سلام دوستان و اساتید محترم
به خاطر بودجه کم من مجبور شدم d3300کاکرد بخرم تا بتونم لنز هم بخرم
می خواستم بدونم چه مواردی رو تست کنم تا از سالم بودن دوربین خیالم جمع بشه؟
با چه نرم افزاری میشه تعداد شات رو فهمید؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان و اساتید محترم
به خاطر بودجه کم من مجبور شدم d3300کاکرد بخرم تا بتونم لنز هم بخرم
می خواستم بدونم چه مواردی رو تست کنم تا از سالم بودن دوربین خیالم جمع بشه؟
با چه نرم افزاری میشه تعداد شات رو فهمید؟
ممنون
اینجا را بخوانید :
http://forum.akkasee.com/f28/t6599-15.html#post392879
و اینجا را :
http://forum.akkasee.com/f56/t10134.html
و :
http://forum.akkasee.com/f28/t6599-12.html#post330017
سلام بنده بادی D7200 تهیه کردم برای اولین لنز ۵۵-۱۸ afp کافیه؟
از لحاظ شارپنس که اوکی هست و بعضی ها هم اینجا اغراقانه با شارپنس پرایم ٥٠ مم مقايسه اش كردن چيزي ك تو سايت هاي نقد نديدم تست بوكه ي اون بود
ديافراگم بسته اي داره و فك نميكنم بتونه بلور خوبي بده
نظر شما چيه
سلام به دوستان عزیز
بنده در یک گروه فیلم سازی فیلمبردار هستم و در حال حاضر قصد خرید دوربین و لنز برای فیلمبرداری داریم با بودجه ده میلیون تومن
دوربین فیلم برداری زیر 20 میلیون چیزی درحد DSLR چیزی نیست یا به علت شناخت کم دوربین های فیلمبرداری پیدا نکردم
پیشنهاد خودم خرید لنز سیگما 18-35 به علاوه 50-100 به علاوه دوربین d7100 نیکون هست، با یک میکروفون
علت نیکون بودن بادی راحت تر بودن بنده که قراره فیلمبردار باشم با نیکون هست و تغییر اپرچر حین فیلمبرداری که کنون ارائه میده به کار ما نمیاد
تنها ابهامی که این وسط دارم اینه که سیستم فوکس این لنز ها با نیکون گویا برای یک سری از مردم درد ساز بوده و مشکلاتی آفریده
یعنی گیجی فوکس داشته، میخواستم بدونم آیا ما مشکلی نخواهیم داشت؟مورد دیگه ای با این بودجه برای خرید پیشنهاد می شود؟
کوروش عزیز چیزی که برای ما فوق العاده مهم هست بوکه هست
و با توجه به سنسور های نخود سایز دوربین های فیلمبرداری زیر 20 میلیون تومان، به نظر شما به مشکل برنخواهیم خورد؟!
بنده هیچ شناخت و تجربه ای ازشون ندارم و هیچ نظری ندارم که بوکشون چگونه است
بنده تاحالا با 50mm f1.8 و d3300 اونجا فیلمبرداری میکردم، لنز های سیگمایی که نامبردم همگی f1.8 ثابت هستند
و اینکه برای دوربین هایی که نامبردید لنز هایی مثل 18-35 و 50-100 سیگما وجود دارند که f1.8 ارائه بدند و به عمق میدان مورد نظرمون برسیم؟
بنده با لنز های میرورلس ها اشنا نیستم
امروز بعد از ظهر نهایتا تصمیم گرفتم از فروشگاه در اصفهان دوربین بخرم . انتخابم NIKON D7200 هست. چون اصفهان بدنه به تنهایی ندارند و اگر هم خواستم لنز درون جعبه را بر می دارند ، تصمیم گرفتم همان کیت 18-140 را بخرم . ماه های بعد هم یک عدد پرایم 50 م م خواهم خرید . الته تصمیم اولم خرید 18-55 و پرایم 50 م م با هم بود . اما با پرس و جو از دوستان دیدم 18-140 کارا تر است . 18-105 هم در بازار اصفهان وجود ندارد . امیدوارم انتخابم خوب بوده باشد و بتواند سالها همراهیم کند . باز هم اگر دوستان نظری داشتند خدمت تان هستم . ان شاالله در مورد دوربین و آنباکس و بقیه مسایل خواهم نوشت و مزاحمتان می شوم .
