اقا LX100را دیکی از سایتها 2800قیمت زده که!
پ ن: به علت اینکه2-3سالی از معرفیش میگذره قیمتش کاهش پیدا کرده وبه راحتی هم پیدا نمیشه.
ممنونم همان پاناسونیک خریداری شد. باتشکر
Printable View
درود،وقت بخیر
من قصد خرید دوربین دارم و بین دو مدل کنون 6D و نیکون D750 موندم
ممنون می شم راهنماییم کنید(عکاسی طبیعت و مدلینگ)
یک نکته دیگه ای ک برام اهمیت داره دوربین و لنزم چوری باشه ک شب هم عکسای خوبی بگیره کاملا
7میلیون پول ندم شب ک شد نتونم باهاش عکس بگیرم!
یک لنز کنون ک به من پیشنهاد شد لنز 24-105 هست
d750 گزینهی بسیار ارزندهای هست...فقط یکم خریدش ریسک داره...البته تو سریالهای جدیدش مثل اینکه مشکل رفع شده
برتریهایی که نسبت به 6d داره: تعداد نقاط فکوس بیشتر،LCD چرخان،سنسور بهتر و داینامیک رنج بیشتر
جفتشون هم در زیمنه عکاسی تو ایزو بالا واسه شب بسیار رفتار مناسبی دارن
البته D750 iso invariant هست که تو بازیابی مناطق تیره خیلی کاربرد داره برای عکاسی طبیعت
در کل بین این دو برتری با d750 هست...6d یکم قدیمی شده امکاناتی که داره
معادل اون لنز تو نیکون هم میشه 24-120
دوستان من برای دوربینم یه مشکلی پیش اومده که برای تصمصم گیری نیاز به تجربه و مشاوره شما دارم
دوربین من 70d کنن هست . که دوسه سالی می شه دارمش چند مدت پیش متاسفانه دچار مشکل شد و فرستادمش تعمییرگاه مرکزی و بردش رو برام عوض کردن و برام فرستادن ولی دوباره دچار مشکل شد و الان دوباره فرستادمش برای تعمییر
سوال من اینه : که آیا بعد از تعمییر می شه روش حساب کرد و ازش استفاده کرد و یا عقلانی و منطقیش اینه که این دوربین رو بفروشمش و یه بدنه دیگه تهیه کنم
اگه شما جای من بودید چیکار می کردین؟
لطفا در این مورد کمک کنید خیلی گیج شدم
سوال من به شکل دقیق ترش اینه که بعد از تعمییر چقدر امکانش هست که این دوربین چند سال بدون مشکل برام کار کنه و چقدر احتمال ریسک داره وممکنه دست منو تو پوست گردو بزاره ومجبورم کنه که یه بدنه جدید بخرم
خب اگه ریسکش بالا باشه باید سریع تر یه فکری به حال دوربین جایگزین بکنم (مثلا یه بدنه 80d بخرم )ولی اگه بتونه برام کار کنه ترجیح می دم ازش استفاده کنم و سر فرصت مناسب با بودجه مناسب گزینه های بهتر بخرم (مثلا صبر کنم d7500 هم به قیمت معقولش برسه و هم اینکه ایراداتش خودشو نشون بده و یا بیشتر فکرکنم که فول فریمی مثل d750 بخرم یا نه )
چرا D7500 که قیمت خیلی بالایی داره اونم برای یک بدنه کراپدار.شما میتونین یک بدنه فول فریم با این پول تهیه کنین.مثلا D610.اگر آتلیه دارین و برای آتلیه میخواین از نظر من یک بدنه کراپدار کافیه مثلا ِ7200 یا D7100.چون توی آتلیه از نظر من پیکسل مهمه هر چی بیشتر بهتر من اینو برای کسانی میگم که پول ندارن.اما فضای باز قضیه فرق میکنه فول فریم بهتره.در کل اگه پول دارین اصلا کراپدار نخرین
من باید وسط روز و گاهی شب (یعنی شرایط نوری نا مناسب ) در خیابان از سوژهای ثابت مثل ساختمان و پل هوایی و... عکس بگیرم یعنی عکاسی روی سه پایه است و خیابان و ترافیک و ازدحام هم باید بخشی از تصویر باشه
