منم خیلی به فکر D7000 بودم ولی خیلی ها میگن نویزش نسبت به d3300 و d5300 بیشتره.
از طرفی هم دوست دارم یک لنز پرایم هم بگیرم. واقعا گیج شدم با این بودجه محدود چکار کنم:think:;
Printable View
امکان نداره نویزش نسبت به دو موردی که فرمودید بیشتر باشه.کلا سری 7 بسیار متفاوت از سری 5 بوده و با دیدن و کارکردن با هردو سری از نزدیک متوجه خواهید شد.هزینه بابت 7200 با توجه به قیمت 7000 که مدتیست بسیار تنزل یافته با توجه به بودجتون معقول نیست.به اعتقاد من یک بادی 7000 ویک عدد 50 روزنه 1.8 خریداری کنید که در میاد 2500،بعد با تحقیق و امکان سنجی و شناخت دقیق نیازتون جهت خرید لنز زوم و یا تله فوتو اقدام کنید.در بازه اون لنز 300-70 طیف متنوعی برای انتخاب هست.---با آقای زلقی خط رو خط شدیم.
دانسته هاتون رو محدود به اطلاعات اینترنتی نکنید. همه چیز که اطلاعات روی کاغذ نیست. سیستم فوکوس و نورسنج 5300 و 7100 یکیه ولی این کجا و آن کجا !!
پیشنهاد میکنم اگر امکان تست براتون فراهم هست تشریف ببرید مغازه و دوربین ها رو از نزدیک ببینید و لمس کنید. بنده ترجیح میدم اطلاعات دوستانی که تجهیزات رو تست و تجربه کردن ملاک انتخاب قرار بدم تا اطلاعات و نوشته های کاغذی. این اطلاعات لازم هستن ولی کافی نیستن.
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشید.
بر خلاف عکاسی از پرندگان که معمولا به فوکال بالا نیاز داره هواپیماها به دلیل جثه بزرگ معمولا با فوکال پایینتر عکسبرداری می شوند. چون فاصله تا سوژه خیلی زیاد میشه و کثیفی و حرکت جریان هوا روی کیفیت تاثیر نامطلوب می گذارد. ولی اگر به 300 میل نیاز دارد 300-70 نیکون و تامرون انتخاب خوبی هستند.
سلام دوستان دوربين نيكون p900 چگونه دوربيني هست؟ ايا براي عكاسي خبري مناسب است؟ در كل دوربين هاي با زوم بالا و كامپكت مناسب عكاسي خبري هستند؟ اگر نيست چه دوربين و لنزي با هزينه اي تا 3 ميليون پيشنهاد مي ديد؟
سلام خدمت همه دوستان
قصد خرید بدنه دارم ،اغلب عكسهای من پرتره است البته كمی هم منظره،لطفا دوستان راهنمایی كنن بهترین انتخابی كه میتوانم داشته باشم كدوم بدنه است...
من قبلا بدنه 7D داشتم كه با لنز 85-15متاسفانه از دست رفت!!!
لنزها كه دارم 70-200 iiو 85ii است البته كنون...
با توجه به لنزهای موجودتون و تجربه قبلی بهتره یک کنون بردارید...
اگه 7D نیازهاتون رو پوشش میداده، می تونید mark II اون رو تهیه کنید و خیالتون از همه نظر راحت باشه. در غیر اینصورت با توجه به زمینه کار پرتره و منظره، بهترین پیشنهاد با در نظر گرفتن بودجه و عدم نیاز شما به اتوفوکوس بسیار سریع، خرید یک 6D است که قیمت مناسبی هم دارد و لنزهای مناسبی هم برایش دارید.
البته این ظنر بنده ست...
سلام
خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
من حدود2 تومن بودجه برای خرید دوربین دارم ولی بین نیکون 5200 .5300 مردد هستم
شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ضمنا عکاسی مورد علاقه من پرتره و طبیعت و ماکرو هست
اگر گزیته دیگری برای دوربین پیشنهاد دارید بفرمایید
یا دوربین با کدام لنز و....
هر دو دوربین در یک سطح هستن، تفاوت جزیی ست ولی انتخاب 5300 معقول تر هست
منتها! :
در زمینه علاقه مندی های شما، اگر بخواید اندکی سطح بالا ( از کلمه تخصصی استفاده نمی کنم چون هر کسی برداشت خودش رو داره ) کار کنید مجبورید سه لنز متفاوت تهیه کنید
علی ایحال یک لنز والک اروند مثل 18-105 یا 18-140 کار شما رو در زمینه پرتره و طبیعت تا حدودی راه می اندازه.
سلام دوستان
من تونستم بودجه رو به سه تومن برسونم. هدف اصلیم هم عکاسی از طبیعت و جنگل که کوهنوردی میرم عکس بگیرم. البته کمی هم پرتره البته در الویت نیست!