سلام
من بین دوربین canon 700d و nikon 5300 موندم
دوربین های قبلیم کامکت کانن و سوپر زوم کانن بوده که خیلی باهاشون کار کردم و تقریبا تمام امکانات و قابلیت ها رو اشنا هستم
1-با توجه به این که نیکون با لنز afp عرضه میشه و مشکل فوکوس هنگام فیلمبرداری رو برطرف کرده و سنسور بزرگتر و lcd بزرگتری داره و low pass فیلتر حذف شده و شارپنستر هست و 60 فریم فیلمبرداری میکنه نظر اساتید چیه؟
2-میخواستم بدونم تو کانن با lcd تاچ که داره میشه یه نقطه رو تو حالت لایو ویو تاچ کنیم و خودش رو اون نقطه فوکوس کنه؟
3-ایا اپشن تاچ و کارکرد قبلی من با کانن به این میارزه که کانن رو بخرم؟
این نکته رو یاداور بشم من یه لنز 55-250 یا 55-200 و یک فلش اکسترنال در اینده میخوام تهیه کنم.
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام و درود
در دوربین های کانن چه دوربینی هم سطح دوربین نیکون 7100 و 7200 هست که در همان رنج قیمتی باشد؟
از نظر امکانات و قابلیت ها و کیفیت ساخت و از همه مهمتر کیفیت عکس در سطح این دو دوربین باشد،همچنین مهر و موم نیز باشد
برتری های 7200 نسبت به 80D :
تعداد نقاط فوکوس بیشتر
اندازه حسگر بزرگتر
قیمت پایینتر
باتری قویتر
صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر
البته نمیدونم مثل 7100 دارای فوکوس خودکار داخل بدنه هم هست یا خیر
اگه اشتباه نکنم تعداد بافر بیشتر
برتری های 80D نسبت به 7200:
عکاسی پیاپی 7 فریم نسبت به 6 فریم 7200
صفحه نمایش چرخان و لمسی(اگر بشه برتری حساب کرد)
اینها اطلاعات ناقص من در مورد این دو دوربین هست،هرجا رو اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید
با این اوصاف باز هم 80D رو همسطح 7200 میدونید؟
سپاس از شما
سلام
شباهت این دو بدنه بسیار بیشتر از تفاوتهای آنهاست تقریبا در تمامی زمینه ها تفاوت این دو آنقدر اندک است که در استفاده عملی تفاوتی نخواهید دید. تنها در فیلمبرداری و عکاسی لایو ویو است که 80D برتری قابل ملاحظهای نسبت به D7200 دارد.اگر قصد فیلمبرداری و یا استفاده از لایوویو را در عکاسی ندارید تفاوت چندانی بین این دو بدنه نخواهید دید.
ارادتمند
سلام
اگر فیلمبرداری برایتان اهمیت دارد کنون بهتر از نیکون است ولی نه 700D ! نیکون D5300 از هر نظر بر 700D برتری دارد. اگر میخواهید از امکانات لایوویوی مشهور کنون استفاده کنید بهتر است از بدنههای جدیدتر مانند 750D و بهتر از آن 800D استفاده کنید.
بله 700D دارای Touch Focus میباشد هر چند بدنههای جدیدتر کنون باز از این نظر بهتر هستند.
ارادتمند
خیلی متشکرم از جواب کاملتون
قضیه موتور داخلی فوکوس چیه؟
این دو مدل تو این قضیه فرقی با هم دارند؟
نیکون فلاش ارزون نداره مثل کنون حدود ۵۰۰؟
بین Nikon AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR II و Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM کدوم بهتره؟
صدای فوکوس تو این لنز برام مهم نیست.
قضیه موتور فوکوس داخلی فقط مربوط به بدنه های نیکون است اگر قصد خرید لنزهای قدیمی را ندارید به این موضوع فکر نکنید. لنز 55-250 کنون به ویژه اگر روی 750D یا 800D استفاده شود از هر نظر بر 55-200 نیکون برتری دارد (شارپنس بیشتر، Distortion و Chromatic Aberration کمتر و از همه مهمتر فوکوس بسیار بهتر).
در مورد فلاش دوستان بهتر می توانند راهنمایی کنند ولی به صورت کلی لوازم جانبی کنون کمی از مشابه های نیکونی خودشان معمولا ارزانتر هستند.