فوکالهای بلند هم کمک می کنه ازدحام و تراکم و ترافیک بیشتر به چشم بیاد و تشدید بشه
خب دوستان من به جمع بندی رسیدم
می خوام یه بدنه (۷۱۰۰)+ لنز(تامرون ۷۰_۲۰۰ g2) + فیلتر یو وی+باطری یدک +کوله(لوپرو پرو رانر 350) بخرم
ولی شهرستانم
از دوستان اگه کسی جای مطمینی که بشه غیر حضوری و کمترین قیمت تهیه کرد سراغ داره خصوصی راهنمایی کنه لطفا
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
سلام. مخاطب بنده در مورد چیزی که خواهم پرسید صرفا شما نیستید. خیلی دوست دارم بدونم که به لحاظ اخلاق حرفه ای اگر دوربینی یک مشکل داره، تعمیر شده و .... به هر حال تصمیم به فروش گرفته میشه، آیا مشکلاتش یا سابقه تعمیرش به خریدار گفته میشه یا خریدار خودش مسوول بررسی این موارده؟؟
اما صرفا در مورد دوربین شما و احتمال آسیب مجدد، کلا بسیاری از دستگاه های دیجیتال به دلایل زیادی غیر قابل پیش بینی هستند. جز در مواردی که بعدها به عنوان نقطه ضعف شناخته و از طرف شرکت یا کاربران اطلاع رسانی میشه.چیزی که همیشه مهمه اینه که علت اصلی بروز مشکل شناخته بشه برای نگهداری بعد از تعمیر و اطمینان بیشتر به جلوگیری از تکرار مشکل.
بعضی از قطعات عمر مفیدی دارند که با تعویضش تا حدود زیادی خیال آدم راحت میشه. بیشتر قطعاتی که مکانیکال کار میکنند. اما در مورد تعویض قطعات دیجیتال جدای از بحث نامعلوم بودن و غیرقابل پیشبینی بودن بعنوان یک اصل همیشگی!!! کیفیت و دقت تعمیر قطعه هم بسیار مهمه.
کاش در کنار گارانتی اصلی محصول، شرکتهای تعمیر هم دقت و حرفه ای کارکردن خودشون رو تضمین می کردند ......
موفق باشید.
سلام،وقت بخیر
من دوربین کنون 6D خریدم امروز اما اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم(در حد صفر هستم)
کلاس عکاسی پیدا نکردم تو شهرمون مجبورم خودم همه چیز رو یاد بگیرم
تو نت هم یه سرچ کوچیک کردم ک حداقل کار با دوربین و تنظیمات و یه سری نکات اولیه و لازم رو بدونم چیزی پیدا نشد
می شه شما کمک کنید،پیشنهادتون چیه؟؟؟
یه کتاب دیدم تو سایت نورنگار نمی دونم کاربردی یا معتبر هست
در بخش مقاله سایت میتوانید مطالب بسیار مفیدی پیدا کنید و در بخش فروشگاه کتاب عکاسی نیز کتابهای مفیدی برای سفارش و خرید با توضیحاتی از محتوای کتابها.
سلام،ببخشید می شه یکی راهنماییم کنه در رابطه با خرید کارت حافظه برای دوربین؟
تو دیجی کالا مدل های مختلفی هست من نمی دونم کدومش برای دوربین من مناسبه(کنون 6D) که سرعت بالا هم داشته باشه
و این که 64 گیگ کافیه یا 128 (با 64 چقدر عکس و فیلم می شه گرفت؟):::blushing:::
و این که فیلتر UV برای لنز لازمه ک بگیرم؟!
سلام دوستان ...
بعد از مدتها !
چقدر مطالب و اعضا زیاد شده ... و چقدر خوشحالم بابت این موضوع
دوستان یه سوال، به نظرتون الان خیلی بده آدم بدنه 6D بخره ؟ یعنی خیلی قدیمی و ایناس ؟
چون سری 2 اش هم مثل اینکه چنگی به دل نزده...
