بدون شک 7100 بهتر است ولی برای شروع میتوانید حتی روی 3200 و 5200 هم حساب باز کنید تا عکاسی را یاد بگیرید صرف این بودجه اگر تازه شروع کرده اید کمی غیر منطقی است مگر بودجه نامحدود داشته باشید
Printable View
با توجه به اینکه هدفم ادامه تا مقاطع پیشرفته عکاسی هست به نظرتون بین d7000 kit 18-105 و d5300 kit 18-140 که هر دو تقریبا یک قیمت در میان کدامیک ارزشمندتره؟
و سوال دوم
میشه برای شروع عکاسی از لنز 18-55 استفاده کنم که هزینم پایینتر دربیاد و بعدا که حرفه ای شدم 85-16 بگیرم یا نه به صرفه با لنزهایی که در بالا گفتم؟
این قضیه شخصیه.شاید یه نفر بدنه حرفه ای تر و یه نفر خروجی اندک بهتر رو ترجیح بده.اگر میخوایید حرفه ای تر دنبال کنید بادی کلاس بالاتر یعنی D7000 رو انتخاب کنید.
الیته همینطور که گفتم این ماجرا انتخاب شخصیه.
از طرفی هم از اونجایی که خروجی 18-55 با لنزهایی که نام بردید به اونصورت تفاوتی نداره و تفاوت اینها فقط در فوکال هست اگر میخوایید با 18-55 به سمت 16-85 خیز بردارید حتما همین کارو بکنید.
توسلی جان فرمایشتان متین اما کسی که به عکاسی علاقه دارد بهتر نیست هر چه زودتر با DSLR آشنا شود؟ عکاسی با DSLR در مود های اتو تقریبا هیچ تفاوتی با یک کامپکت معمولی ندارد ولی دست فرد علاقمند را باز میگذارد تا زئدتر و بهتر یاد بگیرد و بیشتر لذت ببرد.
80 درصد مردم رانندگی بلد هستند اما تنها بخش کوجکی از آنها با مفاهیم و تکنیک های رانندگی حرفه ای آشنا اند چرا که برای زندگی روزمره نیازی به دانستن آن ندارند ولی همان بخش کوچک علاقمند اگر به خاطر علاقه شان کارتینگ را شروع کنند در اندک زمانی مفاهیم اساسی رانندگی حرفه ای را می آموزند. یعنی ابزار مناسب فضای مناسب یادگیری را برایشان فراهم آورده است. مشابه این موضوع برای عکاسی نیز کاملا صادق است. یک مطالعه بفرمایید که چند درصد کاربران کامپکت ها مفاهیم پایه مثل مثلث نوردهی و یا تاثیر فاصله کانونی بر عمق میدان را میدانند؟
مطمئنا اگر به واسطه ابزار مناسب (DSLR) با این مفاهیم درگیر میشدند به اجبار آن را می آموختند.
منکر تفاوت های جزئی کامپکت های پیشرفته با انواع خانگی نیستم اما معتقدم برای هر علاقمند جدی به عکاسی که میخواهد یاد بگیرد داشتن DSLR واجب است. اصولا بخش بزرگی از بازار سری xxxD کانن و مشابه آن در سایر برندها برای همین افراد هدف گذاری شده است.
کدام سطوح؟ چه کسی گفته برای خرید 70D باید حتما به یک سطح خاص در عکاسی رسید؟ صد البته که تهیه سری های پایین تر برای یک مبتدی از بعد مالی مقرون به صرفه تر است اما وحی منزل نیست که هر تازه کاری باید پله پله دوربینش را ارتقا دهد.
ضمن اینکه من رده xxxxD را کلا توصیه نمیکنم. با کمی افزایش بودجه رده xxxD چند سر و گردن بالاتر قرار دارد
اما پاسخ دوست عزیزمان:
همواره برای صرف بودجه ای مشخص و دارای سقف، خرید بدنه پایین تر و سرمایه گذاری بر لنز با کیفیت تر نتیجه بهتری در پی دارد. بنابر این تهیه 70D و لنز با کیفیت بر خرید 7D II با لنز معمولی ارجح خواهد بود.