ارادتمند
برای نیکون فلاش SB-300 معرفی شده که نمیدانم هنوز وارد ایران شده یا خیر ؟
Nikon SB-300 AF Speedlight | Speedlight Flash for Nikon D-SLRs and Hot-Shoe Equipped COOLPIX Cameras
خیلی متشکرم از راهنماییتون
750 به غیر از مشخصات روی کاغذ از نظر عملی هم خیلی از 700 قویتر هست؟
با توجه به این که 750d و 5500 هم قیمت هستند احتمالا باز هم نیکون پیشنهاد میشه.درسته؟
حقیقت امر با توجه به زیاد بودن لوازم کنون و علاقه شخصی :oops: ترجیح من خرید کنون هست.من عکاسی تو نور کم زیاد میکنم و حاضرم از برند محبوبم به خاطر تفاوت محسوس بگذرم.
تعداد نقاط فوکوس و نداشتن فیلتر low pass تاثیرش کاملا مشهود هست یا فقط تو شرایط خاص خودش رو نشون میده
بدنه برام خیلی مهمه و تو مشخصات نوشته شده کانن ظاهرا بدنه بهتری داره.تو عمل هم همینطوره؟
بین این دو بدنه اگر معیار انتخاب فقط کیفیت تصویر باشد نیکون بهتر از کنون است ولی تفاوت در حدی نیست که شما سایر موارد را نادیده بگیرید. وقتی برای اولین بار میخواهید یک DSLR خریداری کنید باید این را در نظر داشته باشید که شما فقط آن یک بدنه را انتخاب نمیکنید بلکه وارد یک سیستم میشوید که مجموعه وسیعی از لوازم جانبی از لنز و فلاش و ... گرفته تا خدمات پس از فروش و بازار خرید و فروش و... را شامل می شود. بدنه دوربینها هر یک یا دو سال عوض می شوند و در هر نسل ممکن است یک برند نسبت به دیگری بهتر باشد ولی در نسل بعدی موضوع عوض شود ولی لنزها و سایر لوازم جانبی مدتها باقی می مانند. بحث ارگونومی و هماهنگی طراحی هر برند با علایق و نیازهای شما هم بحث مهم دیگری است که باید حتما مد نظرتان باشد اگر از عکاسی با یک برند لذت بیشتری می برید و با کار با آن راحت تر هستید در خرید آن شک نکنید.
روش درست آن است که اول نیازهای خود را بشناسید احتمال ارتقا در آینده را در نظر بگیرید بعد بر اساس نیاز خودتان و بودجه موجود لنز یا لنزهای مورد نظر خودتان را انتخاب کنید و بعد بدنه متناسب با آن لنز را خریداری کنید و البته حتما قبل از خرید خود بدنه را از نزدیک ببینید.
تفاوت خروجی دوربینهای جدید آنقدر به هم نزدیک است که نباید معیار اصلی انتخاب تفاوتهای جزیی بین بدنه های هم رده از برندهای مختلف باشد.
ارادتمند
بدنه D5300 نسبت به 700D به ویژه از نظر کیفیت تصویر وضعیت بهتری دارد ولی اینکه در استفاده عملی برای شما این تفاوتها قابل مشاهده باشد بحث دیگری است و بستگی به سطح مهارت شما و نیازهایتان دارد اگر در کار با دوربین و پردازش تصاویر مهارت دارید خروجی نیکون بسیار بهتر است ولی اگر کاربر مبتدی باشید تفاوت عملی بین این دو بدنه نخواهید دید چون در این مورد سطح امکانات هر دو بدنه از سطح کاربری شما بالاتر خواهد بود. قبلا در این تالار کاربری بودند به اسم آقای امیر عبدالپناه که از بدنه قدیمی کنون 450D استفاده می کردند و بعد بدنه 650D را گرفتند عکسهای فوق العاده زیبایی از ایشان با این دو بدنه در اینترنت هست که اگر آنها را ببینید که متوجه منظورم خواهید شد.
