سلام
تجربه من از بازار و فروش به مغازه دار :
اگر خریدار - مغازه دار - قصد داشته باشد دوربین را به عنوان آک بفروشد همه چیز را می خواهد و چک می کند وگرنه برایش هیچ اهمیتی ندارد.
Printable View
چیزی الزام آوره که برای خریدار قید میشه که بهش تحویل داده خواهد شد و الا اگر گفته بشه که چیزی همراه هست یا نیست خود فرد بر اساس اون اطلاعات میتونه تصمیم به خرید بگیره. اما عموماً همراه بودنش تأثیر مثبتی بر خریدار داره.
روی قیمت محصول، توی سایتای خارجی که پیگیری می کنید تأثیرگزاره اما توی ایران شاید بیشتر از حیث نحوه ی نگهداری مهم باشه و بشه تا حدی فضای چونه زدن رو باز و بسته کرد باهاش.
آقو چه بازار بدی شده،همه میخوان دوربین کارکرده رو به قیمت نو نهایت 100 تومن پایینتر بدن،آدم نوشو بگیره بصرفه تره.
دوستان یه نیکون 7100 با لنز 18_105 هست که از چین آوردن و کارتن نداره ولی وسایل جعبه که باطری و شارژر و دفترچه ها هستش کامله،یه فیلتر uv هم داره،تعداد شاتش هم حدود 1000_1200 هستش.قیمت 2300
نظرتون چیه؟
سلام دوستان
راستش من اان تو دی پی روییو داشتم نویز ۴ تا دوربین رو مقایسه میکردم(nikon d620 , sony a7ii, fujifilm xt1, nikon d7200) البته میدونم به هم ربطی ندارن ولی همینطوری داشتم میدیدم به این نتیجه رسیدم که واقعا فوجی توی فایل خام از همه بهتره الان دو دل شدم فوجی بخرم
به نظرتون ارزشش رو داره؟ یا این مقایسه ها الکی هست؟ چون توی سایت های دیگر هم هیچ اطلاعات خاصی از عملکرد سنسور فوجی وجود نداره
فوجی دوربین عالی هست، تنها مشکلی که داره تهیه لنز و لوازم جانبی اون در ایرانه که البته هست ولی گرون !
و برای فروش بعنوان دست دوم هم کمی با مشکل مواجه خواهید شد.
در زمینه سنسور و عملکرد و نویز و ... عملکرد فوجی خیلی خوبه.
اگه کارتن نداره بعدا برای فروش به مشکل بر خواهید خورد.
اگه بخوام یک لول بیام پایینتر روی سری 5 نیکون تا توی یک موقعیت مناسب d7100 رو بخرم بین 5100 و 5200 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
با سلام،
دوست عزیز هر دو دوربین های خوبی هستند هم می تونید حرفه ای استفاده کنید هم خانگی. برای چاپهای بزرگ 5200 مناسبتر هست. هر کدوم رو که گرفتید ضرر نکردید. سنسور 5100 هم همان سنسور D7000 هست.
سرعت عکاسی یک فریم بیشتر از 5100، فیلمبرداری 60 فریم، نقاط فوکوس بیشتر، داینامیک رنج بهتر و رفتار نویزی کمی بهتر، عمده محسنات 5200 در برابر 5100 هست. مشخصات هر دو دوربین رو به طور دقیق مطالعه کنید و ببینید کدوم بیشتر به کارتون می یاد.