حالا به نظرتون D7100 بگیرم با لنز کیت 18 105 یا یه بدنه معمولی تر و یه لنز پرایم؟؟
البته من شدیدا دوست دارم دوربین یا هر وسیله دیگه ای پر اپشن و تنظیمات زیاد و سخت باشه (خنده داره نه :( )
اختلاف ملموس 7100 با 7000 در سنسور با یک نسل فاصله،رزولوشن24 در مقابل 16 و برداشتن لو پس فیلتره.بنده به نظرم هزینه اضافی بابت بدنه نپردازید.اولین DSLR که هر هنرجویی میخره به اعتقاد حقیر ابزار یادگیری و آزمونه.سری 7 هم کلا سری نیمه حرفه ایهاست.اگر مبتدی هستید به بدنه به چشم دفتر مشق نگاه کنید.در هر صورت بدنه بیشتر از 30 درصد به اعتقاد شخصی بنده در عکاسی نمی تونه موثر باشه.
سلام
خسته نباشید
شما فرمودید که d5200 با لنز 18-55 بگیرم
ایا این لنز اصلا بدرد میخوره؟ شنیدم اصلا لنز خوبی نیست
ایا برای موضوعات عکاسی بنده طبیعت و پرتره و ماکرو این گزینه خوبی هست؟ خوب نه عالی
واین رو هم بگم تازه میخوام وارد دنیای عکاسی با دوربین DSLR شم و تقریبا ناواردم
ممنون
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییاتون
والا این چند وقت خیلی در مورد دوربینا تخقیق کردم. هرچی بیشتر مقالات و سایت یتیوب و حتی دفترچه راهنمای دوربینا خوندم. ولی چون دوربین دست نگرفتم و از نزدیک ندیدم تصمیم برام سخته. و تجربه دوستان برای من ملاکه مهمتریه تا ریویوها
والا میخوام یه بدنه بگیرم که ارحت 4-5 سال جوابمو بده.
توی بیشتر ریویوها 5300 از 7000 رفتار نویزی بهتری تو ایزوهای بالا داره. تازه ماله5ساله پیشه:-(. دست دوم هم که کلا شانس ندارم برای همین میترسم.
بودجم هم 3000 تومن حالا 200 کمتر بیشتر. یه لنز 50mm هم که نباشه عکاسی بی معنیه:think:;
حالا موندم تو این سه تا
D7000+18-105+50mm f1.8
D5300+18-140+50mm f1.8
D7100+18-140
نظر شما رو اولیه؟؟؟
ببینید اگه خیال داشته باشید مدتها بدنه رو حفظ کنید، بدنه 7000 همین الانش هم قدیمیه و زیاد ایده خوبی نیست گرفتنش. من باشم 5300 رو میگیرم یا نهایت همون 7100 رو میگیرم. البته یادتون باشه شما محکوم نیستید همین الان لنز 50 رو بگیرید. میتونید فعلا بدنه و لنز کیت رو بگیرید و چندماه بعد خواستید لنز 50 رو اضافه کنید؛ چون حالا حالا ها میخواید این بدنه رو نگه دارید و واقعا بعد حس بدی پیدا می کنید که یه بدنه جدیدتر و بهتر نگرفتید.
سلام دوست عزیز
به نظر من بهترین گزینه برای شما 5300 است من خودم هم زیاد تحقیق کردم و دوربینهای زیادی را از نزدیک دیده ام 5300 از همه نظر دوربین بهتری است تنها سرعت شاتر 7100 زیادتر است ولی امکانات 5300 بروزتر و جدیدتر است مثل وای فای و جی پی اس در ضمن قیمت مناسبی هم دارد با همان لنز کیت 18-140 کاملا حرفه ای است و اگر لنز 50 می لیمتری 1.8 هم اضافه کنید برای پرتوره چیزی از دوربینهای حرفه ای گران قیمت کم نداره
البته من خودم هم چون امکانات جانبی 5300 برایم زیاد اهمیتی ندارد فکرم روی 3300 متمرکز شده که قیمت کمتری دارد و فقط امکانات جانبی کمتری دارد
این چند نظر آخر خوندش واسم جالبه.خوب خاصیت فروم هم همین گفتگوی آزاده دیگه.بگذریم.چند مورد رو یاداور میشم.بسیاری از دوستان که عمدتا هم مثل بنده تازه وارد هستن و قدمشون روی چشم،بسیار روی مواردی مانند شارپنس و نویز و سال ساخت و سنسور و .... حساسیت نشون میدن بدون اینکه مشخص باشه ژانر هدف این دوستان چیه؟قراره از چه لنزی برای چه مقصوردی استفاده کنند و امکاناتی مانند جی پی اس دقیقا به چه کارشون میاد؟مثلا بنده مختصات یو تی ام محل عکس رو داشته باشم که در نهایت چی کارش کنم؟خیلی مهمه؟ غیر از بعضی کارهای خاص تخصصی که بنا بر شرایطی که شاید استثنایی باشه.هیچوقت دتکتور دوربینتون بهتر از یه دستگاه جی پی اس دقت نخواهد داشت.بگذریم که الان اغلب گوشی های هوشمند جی پی اس دارن و ازین بابت هزینه اضافی می پردازید.حالا وای فای یه چیزی.در مورد تاریخ معرفی و تولید هم nikon d3sسال 2009 معرفی شده لابد به پای 5500 نمی رسه:::angry:::.. دوستان سعی کنید این هزینه ای که با خون دل به دست میاد که گاهی باید حقوق 2 یا 3 ماه رو بدیم پای یه وسیله ، فدای مشخصات روی کاغذ نکنید.با خرید بدنه یک یا دو مدل بالاتر عکاس بهتری و یا شاید اصلا عکاس.. نخواهیم شد.