ارادتمند
سلام دوستان. بنده قصد دارم بطور جدی حرفه ی عکاسی رو شروع کنم . چند وقته به دنبال دوربینی برای شروع میگردم که بتونم باهاش بخوبی مبانی عکاسی رو یاد بگیرم . بودجه ای که برای بدنه مد نظر دارم حدود ۳ میلیون تومان و این حدوداس . امکان افزایش بودجه هم دارم . دوربین رو همونجوری که گفتم برای عکاسی میخوام برنامه ای برای استفاده ی فیلمبرداری ندارم
بین دی آس ال ار و بدون آینه کدوم رو پیشنهاد میکنید
ممنون میشم مدل دقیق دوربین به همراه لنز پیشنهادی تون رو بفرماید
عکاسی پرتره و منظره برام در اولویته
بعدش عکاسی خیابانی
ممنون
با سلام و عرض ادب خدمت اساتيد محترم بنده مي خوام دوربين خريداري كنم بيشتر براي عكس هاي خانگي و پرتره و فيگور هاي كودك ،قيمت هم كمتر ار از ١.٥٠٠ به نظر شما دوربين نيكون d3300 بگيرم با لنز كيتي كه روشه ؟
آيا نياز به خريد لنزهاي ديگر با توجه به موارد عكاسي گفته شده است؟ چه لنزي؟
نيكون d300 يا كنون 1300d ؟
شما چه دوربيني با چه لنزي پيشنهاد مي ديد؟
یک سایت بسیار عالی برای مقایسه دوربین ها پیدا کردم.
به همه توصیه میکنم یه سر به این سایت بزنن
https://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
سلام
دانشعکاسی شما در چه سطحیست؟ قبلا با چه دوربینهایی کار کرده اید؟ایا در آینده قصد هزینه کرد بیشتر دارید؟آیا قصد چاپ عکسهای خود را دارید؟ در چه اندازه ای؟ آیا توان ادیت عکسهای خود در فتو شاپ را دارید؟
اگر پاسخ موارد فوق را بدهید راهنمایی بهتری از طرف جمیع دوستان خواید گرفت
با سلام . بنده فیلمساز و مستند ساز اجتماعی هستم . برای خرید یک دوربین و لنز خوب ، نظر شما چیه ؟ دوربین مد نظر من 80D هستش ، اما برای خرید خود دوربین و لنز مورد نظر دچار تردید هستم . لطفا راهنمایی بفرمایید . با سپاس
نیکون خیر قربون
ولی کنون eos m رو هم یه مطالعه میتوانید بکنید.
نحوه اطلاع از تعداد شات های کانن 80d چطور هست؟ دوربین اکی رو برام اوردن چیزی که منو به شک میندازه اینه که اسم عکس ها بصورت IMG. 0000 هست و اتفاقی نگاه کردم MG_7476 هست؟ یعنی تا الان 7 هزار و خورده ای باهاش عکس گرفته شده بوده؟ و به اسم آک دادن؟
سلام
یه سوال داشتم بین انتخاب D500 و D750 گیر کردم
خودم تا الان فقط کراپ داشتم
حالا
کیفیت بالا ساخت ، امکانات و فوکوس عالی D500 (البته با سنسور کراپ)
یا
سنسور فول فریم و بادی تا حدی قدیمی D750 ؟
مشکلی از نظر لنز هم ندارم لنزهام همه FX هستن
شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید ؟ و اینکه آیا عملکرد فول فریم نسبت به کراپ ها در شرایط نور کم خیلی زیاد فرق داره ؟
یه موضوعی که البته نباید فراموش کنید اینه که لنزهای fxشما روی سنسور فول فریم کیفیت بهتری دارندوبرای قطع کراپ لنزهایdxاگه کیفیت تقریبامشابه یک لنزfxداشته باشند، عملکردبهتری دارند. لذا ارمنظر لنزی اگه به قضیه نگاه کنیم باتوجه به اینکه لنزهایfxدارید خریدd750 منطقی تره. درمجموع باتوجه به قیمتd500به نظرم مگربرای کارهای تخصصی مثل ورزش یاحیات وحش و... خریدش چندان منطقی نیست. واقعا قیمتd500 الان اون رو ازیک دوربین همه کاره خارج کرده وکمی تخصصی شده. ومگربرای استفاده موضوعی به نظرشخصی بنده اگرقصدخرید apscداشته باشید دربرند نیکون d7500 واقعا دوربین مناسبتری هست.ولی بینd750 و d500من باشم دوربین بی نقصd750 رو انتخاب میکنم. به خصوص که لنزهاتونdxنیستند. این اشتباست که لزومابرای دوربین apscلنزfxخریداری بشه. مگه اینکه درفوکال موردنظرلنزمناسب وجودنداشته باشه.
