فوکوس اتوماتیک کنون 700D برای فیلمبرداری چه سرعتی دارد و در حین فیلمبرداری چند ثانیه باید مکث کرد تا فوکوس کند ؟
در مقایسه با فوکوس دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای و یا هندی کم فوکوس دوربین کنون چه تفاوتی دارد ؟
Printable View
فوکوس اتوماتیک کنون 700D برای فیلمبرداری چه سرعتی دارد و در حین فیلمبرداری چند ثانیه باید مکث کرد تا فوکوس کند ؟
در مقایسه با فوکوس دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای و یا هندی کم فوکوس دوربین کنون چه تفاوتی دارد ؟
اگر از لنزهای STM استفاده کنید در کسری از ثانیه فوکوس می کند.
در دوربین های فیلمبرداری سینمائی حرفه ای معمولاً فوکوس به صورت دستی و به کمک ابزارهای کمکی که روی رینگ فوکوس نصب می شوند و گاهی با متر کشی انجام می شود.
در دوربین های هندی کم به دلیل کوچک بودن سنسور، معمولاً عمق میدان زیاد است و چندان مشکل فوکوس وجود ندارد
سلام
يه راهنمايي در مورد دوربين برند پنتاكس ميخواستم، به نظرتون چطور دوربينيه و به نسبت برندهاي رايج تو ايران مثل كانن و نيكون تو چه وضعيتي قرار داره با توجه به اينكه پنتاكس خيلي قديمي تر و با اصالت تر هست و امريكاييه
نظر خودم رو مدل k3 هست كه به عنوان برترين دوربين سال ٢٠١٤ انتخاب شده كه با 5dmark3 و d750 مقايسش كردم چيز قابل توجهي فرق نداشت جز تفاوت قيمت فاحشش
خواهش ميكنم بدون تأصب داشتن روي برندها راهنماييم كنيد چون من فقط امكاناتش برام مهمه نه برندش، ممنون ميشم از عزيزان
سیستم فوکوس با 27 نقطه،سرعت شاتر 1/8000 ،لوپس فیلتر اختیاری و عکاسی با سرعت 8 فریم در ثانیه،بدنه مقاوم در برابر رطوبت و غبار و مواردی که در تاپیکش موجوده.اگه با تهیه تجهیزات جانبیش مشکل ندارید خیلی هم بدنه خوبیه.ولی واسه فروشش دچار مشکل خواهید شد.البته اینکه با D750 فرقی نداشت ، من اصلا اینطور فکر نمیکنم.یکی از واضح ترین دلایل:750 فول فریمه و این پنتاکس کراپ.
نسخه ۲ش هم آمده قیمتش چنده تو ایران ؟ یا نیست
با d750 كه فرق داره ولي گفتم چشمگير نيست تفاوتاش جز اون فول فريم بودنش و اونم چون تعداد پيكسلاشون باهم برابره خيلي امتياز محسوب نميشه،چون همون تعداد در ابعاد كوچكتر فشرده تره و طبيعتن كيفيت بهتر، و ديگر مزيت 300 dpi بودن عكساشه به جاي 72dpi.
اگه بگيرم كه قصد فروش ندارم به زودي از نظر تجهيزاتش فقط يكم مطمعن نيستم البته نمايندگي رسمي تو ايران داره
بزرگنمایی نسبت به دید انسان که داره بزرگنمایی بر دید دوربین نداره
چون وقتی لنز 200 میبندین دید دوربین ،یک تله ثابته که نمیتونین زاویه دیدتون رو تغییر بدین (زوم کنید)
برای مثال اگه لنز 18-200 ببندین میتونین از یک زاویه واید(18) تا تله (200 )زوم کنید.
لنز های 50mm تا اونجایی که من اطلاع دارم مشابه دید انسانه پس یه لنز 200 ثابت تقریبا 4برابر چشم ما بزرگنمایی داره.
سلام
دوست عزیز با این حرفتون موافقم که با پرداخت سه برابر بیشتر به همین اندازه هم کیفیت بیشتر نصیبتون نمیشه به قولی تو دوربین عکاسی هرچقدر پول بدی اش نمیخوری
ولی تفاوتشون بیشتر از 5درصد خواهد بود، حداقل دو استاپ تفاوت نویز وجود خواهد داشت سایر موارد هم که بماند.