D7000 به همراه لنز 50 مم 1.8d بیمه و گارانتی تا برج 9 و تعداد شات 4000 تا،قیمت 1700
فایل پیوست 71096فایل پیوست 71094فایل پیوست 71095
سلام دوستان راستش امروز توی سایت techradar داشتم رویو میخوندم یک سری نتایج دیدم واسم سوال پیش آورد
مثلا توی انمودار اول که نسبت سیگنال به نویز رو نشون میده نیکون دی اف با اینکه همه جا میگن بهترین هست توی نور کم ولی خیلی بد نتیجه گرفته
یا مثلا نمودار ۲ که نشون میده یک دوربین میکرو چهار سوم امتیاز به مراتب بالاتری نسبت به رقبای فول فریم بدست آورده
و در آخر هم این نمودار ۳ که منو شوکه کرد
من همیشه طرفدار نیکون بودم و از کم بودن دامنه دینامیکی کنون خوشم نمیومد ولی توی این نمودار هر چند میبینیم کنون ۶ دی دامنه دینامیک پایین تری در ابتدا دارد
اما وقتی ایزو را بالا میره افت خیلی کمی داره و شاید نداره و کاملا نیکون را پس میزنه
البته خیلی نمودارهای اینگونه ای وجود داشا ولی نمیشه همه را گذاشت
*تمام نتایج از فرمت خام میباشد که بدون تغییر به TIFF تبدیل شده.
ببینید کنون سنسورهای خوبی میسازد. شاید بشود گفت بهترین سنسورها را دارد! اما پایش را کرده در یک کفش که برای انتقال داده های آنالوگ سنسور از مبدل جداگانه ای استفاده کند. نتیجه این انتقال دادها از سنسور و.... این میشود که (به زبان ساده) وقتی میزان دادهها به نویز بالا است (ایزوی پایین) تمام سطح دادها منتقل نمیشود. این محدوده مسطح نمودار کنون هم مربوط به محدوده ای است که هنوز سطح سیگنال بالاتر از محدوده مبدل است و در نتیجه در همین محدوده قابل ثبت ثابت است. ولی وقتی میزان ایزو بیشتر میشود دینامیک رنج واقعی سنسورهای کنون خودش را نشان میدهد. اگر کنون روزی از خر شیطون پیایده شود، همین اختلاف دینامیک بالاتر کنون در محدوده بالای ایزو را تا ایزوهای پایین هم شاهد خواهیم بود.
اما اگر بپرسید آیا این دینامیک رنج در محدوده بالای ایزو برتری است یا نه، باید بگویم خیر! در آن محدوده ایزو اصولا عکسها کیفیت بالایی ندارند که نگران دینامیک رنج بالا یا پایین باشیم.
دوستان من میخوام نیکون 5200 بگیرم
ولی با حرفای این دوستمون یخورده دودل شدم!بقیه هم تایید میکنن این حرف رو!
اخه 5100 دیگه گیرنمیاد!حداقل از جایی که من میخوام بخرم
و در اخر بین 600دی دی5200 و د3300 کدوم رو پیشنهاد میکنین!
خودم رو 5200 هست ولی بعظی از دوستان بعظی جاها یه نظرایی میدن ادم پشیمون میشه
ممنون میشم سریع جوابم رو بدین.مرسی
سلام بر اساتید سایت
من بعد از بررسی های زیاد برای خرید دوربین DSLR با توجه به اینکه تا حداقل 6،7 سال دیگه قصد تعویض بادی رو ندارم، و بودجه ای که دارم و همچنین مطالبی که در فروم خوندم، به دو گزینه 70d و d7100 رسیدم ولی بین این دو دوربین و این دو برند واقعا انتخاب برام سخت شده و میخواستم خواهش کنم از شما اساتید که راهنماییم کنید.
در حال حاضر ژانر مشخصی در نظرم نیست(البته به عکاسی هنری و طبیعت علاقه دارم و کمی کار کردم) میخوام مباحث تئوری که میدونم رو به صورت عملی روی دوربین کار کنم تا ایشالا در آینده ژانر یا ژانرهای کاری رو پیدا کنم.شرمنده اگر ظولانی شد. پیشاپیش بابت راهنمایی تشکر می کنم!
درود
بارها و بارها در مقایسه این دو دوربین صحبت شده. تنها تفاوت شاخصی که من بین این دو دوربین میبینم امکان فوکوس ممتد فیلمبرداری در 70دی و نیز مانیتور چرخان و تاچ 70 دی هست. وگرنه در مابقی امکانات تفاوت خاصی با هم ندارن. اگر فیلمبرداری براتون مهم هست 70دی در غیر اینصورت انتخاب هرکدام کاملا سلیقه ای و بسته به برقرار کردن ارتباط با برند خواهد بود.