یه جورایی نظرسنجیه ... بادی 6D بخرم یا 80D ؟
مرسی
سلام
در این انتخاب، لنزها نقش مهمی دارند. قیمت لنزها برای این دو بدنه اختلاف زیادی با هم دارند. همچنین تجربه قبلی شما مهم است. نیازهای شما هم که بسیار مهم هست مثلا اینکه در ایزو بالا زیاد عکاسی می کنید یا خیر. و کلا چه سبک عکاسی می کنید و آیا فایلهای خامتان را ویرایش می کنید؟
ممنون از همه دوستان :)
با سلام خدمت دوستان
می خواستم نظرتون رو درباره انتخاب یک دوربین عکاسی مناسب با شرایط زیر جویا بشم:
این دوربین قرار هست در اختیار یک شرکت بازرگانی باشه که برای عکاسی از عاملیت های فروش و نمایندگی هاشون (مغازه هایی هستند اکثرا در حاشیه خیابان)
عکاسی غیر صنعتی از محصولات
عکاسی از همایش ها و نمایشگاه هایی که قرار هست شرکت کنند یا برگذار کنند
فیلم برداری احتمالی از بخشی از همایش ها یا نمایشگاه
بیشترین نگرانی من هم در مورد همین بخش نمایشگاه و همایش ها هست چون اغلب این جور موقعیت ها نورپردازی مناسبی ندارند.
نیت اصلی برای خرید دوربین DSLR ایجاد تفاوت معنادار با عکاسی موبایل و افزایش کیفیت هست. البته ذکر این نکته هم ضروری هست که اغلب این عکس ها قرار هست در رسانه های اجتماعی و سایت اینترنی این شرکت استفاده یشه.
حالا با این تفاسیر به نظر شما دوستان چه بادی و چه لنزی مناسب این موقعیت هست؟ درسته که میرورلس ها در این تاپیک بحث نمیشوند اما از میون اون مدل ها هم به نظرم میشه یک مدل مناسب با این نیاز ها پیدا کرد.
مدل هایی که به نظرم مناسب اومدن:
Nikon D7200 18-140
Canon M5 15-45
Canon 80D 18-55
حتی مدلهای پایه DSLR هم به شرط اینکه بلد باشین باهاشون کار کنید کیفیت عکس به مراتب بالاتری نسبت به دوربین موبایل به ویژه در شرایط خاص منجمله عکاسی در نور کم بخاطر سایز سنسور بسیار بزرگتر این دوربینها نسبت به سنسور موبایل بهتون میدن!
در مورد شرایط همایش و چون معمولا تاریک هست شما دو چیز نیاز دارید یکی لنز تله یکی هم دوربینی که ایزوهای بالا رو بتونه بهتر از پسش بر بیاد و نویز کمتری داشته باشه
لنز ۱۸-۵۵ اصلا لنز مناسبی نیست واسه شرایط عکاسی تو همایشها...بخاطر فاصله کانونی کوتاهی که داره مجبور میشید از فواصل نزدیک عکاسی کنید باهاش که خب مسلما مناسب نیست
لنز ۱۸-۱۴۰ نیکون یا ۱۸-۱۳۵ کنون وضعیت بهتری دارن
البته لنزهایی مثل ۵۵-۲۵۰ کنون و ۷۰-۳۰۰ یا ۵۵-۳۰۰ یا ۵۵-۲۰۰ نیکون میتونند واسه این مورد خاص بهتر باشن
نظر من اینه که شما یه کنون 80D 18-55+55-250 بگیرین یا نیکون D7200 با ترکیبی مشابه که برای زمانهای عکاسی از بیرون یا سایر شرایط که نیاز به لنز واید هست این لنز رو ببندید و برای فواصل دورتر لنز بلندتر
قیمتشون هم تقریبا برابر با یک لنز 18-135 یا 18-140 میشه
برای کار شما با توجه به اینکه احتمالا فیلمبرداری هم توی کار شما هست بنده 80D رو بخاطر سیستم فکوس بسیار پیشرفتهترش توی فیلمبرداری با همون ۲لنزی که عرض کردم توصیه میکنم
البته دوربینی مثل 70D هم میتونه جوابگوی نیاز شما باشه
به نظر شما یه فلش اکسترنال میتونه شرایط رو بهتر کنه؟ چون به هر حال خیلی نمیشه با سرعت شاتر پایین تو یک همایش عکس برداشت! از طرفی برد فلش داخلی هم خیلی مطلوب نیست.