در مورد برند پنتاکس علیرغم همه مزیت هاش ولی با تهیه لنزو لوازم جانبی به مشکل برخواهید خورد شما که الویت انتخابتونا بر لنز گذاشتین که کار درستی هم هست ،ببینید چند لنز برا این بادی میتونید در ایران پیدا کنید.
بنظر من انتخاب های مناسبتری هم میتونید داشته باشین برا مثال:
70دی کانن
7200 نیکون
متاسفانه تو ايران كسي راهنمايي بي طرفانه نميكنه همه ميخوان برند دوربيني كه خودشون دارنو تبليغ كنن
من در اون حد حرفه ای نیستم که بخوام راهنمایی کنم ولی دوربین من ( 3200 ) هم با 750 از نظر مگاپیکسل یکسانه اما این کجا و آن کجا ؟
24 مگاپیکسل رو سطح 35 میلیمتری با 24 مگاپیکسل رو سطح APS-C خیلی تفاوت داره نه اینکه پنتاکس دوربین خوبی نباشه نه به هیچ عنوان ولی متوجه منظورتون نشدم
در مقام مقایسه درست فکر کنم باید با سری 7000 نیکون یا سری 70 کنون مقایسه بشه دوربین منتخب شما
تو اکثر موارد هم برتری با پنتاکس خواهد بود البته با ذکر این نکته که تو تهیه لنز و لوازم جانبی باید بیشتر هزینه کنید و اگر زمانی به هر دلیلی نیاز به فروش تجهیزات شد یه مقدار سخت تر به فروش میره
سنسور بزرگتر اس ال آرها،کیفیت بسیار متفاوت،و...که با مطالعه بیشتر صفحات فروم دستگیرتون میشه.ولیکن لازم به ذکره اگر استدلال جنابعالی صحیح می بود ملت پول نمی دادن لنز 800 میلیمتر نیکون رو به قیمت 70 میلیون بخرن.توصیه حقیر به شما فعلا و تا دو سه ماه آینده صرفا مطالعه سلف فروم می باشد.
ساده خدمت شما بگم
اکثر کامپکت ها دوربینشون نسخه پیشرفته تر دوربین موبایله !
کیفیت و ساز و کار عکاسی DSLR و کامپکت متفاوته
کاری که فاصله کانونی تو DSLR انجام میده با زوم اپتیکال سوپرزوم ها متفاوته
خلاصه : اگر عکاسی و عکس زیبا دوست دارید DSLR بخرید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من 600d داشتم که امروز فروختم
قصد داشتم 18-135 stm بخرم که فکر کردم اگه 600d رو بفروشم با همون پول میتونم 700d با لنز کیت 18-135 بخرم
دلیل فروشم فوکوس نه چندان جالب موقع فیلم برداری و سرعت فوکوس پایین بود ( صدای شاتر هم حتی برام جذاب نبود )
قصدم روی دورقمی ها مثل 70d بود که قیمتش خیلی میره بالا
در مقایسه 60D و 700D به جز ابعاد و باتری و ویوفایندر وقتی حساب کردم دیدم 700D بهتر هم هست !
نظر شما چیه ؟
اون تاپیک رو دیدم
جدا از این مساله من فیلمبرداری اولویت کارم نیست
متوجه شدم دو مدل 750 و 760 هم منتشر شده
نظرتون راجع به این 2 چیه ؟
راجع به 700d و 60d به نظرتون در عکاسی کدوم بهتر هست ؟
روی کاغذ واقعا 700d چیزی کم نداره
باتری ، بدنه بزرگتر ، ویوفایندر بزرگتر ، ... برتری های 60d هستن
hdr داخلی و پردازشگر جدیدتر و تاچ اسکرین برتری های 700d .
700d یه صورت کیت لنز 18-135 stm داره و 60d رو باید بادی خالی بخرم و 18-135 stm
نظرتون چیه ؟
درود
پیشنهاد میکنم روی 100D هم فکر کنید :;)، دوربین خوبیه با قیمت 600D و مشخصاتی کم و بیش شبیه 700D!