بهترین لنزهای پرتره نیز 135 اف 2 و 85 اف 1.2 هستند. اما گزینه های ارزانتر مانند 85 اف 1.8 و یا حتی 100 مم ماکرو نیز تفاوتی از زمین تا آسمان با لنزهای کیت ایجاد میکنند و از منظر کیفیت خروجی میتوانند قانع تان کنند.
ضمنا اگر واقعا به عکاسی علاقه دارید مطالعه در زمینه اصول و مبانی عکاسی بزرگترین توصیه من به شما خواهد بود
پیروز باشید
سلام
من افراد زیادی را دیده ام که دوربین DSLR خریده اند و بعد به فاصله کوتاهی فروخته اند چون انتظار داشتند با خریدن دوربین بزرگ، حجیم ، سنگین و پرخرجی که ظاهر حرفه ای دارد عکس حرفه ای بگیرند و چون نتوانستند عکس هایی با آن ملاک ها تهیه کنند لذا تحمل فاکتور هایی که ذکر کردم برایشان توجیهی نداشته است.
به نظرم کسی که بخواهد عکاسی را درست و اصولی یاد بگیرد با دوربینی مثل G7x هم می تواند مفاهیم پایه و اصول ترکیب بندی را یاد بگیردو تمرین کند و بعد از چند مدت به سراغ دوربین های رده بالاتر برود. در این صورت حتی اگر یادگیری اصولی عکاسی میسر نشود شخص دوربینی دارد با کیفیت خروجی بالا که لازم نیست با تنظیمات خاصی سر و کله بزند و وزن سنگین آن را همه جا تحمل کند.
در هر حال در نظر گرفتن هزینه فایده برای کسی که منابع محدودی دارد به نظرم لازم است.
ممنون از توجهتان جناب نوری بزرگوار
اساتید گرانقدر بنده رو راهنمایی کنید واسه کار جدی عکاسی برای شروع عکاسی به غیر از wifi و gps که d5300 داره که به نظرم واسه کسی که میخواد اصولی یاد بگیره اینا مهم نیست مزیت دیگه ای نسبت به d3300 اگه نداره من همون d3300 بگیرم؟
3300 بدنه بدی نیست.سنسور مناسب و قابلیت های مشابه 5300.ولیکن بنده توصیه میکنم اگر با هزینه مشکل ندارید دیگه از سری 5xxx پایینتر نیایید.جنس بدنه در سری 3xxx از کیفیت پایینی برخوردار بوده و این رده دوربین تحمل وزن لنزهای سنگین رو ندارن.بعد از مدتی هم به صرافت تعویض خواهید افتاد.
سلام
از نسخه های بعدی سری D5xxx کی قرار هست رو نمایی بشه طبق عادت نیکون؟
سلام مي بخشيد من نمي دونم چطور سوال جديد مطرح كنم؟به هميم علت سوالمو اينجا مي نويسم
براي عكاسي خونگي از دختر كوچيكم ميخوام يه nikon d5300 بخرم بين كيت لنز 18-55 و 18-140 با توجه به اختلاف قيمتشون كدومو پيشنهاد ميكنيد؟
بازم معذرت ميخوام و ممنون
اساتید محترم با توجه به اینکه میخوام عکاسی رو به صورت جدی دنبال کنم لطفا با توجه به در نظر گرفتن سنسور جدید Expeed 4 در بدنه d5300 و کیفیت عکس های بالاتر لطفا نظر خودتون رو بین دو انتخاب زیر با توجه به بودجه تا سقف 2 تومن عنوان کنید...متشکرم
nikon d7000 + 18-55vr2
یا
nikon d5300 kit 18-55vr2
درست است که رده 7000 حرفه ای تر است اما به اعتقاد من بین این دو گزینه 5300 انتخاب بهتری است:
24 مگاپیکسل در برابر 16 مگاپیکسل
پردازنده جدید تر
مانیتور چرخان
قیمت مقرون به صرفه تر
دوربین جدید و به روز تر
ضمن اینکه کیفیت خروجی رده 5000 با 7000 چندان متفاوت نیست. البته پیشنهاد من تهیه لنز 18-105 و یا 18-140 به جای 18-55 است (در صورت امکان و افزایش بودجه)
پیروز باشید
سلام دوستان
تا رنج قیمت 2500 رسیدم به دو گزینه زیر
1 : نیکون D5500
2: کنون 760D
ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم یکی بهتره.
