سلام
اگر به عکاسی به صورت جدی فکر میکنید توصیه میکنم ابتدا اصول عکاسی را یاد بگیرید.
برای خرید دوربین و لنز،در محدوده قیمتی که خودتان پیشنهاد کرده اید برای بدنه و لنز تله انتخاب دیگری ندارید.
Printable View
سلام
دوستان به نظرتون خرید d5300+50f1.8G واسه عکاسی پرتره نتیجه بهتری میده یا canon550d +85f1.8؟
Sent from my HTC_M10h using Tapatalk
کسی تجربه 7500 نیکون رو داره؟ نبود فلش خیلی آزار دهنده است ؟
از لحاظ كيفيت تصوير به دليل وجود سنسور يكسان تفاوتي ندارن ولي از لحاظ فوكوس و عكاسي ورزشي D7200 بهتره،
من هردو دوربين رو دارم واقعا كوچك بودن و وزن كم D5500 امتياز خوبي محسوب ميشه
اين لنزي كه گفتي رو ندارم ولي اينطور نيست كه براي دورببن مشكل ايجاد كنه. شنيده بودم در بعضي شرايط VR باعث تاري ميشه اما هميشه VR رو روشن ميذارم نه تاري داشته نه چيز ديگه اي
سلام
راستش من فکر میکنم اگه واسه مصارف خونگی ، مسافرتی و شخصی بخواین ، فلش سرخود میتونه خیلی وقتا کار راه بنداز باشه .
من خودم زیاد ازش استفاده میکنم و اگه نبود خیلی جاها لنگ میموندم .
فکر میکنم واسه همه پیش بیاد توی موقعیتی قرار بگیرند که بخواند به هر قیمتی شده لحظه ای رو ثبت کنند ، ( که البته اصلا معناش این نیست که اون عکس بی ارزشه ) و اونموقع همین فلش سرخود میتونه ناجی باشه .
سلام وجود فلاش برای هر عکاسی یک ضرورت است اگر خرید و حمل فلاش اکسترنال برایتان مشکلی ایجاد نمیکند که چه بهتر ولی در صورتی که امکان و حوصله همراه بردن مداوم یک فلاش اکسترنال را ندارید قطعا پوربینی تهیه کنید که خودش فلاش داشته باشد
تاکید میکنم وجود فلاش خود دوربین یا فلاش جداگانه یک ضرورت است نه یک آپشن
برای کسی که در این رده از دوربین استفاده می کنه فلاش سرخود عملا کاربردی نداره.
من تو اکثر پست هام مينويسم "به نظر من " يعنی اين متن نظر شخصی خودمه که با توجه به شرايط و سليقه خودم نوشتم ،
من هيچوقت دوربين و چند تا لنز و کيف و .... رو با خودم نميبرم که عکس معمولی بگيرم که با دوربين های پوينت اند شوت و موبايل هم ميشه گرفت.
واسه وقتی که کيفيت عکس برام اهميت نداره از موبايل استفاده ميکنم ، اين روزا هم کيفيت موبايل ها دست کمی از پوينت اند شوت های موجود نداره
فلش مستقيم فقط وقتی ممکنه به عکس کمک کنه که بخواهيد نور زياد پس زمينه خنثی کنيم و به عنوان fill light ازش استفاده کنيم که فلش های سر خود چنين قدرتی رو ندارند.
حالا اگر کسی دوست داره برای يک عکس معمولی اين همه دم و دستگاه با خودش ببره, قضيش فرق ميکنه
ببخشید دوستان! اگر اشتباه می کنم اصلاح بفرمایید!! نیکون مگر غیر از D7500 الان مدلی داره که شماره اش 7500 باشه؟ D7500 هم که فلش سر خود داره!