نقل قول:پ.ن.: پست آخرتون رو ندیدم! مبارکتون باشه!نقل قول:
دوستان و اساتید محترم سایت اگه مقایسه ای برای خرید بین سه دوربین Nikon D7100 و Canon 700D و 70D با لنز های 140-18 و 18-135 STM ، داشته باشیم به نظرتون کدوم بهتره؟
اولویتها:
1. دوام و مقاومت دوربین در استفاده طولانی و شرایط نسبتا نامناسب جوی، یعنی تو استفاده در شرایط نم بارون یا برف مختصر روش بباره 700D به اندازه اون دوتای دیگه قابل اعتماد نیست. ولی آیا مشکل پیدا میکنه؟
2. لنز 140-18 نیکون به پای کیفیت stm 135-18 کنون میرسه؟ (فیلم برداری زیاد ملاک نیست)
3. قیمت که هرچقدر پایین تر بهتر
4. اگه کلا رعایت کنی و خوب نگه داری ولی گاهی شرایط بده بالا رو دوربین تجربه کنه ، عمر کدوم بیشتره؟
5. صفحه نمایش چرخان به شخصه تجربه کردم که بعضی وقتها واقعا به کار میاد
6. ویزور 7100 از 700D در کیفیت و کارایی چقدر بهتره؟
در مقام مقایسه مشخصه 700D از دو دوربین دیگه در مقام پایینتری قرار داره ولی قیمت جذابتری داره و کیفیت قابل قبول و لنزی هم که در نظر گرفتم فقط همونهاست. از دوستان و اساتید محترم فروم درخواست میشه من و افرادی مثل من رو که قصد خرید دارن راهنمایی فرمایند.
با سلام 70D از 700D خیلی بهتره ولی در مقایسه با 7100 نیکون تقریبا برابری میکنه بجز دینامیک رنج بالاتر نیکون!
تاچ کنون 70D و صفحه چرخان LCD مفید و کاربردی هست و ارگونومی بهتری در مقایسه با همتای نیکونی دارد(نظر شخصی)
نهایتا انتخاب شما بهتره بین 70 و 7100 باشه ولیکن باید دوربین رو در دست بگیرید!
لنز 18-135 STM نیز لنز بسیار خوبی هست!
موفق باشید
700 دی دوربين جالبی نيست نويز و ديناميک رنج عمق رنگ حتی از 600 دی هم کمتر شده که مثلاً فکوس ممتدش موقع فيلم برداری اضافه بشه اما اون هم خيلی کند عمل ميکنه و در استفاده عملی تغيير چندانی با مدل های قديمی نکرده
70 دی خيلی بهتر عمل ميکنه و فکوس ممتد سريعی داره
با توجه به اینکه گفتید در شرایط بارون و برف مقاومت دوربین خوب باشه احتمال دادم برای عکاسی در طبیعت و کوه دوربین رو می خواید که در این صورت D7100 رو پیشنهاد میدم
D7100 همچون 70D بدنه خوبی داره اما از لحاظ دینامیک رنج که بسیار بسیار در عکاسی طبیعت مهم هست D7100 بهتره ....
به نظر من D7100 + 18-140VR مناسب هست
از راهنمایی دوستان ممنونم، ولی بیشتر میخواستم بدونم تو دوام و مقاومت 700 دی در شرایطی که عرض کردم یعنی گاهی وقتا نه همیشه اندک نم بارونی روش بشینه یا کمی برف برای چند لحظه نه تو بارون زیاد ، مقاومتش چقدر با دی 70 و 7100 نیکون تفاوت داره چون تو قیمت بیش از یک میلیون فرق دارن و این برام مبلغ کمی نیست.
ضمنا تو تفاوتشون در موارد دیگه هم اگه بحث کنید ممنون میشم مثل تفاوت کیفیت ویزور 700 دی و 7100 نیکون همینطور فرق کیفیت 140-18 نیکون با 135-18 stm کنون
هيچ كدام از دوربين هاي ذكر شده به هراه لنزهاي گفته شده، داراي سيلينگ مناسب براي آب و هواي نامساعد نيستند. 700D اصلاً سيلينگ ندارد و 70Dو D7100 سيلينگ نسبتاً كمي دارند ولي لنزهاي 18-140 و 18-135 فاقد سيلينگ هستند.
به نظر من ريسك نكنيد و اين دوربين ها و لنزها را زير باران نبريد.