در ضمن بجز ژانرهای اکشن، در دیگر ژانرها این لنزه که تعیین کننده است نه دوربین.
موفق باشید
با تشکر از آقای چگینی -
D7000 در حد الان حدود 1400 براحتی گیر میاد
من تاکید کردم برای کار حرفه ای و برای کسی که روزانه 100 شات هم نمیزنه این حرف را نزدم در لیست شما حتی نزدیک دوربین حرفه ای وجود ندارد بنابراین همان d5200 بهترین گزینه است
الان به خود من بگید بین 3200 و d40X کدام را بر میدارید هنوز 40 را بر میدارم چون نیاز خودم را کاملا می شناسم
دوستان نیکون 7100 با لنز 18-105 با 7000 شات،مدت استفاده 6 ماه و بدون گارانتی ولی بیمه داره:think:;
میگن 2200 مقطوع،نظرتون؟
دوربین کارکرده فقط یه بدی داره اینکه نمیشه فهمید چقدر باهاش فیلمبرداری شده یا توی عکاسی با تایم بالا اون هم یک شات حساب میشه.
الان نو با گارانتی و بیمه و لنز 18-105 2950 هستش
7200 نسبت به 7100 پیشرفت قابل توجهی داشته؟
https://photographylife.com/nikon-d7200-vs-d7100
تغییرات مهم
1-سنسور و پردازنده(بهبود عملکرد کلی و رفع مشکل banding)
2-بافر
3-سیستم فوکوس(ترکینگ بهتر و عملکرد بهتر در نور کم)
آپگرید از D7100 به این بدنه احتمالا زیاد قابل توجیه نیست ولی از D7000 یا بدنه های سطح پایینتر (سری 5000و3000) منطقی خواهد بود.
دوست عزیز در مورد این سوال نظرات متفاوته، و هر کس بسته به نیاز خودش میتونه پاسخ بده. باید ببینید چه امکاناتی اضافه شده و آیا اون امکانات تاثیری در روند کاری شما خواهد داشت یا خیر. ممکنه برای من امکانات بهتر 7200 به دردم نخوره و از این جهت پاسخم برای سوال شما منفی باشه و برای کس دیگه بر عکس این موضوع صادقه باشه و پاسخش برای شما مثبت باشه.
سه لینک خدمتتون معرفی می کنم که تفاوتهای دو دوربین رو به صورت اجمالی و سلیس توضیح داده. بسته به نیاز خودتون می تونید پاسخ سوال خودتون رو پیدا کنید. و اگه قصد خرید یکی از دو دوربین رو دارید لینکهای زیر کمک خوبی می تونند برای تصمیم گیری باشند.
https://photographylife.com/nikon-d7200-vs-d7100
Nikon D7200 vs D7100: 8 key differences you need to know | Digital Camera World
Nikon D7200 vs Nikon D7100 - What Digital Camera
برای خرید عجله ای ندارم گفتم اگه پیشرفت قابل توجهی کرده 4-5 ماه صبر کنم قیمت 7200 که مناسبتر شد اقدام به خرید کنم ولی از اون طرف هم الان پول دستم هست و این موردی هم که پیدا شده قیمتش مناسبه.
امان از بی پولی:::whistling:::
باتوجه به مقایسه ای که شده بود همون 7100 برای من کافیه ونیازی به 7200 ندارم چون نه عکاسیه حیات وحش میکنم و نه ورزشی.از طرفی نیاز به ایزوهای بالای آنچنانی هم ندارم اما خب استفاده از پردازنده سری 4 هم باعث فوکوس سریعتر و بافر بیشتر شده ولی همه اینها برای من مبتدی خیلی تاثیرگذار نیست و قابل محسوس نیست برام.