سلام دوست گرامی
دوربین نیکون 3300 که من قبلا به اون اشاره کردم سال ساختش 2014 است اون مدلهایی که از سری 3000 نیکون تاریخ ساخت پایینتری داره 3000 و 3100 و 3200 هست
ضمنا به نظر من بدنه اهمیتش شاید 30 درصد کل عکاسی باشه لنز متناسب مهمتره 40 درصد اهمیت داره و 30 درصد مابقی نورسنجی است این هم لینک مقایسه مشخصات فنی 3300 با 5300 هست
مقایسه کالا :: Nikon D5300 kit 18-55 VR II با Nikon D3300 Kit 18-55 VR II
دوست عزیز، اگه بحث نقد عکس میبود، میشد با این مدل نصیحت کنار اومد. ولی ایشون میخوان سه تومن هزینه کنن! "تا مدل جدیدتر هست هیچ وقت سراغ قدیمی تر نرید"؟
لطفا دلایل خودتون بفرمایید حداقل الان دلیل خریدشون بدونن. شاید دلایل احتمالی اشتباه خودتون هم توسط دوستان گرفته شه.
اگه راهنماییتون برای همه صرفا همیشه خرید بدنه جدیده و نگاهی به هدف عکاسی، مدت زمان عکاسی و شاخه عکاسی طرف مقابل ندارین، به نظرم کاملا اشتباه میکنین.
در مورد خرید و راهنمایی خرج کردن دوستان، وسواس بیشتری به خرج بدیم.
با تشکر از دوستان عزیز
والا هدف من از عکاسی بیشتر عکاسی طبیعت و در مرحله بعد پرتره. فکر نکنم تو عکاسی طبیعت از ایزوی بالاتر از 800 استفاده بشه.:think:;
پس S noora عزیز شما میفرمایید همین D7000 بگیرم.؟؟؟:::blushing:::
از همین دیجی*کالا هم باید بگیرم که اینجاها اصلا نمیدونن دوربین چیه تا بیان بفروشنش:::angry:::
بازم ممنون از همه دوستان که در گفتگو شرکت کردند:::love2:::
بنده تاکیدی به اینکه صرفا 7000 بگیرید ندارم.ولیکن عرض کردم این بدنه الان هم جزو بدنه های نیمه حرفه ای و کاملا قابل قبول بحساب میاد با افت قیمت کاملا معقول و عالی بطوریکه با یک لنز کیت 105-18 حدود 2500 در میاد.یعنی بدنه کارامد در کنار نسبت هزینه به نتیجه مناسب.خوب میتونید بیشتر هزینه کنید؟ابزار با مشخصات فنی بالاتر قطعا در عکاسی شما تاثیر خواهد گذاشت؟ابزار فعلی کفاف نیاز شما رو نمیده؟برای اولین تجربه و بنا بر ژانر عکاسی مد نظرتون به مشخصات فنی خاصی نیاز دارید؟اگر پاسخ بله هست نتایج بسیاری رو میشه در نظر گرفت.ولی اطمینان داشته باشید که همین 7000 در نیکون و 60d در کنون هم جوابگوی عکاسی طبیعت و پرتره خواهند بود.در گیر آپدیتهای ماه به ماه برندها نشید که اینها خیلیش اهداف تجاری داره.البته بجز آندسته آپدیتهایی که دنبال رفع نقص هستند مثل 610 نیکون.بهترین و ماندگارترین سرمایه گذاری اینه که با شناخت دقیق نیازها و آشنایی کافی با ابزاری که در اختیار دارید و ژانر هدف،لنزهای با کیفیت و در خور احتیاجتون رو تامین کنید.و فقط به دنبال تکمیل فواصل کانونی نباشید.در همین فروم دوستی هستند که با شناخت نیازشون و تهیه یک لنز 35-19 و یک 50 ثبتهای بسیار زیبایی انچام میدن.در گیر مشخصات روی کاغذ،اختلافات برندی،سال تولید و ...نشید.نیاز رو بشناسید،اگر پیش اومد بدنه رو از نزدیک لمس کنید،از کاربرانی که تجهیزات مورد نظر شما رو دارند سوالاتتون رو بپرسید و بدون نگرانی خرید کنید.