من می خوام یه جوری در حد 4 تومن این سیستم بسته بشه! برای همین هم رفتم سراغ آپشن 7200 چون با توانایی های مشابه با 80دی قیمت کمتری داره
فکر می کنم در محدود 4 میلیون این آپشن با ارزش ترین باشه:
Nikon D7200 +18-140mm kit lens+External Flash
البته در مورد فلش اکسترنال ایده ای ندارم و نمی دونم چه مدل و مارکی باید باشه تا تفاوت معناداری با فلش داخلی خود دوربین داشته باشه. اما اگر محدودیت بودجه رو بیارن پایین تر فکر می کنم بهترین جایگزین این باشه:
Nikon D5600+18-140mm kit lens+External Flash
...
با این تفاسیر با تعویض 7200 با 5600 چه چیزهایی رو از دست می دم؟؟
دلیل این که تو گزینه هام کانن نیست به خاطر این هست که در قیمت برابر نمونه های نیکون امکانات و بعضا مشخصات بهتری دارند.
فلاش اکسترنال میتونه تاثیر داشته باشه ولی معجزه نمیکنه...دلیلش هم اینه که ارتباط مستقیم با فاصله از سوژه داره
شما نمیتونی از ته سالن مثلا فلاش بزنی و تاثیرش رو حس کنی...کما اینکه خود همین فلاش زدن تو شرایط کنفرانس و... اثلا امکانپذیر نیست
ولی خب بودنش خیلی میتونه کمک کنه بخصوص اگه لنز به اصطلاح سریع نداشته باشین و بخواین سوژه رو فریز کنید میتونه کمک کنه
واسه فلاش هم مارکهای متنوع هست...از چینیهای مهندسی معکوس شده! تا برندهای اصلی که همین چینیها مثل یانگنو یا Godox کهملا مناسب هستن و قیمت خوبی هم دارن
در مورد اختلاف کنون و نیکون هم مهم نیست رو کاغذ امتیاز کی بیشتره یا سنسور کدوم تو سایت DXO امتیاز بالاتری گرفته
شما باید متناسب با نیاز خودتون انتخاب کنید
یکی از اینا فیلمبرداری هست که کنون به مراتب توش بهتر و قویتر از نیکون هست
ولی خب مثلا داینامیک رنج دوربینهای نیکون رو نمیشه ازشون گذشت و سنسورهای بهترشون رو،ولی خب شایر تو مورد شما اصلا کاربردی نداشته باشه همچین چیزی
حتی یه 760D هم میتونه نیاز شما رو کاملا برآورده کنه با توضیحاتی که دادین
مسئله اینجاست که تو این وضعیتی که وجود داره، شاید فیلم برداری با این دوربین انقدر کم باشه که بشه کلا از مقدارش در مقابل عکس گرفتن چشم پوشی کرد! در مورد فیلم برداری واقعا قرار نیست کار پیچیده ای که احتیاج به تغییر مداوم نقطه فوکوس یا غیره داشته باشه نیاز نیست انجام بشه. برای همین قربانی کردن بعضی از امکانات برای فیلمبرداری کردن به نظرم زیاد محلی از اعراب نداره. من خودم کانن دارم و بشدت ازش راضی هستم. ولی خب در حد 7200 باید 80D کانن بخرن که اختلاف قیمت محسوسی داره در حالی که چیزی که بدردشون بخوره هم نصیبشون نشده.
در مورد فلش هم متوچه هستم. بیشتر برای اصلاح نور تو شرایط خاص مد نظرم بود و کلا با فلاش عکس نمی گیرم خودم!
فلاش هم یه مدل گودوکس دیدم حدود 400 هزارتومان که قیمتش مناسب بود، فقط نمی دونم باید چه مشخصاتی داشته باشه و چه نکاتی باید بهش توجه بشه که یه مدل کاربردی انتخاب بشه.
درود بر شما
بنده پاسخهای دوستان رو وقت نکردم بخوانم ، اما برای کاری که مد نظر دارید ایده ال ترین گزینه ممکن ، میرورلس هست ( که بهترین سیستم فوکاس برای فیلمبرداری رو داره)
و در عین حال فول فریمی کم نویز که در نور کم محیط براحتی بتوانید به کارتون ادامه بدهید اگر محدودیت بودجه ندارید از بدنه های سری الفا 7 سونی انتخاب بفرمایید.