عکس برام مهه بیشتر تا فیلم برداری.
پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید.
در مورد لنز هم ، دو لنز مشابه (50 پرایم اف 1/8 *** 24-70 *** 70-200) مارک نیکور بهتره یا کنون (کدام یک تصویر بهتری میده)
بین دو بادی انتخابی d5500 ولی اگر این بودجتون برای بدنست فقط که یک d7100 بگیرید و 18-105 و اگر برای لنز بودجه دیگری ندارید d7000 + 18-105 یا d5300 + 18-105 گزینه های خوبی هستند . با لنز 18-55 دستتون در عکاسی های مختلف بستست ! اما اگر ژانر عکاسی خاصی رو مد نظر داشته باشید شاید همین لنز کافی باشد
تفاوت خیلی شگفت انگیزی ندارند. من باشم هر دو را دست میگیرم و هرکدام حس بهتری به من منتقل کرد همان را بر میدارم.
در مورد لنز هم ، بجز 50 میلی متر که نیکون یک نسخه گران تر و بهتر دارد، دولنز دیگر هرکدام بهترین های برند خودشان هستند.
اطلاعات بیشتر را می توانید در تاپیک مجزای این لنز ها بدست آورید.
با کمال احترام به نظر من چرا تفاوت بصورت محسوسی وجود دارد
برای عکاسی دوربین نیکون قبلا امتحان خود را پس داده از طرفی امکانات در این دوربین ها با هم قابل قیاس نیست
در مورد لنز هم تا زمانی که شما عکاسی حرفه ای انجام ندهید هرگز متوجه اختلاف کیفیت آنها نخواهید شد
اختلاف شارپ بودن این لنز ها در برابر خطای انسانی که توسط افراد مبتدی باعث تخریب عکس میشود قابل قیاس نیست
سلام دوستان
پس از کلی تحقیق و سوال از اساتید با توجه به بودجه 2 میلیونی و اینکه 5200 با کیت 105 نو که فروشگاه ها موجود ندارند و بادی خالی اون هم نداشتند بین ]چهار انتخاب زیر موندم که امروز و فردا برم بگیرم و اصولی عکاسی رو یاد بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید که یک وقت انتخاب اشتباه رو نکنم....مرسی
Nikon D5300 kit 18-55 VR II
Nikon D5200 kit 18-55 VR II
Nikon d7000 body + Nikon Nikkor 50f/1.8G
Nikon 3300 Body + Nikon Nikkor 18-105
سلام دوستان
پس از کلی تحقیق و سوال از اساتید با توجه به بودجه 2 میلیونی و اینکه 5200 با کیت 105 نو که فروشگاه ها موجود ندارند و بادی خالی اون هم نداشتند بین ]چهار انتخاب زیر موندم که امروز و فردا برم بگیرم و اصولی عکاسی رو یاد بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید که یک وقت انتخاب اشتباه رو نکنم....مرسی
Nikon D5300 kit 18-55 VR II
Nikon D5200 kit 18-55 VR II
Nikon d7000 body + Nikon Nikkor 50f/1.8G
Nikon 3300 Body + Nikon Nikkor 18-105
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
من میخام از یک سری محصول عکس هایی برای کاتالوگ بگیرم
ولی نمیدونم از کجا شروع کنم یه ذره در مورد دوربینا و فلاش ها خوندم گیج شدم و تا الان نمیدونم کیت !-! یعنی چی:/
میخاستم راهنماییم کنید که اولا چه وسایلی نیاز هست تهیه کنم ؟
دوما چه دوره ای رو پیشنهاد میکنید؟(تا جایی که سوال کردم گویا به همین راحتی نیس و باید دوره بگذرونم)