سلام
دوست عزیز
با توجه به کارکرد کم (7 ماه چون 15 ماه از گارانتی دو ساله مونده) و فرمایش ایشان مبنی بر نوع استفاده (و بنا گذاشتن بر صداقت فروشنده) به نظرم دوربین را از نظر سلامت فیزیکی مورد بررسی قرار دهید و در صورت سلامت کامل بدنه و لنز اقدام به خرید بفرمایید. ضمنا رم و فیلتر و کیف هم اگه همه از نوع ارزان قیمت هم باشند لا اقل 200 تومان می ارزند و به این ترتیب تخفیف خیلی خوبی اعمال کرده پس شک نکنید. (من تجربه خرید سه بدنه و 4 لنز کارکرده داشتم که دو بدنه و سه لنز آن بدون دیدن و تست بوده و چون از بچه های فروم خریدم خیالم راحت بوده است. بدنه 7D و یک لنز را هم از سایت د...ر خریدم که با مشاهده و تست سلامت انجام شده و از آن هم راضی هستم). به نظرم اگر از سلامت تجهیزات مطمئن شدید بنا را بر صداقت گفتار فروشنده بگذارید. برای تست لنز به سالم بودن رینگ فوکوس و زوم و عدم تولید صداهای نا معمول حین چرخاندن در حالت منوال فوکوس توجه کنید. سپس لنز را روی اتو فوکوس گذاشته از چند موضوع در فواصل مختلف روی حالت فوکوس نقطه ای عکاسی کنید و سپس با بزرگنمایی عکس گرفته شده در مانیتور دوربین از دقت فوکوس در محل مورد نظر مطمئن شوید. مانت لنز و محل اتصال به بدنه را از نظر وجود ساییدگی بررسی کنید. در پایان اگر تنها از همان کارت حافظه برای عکاسی استفاده شده باشد و سیستم نامگداری عکسها بدون تغییر و حالت پیشفرض دوربین باشد میتوان به کارکرد دوربین هم دسترسی داشت که با توجه به نوع کاربری ایشان بعید میدانم طی 7 ماه بیشتر از 3-4 هزار شات کار کرده باشد.
پیروز باشید
درود،
دوست عزیز سیستم فوکوس دوربین ارتباطی به پردازشگر ندارد همچنین بافر دوربین که یه حافظه موقت برای انتقال عکسها به کارت حافظه هست. پردازشگر دوربین روی عکسهای گرفته شده پردازش انجام میدهد ( در صورت عکاسی با فرمت jpeg) نظیر کم کردن نویز، اعمال پروفایلهای رنگی، تصحیح خطاهای اپتیکی، پردازش فایلها و هر پردازشی که بعد از گرفتن شدن عکس بر روی عکس اعمال میشود توسط پردازشگر انجام میشود. والا سیستم فوکوس یک سیستم کاملا مجزا هست.
سیستم فوکوس 7200 همون Multicam 3500 II هست که بهتر و دقیق تر هست چرا که اونو از دوربینهای رده بالایی مثل D810 به ارث برده. اما سیستم فوکوس 7100 همون Multicam 3500 DX هست.
با این توصیفات که خودتون فرمودید 7100 براتون بهتر خواهد بود، مگه اینکه نیم نگاهی به آینده داشته باشید و این احتمال رو بدید که مثلا در 1 سال آینده ممکنه عکاسی حیات وحش و پرنده گرافی هم بکنید که در این صورت 7200 بهتر خواهد بود.
خیلی ممنون از دوستان گرامی که راهنمایی کردن.
آقای عطا حرف شما درسته و من بابت سریع ترجمه کردن جمله زیردقت نکردم و اشتباه برداشت کردم. و ممنون از توضیحات جامع و کاملتون.
The begin with the D7200 features Nikon’s latest EXPEED 4 processor, and as such it offers both improved operational speeds and a bigger buffer allowing for more images to be captured in a burst. The implementation of an updated AF system will also provide faster focusing speeds.
سلام، بنده میخوام یه دوربین DSLR بگیرم، اما از اونجایی که نیاز به زوم های بالاتر از 30X دارم، بین کامپکت سوپرزوم و DSLR گیر کردم.