ممنونم از شما
خوب پس با این اوضاع میریم سمت انتخاب بین D750 و D7500 ( فعلا بحث داشتن لنز هم فراموش کنیم )
حالا انتخاب شما چیه ؟
از نظر خودم D7500 دوربین خیلی خوبیه ( سنسور با کیفیت مدل D500 و امکانات بروز و مناسب ) ، البته هنوز وارد بازار ایران نشده ولی تا 1 ماه آینده حتما موجود خواهد شد
از طرفی هم D750 یه فول فریم با کیفیت و مناسب اما قدیمی !
من بین انتخاب این 2 تا موندم .... D7500 جدیده و امکانات خوبی داره + از D500 هم سنسورش رو به ارث برده و سنسور نور سنجی و فوکوس خیلی خوبی داره
و از یک سمت هم D750 یه فول فریمیه که ماله 2 سال و نیم پیش و دیگه تا حدی هم قدیمی شده
واقعا موندم کدوم رو انتخاب کنم
خودم تا امروز کراپ داشتم D5500 ، D7100 مشکل خاصی هم نداشتم و راضی بودم با D810 هم تو اتلیه عکاسی صنعتی میکنم و خیلی خیلی عالیه
حالا بین انتخاب یه کراپ جدید و بروز شده و یک فول فریم قدیمی و مناسب موندم
ببخشید من فقط چیزی که به ذهنم رسید رو محض راهنمایی عرض کردم ولی نمیتونم دوربین یالنزی رو به فردغریبه ای با پیشفرضهای ناملموس پیشنهاد بدم. و به نظر شماهم راهنمایی بگیرید ولی اینکه ازدوستان به خصوص درفضای مجازی بخواهیددوربینی رومشخصا توصیه کنند وشماهم طبق همان نظر خرید کنید ممکن هست به خطا بیانجامد. معمولا هرکسی باتوجه به پیشفرضهای شخصی توصیه ای میکند ولی این شما هستید که میدانید شکل عکاسی تان وبودجه تان چه چیزی لازم دارد. من فکر میکنم اینجا مسئله ساده است:
شما همینکه ببینید به یک سنسور بزرگ نیاز دارید یا یک سنسور کوچک موضوع ختم میشود.
که ان هم بسیار به نوع عکاسی تان بر میگردد؟ وژانر مورد نظرتان؟ وانتظاراتتان از مثلا نوع بوکه وکیفیت وکمیت عکس و...؟
ممنون از راهنماییتون
پس نظر شما اینه که برم سمت فول فریم و D750 بگیرم
فقط یه سوال ؟
آیا من که تا الان با D5500 ، D7100 و D7200 کار کردم و راضی بودم برم سمت فول فریم تفاوت چشم گیری رو در کیفیت عکس های سنسور فول فریم میبینم ؟
برای من کیفیت عکس مهمه ( خارج از بحث لنز ) میخوام حدودی بدونم خروجی عکس از بادی های فول فریم چقدر با کیفیت تر از کراپ ها هستند ؟
ببحشید زیاد سوال میکنم
چون واقعا گیج شدم تو این زمینه و انتخاب بادی مناسب
نيكون d3300 وايرلس نداره ايا تجهيزات جانبي براي وايرلس كردن اون وجود داره اسمش چيه حدود قيمتش چنده؟
دوست من خرید کیت وایرلس برای d3300 صرف اقتصادی نداره قیمتش بالاست، پول کیت وایرلس و d3300 روی هم، میشه قیمت خرید d5300 ، پس اگر وایرلس میخواهید، d5300 خریداری کنید، لازم به ذکره که d5300 سیستم فوکس بهتری هم داره و داینامیک رنجش هم بالاتره، صفحه چرخان هم که دراختیار شما میذاره.
دوست عزیز چرا راهنمایی غلط میکنید، d3400 دارای وایرلس نمی باشد، دارای بلوتوث می باشد، و مجدد برای وایرلس نیاز به کیت هست
خارج از این قضیه این دوربین فلشش ضعیفه، میکروفون نمیخوره، sensor cleaner نداره(فقط این بادی تو دنیا هست که سنسور کلینر نداره!) ، ISO ضعیف تری داره و تا وقتی d3300 تو بازاره، ارزش خریدبا d3300 هست، هم ارزان تر هم بهتر
d5600 و d3400 دو آپدیت نا امید کننده بودند
بله درسته من با snapbridge اشتباه گرفتم تنها تفاوت d3400 و d5600 با نسل قبلیشون فقط همین snapbridge که میگن کارامد نیست. دلیل نمیشه بگی d3300 بهتره.نقطه ضعفاشون یکین. نیکون که نمیاد بدتر کنه محصول جدیدش رو، حداقل تغییرش نمیده!! در کل برای دوستمون همونطور که گفتی d5300 و بنظرمن d5500 خیلی سرتر از d3300
سلام. دوستان در این فروم کلی از پست هارو خوندم ولیبازم نیاز به هم فکری و راهنمایی شما دارم.