ممنون میشم پاسخم را در اسرع وقت دریافت کنم
شما ابتدا مدت 2-3 ماه وقت بزارید مسائل اولیه عکاسی و نیز عکاسی صنعتی (نگفتید از چه چیزی می خواید بگیرید) . کیت لنز هم یعنی لنزی که همراه دوربین شرکت سازنده میفروشه . شما به یک دوربین ، لنز پرایم یا لنز کیت (بسته به مدل عکاسیتون) و یک فلاش اکسترنال حداقل لازم دارید . ابتدا باید مبانی عکاسی رو بگذرونید و بعد دوره های عکاسی صنعتی
این اعتماد به نفس زیادی چیز خوبی نیست
آخه چه کاریه عکسی 2 تومان بدید یک عکاس براتون بندازه 100 بار بهتر از کاری خواهد بود که خودتان انجامش بدهید و کار را نابود کنید
سر فرصت هم عکاسی یاد بگیرید
برای این کار حداقل 2-3 میلیون دوربین و لنز لازمه 1.5 هم نور
اگر هم دوست دارید و اصرار دارید کار را نابود کنید یک عدد g16 بردارید بیوفتید به جون کار :oops:
با سلام
دوستان الان بنده D5100 18-55 دارم که دیگه خروجی های اون منو راضی نمیکنه
به نظر شما اینو رد کنم بره جاش یه D7100 بگیرم با کیت 18-140 یا 105 ؟
یا اینکه برای d5100 یک لنز واید (چون فقط عکاسی طبیعت و معماری انجام میدم) در حد 2 میلیون بگیرم خروجی هاش بهتر میشه؟ شارپنس خیلی مهم هستش برای بنده
درودنقل قول:
با سلام
دوستان الان بنده D5100 18-55 دارم که دیگه خروجی های اون منو راضی نمیکنه
به نظر شما اینو رد کنم بره جاش یه D7100 بگیرم با کیت 18-140 یا 105 ؟
یا اینکه برای d5100 یک لنز واید (چون فقط عکاسی طبیعت و معماری انجام میدم) در حد 2 میلیون بگیرم خروجی هاش بهتر میشه؟ شارپنس خیلی مهم هستش برای بنده
با این اوصاف بنده پیشنهاد میدهم بدنه خودرا حفظ کنید و tokina 11-16mm بگیرید ، هم با بودجه شما سازگار است و هم این لنز در ژانری که کار میکنید ، رنج و شارپنس بسیار مناسبی دارد . (18 میلیمتر با بدنه کراپداری که شما دارید رنج مناسبی نخواهد داد)
ارادت
سلام من قصد خرید دوربین دارم برای عکس های پرتره و خوانوادگی . عکاسی بلد نیستم ولی میخوام به طور کامل یاد بگیرم بودجه کم هم دارم تا 4 تومن لنز رو انتخاب کردم mm85 (1.8 . ;i که یک میلیون و پانصد تقریبا هست منتها هر کاری میکنم عکسهای بدنه کراپ برام جالب نیست وقتی عکس رو توی سایز اصلی خودش نگاه میکنی خیلی شفاف نیست گوشه های تصویر که کلا کدر میشه ولی عکس با سایز کوچیک تقریبا خوبه ولی مهم اینه که تو سایز واقعی چطوری باشه . از یه طرف بدنه 750 گرونه ولی میتونم بدنه 610 بگیرم ولی 610 رومیگن مشکل داره روغن پاشی و این چیزا لطفا راهنمایی کنید در ضمن عکسهای 7100 و 7200 هم با 5300 و 5500 از نظر من فرقی نداشت که جالب نیست تو سایز واقعی . قصد عکاسی توی تاریکی هم ندارم میخوام یه بدنه با یه لنز بگیرم 7 8 سال استفاده کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
اگر مشکل کراپ براتون بسیار حاده که راهی جز فول فریم ندارید.اما این مسئله فقط با مشاهده چند نمونه عکس صرفا قابل تشخیص نیست که از ابتدا خیز به سوی فول فریم بردارید.