كاورهائي براي پوشاندن لنز و دوربين در هواي باراني موجود است كه مي توان با قيمت نسبتاً ناچيز تهيه كرد.
من 600D داشتم و 700D خریدم
کیفیت تصاویر ثبت شده تفاوتی نداره
از لحاظ این مواردی که شما میفرمائید منم 600D رو برای لحظاتی زیر بارون و برف و مه ( شبنم ) استفاده کردم . مشکلی براش پیش نیومد
700D هم نباید فرقی با اون داشته باشه
18-135 کنون لنز خیلی خوبیه ، روی 700D ( و طبیعتا 70D ) فوکوس بسیار خوب و سریعی میده ( هم عکاسی هم فیلمبرداری )
فول فریم همون 35 میلیمتری هست که در واقع اندازه سنسور 36×24 داره
اما دوربین های جدید رو کراپ فریم میسازن، چون اولا هزینه ساخت سنسور فول فریم 20 برابر ساخت کراپ هست چون سطح مقطع بزرگ تری داره و این باعث میشه برای انعکاس تصویر به گوشه های فریم باید از شیشه های خیلی با کیفیت استفاده شه که هزینه بر هست ولی برای کراپ نور کامل انعکاس داده میشه و احتیاج به این هزینه اضافی نیست برای سازنده دوم اینکه فول فریم از لحاظ اندازه و وزن بزرگتر و سنگین تر از کراپ در میاد و طبق تجربه عکاس ها در طولانی مدت این وزن بیشتر اذیت کننده میشه مگر اینکه همیشه تو آتلیه یا روی پایه استفاده شه
مطلب مهمتر از همه اینکه فول فریم نسبت به کراپ با رزولوشن یکسان دو حالت داره، یا فاصله پیکسل ها از هم بیشتره یا تو بعضی دوربین ها اندازه پیکسل ها بزرگتره، که در هر دو صورت دوتا نتیجه داره؛
اول اینکه به خاطر سطح بیشتر دریافت نور در زمان یکسان بیشتره، تو نور های معمولی با تغییر تنظیمات برای کراپ قابل جبرانه اما فرقشون تو iso های خیلی بالاست که فول فریم نویز کمتری پیدا میکنه
دوم اینکه چون بزرگتره اون مگاپیکسل به سطح بیشتری داره میرسه بنابراین رزولوشن تو کراپ بهتر از فول فریم هست.
نکته بعدی اینکه فول فریم تو لنز های ثابت تصویر وایدتری میده پس برای عکاسی واید دست عکاس باز تره (کاربرد برای آرشیتکت ها) ، اما کراپ بر عکسه یعنی چون کادر بسته تر میده برای عکاسی تله مناسب تره و دست عکاس بازتره تو انتخاب لنز
فول فریم برای واید گرفتن مناسب تره، برای عکاسی تو نور بسیار کم یا بسیار زیاد مناسب تره
کراپ دوربین های سبک تر، تنوع لنز بیشتر، مناسب تر برای عکاسی تله، مناسب برای وقتی که میخوای از عکس پرینت بزرگ بگیری و البته ارزونتر قدیمترا شرکتها میومدن امکانات خاص خودشون رو تو دوربین های فول فریم میذاشتن، مثه
6d
ولی الان دیگه از این خبرا نیست، یه دوربینی مثه k3 اومده همه امکانات رو برای یه دوربین کراپ قرار داده
این بخش برداشتتون اشتباه است. با یک لنز ثابت در هر دو بدنه شما روی فول فریم با همان رزلوشن دیتیل بالاتری دریافت میکنید که به علت بزرگتر بودن سایز سنسور و در نتیجه سایز پیکسل ها و دریافت نور بیشتر توسط هر پیکسل است. ( مثلا دوربین 24 مگاپیکسلی D5300 با لنز 50 میلیمتری دیتیل کمتری را نسبت به D750 ثبت میکند)
یک مساله دیگر: دوربین مورد اشاره شما الان چه برتری هایی نسبت به 7100 و 7200 نیکون و 70D کنون و حتی 7D ورژن یک دارد؟ (همواره پنتاکس را به خاطر تولید دوربین و لنزهای باکیفیت تحسین کرده و میکنم. اما آیا ارزش دارد سراغ سیستمی برویم که تجهیزات جانبی برایش به سختی پیدا شود و بازار دست دوم مناسبی هم نداشته باشد؟ اگر من نوعی کاربر کنون و نیکون از لنز کیت دوربینم خسته شوم کمتر از یک روز زمان میبرد تا آن را بفروشم و لنز مناسبم را چه نو و چه کارکرده تهیه کنم اما آیا اگر سیستم من پنتاکس یا سامسونگ و حتی تا حدودی سونی بود به این سادگی مشتری میافتم و یا لنز و فلاش و غیره را برای خرید به سادگی پیدا میکردم؟)