بعدشم وجود فلش سر خود قطعا کسی رو آزار نمی ده! یه وقتی اگر لازم شد می شه ازش استفاده کرد. حالا این که دوربین های حرفه ای تر ندارن این گزینه رو نشانه برتری نیست!! کما اینکه از سر تنبلی و کاهلی شرکت های سازنده مثل نیکون و کانن بعضی دوربین های بالارده اشون صفحه لمسی هم ندارن، در حالی که صفحه لمسی خیلی جاها کاربرد منو ها رو ساده تر می کنه! حتما می خواید بگید صحه لمسی هم بده و بودنش باعث افت شانیت حرفه ای عکاس خواهد شد!!!؟
البته بگم در مورد صفحه لمسی نظر شخصی خودم رو می گم! البته فکر می کنم با تغییر تحولات در دنیای موبایل و کامپیوتر های شخصی راحت تر بودن کار با سیستم های لمسی یک امر ثابت شده است.
صفحه لمسی مشکلی نداره و تعبیه اش روی بدنه هم کار خاصی نداره که شرکت ها از روی تنبلی ازش استفاده نکنن.
مسئله اینجاست که واحد تحقیق و توسعه ده ها و صدها فاکتور رو برای اینجور مسائل در نظر می گیره تا در نهایت به این جمع بندی برسه که قرار دادن یک آپشن جدید روی بدنه های high end روی بازار محصولی که قراره 4 سال تولید بشه چه اثری میگذاره. برای همینم توی دوربین های رده بالا امکانات اضافی خیلی با دقت قرار داده میشه و معمولا هم هر امکانی که روی این دوربین ها میذارن کاربردی هست و به پختگی رسیده (معمولا نه همیشه) .
از اتفاق اسلات حافظه هم چندان مشکلی نیست. مساله اینه که انگار همیشه باید سنتی به ماجراها نگاهکنیم!
دو تا اسلات زمانی یک ضرورت اساسی بود که حجم کارتهای حافظه محدودیتداشت. و برای بکآپ گرفتن همزمان هم امکان انتقال وایفای نبود.
فارغ از مبحث نیاز داشتن یا کاربرد فلاش، کسی که بدنهی ردهی هایاند میگیرد یعنی یک مخاطب حرفهایست یا آماتور بسیار جدی که خریدن یک فلاش اکسترنال برای او نباید خیلی مشکلساز باشد. و همچنین کیفیت خروجی عکس برای آنها بسیار مهمتر از مواردیست که فلاش سرخود میتواند مهیا کند. و در غیر اینصورت بدنههای ردهی متوسط موجود هست و شاید بیشتر به کارشان بیاید.
ضمن اینکه بسیاری از بدنههای ردهی هایاند نیکون و کانن، به همین دلیل فاقد فلاش سرخود هستند.
مساله فقط دفاع از یک کمپانی نیست. اضافهکردن هر آپشن یعنی بالاتر رفتن قیمت تمامشده که با احتساب کاربری و ارزش آن باید محاسبهشود.
سلام
یک مبتدی هستم که علاقه ای به عکاسی دارم، علاقه ام هم بیشتر به عکس های پرتره هست .
چه دوربینی و چه لنزی رو پیشنهاد میکنید که دوره مقدمانی و متوسطه رو بتونم باهاش کار کنم و کیفیت خوبی داشته باشه.
در ضمن قابلیت و نوع و کیفیت فیلم برداری دوربین برام اهمیت نداره . بیشتر میخوام بخش عکاسی اش قدرتمند باشه .
ممنون
اگر واقعا بهترین دوربینهای کراپ را بخواهید جناب کاتو ترکیب خوبی را مطرح کردند و حتی یک درجه بالاتر ۷۵۰۰ با لنز ۱۶-۸۰ را میتوان مطرح نمود ولی با توجه به مبتدی بودن شما ترکیبات ارزانتر هم تا مدتها جوابگوی نیاز شماست بنده در ابتدای کار با در نظر گرفتن تمام شرایط بدنه ای گرانتر از ۵۳۰۰ با لنز ۱۸-۵۵ afp را پیشنهاد نمیکنم! پس از آموزش و تجربه کافی خودتان میتوانید نیاز خود را بشناسید
ممنون از شما .