اگر عکاسی نکرده اید و قصد شروع دارید قاعدتا شروع با یک بدنه اینتری لول بهتون کمک میکنه تا نیازهاتون رو بشناسبد.و همونطور که فرمودید خروجی دوربین هایی که فرمودید فرقی با هم ندارند و حتی میتونید برای شروع به D7000 هم فکر کنید.تفاوت بادیهایی که نام بردید اکثرا در قابلیتهای بدنست و نه صرفا خروجی.
در مورد D610 هم که نه عزیز این بادی روغن پاشی نداره و در حقیقت نسخه اصلاح شده بادی D600 هست که در اوایل روغن پاشی روی سنسور داشت و حتی در همین D600 هم در نسخه های آخرش این مشکل حل شده بود که در D610 کلا این ماجرا ریشه کن شد.
درود
اگه تو نور کم عکاسی نمیکنید، خرید فول فریم برای شما فقط هزینه اضافه ست!
تو یوتیوب یه مقایسه بین D7200 و D750 دیدم. از لحاظ شارپنس تفاوت اونقدر جزیی بود که نمیشد تشخیص داد کدام عکس مربوط به کدام بدنه ست.
من خودم از کراپدار کوچ کردم به فول فریم چون عکاسی تو نور کم برام مهم بود. الانم میگم واقعأ به غیر از رفتار نویزی بهتر در ایزوی بالاتر - که هدف بنده بود - اصلأ تفاوت خاصی در خروجی عکس ها نمیبینم. البته شاید در چاپ های بیش از یک متر جزییات عکس فول فریم کمی بهتر باشه.
پیشنهاد بنده به شما با توجه به حساسیتی که به کیفیت عکس دارید:
اگر 80 درصد عکس و 20 درصد فیلمبرداری میکنید NIKON D7200
اگر 50-50 عکس و فیلم میگیرید CANON 70D
یا حق
مرسی پس لنز 85mm 1.8 با بدنه 7200 مشکلی نداره ؟ یا اینکه با این بدنه 50 میلی متری 1.4 ؟ سبک عکاسی پرتره صورت و نیم تنه میخوام هر دو با هم . کدوم لنز؟ بیشتر تو محیط خونه با نور کافی
با در نظر گرفتن لنز ثابت مثل 85 یا 50 در نور یکسان و کافی مثل نور بیرون در وسط روز عکسهای بادی های فول به نظرم شفاف تر از کراپ هست پس چطور شما میگی بدنه 7200 با 750 خیلی فرق نمیکنه توی نور کافی؟ توی بدنه کراپ کلا گوشه های تصویر افتضاح میشه . کلا پرتره های که با بدنه فول دیدم جزئیات صورت خیلی شفاف تره کاملا طبیعی و زنده ولی تو کراپ ماتی زیاد داره . تمام دی پی ریوی رو زیر و رو کردم سمپل های مختلف کراپ تو پرتره جالب نبست . تو کراپ یه خورده از وسط فوکوس به کناره ها میری ماتی و تاری شروع میشه
این قضیه کدر شدن توی گوشه ها با کراپدار که مطرح کردید کمی غیر منطقی است. سمپل های ریویو کدام سایت رو دیدید؟ چه انزی روی بدنه کراپدار بسته بود؟
شما با داشتن لنز فول فریم (85 مم) عملا بهترین کیفیت در گوشه ها را با بدنه کراپدار خواهید داشت. علت آن هم دایره کوچکتر پوشش داده شده توسط سنسور هست. درست مانند اینکه عکس گرفته شده توسط فول فریم را با نسبت 1.5 کراپ کنید.
و اما بحث انتخاب نسبت به هزینه:
شما 1.5 برای لنز مورد علاقه کنار گذاشتید پس 2.5 باقی میمونه که به سختی برای ارزانترین بدنه فول فریم کافی است. اما از سوی دیگر با همین پول قادر به تهیه بهترین کراپدار همان برند به همراه یک لنز کیت خواهید بود. و یا کراپدار سطح متوسطی مثل 5300 و لنز با کیفیت تر.