دوست عزیز چند صفحه قبل نیز عرض کردم که مفهو زوم یک لنز این است که عدد فاصله کانونی حداکثر را باید تقسیم بر فاصله کانونی حداقل کنید. به این ترتیب لنز 18-540 معادل با 30X زوم است همانگونه که لنز فرضی مورد محاسبه شما (50-1500) نیز 30x زوم دارد. حال بماند که در سوپر زوم ها به علت اندازه سنسور بسیار کوچک (کراپ فاکتور بالا) برای دستیابی به لنز مورد اشاره من (بگذریم که چنین سوچر زومی نداریم) کافی است مثلا یک لنز 3-90 ساخته شود که مغادل با یک لنز واید تا تله 18-540 باشد (که یک رنج ایده آل است) و ساخت لنزی که معادل با رنج 50-1500 باشد اصولا منطقی نیست چون رنج داید تا نرمال (فواصل کانونی زیر 50 میلیمتر معادل) را ندارد و نتیجتا روی هیچ سوپر زومی این لنز را نمیتوان یافت.
مفهوم سوپر زوم این است که شما یک لنز همه کاره از واید تا سوپر تله داشته باشید که بالاترین رنج ها در این دوره مربوط به سوپر زومهایی با رنج 24 الی 1200 میلیمتر با 50X زوم و بالاتر میباشد.
راجع به تفاوت کیفیت خروجی DSLR و بریج هم که صحبت فراوان شده و نیاز به توضیح نیست. همینطور بازار هدف سوپر زوم ها و کاربرد آنها.
موفق باشید
دوستان مرسی از راهنمایی هاشون
نیکون دی5200 به قیمت 1430 خریداری شد
خیلی فراتر از انتظارم هست کیفیت عکس ها!تازه بعد از چند روز دارم کار رو با دوربین یاد میگیرم(یخورده سخت بود اولش!البته هنوزم هست :دی)
دوستان بحث بارون و نم شد
اینجا شمال بیشتر بارونه دیگه!گفته شد کاور واسه دوربین و لنز میشه چیزی معرفی کنید؟
دیشب یهو بارون گرفت کلی دردسر کشیدم تا دوربین رو برسونم تا ماشین!
برای یک کاربر آماتور ولی علاقمند و تا حدودی وارد به مسائل دوربین و نحوه عکاسی کیفیت و خروجی تو این دوتا سیستم چقدر ممکنه فرق کنه، البته داشت تله زیاد هم مهم نباشه چون حدود 90 درصد از حالت کاملا واید لنز استفاده میشه، چه آوتدور چه ایندور. 700D+ 18-55 IS STM , 70D+ 18-135 IS STM با توجه به اینکه قیمت این دو سیستم بیش از 2 برابر فرق دارن 1650 با 3450 آیا کیفیت و امکانات و خروجی تصویر هم اینقدر متفاوت خواهد بود؟
البته این قیمت که شما گفتید با 2 لنز مخلف هست و مقایهس درست نیست
اگر با لنز یکسان 18-135 بررسی بشه اختلافشون میشه 1 تومن ( 3400 - 2400 )
و حالا شما در 70D این مزایا رو دارید :
فوکوس بسیار سریع تر ( با سیستم بهتر و نقاط بسیار بیشتر )
ویزور بسیار بهتر
باتری با عمر 2 برابر
نویز بسیار کمتر ( 700D حتی از 600D نویز بیشتری داره )
WIFI ! برای ارسال و ایمیل عکس ها کار رو بسیار راحت میکنه و حتی میتونید با موبایل شات بزنید
LCD دوم
کیفیت تصویر بیشتر
سنسور dual pixle
سیلینگ و بدنه بهتر
کلیدهای بادی کاملا کاستومایزبل ( قابل تغییر :دی ) هستن
ادیتور raw داره که 700d نداشت
قابلیت HDR بسیار بهتر از 700d تعبیه شده و با اپشن های بسیار بیشتر
و کلی چیزای دیگه که خاطرم نیست ...