من یه سوال کوچیک داشتم اینجا . مشکلی برای خرید دوربین گرونتر D7200 ندارم . اما اگر فقط برای طی کردن مراحل آموزشی و ارتقا سطح عکاسیم بخوام شروع کنم و بعد از اون یه دوربین فول فریم حرفه ای تر بخرم، در حال حاضر D5300 مناسب تر نیست برام ؟ چون از یه طرف هنوز هم نمیدونم بعد از طی مراحل آموزشی و ... آیا باز هم همین علاقه برای ادامه کار در من وجود خواهد داشت یا نه ! برای همین ترجیحا اول کار با D5300 یا یک چیزی هم قیمت این شروع کنم . اکر علاقه ماندگار بود و اضافه تر هم شد که بعد از طی مراحل آموزشی برم سراغ یه فول فریم با امکانات بالا !
ممنون میشم نظرتون رو بگید .
اگر نظرتون روی D5300 بود لنز مناسب هم براش معرفی کنید که پروسه بالا فقط باهاش طی بشه.
راستی اگر جای مناسب که قیمت مناسب هم بده هم برای خرید میشناسید لطفا بهم بگید .
5300 با لنز کیت afp و لنز 50 1.8 g که این لنز بعدا روی فول فریم هم به دردتون خواهد خورد . ولی انصافا بدنه های سری 5 به دل نمیشینه مخصوصا مقایسه ویزور 5300 با 7200 . خیلی تاریک و بی روح ویزور سری 5 . کیفیت ال سی دی سری 5 هم زیاد جالب نیست. اگر شما دستهای بزرگی دارید سری 5 براتون جالب نخواهد بود. بیشتر به درد دست خانومها میخوره بدنه های کوچیک
سلام، این دوربین فلش دارد!، d500 فاقد فلش هست
عکاسی با 6d یا 7d یا 1300 با لنز 50-250 قشنگ و حرفه ای در میاد ؟
سلام دوستان هرکاری کردم نتونستم تاپیک جدید ایجاد کنم بخاطر همین اینجا میپرسم.
یه دوربین کانن 1100 با سه پایه و کیف دارم میخوام بفروشم ولی قیمتش دستم نیست ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید.
سلام
یه دوربین Canon 60D دست دوم پیدا کردم با کارکرد حدودا 20 هزار شات به قیمت 1,100 البته فقط بدنه. به نظرتون این تعداد شات ارزش خریدن داره؟
سلام وقت بخیر
سوالی دارم. با توجه به داینامیک رنج پایین تر کنون ها نسبت به نیکون ها، بادی 80d برای عکاسی لندسکیپ توصیه میشه؟
با تشکر
درودبرشما
چرا توصیه نشه!
در هر ژانری از عکاسی از جمله عکاسی منظره و طبیعت فاکتور هایی اهمیت دارد که در نوع عکاسی مد نظر شما تنها یکی از آنها دینامیک رنج است ( البته در صورتی که صرفا قصد عکاسی تک شات داشته باشید ، اگر نه که می شوند با تهیه چند شات به خروجی با دینامیک رنج بیشتری رسید) وقتی گفته میشود دینامیک رنج فلان دوربین بیشتر است مفهوم آن این نیست که بقیه دینامیک رنج ندارن!
به نظرم نه باید از این طرف پشت بام افتاد نه از اون طرف ، نه پیشرفت سنسور ها و افزایش دینامیک رنج رو رد کرد ، و نه بخاطر چند دهم دینامیک رنج بیشتر یا کمتر تصور کرد که اساسا دیگر با دوربینی نمیشود عکس منظره ثبت کرد!
80d هم یک دوربین بسیار خوب است که در دستان عکاس میتواند به خوبی خود نمایی کند.
پیروز باشید
دوستان بنظرتون 5D m4 بخرم یا سونی A7iii با یه مبدل لنز کنون؟بدون آینهها چه ویژگی بهتری دارند غیر از سبکتر ی ؟
بستگی داره برای چه کاری بخوای
مثلا" در عکاسی اجتماعی و خیابونی - یک دوربین کامپکت حرفه ای کمتر به چشم میاد -
- آویزون گردنت باشه همیشه وزنش احساس نمیشه و تمرکزت بهم نمیخوره -
- حواس سوژه هات رو به خودش جلب نمیکنه حالا اسب الاغ ، عروس ، داماد ، کاسب ، عابرپیاده و ....