نظر جناب دُرّی عزیز کاملاً مورد تایید حقیر نیز هست. دیروز با دوستی صحبت می کردم، ایشون هم کمابیش شرایط شما رو دارن.
بنظر بنده بیش از 30 الی 40 % بودجه تان رو صرف خرید بادی نکنید. لنز و سه پایه و مموری خوب و فیلتر و ... گاهاً از قلم می افتند که همیشه هم هزینه شان از دوربین بیشتر نباشه، کمتر هم نیست.
برای شما 7000 و 7100 گزینه هایی عالی هستند.
سلام و عرض ادب
امروز به درخواست یکی از آشنایان گشتن برای انتخاب یه SLR رو شروع کردم. اطلاعاتم در این زمینه خیلی قدیمیه اما با هدف انتخاب دوربین برای یه آماتور شروع به تحقیق کردم.
با این دید که، عمده افرادی که SLR رو برای مصارف خانوادگی تهیه میکنند، پا رو از مود Auto فراتر نمیزارن و از دوربین توقع معجزه دارن. و مشاهده شده که در خیلی از موارد هزینه های گزافی رو هم متحمل میشن بدون اینکه درک درستی از انتخابشون داشته باشن.
با این حال توجهم رو روی بیشترین استفادهی یوزر معطوف کردم و با توجه به اینکه تاثیرگذار ترین قسمت تجربهی عکاسی با اسالآر ها ثبت dof های کم عمق و بوکه های جذابه خواستم که تجهیزات پیشنهادی این مورد رو به راحتی براورده کنه.
نتیجه بدنه ی D5500 نیکون به همراه لنز NIKKOR 50mm f/1.4G بود
صفحه ی تاچ اسکرین دوربین به تنهایی مزیت خیلی بزرگی برای کاربر تازهکار به حساب میاد به طوری نتونستم ازش چشم پوشی کنم. و لنز نامبرده هم معرف حضور دوستان هست.
ابهاماتی طی این انتخاب به وجود اومد مثلا اینکه آیا الزامی به خریداری کیت 18-55 به همراه بدنه هست؟
و آیا این لنز 50mm روی ضریب کراپ 1.5 میتونه همزمان نیازهای عکاسی منظره و پرتره رو پوشش بده؟ میخوام بدونم چقدر میشه روش به عنوان یه لنز همه کاره حساب کرد؟
به نظر شما بهترین انتخاب برای این بودجه چیه؟
درود،
دوست عزیز شخصا مزیتی در صفحه تاچ اسکرین برای یک یوزر تازه کار نمیبینم و هنوز هم گکه هنوزه بیشتر عکاسان دنیا ترجیح میدند تا با صفحه تاچ کار نکنند.
با توجه به اینکه ایشون تازه کار هستند بنده دوربین نیکون D3300 رو پیشنهاد میکنم که به راحتی نیازهای ایشون رو پوشش خواهد داد. به جای هزینه برای دوربین یک رده بالاتر با امکاناتی که شاید کمتر به کار ایشون بیاد، این هزینه رو برای لنز اختصاص بدید.
وجود یه لنز همه کاره برای ایشون از واجباته به همین منظور، لنز 105-18 نیکون یا اگه علاقه به تله بیشتری هم دارند، لنز 140-18 نیکون رو پیشنهاد میکنم.
برای لنز فیکس و بهره مندی از اپرچر باز و بوکه های زیبا به جای لنز پیشنهادی شما، 50mm f/1.8 G رو پیشنهاد میکنم که در دیافراگمهای باز شارپتر از لنز 1.4 هست، با خطاهای اپتیکی کمتر و با همان شارپنس و کارایی و البته نصف قیمت.
لنز 50 رو می تونند به عنوان لنز پرتره روی بدنه کراپ استفاده کنند و برای عکاسی خیابانی و روزمره هم تا حدودی جوابگو هست ولی بهترین لنز برای عکاسی روزمره و منظره و خیابانی 140-18 یا 105-18 نیکون هست.
[QUOTE=hassan1393;415028]سلام دوستان دوربين نيكون p900 چگونه دوربيني هست؟ ايا براي عكاسي خبري مناسب است؟ در كل دوربين هاي با زوم بالا و كامپكت مناسب عكاسي خبري هستند؟ اگر نيست چه دوربين و لنزي با هزينه اي تا 3 ميليون پيشنهاد مي ديد؟:think:;:think:;:think:;:think:;
[QUOTE=hassan1393;415475] با سلام،
دوست عزیز دوربینهای کامپکت و بریج برای عکاسی خبری مناسب نیستند. چون اولا سنسور کوچیک دارند و در محیطهای سربسته با چالشهای جدی روبرو خواهید شد، ثانیا اکثریت قریب به اتفاق دوربینهای سوپر زوم کامپکت کیفیت مناسبی ندارند. بهترین دوربینها برای عکاسی خبری DSLR ها هستند که هم از تنوع لنزهای مختلفی بهره میبرن هم سرعت عمل بالایی دارند و هم سنسور بزرگتر.