من الان دوربین نیکون کولپیکس پی 510 دارم ولی به فکر ارتقا و خرید dslr رو دارم و البته الان و طی حدود 2 سال می تونم دوربین کراپ تهیه کنم ولی بعدش مطمئنن به سمت و سوی فول فریم میرم .
در این بین مطالب زیادی در مورد لنزها و بادی ها خوندم و دوربین نیکون D5300 رو تقریبا انتخاب کردم و البته d5500 صفحه نمایش لمسی داره و 550هزار تومن گرون تره و فکر نمی کنم الان تو این وضعیت که بیشتر درگیر لنز با کیفیت تری هستم لمسی بودنش برام خیلی مهم و یا کاربردی باشه!
تا جایی که تو وبسایت ها و تحلیل های یوتیوب دیدم تقریبا همه لنز های کیت رو رد می کنن به خاطر کیفیت نه چندان خوب . در وبسایت dxomark هم چک کردم چندتا لنز رو پیشنهاد داد که بالای 3 میلیون تمون قیمتشون بود و در حال حاضر نمی تونم تهیه کنم و ما بین این موضوعات موندم که آیا لنز fx بگیرم که بعد 2-3 بتونم برای فول فریم هم استفاده کنم؟ ولی چه لنزی ؟
به عنوان مثال برای شروع و اینکه یه مدتی بتونم باهاش کار کنم کدوم یک از لنزهای زیر بیشتر مفیده
سوال اول :
Nikon AF-S VR Zoom-Nikkor 24-120mm f/4G ED که لنز fx هستش 2.300.000 هم قیمتش و رنج زوم خوبی داره ولی برای عکاسی داخلی که به خاطر رشته ام که معماریه برام لازمه میشه 24*1.5=36 با این حساب برای عکاسی تو فضای داخلی جوابگو نیست؟ چه میشه کرد ؟
سوال دوم :
لنز های زوم مثل 55-200 یا 18-200 یا 18-140 هم هستن ولی من بعدا روی فول فریم نمی تونم استفاده کنم و اینکه کیفیتشون برای شارپنیس عکس چقدر خوبه یا بد ؟ اینا قیمتشون از 500 تا 1200 هستن .
سوال سوم :
یا اینکه یه لنز پرایم خوب بگیرم و بعد از چند وقت که شرایطم مساعدتر شد یه لنز واید-زوم خوب بگیرم , مثلا الان اگه لنز Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G رو بگیرم چقدر عکاسی با دوربینم با این لنز می تونه مفید باشه؟ بطب فکر کنم خیلی محدودم کنه فرضا اگه 8-9 ماه فقط همین رو داشته باشم؟! یا 35م.م نیکور
سوال چهارم :
تو وبسایت dxomark یه سری P-Mpix معرفی شدن که نشون میده شارپنس عکس با ترکیب لنز و دوربین انتخاب شده چطوره, این اعدا واقعا چقدر ملموس هستن ؟ یا این حساب برای نیکون d5300 به جز لنز های پرایم بقیه لنزها حدود 10 p-mpix میده!
لطفا در مورد ترکیب لنز و دوربین و اینکه این اعداد سوال 4 چقدر با چشم دیده میشه و احساس ؟
دوست من شما دوباره اطلاعات غلط دادین.
نقطه ضعف ها یک جور نیستند، نیکون دقیقا دوربیی با نقطه ضعف های بیشتر عرضه کرده.
1- این دوربین با لنز هایی که اپرچر رینگ دارن سازگاری ندارد! حتی لنز های AF-S ! در صورتی که d3300 از تمام این قبیل لنز ها پشتیبانی میکرد
2- عدم پشتیبانی از میکروفون: این مورد خیلی مهمه، خصوصا که بیشتر لنز های نیکون AFS هستند، کار فیلمبرداری بسیار سخت میشه، در صورتی که d3300 از میکروفون پشتیبانی میکنه.