در حال حاظر تنها میرورلس های فول فریم سونی هست
پاینده باشید
سلام خواهشا یکی به من کمک کنه
ایا فیلمبرداری طولانی با دوربین های اس ال ار برای مدت طولانی (مثلا هفته ایی یک ساعت دو ساعت ) مشکل داره ؟؟؟ یعنی به دوربین خیلی ضربه میزنه
پ.ن برای مثال D3400
پ.ن 2 : توانایی خرید دوربین فیلمبرداری ندارم
پ.ن 3 : کیفیت خیلی خفن مد نظرم نیست فقط میخام ببینم ضربه خیلی خفنی وارد میکنه به دوربین یا نه ؟
سلام دوستان خوب هستید
من قصد خرید ی دوربین برای استفاده عادی دارم نهایتا تا 1/800
از عکاسی طبیعت گرفته تا اتلیه
خیلیی برام مهمه که قابلیت فیلم برداری داشته باشه
بیشتر چون کارم میکسه نیاز به ی دوربین برای عکاسی دارم که کارمو به بهترین حالت راه بندازه
خسته شدم به هرکی گفتم ی مدل پیشنهاد کرد
از دوستان عزیزی که تجربه دارن ممنون میشم ی مدل درست و حسابی معرفی کنن که ارزش خریدش خیلیی بالا باشه
مرسی
میخواستم بدونم دو بدنه تو برند نیکون D5600 با D5300 هر دو دو با لنز 18-149چه تفاوتی دارن، و آیا D5600 غیر از لمسی بودن برتری دیگه ای داره، D5600 چه ارتقا و بهبودهایی داشته نسبت به D5300، آیا این ارتقاها در D5600 اینقدر مهم هست که ارزش داشته باشه پول بیشتری بابت خریدش داد
بنظرم 7200 برای شما و نیاز تان بیش از حد باشد . چون بدنه داریا تنظیمات تقریبا حرفه ای است. ضمنا مانیتور چرخان ندارد که برای عکاسی در نمایشگاه ها بنظرم مورد نیاز است . پیشنهاد من :
یک دوربین بریج سوپر زوم بخرید البته که در نور کم افت کیفیت خواهدداشت.
دوربینی مثل 3400یا حداکثر 5600نیکون یا 750 کنون بخرید . لنز هم حداقل 18-140 نیکون یا 18-135 کنون
عزیزان سلام
ممنون میشم اگر به سوالات من کامل جواب بدید
فیلم ساز هستم و میخوام دوربینی تهیه کنم که بتونم عکاسی و فیمسازی رو باهاش دنبال کنم ...
از اونجایی که دوره خدمت مقدس سربازی امون جیب ما رو بریده بودجه کلی من برای خرید بادی خالی دو میلیون و نیم هست ...
1. دوستی دارم که میگه یک کنون 70 دی رو برای آتلیه تهیه کرده و از اونجایی که برای ارتقا آتلیه اش بعد از دو ماه 5d iii خریده ... میگه دیگه به 70 دی نیازی ندارم سالم سالمم هست بیا دو و نیم بادی رو بردار خودمم یه لنز بهت هدیه میدم ( پسر خوبیه ) به نظر شما ارزش داره دو میلیون و نیم برای 70 دی ؟ ضمن اینکه میخوام فیلمسازی رو ادامه بدم با توجه به این که این دوربین هالف فریم هست بعد ها به مشکل نمیخورم ؟ من اساس کارم با لنز های فیکس سینمایی هستش
2. یکی از دوستان دیگه پیشنهاد داد که با این بودجه میتونم 5دی مارک دو پیدا کنم ... ولی ترسم از اینه که دوربین مشکل دارباشه و دستم بمونه تو حنا ...
3. به نظر شما کدوم میتونه بهتر باشه با توجه به شرایط ؟ 70 دی یا 5دی ؟
4. دوربین کنون 6 دی چطور ؟ اون هم با این بودجه میشه پیدا کرد ؟ به درد کار فیلمسازی میخوره با توجه به فول فریم بودنش ؟
( نکته : با توجه به بودجه دست دوم میخوام تهیه کنم
نکته مهم دوم : با توجه به امر فیلمسازی ... میخوام دوربین توی نور شب تا سر حد خوب نویز کمتری به تصویرم بده ...