با بودجه شما میشه به سری D5XXX نیکون با لنز 140-18 فکر کرد. به عنوان مثال دوربین D5300 با لنز 140-18.
برای کار خبری D5200 با لنز 18-55 مناسب است؟
کار خبر معمولی
بودجه 1.5 هست اگر پیشنهاد دیگری دارید هم بفرمایید مدل های بریج یا dslr
و اینکه اگر dslr بگیرم نیاز به فیلتر هست؟(کار فیلتر دقیقا چیه)
سلام دوستان،حدود 6 سال پیش بود دوربین پاناسونیک fz35 رو با راهنمایی دوستان تو سایتهای دیگه خریدم و کلاس عکاسی مقدماتی آقی روح نواز رو هم شرکت کردم.یکی از دلایل انتخاب پاناسونیک این بود که تنظیمات دستی رو هم میتونستم انجام بدم و انتخاب خوبی بود.
الان میخوام تا 2 میلیون فقط برای لنز و دوربین هزینه کنم واستفاده هم برای عکسهای خانوادگی و پرتره استفاده بشه و در ادامه با خرید لنز پیش به سوی ماکرو و طبیعت.
دوربینهایی که دیدم تو این رنج از کنون و نیکون اینها هستند:
کنون: 600،700،1200 به همراه لنز کیت
نیکون: سری 3،سری 5 و 7000 و 7100 دسته دوم
بین اینها هرچه از نظر هزینه پایینتر بهتر واین نکته رو هم بگم که بعید میدونم تا 7-8 سال بخوام بدنه رو عوض کنم چون فقط بخاطر علاقه عکس میندازم.عجله ای هم واسه خرید لنز ندارم واگه بخواد خرید لنز طول بکشه مشکلی نیست.از نظر برند هم بیشتر به نیکون تمایل دارم تا کنون.
اگر گزینه ی دیگه ای هم چه نو چه دست دوم سراغ دارید ممنون میشم بگید.وای فای و gps هم به کارم نمیاد.
الان با 1200_300 میشه بدنه 7000 نیکون رو گرفت،به نظرتون 600_700 اختلافش با بدنه 7100 ارزش داره؟چون اساتید میگفتن که روی لنز بیشتر از بادی هزینه کنید
برای پرتره لنز 50 میلی متری 1.8 سری d مناسبتره یا g؟
با سلام
من میخوام یه دوربین و لنز تا بودجه ۲۵۰۰ بخرم
بیشتر منظور عکاسیم منظره هست و توی طبیعت به عکاسی توی شب و از آسمان شب هم علاقه زیادی دارم
و از طرفی میخوام اگر بشه توی سرعت مثلا از توی ماشین هم بتونم عکس های خوبی بگیرم
اگر قدرت زوم و عکاسی در حالت ماکرو هم با کیفیت خوب داشته باشه که خیلی عالی میشه
اصلا نمیدونم همه این چیزا رو میشه با یه دوربین و یه لنز داشت یا نه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
اینکه ارزش داره یا نه رو عده ای اعتقاد دارند داره و عده ای نه، من جزء "نه ها" هستم و خرید لنز بهتر رو ارجح می دونم مگر اینکه چاپ بزرگ داشته باشید.
بستگی به بادیتون داره، سری دی روی بادی های سری 7xxxx به بالا AF داره اما روی سری های پایین تر، خیر، اما سری g رو همه ی بادی ها af میده. به شخصه با هر دو روی دی 7000 کار کردم به نظرم فوکوس بهتری رو با g داشتم و کم صداتر، کیفیت ساختش هم به نظرم نسبت به d بهتره.
ماشالله شما همه چیز رو با هم میخواید lol
با عرض معذرت همه اینها رو نمیشه با تنها یک لنز بدست آورد و اگه کم و بیش هم امکان پذیر باشه، بسیار گران تر از این حرف ها درخواهد آمد.
برای ماکرو لنزهای تخصصی وجود دارد که عمدتا بالای یک تومان قیمت دارند و برای شروع هم اصلا قابل توصیه نیستند. برای عکاسی منظره و آسمان شب هم ارزانترین لنز، تقریبا 1.5 میلیون قیمت دارد. البته چنین لنزی چندان مناسب مصارف عمومی یا عکاسی از داخل ماشین نیست چون این لنزهای سوپرواید عمدتا فاقد لرزشگیر هستند. برای بدنه هم که خوب بدنه نو دست کم باید 1 تومان کنار بگذارید اون هم برای حداقل ممکن بدنه...