به نظر من 1 تومن اختلاف می ارزه
پی نوشت :
تجربه خرید و استفاده هر دو رو داشتم و الان از 70d راضیم
جناب Mostafa United اگه کامل نوشته من رو میخوندید عرض کردم قصدم مقایسه خروجی این دو دوربین با لنزهای یاد شده برای هر کدام در صورتی که بیشتر از قسمت واید لنز استفاده بشه، مطمئنا 70 دی امکانات بیشتری داره ولی برای کاربری که واید براش مهمتره و کمی در مضیقه مالی هست اونقدر خروجی بهتر هست که نزدیک 2 میلیون بیشتر هزینه کنه؟
سلام
با توجه به فرمایش شما خیر دو میلیون اصافه نمیارزه
اصولا شرکت های سازنده دوربین بازار هدف سری پایین دی اس ال ارهاشون رو همین کاربران اماتور علاقمند به عکاسی باکیفیت بالا تر از کامپکت قرار داده اند. و هدف ایجاد این رده نیز همین است. برای فرض سوال شما نیز همان 700 دی با 18_55 کاملا کافی است و اضافه پرداخت دو میلیونی توجیحی ندارد. و ناگفته پیداست که بر لشکری از کامپکت ها نیز میارزد
به نظرم مقایسه با این شکل زیاد نتیجه قابل استفاده ای نداره. برای کسی این میزان تفاوت قیمت توجیه پذیره و برای کس دیگری خیر ، لذا نسخه واحدی نمیشود پیچید. اما در حالت کلی تجربه های میدانی موید این مسئله هستند که رضایت کاربران آماتور جدی از ترکیب اول (70دی با 18-135) بالاتر از ترکیب دومه.
در تایید صحبت دوستان باید عرض کنم منم فکر میکردم کیفیت تصویر تمام aps-c ها یکسان هست بخاطر سایز سنسور یکسان و ...
حداقل انتظار داشتم 700d از 60d پایینتر نباشه ولی دیدم که از 600d هم کیفیت تصویر کمتری داره
اصولا هر بادی روی عمق رنگ و کیفیت تصویر و میزان نویز ایجاد شده تاثیر داره
نویزی که در 700d ایجاد میشه بیشتر از 600d ولی 70d کمتر از 60d نویز داره مخصوصا تو ایزوهای بالا اختلاف واضحه
من بعد از چند سال مطالعه و پیگیری ریویوها قادر به تشخیص تفاوت خروجی بدنهها در کلاس کراپ نیستم. نه اینکه هیچ تفاوتی که در تستهای آزمایشگاهی مشخص میشود وجود نداشته باشد یا اینکه فرضا اختلاف ۵ سال در تکنولوژی تولید بهبودی ایجاد نکرده باشد. اما اگر دو عکس از این دو بدنه مورد بحث را کنار هم بگذارید قادر به تشخیص نیستم که کدام مربوط به کدام بدنه است. برای من حتی اگر دو عکس در شرایط کنترل شده آزمایشگاهی هم گرفته شده باشند و حتی با مقایسه کنار هم باز هم تفاوت قابل تشخیصی که در نگاه اول و بدونه دقت زیاد مشخص کند کدام عکس به کدام بدنه مربوط است دیده نمیشود! شاید دوستان مهارت خیلی بیشتری در برسی عکسها داشته باشند!!!
روی هم رفته جدا از بحث لنز فکر میکنم توجیهی برای کاربر آماتور وجود ندارد که برای خروجی بهتر بدنه بالاتر را تهیه کنند.
سلام
من چند سال 60D داشتم و الآن 70D. برای من اختلاف خروجی دو دوربین هم در فرمت Raw و هم Jpg خصوصاً در ایزوهای بالاتر از 800 کاملاً محسوس است. البته حتی از دیدن عکس خروجی یک دوربین فول فریم و یک دوربین کراپدار و بدون مراجعه به اگزیف، نتوان فهمید که کدام عکس مربوط به کدام دوربین است چه رسد به دوربین کراپدار، ولی برای کسی که با هر دو دوربین در شرایط نوری مختلف عکاسی کرده تفاوت ها محسوس است.