3- d3400 سنسور کلینر نداره و شما قادر به اینکار نیستید و هرموقع مشکلی پیش بیاد شما باید دوربین رو به تعمیرگاه مرکزی ببرید تا برای شما این کار را انجام دهند! تمام دوربین های دنیا از جمله d3300 از این قابلیت بهرمند هستند.
4- امتیاز پایین تر ISO سنسور در DXO، این مورد رو کسانی که در شب عکاسی میکنند به خوبی لمس خواهند کرد. این یعنی عملکرد d3300 در شب از d3400 بهتره.
5- d3400 حالت Panorama نداره در صورتی که d3300 این حالت رو داشت
6- فلش : فلش d3400 دوبرابر از فلش d3300 ضعیف تره، من قبلا فلش این دوربینو نقد کردم و گفتم که نورش برای عکس برداری در یک سالن سینمای تاریک و فاصله زیاد کافی نبود!
8- حتی این دوربین اکسسوری ترمینال برای GPS و ریموت های سیمدار نیز ندارد! در صورتی که d3300 داشت
9- ● No standard-definition video recording options. (D3300 has this).
d3400 در قبال تمام این افت ها، ،ققط بلوتوث و کمی داینامیک رنج بالاتر به کاربر تقدیم میکند(به علاوه یک سری تغییرات ناچیز)
با شرایط فوق فول فریم مناسبتر است فقط هزینه لنزهای گران تر و وزن بیشتر را در نظر بگیرید
تاکید میکنم کیفیت عکس بیش از نوع سنسور به تکنیک دقیق عکاسی مرتبط است کراپ دارهای فعلی کیفیت عکسی بالاتر از فول فریم های ده سال قبل دارند ولی همان دوربین قدیمی در دستان یک استاد کیفیت بهتری از عکسهای امثال بنده خواهند داشت
دوست عزیزمون مجدد در پیام خصوصی از بنده انتقاد کردن و مدعی شدند که d3400 وای فای دارد و عمر باتریش هم بالاتره
گفتم این دومورد رو اینجا هم بنویسم که اگر فرد دیگه ای هم این فکر رو داره تصحیح بشه
باطری d3300 و d3400 کاملا برابر می باشد، شما منابع درستی برای مطالعه انتخاب نکردید عزیز
امتیاز CIPA که به باتری میده تعدادی از شات هارو با فلش میزنه و چون فلش d3400 ضعیف تره امتیاز باتریش بالاتر افتاده و این سیاست نیکون بوده که افراد کم اطلاعات که به این عدد نگاه میکنن فکر کنند باتری d3400 نسبت به d3300 پیشرفت کرده
Since CIPA battery life is rated with the flash firing half the time at full power, the weak flash of the D3400 uses much less battery power. The battery itself and actual battery life will be the same as the D3300 in real shooting
منبع : Nikon D3400 Review
مجدد به شما میگم که این دوربین دارای وای فای نمی باشد
Unfortunately the camera doesn't have Wi-Fi, but it does have Bluetooth
منبع :https://www.dpreview.com/reviews/mod...n-d3400-review
نیکون D3400 براکتینگ دارد؟ این دوربین با توجه به شارپنس خوبی که دارد ارز خرید با این قیمت را دارد!!
زرشک، خیر براکتینگ ندارد
شما اصلا این موضوع را خواندید!؟
d3300 با قیمتی کمتر نسبت به این دوربین آپشن های بسیار بالاتری را ارائه میدهد و تا وقتی d3300 در بازار موجود می باشد، صرف با خرید d3300 و به نظر من حتی بعد از توقف تولید d3300 ، باز هم صرف با خرید d3400 نخواهد بود و صرف با خرید d5300 هست!
پست #11471 را مطلعه کنید
دوست من هیچ نیازی نیست که شما هیچوقت به فول فریم کوچ کنیدنقل قول:
سوال اول :
Nikon AF-S VR Zoom-Nikkor 24-120mm f/4G ED که لنز fx هستش 2.300.000 هم قیمتش و رنج زوم خوبی داره ولی برای عکاسی داخلی که به خاطر رشته ام که معماریه برام لازمه میشه 24*1.5=36 با این حساب برای عکاسی تو فضای داخلی جوابگو نیست؟ چه میشه کرد ؟
درمورد لنز های کیت هم اشتباه میکنید، کلا درمورد شارپنس در اشتباه هستید، اگه من مقایسه لنز 18-55 روی دوربین d3300 رو با مقایسه لنز 24-120mm دو میلیونی روی دوربین فول فریم d610 رو برای شما انجام بدم و ببینید که یک دوربین 1 میلیونی با لنز 200 هزار تومنی کیفیت تصاویرش از همه لحاظ از دوربین فول فریم 5 میلیونی با لنز 2 میلیونی بیشتره چه خواهید گفت؟ شماهرچه بیشتر هزینه کنید آپشن های بیشتری خواهید داشت، نه صرفا شارپنس بیشتری. در حدی که عکس های ارزون ترین DSLR ها با گرون ترین DSLR ها قابل تشخیص نیستند.