با تشکر از پاسخ سریعتون
اولا نظرتون راجع به نیکون ۳۳۰۰ چیه ؟؟
دوما اگر به فرض من این دوربین رو بگیرم چه لنزی رو شما پیشنهاد میکنید که حتی الممکن اون قابلیت هایی که گفتم رو با اولویت عکاسی در شب و منظره رو داشته باشه
فکر میکنم خود دوربین در حدود ۱۳۰۰ قیمت داره پس لنزش میشه در حدود ۱۲۰۰ با یه خورده بالا پایین
باز هم از شما تشکر میکنم
سلام
دوست عزیز انتخاب 3300 خیلی خوبه
لنز کیتی که روی اونه 18-55 هست که اکثر کارهای معمولیو میشه انجام داد برای عکسبرداری در شب دو کار به نظر من می تونید انجام بدید اول فلش اکسترنال بگیرید تا نویزتون کم بشه و با هر لنزی تصویر خوبی ثبت کنید (بعضی عکاسان تو مراسم ها از این لنز استفاده می کنند )
2 استفاده از لنز 50 میلیمتری 1.8 است که حدودا 600 تومان قیمت داره
فعلا لنز دیگه ای نگیرید بعد ها اگر نیاز به زوم بیشتر داشتید می تونید 18-140 بگیرید 1050 تومن
دوست عزیز برای عکسبرداری از آسمان شب که نمیتونید فلاش استفاده کنید!! lol
ولی موافقم که با بودجه محدود ایشون بهترین گزینه همین 3300 با لنز کیت هست که البته خیلی 18-55 نیکون رو با اون کیفیتش نمیتونم توصیه کنم ولی سخت میشه چیز دیگه ای رو هم در بودجه ایشون قرار داد.
onlyjuve عزیز، این امکان هست که شما لنزهای مخصوص منظره در شب رو به صورت دست دوم با قیمت مناسب تهیه کنید اما به شخصه بهتون توصیه می کنم با همین لنز کیت 18-55، 18-105 یا 18-140 عکسبرداری از مناظر در شب رو شروع کنید و روی تکنیک و صحنه پردازی تمرین کنید تا وقتی به نقطه خوبی رسیدید، یک لنز تخصصی بگیرید. بنده خودم همینجوری شروع کردم و فکر می کنم راه منطقی هم همین باشد :;)
خیلی خیلی ممنون
یه سوال دیگه فقط شاید خیلی مبتدیانه باشه
این حالت bulb که برای عکاسی تو شب هست فقط توی slr ها هست ؟؟
من الان یه نیکون p600 دارم این قابلیت رو نتونستم پیدا کنم یعنی احتمالا نداره
و یه چیز دیگه اینکه لنز های تخصصی که گفتین واسه عکاسی در شب توی یه رده ای از لنز ها هستن یعنی مشخصاتشون چیه که بخوام تو اینترنت بگردم
با تشکر
حالت بالب مخصوص DSLR ها نیست اما توی دوربین های عادی هم خیلی کمتر پیدا میشه و بعضا توی برخی مدلهای سوپرزوم و امثالهم وجود داره، اما به طور استاندارد در همه DSLRها هست.
ببینید مهمترین عنصر در عکاسی از آسمان شب، آسمان تاریک است و بدون آلودگی نوری و در درجه بعد، ابزار مناسب.
اگه به همچین آسمانی دسترسی ندارید یا علاقه ای به دور شدن از شهرها ندارید، بهتر است کلا قید این سبک عکاسی را بزنید و بیخودی برایش هزینه نکنید که بعدا فکر کنید پولتون رو دور ریخته اید...
در غیر اینصورت، میرسیم به ابزار. گر چه در تاپیک عكاسي نجومي Astrophotography مطالب مفید زیادی هست ولی خلاصه عرض می کنم:
برای عکس خوب، باید علاوه بر داشتن آسمان تاریک، به دور از آلودگی نوری و ابر زیاد، باید جایی باشید که زمینه محیطی هم به عکستان کمک کند. یک بنای تاریخی، درخت زیبا، دریاچه،... و البته مهارت کادربندی و چینش عناصر...
برای ابزار، شما سه پایه خوب، دوربین با سنسور خوب (نویز کم در حساسیت iso بالا) و لنز با گشودگی زیاد و فاصله کانونی کم نیاز دارید. مثلا یک لنز 10 میلیمتری با دهانه f/2.8 (برای بدنه های کراپ)
اگه چیزهایی که گفتم براتون کاملا با معنی هست، فبها المراد! و گرنه پیش از خرج پول نازنین، تا میتوانید در این زمینه مطالعه کنید و یاد بگیرید. بپرسید و تمرین کنید و خراب کنید و دوباره بپرسید و تمرین و ... lol و اصلا هم نگران نباشید که اگه پشتکار داشته باشید، با ابزار معمولی هم کارهای درخشانی خواهید کرد...