نمیدونم چطور میشه توانایی زوم لنز DSLR رو حساب کرد و با چه قیمتی میشه لنزی با این توان زوم خرید؟
سلام دوست گرامی
مفهوم زوم با تله بلند را اشتباه نگیرید. مبنای محاسبه زوم یک لنز برابر است با فوکال حداکثر تقسیم بر فوکال حداقل. به عنوان مثال لنز 24-105 زومی معادل با 4.5x دارد (105/24=4.375) و لنز 100-400 زوم 4x دارد اما از نظر حداکثر فاصله کانونی لنز دوم فوکال حداکثر 400 دارد و اولی در فوکال حداکثر 105 است. به این ترتیب لنز دوم برای عکسبرداری از اشیائ دورتر مناسب تر است.
سوپر زوم ها از یک لنز واید تا تله بلند برخوردارند مثلا دوربین sx10 با 20x زوم فاصله کانونی معادل با 28تا 560 میلیمتر را پوشش میدهد. بنابراین اگر ما این فاصله کانونی در DSLR را بخواهیم باید یک لنز داشته باشیم که فاصله کانونی 560 میلیمتر را پوشش دهد. اگر دوربین فول فریم باشد یک لنز پرایم (فاصله کانونی ثابت) مثلا 500 یا 600 میلیمتری به عدد مورد نظر نزدیک است و همچنین با یک لنز تله زوم مثل 150-600 نیز فاصله کانونی مذکور را داریم. (برای سنسور کوچکتر ضریب سنسور نیز لحاظ میشود). حال همچین لنزی قیمتی بین 3.5 تا 40 میلیون تومان (به ترتیب برای 150-600 و 600 f4) هزینه برمیدارد (تازه بدنه بماند) اما با یک سوپر زوم مثلا 800 هزار تومانی میتوان این فاصله کانونی را داشت اما با کیفیت تصویر مثلا 1/100 نسبت به DSLR
موفق باشید
سعی کردم ساده مفهوم را برسانم.
دوربین dslr که مناسب مراسم عروسی شخصی که معمولا در شب انجام میشود برای فیلم برداری و عکس عالی حداقل چه دوربینهایی هست و چه تجهیزاتی را باید برای انجام بهتر آن انجام داد ؟
عکاسی عالی + فیلمبرداری بدون فوکوس ممتد ( فوکوس کشی، دردسر بیشتر ) = 5دی مارک 2
عکاسی خوبی + فیلمبرداری با فوکوس ممتد ( دردسر کمتر ) = 70دی کنون
داشتن لرزشگیرهای فرمونی و اعصاب راحت به کنترل لرزش دوربین کمک می کنه.
داشتن نور اضافه هم به فیلمبرداری و عکاسی با کیفیت تر کمک خواهد کرد.
برای عکاسی تقریبا اطلاعاتم کاملتر است که چه دوربینی برایم کفایت میکند ولی برای فیلمبرداری شناخت زیادی از دوربینها ندارم اگر شناخت یا مواردی سراغ دارید که می تواند در انتخاب دوربین فیلمبرداری کمک کند کمک بزرگی به من کرده اید ؟ ایا ملاکهای تنها دوربین فیلمبرداری سرعت فوکوس و کیفیت فیلم با توجه به قیمت است ؟
فیلمبرداری با دوربین dslr که امکانات بهتری برای فیلمبرداری دارد نظیر کنون 700D با لنز 18-135 STM و دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای ارزان قیمت مثل سونی HD 1000 چه تفاوتهایی دارد ؟ اخه قیمت دست دوم دوربن فیلمبرداری با دوربین عکاسی مورد نظر تقریبا برابر است
اگر از نظر فنی و کامل تفاوتهایی که دارند را بفرمایید ممنون می شوم
من یک DSLR میخوام بخرم زیر 2 ملیون، که همه بهم Canon EOS 700D رو پیشنهاد میکنن. اما نکاتی که مد نظرمه یکیش که خیلی مهمه ریموت شدن با وایفای ه که بتونم دوربین رو روی سه پایه بگذارم و عکس گروهی بگیرم اما این دوربین این امکان رو نداره
کسی میتونه یه مدل خوب به من پیشنهاد بده
و اینکه این دوربین رو با چه لنزی بخرم که برای عکاسی شخصی خوب باشه
متشکر
فیلمبرداری دوربین dslr نظیر کنون 700D با لنز 18-135 STM که امکانات بهتری برای فیلمبرداری دارد با دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای ارزان قیمت مثل سونی HD 1000 چه تفاوتهایی دارد ؟ اخه قیمت دست دوم دوربن فیلمبرداری با دوربین عکاسی مورد نظر تقریبا برابر است
اگر از نظر فنی و کامل تفاوتهایی که دارند را بفرمایید ممنون می شوم
با سلام.