بله این لنز قطعا برای معماری جوابگو نیست، صبرکنید 10-20 نیکون بیاد، اونو بگیرید که قیمتش مناسب خواهد بود
شارپنس دوربین ها و لنز های مدرن بسیار مشابه می باشند.نقل قول:
سوال دوم :
لنز های زوم مثل 55-200 یا 18-200 یا 18-140 هم هستن ولی من بعدا روی فول فریم نمی تونم استفاده کنم و اینکه کیفیتشون برای شارپنیس عکس چقدر خوبه یا بد ؟ اینا قیمتشون از 500 تا 1200 هستن .
لنز هایی هم که گفتید روی فول فریم خطای vignetting غلیظی دارن و به دردتون نمیخورن، اما بهترین کار اینه که بی جهت به فول فریم کوچ نکنید و هزینه رو برای خودتون بالا نبرید
لنز 35 گیجی فوکس داره، نگیرید، 50 رو بگیرید، لنز دوست داشتنیی هست و تا مدت زیادی سرگرمتون میکنه و به خاطر f1.8 شما عکس های دوربینتون با این لنز رو دوست خواهید داشت. اما درنظر داشته باشید با این لنز باید به فکر عکاسی خیابانی پرتره و امثالهم باشید نه به فکر عکاسی معماری که غیر ممکنه با پرسپکتیوی که این لنز میدهنقل قول:
یا اینکه یه لنز پرایم خوب بگیرم و بعد از چند وقت که شرایطم مساعدتر شد یه لنز واید-زوم خوب بگیرم , مثلا الان اگه لنز Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G رو بگیرم چقدر عکاسی با دوربینم با این لنز می تونه مفید باشه؟ بطب فکر کنم خیلی محدودم کنه فرضا اگه 8-9 ماه فقط همین رو داشته باشم؟! یا 35م.م نیکور
ملموس نیستند، باور کنید یه فیلتر شارپ ساده ی فوتوشاپ، باعث میشه عکس ادیت شده ی لنزی که DXO به شارپنسش 10 داده، از عکس ادیت نشده ای که 30 گرفته شارپ تر به نظر برسه. شما فقط کافیست مهارت فوتوشاپتون رو بالا ببریدنقل قول:
تو وبسایت dxomark یه سری P-Mpix معرفی شدن که نشون میده شارپنس عکس با ترکیب لنز و دوربین انتخاب شده چطوره, این اعدا واقعا چقدر ملموس هستن ؟ یا این حساب برای نیکون d5300 به جز لنز های پرایم بقیه لنزها حدود 10 p-mpix میده!
من از پاسخ گویی تون بی نهایت متشکر هستم . لنز 10-20 که فرمودین , از مدل های AF-P هست آیا این برای دوربینی مثل d5300 که موتور فکوس نداره روی بدنه اش قابل استفاده هست ؟
نوی لینک وب سایت نیکون هم نوشته که که ممکنه ولی فکر کنم باید به صورت دستی باشه نه؟ نه اتوماتیک
http://www.nikonusa.com/en/nikon-pro...5-5.6g-vr.html
دوست من دوربینی که انتحاب کردین دوربین خوبی هست، با لنز 18-55 AFP ، تاکید میکنم حتما AFP ، خریداری کنید این لنز واید 18 به شما میده که فعلا کارتون رو راه میندازه، لنز 50mm هم اگه میخواهید عکاسی خیابانی پرتره و ازین قبیل بکنید تهیه بکنید و منتظر خبر موجود شدن 10-20 در بازار ایران باشید، لنز به تازگی معرفی شده و تا وقتی که شما به مثلث عکاسی و تنظیمات دوربین مسلط بشید، توی مغازه ها خواهد بود
10-20 جدید نیکون کی عرضه میشه تو ایران؟