در ضمن عمده لنزهای مناسب برای عکاسی منظره نجومی، لنزهای اولتراواید هستند. این عبارت رو گوگل کنید:
Ultrawide lenses for astrophotography
سلام دوستان من تازه به جمع خوبتون اضافه شدم
یه هفتس دارم تو اینترنت سرچ میکنم و دنبال یه دوربین اتومات خوبم که هم عکسای خوب بگیرم هم فیلم خوب و هم بتون در اینده که کمی بیشتر بلد شدم خودم کنترل یه سری قسمتاها رو دست بگیرم و خاطرات خوبمو ضبط کنم و یه نیم نگاهیم به عکاسی اصولی داشته باشم
دوربینی که میخوام بخرم دست دومه ، پولی که بابت نو میخوام بدم و بدم به یه دوربین دست دوم که بالا تر باشه
یه دوربین sony hs100v به قیمت 550000 تومن پیدا کردم 27-810 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر لرزشگیر تصویر زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه حسگر CMOS 16.8 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر موقعیت یاب GPS قطب نما تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند عکاسی سه بعدی F2.8 تاF5.6 با توجه به قیمتش ایا این دوربین جوابگو نیازهام هست تا بعد یه مدت بتونم یه عکاس نیمه حرفه ای بشم؟
با توجه به قیمت 550000 تومان برای دست دوم پیشنهادهای اساتید اهل فن چیه؟
سلام
شما سوالتان را در جای اشتباهی پرسیده اید. این بخش مربوط به دوربین های DSLR است. سوالتان را در اینجا بپرسید.
سلام دوستان
یه دوربین میخوام تا 1.5 با تجهیزات(کیف و رم)
نظر خودم بیشتر رو d5200 هست با یه رم 16 و کیف شانه اویز!
اولا با لنز 18-55 میشه پرتره عکس گرفت؟اول فکر میکردم باید یه لنز در حدود 80-100 میشه پرتره عکس گرفت!
منظورم اینه که از یه نفر عکس بگیرم از فاصله نزدیک میتونم پشتش رو تار کنم؟(فکر میکنم با تنظیم دهانه دیافراگم میشه؟نه؟)
میدونم اطلاعاتم در مورد عکاسی کمه :دی میخوام دوربین بگیرم بعد اطلاعاتم رو بیشتر کنم
حالا به نظرتون انتخاب مناسبیه؟
دمتون گرم
درود،
دوست گرامی جدا کردن سوژه از پس زمینه ( تار کردن پشت سوژه ) خودش مبحث مفصلی هست که به چندین عامل بستگی داره مثل دیافراگم، فاصله سوژه تا سنسور، فاصله کانونی لنز. هر قدر فاصله کانونی لنز بلند تر باشه و دیافراگم بازتری داشته باشه و همچنین فاصله سوژه از سنسور هم کمتر باشه، جداسازی بهتر صورت میگیره. در این بین باید به کیفیت نقاط خارج فوکوس پشت سوژ] که اصطلاحا بهش بوکه میگن هم توجه داشت که یکی از عوامل تاثیر گذار در جهت خرید لنزهاست.
لنز 55-18 بیشتر از اینکه برای پرتره مناسب باشه یه لنز همه کاره هست و اون جدا سازی لازم و کیفیت بوکه خوب رو به شما نمی ده. اگه قصدتون فقط پرتره هست من لنز 50mm f/1.8 G رو بهتون پیشنهاد می کنم با قیمت حدود 700 تومن و شاید کمی هم کمتر. این لنز یه لنز مختص پرتره روی سنسور کراپدار هست و چه از لحاظ اپتیک، دیافراگم، بوکه، کیفیت ساخت غیر قابل مقایسه با 55-18 هست. ضمنا تا حدودی می تونید با این لنز هم عکاسی روزمره انجام دهید. همچنین این مناسب عکاسی در محیطهای کم نور هم هست.
اگه بودجه تون نمیرسه می تونید بدنه ای پایین تر رو انتخاب کنید مثل D3300، نتیجه ای که با D3300 با لنز 50 میگیرید بسیار بسیار بهتر از نتیجه ای هست که با 5200 و لنز 55-18 خواهید گرفت.
دوستان مرسی از لطفتون(فکر نمیکردم اینقدر سریع چند نفر نظرشون رو بگن)
والا هرچی میخونم بیشتر گیج میشم
از طرفی محدودیت مالی از طرفی هم انتظار بالا
نمیدونم چی کار کنم!
از طرفی میگم فعلا همین رو بگیرم و بیخیال پرتره شم تا بعدا!مثلا عید که بتونم یه لنز 50mm بگیرم
از طرفی خرید یه بادی ارزونتر!
مثلا نمیشه فقط با لنز 50 کار کرد؟لنز کیت نداشته باشم اصن!