ممنون میشم پاسخگویی تون
کنون 70 دی مشکل مادر برد داره و خرابيش زياده
5 دی 2 دوربين بدی نيست و تا 4-5 سال پيش انتخاب اول فيلم بردار های عروسی بود اما پيدا کردن کم کارکردش زياد راحت نيست
برای فيلم برداری دوربين های پاناسونيک GH انتخاب بهتريه و با کمی دست کاری نرم افزاری بهتر از دوربين های هم رده خودش و حتی گرون تر عمل ميکنه
سلام خدمت اعضا
امیدوارم حال دلتون خوب باشه
راستش توی انتخاب بین 77d و 80d گیر کردم
نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
اگه میشه با دلیل راهنماییم کنید.
پیشاپیش ممنون از همه کسایی که جواب میدن
wheel پشت 80d خیلی بهتر از 77d هست.
ویوفایندر 80d منشور هست و کمی بزرگتر.
گریپ 80D بزرگتر است و احتمالا خوش دستتر. بدنه هم سنگین تر است که با لنزهای سنگین تر تعادل بهتری ایجاد می کند.
سرعت شاتر ماکزیمم 80d یک هشت هزارم است.
عمر باتری 80d بیشتر است.
تعداد دکمه های 80d بیشتر است.
600 تومن اختلاف برای پوشش همان مورد اول کافی است.
امتیازات 77 نسبت به 80 پردازشگر جدیدتر و وزن کمتر هست که خب در مورد دوم به نظرم بحث راحتی و تا حدی سلیقه هست! مثلا خود من با گریپ 80 راحت تر هستم به خاطر ابعادش و وزنش هم به نظرم مناسبه. اما یک نفر ممکنه نخواد این وزن و ابعاد رو و قطعا 77 اینجا خودشو نشون می ده اما با خریدش ویوفایندر روشن تر و بهتر 80 رو از دست میدید و از همه مهمتر کنترل های بهتر و بیشتر 80 که به صورت سخت افزاری روی بدنه هستند.
سلام دوستان . بنده بودجه ای حدودا 5-6 میلیون تومان برای خرید دوربین و لنز دارم (بودجه اندکی قابلیت اضافه شدن هم داره) . ممنون میشم بهترین مدل دوربین و لنز رو معرفی کنید .
با این بودجه دوربین های بدون آینه رو پیشنهاد میکنید یا dslr رو ؟ . اگر دست دوم باشه هم مشکلی ندارم .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . تعصب خاصی هم روی برندی ندارم . (برای سفارش دادن از خارج کشور هم مشکلی ندارم)
بنده هم بیشتر با عکاسی خیابانی و پرتره و منظره سر و کار دارم .
سلام بر دوستان عزیز،با توجه به قیمت تقریبا یکسان بدنه دوربین6dmarkII و 5DMark3 و بحثهای نامیدکننده دینامیک رنج 6Dmarkii ،دوستان کدام فول فریم رو پیشنهاد میدن؟ 6D رو هم با توجه به قیمت پایین تر چطور ارزیابی میکنید؟
بیشتر پرتره کار میکنم،عکاسی رو بخاطر علاقه شخصی شدید دنبال میکنم،فیلم کوتاه هم گهگاهی میسازم،
سلام دوربین( با لنز خوب همه کاره راضی کننده باشه ) چی پیشنهاد میدید واسه یک تازه کار تا سقف 2.800 یا کمتر ؟ گزینه اول خودم d3300 هست
سلام دوستان
من خیلی آماتورم . دیگه خیلی خیلی اماتورم
اما خب بدم نمیاد یه دوربین داشته باشه . یه دوربین قدیمی هست به اسم کانن پاورشات پرو وان خواستم بدونم نظرتون چیه لنزش 28 تا 200 میلیمتره .