- تو دستت باشه به مدت زیاد باز دستت خیلی کمتر خسته میشه (وقتی مدت زیادی مثل اسلحه منتظر شکار سوژه خاصی هستی)
- من که خیلی راضیم و پیشمون نشدم کامپکت خوب گرفتم
اگه برای استودیو بخوای که دوربین حرفه ای لازم دوستان میتونن راهنمایی کنن
در ضمن یک ویدیو از عکاس حرفه ای که کانال یوتوب داره دیدم که برای همین دلایل بالا میخواست برای همیشه DSlr رو بذاره کنار
به نظر من 5D m4 بهتره
سلام وقت بخیر
من میخوام برای ورود به DSLR تا 3 تومن هزینه کنم . عکاسی یکی از علاقه های بسیار زیاد من هست که قصد دارم در آینده بیشتر براش هزینه کنم .
راستش شاخه خاصی رو فعلا از عکاسی مد نظرم نیست ( یه جورایی به همش علاقه دارم :think:; ) البته که احتمالا به دلیل عدم ورود من به این نوع دوربین هست.
با SLR LIKE ها عکاسی کردم قبلا و در حد خودش شات های خوبی هم ثبت کردم
اچه انتخاب هایی از دوربین های آکبند و دست دوم میتونم داشته باشم؟
تعصبی نسبت به نیکون یا کنون ندارم.
فعلا یک پیشنهاد دارم به قیمت 2.700.000 که یک 600D + 18-55 + 18-200 به همراه لوازم جانبی که آشنا هست دوربین و کم کار. آیا معقولیه برای خرید یا خیر.
ممنونم
سلام دوستان
من چند مدت پیش یه مقدار راهنمایی ازتون گرفتم واسه خرید دوربین
به یه سری نتایج رسیدم برای خرید
ولی اون زمان شرایط خرید دوربین فراهم نشد
الان یه مقدار سعی کردم دانش عکاسی خودم رو زیاد کنم در مورد مثلث نور دهی و اطلاعات کلی و یه نگاه بهتری به نوع نیازم داشتم
حدود هزینه ای که میتونم بکنم هم یه مقدار زیاد شده و حدود 4 تا 4.5 میلیون میتونم هزینه کنم
راستش اون موقع بادی برام خیلی مهم بود که حتما سطح بالا باشه
الان فکر میکنم روی لنز بیشتر کار کنم بهتر باشه
الان دو تا گزینه نزدیک دارم که از شما اساتید راهنمایی میخواستم
1: nikon d7100 + nikkor 10-20 + nikkor 18-55 afp + nikkor 50mm 1.8g
nikon d7200 + nikkor 18-55 afp + nikkor 50mm 1.8g : 2
وای فای و این چیزاش خیلی برام مهم نیست فقط در مورد سرعت و به خصوص دقت فوکس این دوتا بادی مطمئن نیستم خیلی
نمیخوام کیفیت بادی رو فدای لنز واید کنم اگه اختلاف خیلی زیادی دارن این مدلای نیکون
همه دوستام کانن دارن و با دوربینای کانن 7 دی مارک 2 و 80 دی و 650 دی کار کردم یه مدت. با نیکون 5300 هم کار کردم و احساس میکنم با نیکون راحت تر هستم کلا
ولی نمیدونم 5300 چقدر نزدیک به این سری های 7 میتونه باشه
یا اگه میشه بادی رو کانن تهییه کرد که نزدیک باشه به این مدل های نیکون خوشحال میشم بهم معرفی کنید.
چون هزینه لنز ها تو این فوکالی که احتیاج دارم تقریبا کمتر میشه
واید رو دوست دارم داشته باشم ولی خیلی حیاتی نیست برام
بیشتر عکس های خانوادگی و پرتره و کم و بیش هم طبیعت میگیرم.