قصد خرید نیکون d810 دارم لطفا کمکم کنید از کجا بخرم ناصرخسرو 7700000 دیجیکالا 8450000 آفرنگ 7900000 آیا ناصرخسرو جنس اصلی است البته گفته باشم گارنتی ناصرخسرو اعتباری نداره . با تشکر فراوان
درود. از بندر بخرید. ارزان، مطمئن.
خواستید آدرس و تلفن فروشگاه رو براتون پیغام خصوصی می کنم.
700دی دوربین خیلی خوبیه. مخصوصاً برای شروع. در ضمن برای این منظور شما 1001 راه برای عکاسی هست. سلف تایمر، ریموت و ....
این دلیل شما برای نخریدن همچین دوربینی اصلاً منطقی نیست.
پیشنهاد می کنم این دوربین رو با لنز 18-135 اس تی ام بخرید. سرعت فوکوس بالا و کاملاً بی صدا.
سلام دوستان
میخواستم ببینم بین دوربین d5300 و d5500 فرق زیادی هستش
ارزش داره که 400-500 تومن بیشتر بدم و 5500 بخرم؟
آیا کنون تو این رنج قیمت دوربین بهتری از نیکون داره؟
با توجه به انتخاب برندتون و انتخاب مدل به 5500 بهتر هست و ارزششو داره اما دوست عزیزمون آقای amin_zallaghi سوال بسیار خوبی کردن ، اگر بودجه و هدف و سبک کاریتون رو مشخص کنید شاید گزینه هایی بهتر برای شما باشه که از وجودشون خبر ندارید اما به شخصه میزان دانش رو من درست نمیبینم برای انتخاب دوربین . به فرض که شخصی علاقمند به عکاسی بخواد از صفر شروع کنه به یادگیری واقعا یه کامپکتم میتونه بهش کمک کنه اما 6 ماهه بعد وقتی احساس میکنه که دیگه باید یه دوربین خوب بخره ضرر مالیی که بهش میرسه اندکی باعث پشیمونی میشه . اعتقاد من بر این هست که اگر علاقمندی به عکاسی بودجه ی بسیاری داشت حتی دانشم نداشت بهتره که بهترین دوربینه ممکن رو خریداری که که هم دیگه نیازی به تعویض یا جایگزین پیدا نکنه هم این که انگیزش برای بالابردن دانشش بیشتر و بیشتر میشه
درود. دوست عزیز البته که میزان دانش عکاسی در انتخاب تعیین کننده نیست ولی به انتخاب جهت میده و تکلیف آدم رو با یه سری چیزا مشخص میکنه.
سطح دانش خیلی چیزا رو مشخص میکنه، کسی که برای عکاسی وقت میزاره، مطالعه میکنه، فروم دنبال میکنه، مقاله و بررسی و ریوو میخونه مسلماً در این شاخصه پیگیر و جدیه و به نظر من باید دوربین و تجهیزاتی تهیه کنه که بتونه استفاده کنه.
البته بازم میگم سطح دانش تعیین کننده نیست. خودم روزی که خواستم دوربین بخرم عملاً چیز زیادی از عکاسی نمیدونستم، فقط در حد Put And Shot
اما وقتی بررسی کردم دیدم که علاقه دارم و مهم از همه چیز وقتش رو !!
کسی که وقت تمرین و مطالعه و ... نداره، بهتره دور DSLR خط بکشه.
سطح دانش یه سری چیزای دیگه هم مشخص میکنه. مثلاً وقتی بدونید شاتر و ایزو و دیافراگم چه تاثیری در عکاسی دارن خیلی خیلی به خرید تجهیزات کمک می کنه.