میخام واسه عکس انداختن تو فضای مجازی استفاده کنم (واسه خودم حال کنم) بنظرتون خوبه ؟ قیمتش بنظرتون چقدره (فروشنده هنوز قیمت نداده)\(پولم ندارم مدل بالا بگیرم)
ممنون
دوست عزیز خب عکس های موبایل که بهتر از این دوربینه این دوربین خیلی قدیمیه نسبت به پولی که بخوای بدی فقط یکجورایی پول دادی دست و پات را بسته ایی
سلام
من برای فروشگاه لباس و کیف و کفش و ... زنانه به دوربین و بقیه تجهیزاتی که برای عکس گرفتن و گذاشتنش تو سایت و تلگرام و ... نیاز دارم
بودجه آنچنانی هم حقیقتا ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنین برای اینکه که در ابتدا کارمو راه بندازه چه دوربینی بخرم و برای نور چکار کنم؟
اگه جنس هام کوچک بودن مثل ساعت میتونم جعبه نور بسازم (البته بازم نمیدونم از چه منبع نوری استفاده کنم) ولی برای لباس که فضای بزرگی داره نمیدونم چکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین
واسه اين جور کار ها بدنه و لنز تأثير زيادی نداره حتی با مبايل هم ميتونيد عکس بگيريد مهم نور پردازيه
برای نور ميتونی مثل جعبه نور يه قسمت رو برای عکاسی آماده کنيد
با 2 تا صفحه بزرگ ينوليت ميتونی نور رو يکدست کنيد
https://www.google.com/search?q=v+fl...w=1536&bih=756
نه يونوليت ها جلو سوژه هستند و نور رو به سوژه منعکس ميکنند (عکس ها رو ببينيد مشخصه)
شما چند تا منبع نوری رو به سمت يونوليت ها ميزاريد و اونا نور نرم شده رو به سمت سوژه منعکس ميکنند
برای شروع ميتونيد از فلش های استديويی ارزون استفاده کنيد ، يا پرجکتور های ال ای دی يا تعداد زيادی مهتابی يا لامپ کم مصرف
استفاده از لامپ های معمولی روی وايت بالانس تأثير ميزاره اما برای شروع با بودجه کم بد نيست
سلام. برای عکاسی از اجسام در حد تبلیغات معمولی دوربینی مثل کنون جی 16 که دیافراگم باز و حالت ماکرو هم داره برای اجسام کوچک با یک باکس خودساخته به احتمال زیاد کارتون رو راه میندازه. مشکل اینه که این دوربین رو دیگه به سختی میشه گیر آورد. معادلش قیمتیش کنون جی 9 هست.
در عکاسی از لباسها فکر کنم بزرگترین مشکل ، تغییر رنگ پارچه در اثر تابش نورهای غیر استاندارد و کنترل انعکاس نور از پارچه های براق باشه. حتما باید برای این مورد مطالعه کنید یا از تجارب عکاسان این رده استفاده کنید.
g1x هم خوبه که تو بازار هم نوش پیدا میشه و هم دست دو تمیز اش گیر می اید ولی همون دی اس ال ار مثل 3300 یا 5300 واقعا خوبه
کممممممک!
سلام به همه دوستان عزیز
من با تمام گرفتاری های کاری و غیر کاری که دارم موفق شدم چند کار عروسی بگیرم و خوب با هر سختی که بود (محدودیت تجهیزات) انجامشون دادم .
حالا خواسته یا نا خواسته :-):oops: از توی همین کار ها باز هم مشتری پیدا شده ! و توی 2 ماه آینده 3 تا عروسی دارم.
حالا خواهش من از شما اینه که بنده رو راهنمایی کنید که چجوری تجهیزات و کامل کنم(چی بخرم؟!)
در حال حاظر اینارو دارم
CANON 6D + 40 f2.8 STM + 100 f2.8 L Macro + Sigma 20 f1.4 ART
NIKON D3100 + 18-55 + 8mm f3.5 Fish-Eye II
SIGMA DP3 Merrill
3x Nissin Di866 MARK II
یه PENTAX K-30 + 18-55 + 100-300 +50 f1.4 هم دارم که به دردم نمیخوره زیاد (فک کنم)
این 3 تا عروسیم با بدبختی همرو با فیکس 40 و 100 و 20 گرفتم
خودم فک میکنم اگه اینارو داشته باشم عالی میشه ولی دوس دارم بدونم کدومش واجب تره!