اگه دوربینی باشه که sealing خوبی داشته باشه بهتره برام
چون شمال هستم و رطوبت خیلی زیاد میشه
ممنون از وقتی که برای خوندن این متن میذارید و راهنمایی میکنید
سلام ممنون از پاسخ
۷۱۰۰ و ۱۸-۱۴۰ الان حدود ۲.۵۰۰.۰۰۰ اگهی میشه اما مساله خرید دست دوم هست که ریسک داره . نمیدونم میشه ریسکش زو پذیرفت و خرید یا نه...
سلام دوستان
یکی از آشنایان میخاد دوربین بخره
میگه میخاد هم عکسش خوب باشه و هم فیلمش
بودجش هم 1 تومنه
میخواد تا 1-2 روز آینده بخره
عجله داره برای خرید
اگه زودتر گزینه های پیشنهادی رو بدین ممنون میشم
سلام
البته شما هیچ اطلاعاتی از نیاز دوستتون ندادید
اما تا اساتید نظرشون رو ارائه کنند به نظرم با این بودجه دوتا انتخاب دارید :
1- Nikon D3100 + 18-55 Afp
2- Canon 1100D + 18-55
درسته که این بدنه و لنز ها کف گروه Dslr به حساب میان اما از سقف دوربینهای کامپکت توی این رنج قیمت خیلی خیلی بالاتر هستند
سلام
اگه با حجم و وزن دوربین مشکلی نداشته باشه باز حتما پیشنهادم همینه
شما کامپکت یا بریج سوپر زوم میتونید با این بودجه بگیرید اما بخاطر سایز سنسورشون هرگز همچین کیفیتی بهتون نمیده
در عین حال که حتی اگه دوستتون هیچ مهارتی در عکاسی نداشته باشه ، میتونه دوربینش رو روی مود اتوماتیک بذاره و مثل یه کامپکت پیشرفته ازش استفاده کنه
، بعد به تدریج سعی کنه عکاسی اصولی رو بیاموزه و از دوربینش لذت ببره
من چون خودم این ضربه رو خوردم همیشه روش تاکید میکنم توی حرفام
دوربین Dslr اصلا ترس نداره
کاری که با یه کامپکت انجام میشه با Dslr خیلی ساده تر و با کیفیت تر قابل انجامه
سلام به هم دوستان عزیز
من در عکاسی مبتدی هستم.میشه به من بگین که این صحبتهایی که بیرون زده میشه در مورد نیکون و کنون درست یا نه ؟ که اینکه مثلا کنون بهتره چون رنگاهارو گرم تر نشون میده و از این قبیل صحبتها. راستش من یه نیکون D5500 خریدم ولی با شنیدن اینکه کنون بهتر از نیکونه دارم دل چرکین میشم
نظرتون در مورد EOS 750D تا دو تومن بخوای هزینه کنی چیه ؟
اصلا این صحبتها رو از این گوش بشنو از اون گوش در کن.اینا رو مغازه دارها و افرادی که اطلاعاتی ندارند هی تکرار میکنند.نیکون و کنون هر کدوم تو یه زمینه هایی یه کم از همدیگه برترن.عکاسی چیزی به مراتب فراتر از برند دوربین هستش.با لذت از نیکونت استفاده کن و همیشه به خاطرت بسپار که دوربینت بهترین دوربین دنیاست و رو دانشت و ایده های عکسهات کار کن و بیاموز.
دوستان نظرتون در مورد DMC-GM1 پاناسونیک چیه؟
https://www.dpreview.com/reviews/pan...-lumix-dmc-gm1
توی این سایت Review خوبی گرفته اما این دوربین در چه رده ای هست ؟ DSLR ?
خیر. این دوربین میرورلس و با سنسور میکرو سهچهارم است. من قیمت این بدنه در ایران را نمیدانم ولی به نظرم اگر در این رده میخواهید خرید کنید خرید المپیوس OMD-EM5 به مراتب با صرفهتر و بهتر است. به تاپیک این دوربین مراجعهکنید و مطالعه کنید موارد را.