nikon d3100 یا canon 500d
سلام دوستان عزیز
من بین انتخاب این دو دوربین واقعا موندم کدوم رو بخرم لطفا من رو راهنمایی کنید
در کل از برند نیکون بیشتر خوشم میاد ولی اگه از لحاظ فنی کنون بهتره برم اون رو بخرم بیشتر از این هم پول ندارم لطفا مدل های دیگه پیشنهاد ندین
واقعا ممنونم:::angry:::
راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
باسلام
حضور دوستان عزيز و گرامي عرض كنم كه اداره ما براي تصوير برداري از كنفرانسها و جلسات مديريتي و مسابقات ورزشي داخلي ، جشنواره ها و ... ميخواد يك دوربين اس ال آر بخره و با توجه به اطلاعات شما اساتيد كه بنده اينجا پوزشو دادم انتخاب دوربين و لنز رو به عهده بنده گذاشتند و ماهم كه محتاج اطلاعات شما لذا يه راهنمايي مناسب در اسرع وقت بفرمائيد .
مبلغ اختصاص داده شده تا 2 ميليون هستش .
لازم به ذكر است كه پيشنهاد اول رو بنده با تهيه يك دي 90 به همراه لنز 16-85 دادم
در ضمن به علت تهيه دوربين فيلمبرداري براي مجموعه ، فيلمبرداري دوربين زياد مهم نيست .
با تشكر :::love2:::
راهنمایی برای خرید تا 2 میلیون تومان
سلام دوستان
من برای خرید یک دوربین نیمه حرفه ای حدود 2 میلیون تومان پس انداز کردم و الان بین این گزینه ها دو دل هستم.
البته این گزینه ها هیچ سنخیتی ندارند جز قیمت مشابه و به دلیل اینکه تعصب خاصی به مارک ندارم به این نتیجه ها رسیدم. نوع عکاسی من هم بیشتر طبیعت و تا حدودی پرتره است که نمونه کارهام برای اینکه بهتر به منظورم از عکاسی پی ببرید داخل سایت http://greenline.500px.com/#/0 قرار دادم. میخواهم همین موضوعات را دنبال کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
1- canon 7d lens kit 18-135 با قیمت 1.870 میلیون تومان
2- canon 60d lens kit 18-200 با قیمت 1.730 میلیون تومان
3- nikon d7000 lens kit 18-105 با قیمت 1.780 میلیون تومان
4- canon 550d lens 15-85 + 50mm 1.8ii با قیمت 1.700 میلیون تومان
پیشاپیش ممنون از نظرات ارزشمندتان
دوربین برای شروع چی خوبه؟
سلام به همه
من میخوام برم کلاس عکاسی و به امید خدا بتونم عکاس حیات وحش شم(تقریبا همه تورهای طبیعت گردی رو شرکت میکنم و حامی حیوانات و محیط زیستم)
شما چه دوربین و کتابی رو برای شروع معرفی میکنید که به هدف من نزدیک تر باشه؟
البته ترجیح میدم هزینه ش پایین باشه تا بعدا راحت تر بتونم دوربین حرفه ایه خوبی بخرم
ممنون میشم کمکم کنید