Sigma Art AF 85mm 1.4 DG HSM
Sigma Art AF 50mm 1.4 DG HSM
Canon EF 24-70mm 2.8 II L USM
Tamron SP AF 70-200mm 2.8 Di VC USD G2
یا یه بادی جدید که دو دوربینه همزمان بگیرم
80d 7dMII
یا حتی sony a6500 با کانورتر (بر خلاف میل باطنی!:::whistling:::)
این همه پول ندارم که همرو باهم بخرم:::angry:::lol به ترتیب اولویت بگین که بزارم تو برنامه
بسیار بسیار ممنونم از راهنماییتون
من از لوازمی که توی امضاء هست استفاده ميکنم + 5 تا فلش 600
90% مواقع از 85 روی 5 دی و 35 روی 6 دی استفاده ميکنم
از 70-200 فقط توی کليسا استفاده ميکنم
از 16-35 برای کليسا و سالن گاهی هم آخر شب موقع رقص
ماکرو هم فقط چند تا شات از حلقه
جديداً يک 50 art گرفتم که ببينم ميتونم فقط از يک بادی استفاده کنم ديدم نميشه و گاهی وقت ها لنز وايدتر نياز دارم
احتمال داره يک 24-70 بجاش بگيرم که دستم باز تر باشه
اگر سالنی که عکاسی ميکنيد سقف کوتاه و سفيد داشته باشه لنز های زوم برای شروع خوبند
اما من خودم اکثراً از 1.6 يا 1.4 استفاده ميکنم که زياد مناسب 6 دی نيست
من اگر جای شما بودم جز 6 دی همه لوازم اضافه رو ميفروختم ، يه 5 دی 3 ميگرفتم + 85 1.8 + 35.1.4
اگر پول اضافه اومد تامرون 70-200 + 17-40
يک اکستنشن تيون 12 دلاری هم از اي بی بگيريد برای کارهای ماکرو جوابگو يا بعداً دوباره لنز ماکرو بخريد
من حدود 20 عروسی رو با اين سيستم راه انداختم و کم کم آپگريد کردم
اگر تنهای عکاسی ميکنيد و زياد تجربه عروسی نداريد 24-70 + 70-200 برای شما مناسب تره + يک لنز ارزون برای بک آپ مثل همون 40 2.8
توی عروسی اولين اولويت ثبت لحظات مهمه 99% مشتری ها متوجه نميشه شما از 85 1.8 استفاده کردی يا زايس 85
اما اگر يک لحظه خاص تو عکس نباشه همه شاکی ميشند، پس بهتره اول همه رنج ها رو کاور کنيد بعد کم کم تو هر کلاس مدل بهترش رو بخريد
با عرض پوزش از دوستان تاپیک مناسب تری رو پیدا نکردم. تصمیم دارم گوشی جدیدی بخرم و داشتن دوربین خوب که امکان ذخیره ی فرمت raw رو هم داشته باشه برام خیلی اهمیت داره. متاسفانه دوربین خوب گوشی ال جی G6 این امکان رو نداره، و یا گوشی سونی xz premium که بسیار وسوسه کننده هم هست نیز همین طور. نمونه تصاویر چند ورژن مختلف آیفون ها رو هم دیدم که نمونه تصویر ادیت شده ی آیفون 7 پلاس بسیار راضی کننده بود.
نظرات و تجربیات دوستان کمک بزرگی خواهد بود. تشکر.
سلام
خواستم بین دو دوربین 5500 و 7200 نیکون یکی رو انتخاب کنم خواستم ببینم از نظر کیفیت خروجی با توجه به اینکه 7200 کلاس بالاتری داره چقدر بهتر و محسوسه ؟
و سوال دیگه هم اینکه 7200 با لنز 70-300 afp اصلا میخوره باتوجه به اینکه 7200 موتور فوکوس داخلی داره و ایطور که خوندم قابلیت خاموش کردن لرزشگیر رو هم نداره اصلا ممکن لنز یا دوربینبه این خاطر مشکل پیدا کنن؟
دوستان دنبال دوربینی یرای فوکوس از اشخاص هستم چیزی که بتونم پشت ادمو کامل فوکوس کنه یرای عکس های اینستایی با کیفیت بالا
چه دوربینی؟
چه لنزی؟
نیازی فیلتر و هود داره چه مدلی؟
خودم نطرم Eos 1300D با لنز 250-55 هست