مثلا یه دی 3100 یا 1200دی با لنز 50 میلیمتر؟
باز نظر خودم اینه یه بادی بهتر داشته باشم بهتره!حالا بعدا میتونم یه لنز دیگه هم بخرم!
الان میگین به فاصله بیتظ از 50 میلیمتر و دیافراگم باز!نمیشه همین رو حدودی با لنز کیت انجام داد؟
خوشبختانه جایی که من زندگی میکنم از نظر عکاسی مناسبه
شهر من شاهروده
بیست کیلومتر به طرف شمال که برم میرسم به جنگل ابر بیست کیلومتر هم به طرف جنوب برم میرسم به دشت کویر و اون ستاره های قشنگش
حالا جدا از این چیزا تو جستجوهام به نیکون ۵۵۰۰ هم رسیدم که با یه لنز کیت ۱۸_۱۰۵حدود ۲۷۰۰ قیمت داره نظر شما راجع به این دوربین چیه تا فعلا باهاش کار کنم بعدا برم سراغ لنز بهتر (در مقایسه با ۳۳۰۰)
با تشکر
ظریفی میگفت:
" به اندازه آدم ها، راه هست برای خرید تجهیزات ! "
کلاً لنز خوب به دوربین خوب ارجحیت داره. اما این رو هم در نظر بگیرید اگر قصد ندارید دوربین رو بمدت چند سال آپدیت کنید، سعی کنید از دوربین های روز بازار تهیه بفرمایید که حداقل یکی دو سالی از باب امکانات خیالتون راحت باشه.
حالا این امکانات که میگم هم زیاد وسواس نشون ندید که مثلا جی پی اس یا وای فای یا ....
امکانات برای دوربین یعنی سیستم فوکوس، نورسنجی و پردازنده. همین سه تا رو رعایت کنید و مد نظر داشته باشید کافیه.
برای دوستانی که تازه میخوان شروع کنن پیشنهاد اکید بنده دوربین دی7000 نیکون و یا 700دی کنون هست. چون به اندازه کافی قیمتشون افت داشته.
و باز هم برای دوستان تازه کار پیشنهاد بنده خرید لنز 18-135 اس تی ام کنون و یا 18-140 یا 18-105 نیکون هست، داشتن یک لنز والک اروند در جهت دهی ابتدایی به عکاسی کمک شایانی خواهد کرد و در مقابل داشتن تک لنز نرمال خیلی محدود کننده است مگر کسی که نیاز واقعیش رو میشناسه.
پ ن 1:
دوستان از استفاده بنده از کلمه " تازه کار " رنجیده خاطر نشن. نتونستم معادل بهتری پیدا کنم.
پ ن 2:
از دوستان خواهش میکنم قبل از پرسیدن سوال، حداقل چند صفحه اخیر تاپیک رو مطالعه کنن. نه اینکه من و سایر اعضا از جواب دادن خسته ایم؛ تنها بخاطر اینکه جواب دادن به سوالات تکراری فقط تکرار مکرراته و تاپیک رو شلوغ می کنه.
داش amin_zallaghi
مرسی از راهنماییت.والا بحث بودجه هم هست این وسط.اگه پول مهم نباشه شما کاملا درست میگین
الام من میخوام با وسایل جانبی اولیه 1.5 حداکثر 1.6 خرج کنم
بیشتر هم نظرم رو نیکون هست!علاقه شخصی و بودجه .700دی 1.650 هست که از بودجه من بالاتره
داش akbar-agha دمت گرم
نظر خودمم فعلا همینه!
فقط یه سوال!من یه روز یه دوربین 450دی بالنز کیت دستم بود!
5200دی از اون بهتره؟چقدر؟
مثلا فقط یخورده فرق میکنه یا خیلی!
مرسی
دوستان قیمت 7000دی با لنز 18-55 چنده؟به بودجه من نمیخوره؟
دوستان الان جایگاه کنون 700 و نیکون 5100 چطوره؟چون جفتشون با قیمت خیلی مناسب کارکرده تمیز پیدا میشه.
لنز 18_105 کم کار چند میارزه؟
قیمت نیکون 7000 کم کار هم بگید عالی میشه
دوستان نیکون 7000 با لنز 18_55 vrll تعداد شات 30000 تا به نظرتون 1600 میارزه؟از نظر تمیزی خود دستگاه خیلی تمیزه
درود،
دوستان یه سوال دارم و اونم این که آیا هنگام فروش جنس دست دوم عکاسی حالا اعم از دوربین و لنز و فلاش و ...، آیا ارائه دفترچه راهنما و احیانا کاتالوگی که همراه محصول بوده به خریدار الزامیست یا خیر؟ و در صورت ارائه ندادن به هر دلیلی، آیا تاثیری روی قیمت محصول خواهد گذاشت یا خیر؟
با تشکر.