اینم برای دوستان
دو تصویر زیر مربوط به 700d و 70d هست
تمام شرایط عکاسی و ایزو یکسان !
فکر کنم نیاز نباشه بنویسم کدوم مربوط به کدوم دوربینه چون فکر کنم واضحه !
http://shiaupload.ir/images/36181757...8130_thumb.jpg
http://shiaupload.ir/images/83618210...0013_thumb.jpg
سلام
ظاهرا اینطوره
فایل پیوست 71472
اگر نظر این سایت رو قبول کنیم که یعنی 700D بدترین دوربین کراپدار کنونه!!! از همه پایینتر حتی 1000D و 400D و...!
فایل پیوست 71473
ببینید دوست عزیز شما خودتون میتونید کیفیت تصویر هر دو بدنه را از لینک زیر مقایسه کنید.
Canon EOS 70D Review: Digital Photography Review
از سمت چپ بجای بدنه نیکون، دی700 را انتخاب کنید و در ایزوهای مختلف تفاوت عکسهای jpg و raw را مقایسه کنید. این نمونه ها در نور کم گرفته شده که تفاوت بدنه ها بیشتر مشخص است. در ضمن این را هم مد نظر داشته باشید که در حالت عادی عکس را در سایز 100 نمیبینیم!
در نمونه عکس های سایت DPreview هم در ایزوهای بالا دیتیل بیشتر و نویز کمتر در عکس های Raw دوربین 70D نسبت به 700D مشخص است. ضمناً همانطور که خودم تجربه کرده ام و در سایت Dpreview هم ذکر شده، نوع نویزها هم در 70D کمتر خشن و مخرب است.
در همین Review سایت DPreview در بخش Conclusion اگر دو دوربین 700D و 70D را انتخاب کنید، برتری Image Quality هم در Raw و هم در JPG مشخص است.
کسی نگفته که اینطور نیست. باید هم همینطور باشد. بلاخره این سنسور ۱۸ مگاپیکسلی کنون تکنولوژی ۵ سال پیش است. منتها اینکه آیا این اندازه از اختلاف چقدر چشمگیر است را به عهده دوستی که سوال کردند میگذاریم.
از نظر من، وقتی اختلاف در نویز یا دینامیک رنج به یک استاپ که هیچ، نیم استاپ هم نمیرسد آنقدر تفاوتها معنی دار نستیند. شخصا ترجیح میدهم بودجه را صرف لنز بهتر کنم تا این اختلاف جزءی.
منظور من از این بحث بیشتر در مورد ارزش خرید هست، یعنی کیفیتی که بدست میاریم در مقابل قیمتی که می پردازیم. و درباره یک فرد کاملا مرفه که هیچ دغدغه مالی نداشته باشه که حرف نمیزنیم عزیزان وگرنه همه ای بحث ها بی مورد خواهد بود. حالا به نظرتون بین این دو سیستم با توجه به اختلاف قیمت کم کدوم ارزش بیشتری داره:
(Canon EF 70-200mm f/4.0L USM + 700D + 18-55 IS STM (3850
و
(70D + 18-135 IS STM (3450
دقیقا همینطوره جناب
شما از هر سایتی که چک کنید تصویر 700d در ایزوی بالاتر نویز بیشتری نسبت به 600d داره
حالا نمیدونم تمرکز کنون روی فیلمبرداری 700d باعث افت کیفیت عکاسی شده یا ... ؟
اختلاف بیشتر توی ایزوی بالای 800 خودش رو نشون میده
الان که 70d دارم و با 600d که مدت زیادی داشتمش مقایسه اش میکنم در ایزوهای بالای 1000 اختلاف کاملا برام محسوسه !
تو 70d با جرات بیشتری ایزو رو زیاد میکنم ولی تو 600d خیلی بیشتر نگران نویز بودم .
700d هم در این بین چند روزی داشتم که بخاطر فهمیدن همین مساله با 70d تعویض کردم
به نظر من کسی که هدفش عکاسیه 600d از 700d براش بهتره . هم به لحاظ کیفیت تصویر هم قیمت !
در غیر اینصورت 70d با سایر آپشن هاش انتخاب بهتر و طولانی مدت تریه
.