دوستان من میخوام دوربیت نیکون d3100 بگیرم به تظر شما انتخابم خوب است و انتابهای بهتر در این رده چیست؟تا یک میلیون میتوانم خرج کنم بدنه با لنز 18-55
دوستان من میخوام دوربیت نیکون d3100 بگیرم به تظر شما انتخابم خوب است و انتابهای بهتر در این رده چیست؟تا یک میلیون میتوانم خرج کنم بدنه با لنز 18-55
به نسبت برندی که انتخاب کرده اید و هزینه شما ، D90 با کمی اضافه کردن هزینه گزینه مناسبتری هست البته با لنز 18-105
من یک لنر 70/300 دارم نمیخوام لنز بخرم تا یک میلیون کدام پیشنهاد را میدهید؟
دوستان d5000یا d3100? اینویکی پیشنهاد داده
سلم دوست عزیز
می تونید این تاپیک ( لینک پایین ) رو مطالعه کنید ، کاملا در موردش بحث شده :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=14531
درود
بله d3100 انتخاب خوبی هست و البته هم قیمت D5000
از نظر رده بندی از پایین به بالا:
D3000
D5000
D90
D7000 را باید در این بین قرار داد چرا که از همه جهات از D90 بالاتر اما در رده ای پاینتر از D300 است اما برتری هایی هم به دلیل جدیدتر بودن به آن نیز دارد اما بهر حال جایگاهیش همان جاست.
D300
D700
D3
D3s
D3x
که D3100 آپدیتی برای D3000 است و به دلیل جدید تر بودن امتیازاتی نسبت به D5000 هم داراست
برای همین با عرضه D3100 تولید D5000 متوقف شد.
البته بتازگی نیز دوربین D5100 معرفی شده (بجای D5000 ) که شاید تا یکی دو ماه دیگر به بازار ایران نیز برسد که البته قیمت بیشتری هم خواهد داشت. مسلما هر چه مدل بالاتر باشد حرفهای بیشتری برای گفتن دارد
انتخاب دوربین بستگی به این دارد که نیاز شما چیست و چقدر بودجه دارید.
اگر نه D3100 هم انتخاب بسیار خوبی خواهد بود و مسلما D90 از آن بهتر و d700 هم از همه آنها بهتر و D3x همه از همه دوربین های نیکون بهتر است.
و مهمتر از بدنه لنز هست که سهم بیشتری برای داشتن خروجی بهتر دارد
موفق باشید
انوش
[QUOTE=Anoosh-Pro;208556]درود
امکاناتی نظیر سیستم CLS وایر لس فلاش را میخواهید در آتلیه استفاده کنید؟!
کاربد وایرلس فلاش کجاست؟
هزینه ای که برا دی 90 میدم برای:
وایرلس فلش
اتوفوکوس داخلی
بدنه مقاوم و البته سنگین
من که بیشتر مصرفم در استودیو و گرفتن عکسهای پرتره هست این ها لازمند؟
یه بدنه ضعیف تر(مثل دی3100) +لنز مخصوص پرتره
یا دی با همان لنز کیت90
خیلی خیلی از لطفتون ممنونم، پیشنهادتون بسیار مفید بود...
این لنز Tokina که گفتین واقعاً معرکه است، نمونه عکسهایی هم ازش دیدم... با این D7000 و لنز کیتش ترکیب جالبی می سازه با این قیمت...
فقط نمی دونم از کجا می تونم بخرمش..!
سلام دوستانهفته آینده میخوام یکی از این دوربین ها رو بگیرم آخه می بینم واستادن واسه بهتر شدن قیمت ها هیچ فایده ای نداره که هیچ تو این دو هفته حدود 100 تومن هم قیمت ها بیشتر شده، لطفا خیالم رو راحت کنید، من هدفم عکاسی طبیعت هست و پرتره یا به عبارتی آتلیه، کدوم رو بگیرم؟؟
canon 500D
Canon 550D
Canon 1100D
Nikon D5000
Nikon D3100
اساتید منتظر راهنمایی شما واسه تصمیم نهاییم هستم، آخه شنیدم میگن واسه طبیعت نیکن خوبه ولی واسه آتلیه نمیدونم، بین این مدلا میشه راهنمایم کنین؟ ممنون دوستان