کسی که میدونه برای عکاسی از آسمان شب دیافراگم باز و لنز واید و بدنه ای با نسبت نویز به سیگنال کم لازمه، هیچوقت نمیاد سوپرزوم یا کامپکت بخره.
کسی که میدونه برای عکاسی ماکرو لنزی با کمترین فاصله فوکوس لازمه، نمیاد روی خرید لنزهای والک اروند سرمایه گذاری کنه.
و و و ....
بله بنده جسارت نکردم ، بخش مهمه سوالتون رو تایید کردم درواقع بودجه و هدف و سبک کاری که درواقع تعیین کننده های اصلی هستن برای خرید و وقتیم که این دو سه مورد مشخص بشه مشخص میشه که وقت داره یا نه چرا که اگر به فرض بگن ماکرو خب بدونه شک هیچ فرد غیره پیگیر و معمولی نمیره به دنبال ماکرو اما در رابطه با آسمان شب کمتر دوربین DSLR هست که نشه باهاش تو همه ی زمینه های فعالیت چشمگیری کرد البته بازم در تایید حرف شما با لنز و لوازم مورد نیاز اون سبک ، بنده با دوربین خودم تا به حال تو تمام سبک ها کار کردم و تو تمام موارد نتیجه ی شگفت انگیز گرفتم در واقع فرق بین بادی خوب و خوبتره ولی خب مبحث لوازم و لنز و غیره میاد وسط که باز هم مربوط به سبک و هدف میشه ولی خب اینجا میزانه دانش به مسیر و انتخاب سبک کمک میکنه اما تو خرید بادی به هیچ عنوان دخیل نیست ولی در تایید حرف شما بزرگوار بله برای خرید تجهیزات صد در صد دانش لازمه و اصلا رابطه ی مستقیم هم داره چرا که کسی که دانش نداره به فکر خرید تجهیزات نمیوفته
بنده هم قبول دارم که دانش در خرید بدنه تاثیر زیادی نداره، ولی در خرید تجهیزات بله!!
خلاصه حرف بنده با ذکر مثال اینه:
کسی که کمی اطلاعات از عکاسی داره، مثلاً تاثیر دیافراگم در عمق میدان رو میدونه یا تاثیر فوکال در کادر رو، برای همچین کسی لنز والک اروند مناسب نیست
و برعکس کسی که اول راهه و دانش خاصی نداره حتماً حتما باید با یک لنز والک اروند با دامنه فوکال متناسب شروع کنه
حتما دقت کردید خیلی از دوستانی که بار اوله دنبال خرید دوربین هستن، به اولین چیزی که دقت می کنن مگاپیکسل دوربین و زوم لنز هست !!
پس بنظر من دانش عکاسی سمت و سویی اساسی به خرید تجهیزات عکاسی میده.
دوستان در ادامه راهنمایی هاتون
می خوام دی 5200 رو بگیرم
البته خرید اینترنتی
کلا چه اطلاعات اولیه ای نیاز دارم برای راه انداری اولیه و مباحث پایه!چون اولین دوربین دی اس ال ار ام هست و قبل از این فقط یکبار با دوربین حرفه ای کارکردم
لطفا اگه مقاله ای چیزی میتونه بهم کمک کنه معرفی کنه
حتی میترسم نتونم لنز رو جا بزنم!لطقا بهم کمک کنین.مرسی
درود
دوست عزیز ابتدا پیشنهاد می کنم کاتالوگ دستگاه رو بدقت بخونید.
تحت هیچ شرایطی از جمله کنجکاوی یا :::whistling::: به مکانیزم آینه و شاتر دست نزنید.
جا زدن لنز هم کاری نداره، روی لنز و روی بادی یک نقطه سفید هست، با هم مچشون کنید و لنز رو بر خلاف عقربه های ساعت بچرخونید. براحتی قفل خواهد شد.
برای مباحث پایه هم پیشنهاد میکنم در مورد مثلث نوردهی و تاثیر شاتر-ایزو-دیافراگم در عکاسی مطالعه داشته باشید.
همچنین در مورد کادربندی.
موفق باشید