی 70D می خرم!
5D MI و 5D MII سیستم فوکوسشون مثل دوربین من قدیمی و ضعیفه!
خرید بادی جدید تر امکان تعویض راحت تر را در آینده برای شما فراهم می کنه!
بین دوربیت فعلی شما و d3300 هم بنده شخصا 550d را بیشتر می پسندم چون یک گرید بالاتر از بادی d3300 هست! اگر جای d3300 به بادی d5200 یا بالاترش فکر کنید خیلی بهتره!
در خصوص تمیز بودن و کم کار بودن فول فریم مذکور هم اگر فرد را نمی شناسید بیشتر شبیه به جکه!
کسی که فول فریم می گیره باهاش بیل زنی می کنه نه تفریح!
الان بادی 30D من هم از نظر تمیزی با بادی های یک سال کارکرد خیلی فرقی نداره! ولی مهم ادوات مکانیکی و سنسور هست که حتما بعد از 8 سال توان قبل را نخواهند داشت.
حالا شما چه می دانید داخل دوربین چه وضعیتی داره؟
مگر اینکه فروشنده آشنا باشه!
تازه بعد از خرید بادی، لنز را هم در نظر بگیرید! لنز دوربین فعلی که هیچ! لنز مناسب این دوربین در ارزانترین مدل 400 هزار تومان 50 f/1.8 هست و بقیه لنز ها که دیگه کمتر از 2 میلیون نیستند!
فلاش را هم در نظر بگیرد!
کلا اینکه با بودجه شما و فروش دوربین فعلی و با فرض اصرار بر خرید بادی فول فریم نهایتا همون تجهیزات بالا قابل تهیه خواهند بود.
در مورد ژانرتون هم باید عرض کنم همانطور که قبلا گفتن مهم بادی نیست! مهم دید شماست!
دقت کنید اگر در یک نمایشگاه یک عکس بدون اصول و ترکیب و کادر بندی را به نام خودتان معرفی کنید همه می گویند:"کار ضعیفیه! این اصلا چیزی از عکاسی نمی دون!" همان عکس را اگر یک عکاس مشهور بگیره که حتی در یک شهر شناخته شده باشه بهش میگویند نگاه نو!
این بر می گرده به اصول اولیه! اون عکاس معروف مطمئنا اوایلش خودش را کشته و با تمرین و تلاش و حفظ اصول مقبولیت کسب کرده و بعد به خودش اجازه تغییر اصول را داده!
پ.ن: کمی نویزی که در فول فریم می فرمایید قابل انکار نیست ولی ببینید شما در چه شرایطی عکاسی می کنید!
کسی کلا کار عکاسی اعماق آسمان می کنه و دوربینش با ایزو زیر 3200 آشنا نباشه باید به فکر سنسور های کم نویز باشه!
ولی برای من که شاید از ایزوی بالای 800 دوربینم به ندرت استفاده می کنم و در ایزوی زیر 800 هم نویز به خوبی کنترل شده چه الزامی به تهیه بادی فول فریم هست؟
در ضمن اگر نویز خیلی براتون اهمیت داره می توانید به فکر بادی های کراپ کم نویزتر مثل d7000 و 70D و یا ایجاد شرایط کاهش نویز باشید
ارادتمند
سلام
بنده هم پيشنهاد جناب مصطفي را تائيد مي كنم. با توجه به اينكه چند سالي 60D داشته ام بايد اذعان كنم كه وضعيت نويزي و دايناميك رنج 70D نسبت به سلف خود (60D) پيشرفت چشمگيري داشته است و علاوه بر كاهش مقدار نويز، نوع نويز هاي توليدي هم تغيير كرده و از نويزهاي نسبتاً خشن 60D و دوربين هاي مشابه آن خبري نيست و نويزها بسيار نرم تر شده اند كه هم به عكس صدمه كمتري مي زندد و هم حذف نويز آسانتر شده. در عكس هاي JPG توليد شده توسط خود دوربين هم به لطف پردازنده جديد تر و الگوريتم هاي بهتر نويزگيري، خروجي حتي در ايزوهاي بالاتر از 1600 هم مناسب و قابل قبول است. دايناميك رنج هم خصوصاً در بخش هاي روشن تصوير بهبود زيادي داشته است. سيستم فوكوس هم بسيار خوب و بي نقص است. سيستم wifi ان و نرم افزار اختصاصي كانن براي گوشي هاي هوشمند هم به خوبي و سهولت كار مي كند
با توجه به تجربه خودم، به نظرم خريد 70D براي شما بهتر از 5D MK1 دست دوم و d3300 است.
ارادت
سلام
اگر جای پرسشم اشتباه هستش منو ببخشید
میخواستم بدونم استفاده از مموری میکرو اس دی با کیفیت و کلاس 10 به همراه خشاب تبدیل به اس دی رو برای دوربینی مثل 5300 نیکون مناسب میدونید؟
و یا اینکه حتما باید مستقیما از اس دی استفاده بشه؟
سلام
از کارت حافظه ای استفاده کنید که مستقیم و بدون نیاز به خشاب به دوربین متصل می شود .
موفق باشید