ضمنا کیفیت خروجی عکسهای 7100 به عنوان مثال از نظر دیتیل و داینامیک رنج چیزی کم از فول فریم ندارد و عددی نزدیک به D800 را ارائه میکند. بنابراین شما با همین بدنه به اندازه کافی جزئیات خواهید داشت
سلام
امشکل گوشه های تصویر دو دسته است:
شفافیت کم (شارپنس کمتر) در گوشه ها
تیره تر بودن (وینیه تینگ) در گوشه ها
اگر یک لنز فول فریم را روی هر دو دوربین فول فریم و کراپدار ببندیم، مشکل گوشه های تصویر در دوربین فول فریم بیشتر از کراپدار است. در دوربین کراپدار نسبت به دوربین فول فریم بخش کوچکتری از دایره تصویر خروجی لنز، روی سنسور ثبت می شود پس بخش کمتری از گوشه های تصویر که مشکل دارند در تصویر ثبت می شود.
ارادت
Nikon D7100 kit 18-140
یا
Nikon D7100 kit 18-105
?
عزیز از اونجایی که خودم 5-6 سال کارم عکاسی صنعتی بود دارم بهتون میگم همین الان میتونم سایتی رو بهتون معرفی کنم که با دوتا سافت باکس و یه خیمه و یه ست 450D + 18-55 و یه 100 ماکرو دارن عکاسی صنعتی میکنند و روزانه بیشتر از 50 عکس دارند تو سایتشون آپلود میکنند.
کل تجهیزات عکاسیشون 2.5 میلیون هم نمیشه اما دارن ماهی 5 میلیون حقوق میدند به 2تا عکاسشون.یک شرکت با توان مالی زیاد که دفتر اصلیشون تو زعفرانیه هست و اگر اسم سایتشون رو بگم شاید باور نکنید.
هر وقت هم چه شما و چه دیگر دوستان خواستند میتونید بیایید با هم بریم و روند کار رو از نزدیک ببینید.
در کل همه اینها رو گفتم که به این برسم تجهیزات کاری نمیکنه برای کسی.90% خروجی بسته به اپراتوری داره که عکاسی و ادیت میکنه.مخصوصا تو عکاسی صنعتی که در کنار نور ادیت تاثیر بسیار بالایی داره
شما هم حالا با کمک دوستان یه تجهیزاتی فراهم بفرمایید و با کلاس ها و مرور زمان تجربه انجام شدنی میشه.
ما راهنمایی کردیم ولی چون شما اطلاعاتی از عکاسی ندارید متوجه نشدید
قبل از هر چیزی کلاس عکاسی + فوتوشاپ شرکت کنید
بدون 4حداقل 4 میلیون نمیتوان عکاسی صنعتی و اشیا قابل قبول انجام داد مگر دست دوم گیر بیارید و یا خودتون را تحت فشار بگذارید و با نور ثابت برای خودتون خیمه درست کنید که باز هم نیاز به دانش و شناخت نور دارد
خدا رو شکر دوربین d750 نیکون با لنز 24-70 دیاف 2.8 نیکور گرفتم که بسیار راضی هستم.
در خدمت عزیزان هستم اگر سوالی بود .
سلام دوستان ارجمندم
جهت عکاسی حرفه ای کدام یک مناسبتر است؟
Canon EOS 70D 18-135
Nikon D7100 kit 18-140
سلام دوستان
راهی هست که بتوان تشخیص داد دوربین و لنزی که خریدیم تعمیری هست یا خیر؟
دوستان قصد خرید یک دوربین رو بیشتر برای عکسهای پرتره و خانوادگی دارم
بین Cannon 750D + 50mm و NIKON D5300 + 50mm کدوم رو پیشنهاد میکنین؟در آینده اگر بخوام لنزی اضافه کنم از نظر قیمتی لنزهای کنون مثل همین ۵۰ فکر میکنم اروزنتر باشن..ارزش داره بخاطر این کار برم سراغ کنون؟از نظر کیفیت این دو بدنه تفاوت زیادی دارن؟
ممنون
درود
این کار سخته و کار راحتی نیست!
یکی از مهمترین راه ها را جناب توسلی فرمودند و اون هم چک کردن جای پیچ هاست.
این مورد هم نیاز به تجربه و مشاهده های متعدد داره و کار هرکسی نیست.
چک کردن باطری و مشاهده میزان خط ایجاد شده از اتصال به پلیت دوربین هم ممکنه کمک بکنه.
ضربه خوردگی و ظاهر بدنه، رنگ پریدگی و ... هم یکی از نکات چک کردن بدنه است.
بازکردن فلاش های دوربین و کنترل ضامن آن و میزان نو بودن، گرد و خاک گرفتگی احتمالی زیر و درز های ریز فلاش هم یکی از محل های موثر هست.
زائده های درب دوربین و رم هم می توانند برای کنترل میزان باز و بسته شدن درب ها مفید باشند ولی واقعا کار هر کسی نیست تشخیصش.
مانت لنز، دکمه ها، درز دکمه ها از نظر گرد و خاک هم مکانهای دیگر مناسب برای کنترل هستند.
کنترل میزان خط و خش احتمالی روی دوربین، داخل فایندر و حتی روی منشور و آینه داخل اتاق آینه هم تا حدودی می توانند موثر باشند.
اما موارد مربوط به باطری و پیچ ها کاربردی تر هستند. البته به شرط تشخیص.
تمام این ها زمانی هست که نفر دوربین را بیشتر از 1 الی 2 هفته استفاده کرده نه 1 یا 2 روز.
چک کردن شماره عکس هم می تواند موثر باشد.
در نهایت هم اگر خیلی مسئله اهمیت داره با جناب قاسمی تعمیرگاه مرکزی هماهنگ می کنید و بادی را خدمت ایشان می برید تا هم از نظر نرم افزاری و هم سخت افزاری موارد را کنترل کنند.
ارادتمند
پس با خیال کاملا راحت میشه دی610 رو خرید؟
با همون خیالی که دوربین های دیگه رو میشه خرید، نه بیشتر نه کمتر، همونقدر احتمال داره دوربین خریداری شده توسط شما مشکل داشته باشه(خدای ناکرده) که بقیه ی مدل ها احتمال دارن. تا حالا هیچ موارد گسترده ای در مورد این دوربین دیده نشده، اگر دیده شده باشه مثل همه ی مدل ها و دوربین های دیگه بوده که موضوع خبری جدی نشده.
یه بدنه میخوام برای عکسهای عمومی و خانوادگی منتها چون میترسم بعدا پشیمون شم که چرا فول فریم نخریدم میخوام از همون اول یه بار هزینه کنم بادی 750 گرونه . 610 باز منطقی تره
اگر صرفاً کاربردتون همینه به نظرم اصلاً فول فریم نخرید چون برای این منظورها هیچ چیز اضافه تری نسبت به APS-C ها بدست نخواهید آورد و فقط هزینه ی بادی و لنز گرونتر خواهید کرد.
اما اگر قصد دارید در آینده کار حرفه ای کنید شاید اینجور هزینه کردن بد نباشه(نه اینکه خوب باشه).
اگر کاربرد حرفه ای در آینده مد نظرتون نیست که ازش پول در بیارید و ... به نظرم می تونید مطمئن باشید که دوربین های رده پایین از 3200 گرفته تا 7200 همگی شما رو راضی خواهند کرد. مخصوصاً که شما باید یه 3پایه و مموری و کیف و ... هم خریداری کنید که هزینه های جدایی هستند.
آدمای زیادی هستند که میرن دوربین هی اند می خرن برای همین منظورهایی که شما گفتید اگر خیلی پولدار باشن که هیچ، از پز دادن همون دوربین ارضاء میشن کمااینکه کار کردن باهاش رو بلد نباشن، اما افرادی هم هستند که تصور می کنند یک دنیای دیگری ر در فول فریم تجربه می کنند که با دوربین های دیگه نمی تونن تجربه کنن(تو عکاسی عادی و ...) و هزینه براشون مهم می تونه باشه، اینا فقط پول دور می ریزند چون با همون APS-C ها انقدر عکس خوب میشه گرفت که خارج از تصوره.