دوستان اینجا یک سایت تخصصی است. اینجا کسی از دیگری در هیچ موردی حرفی رو بدون سند و مدرک قبول نمی کنه. این نظر شما کاملا محترم است ولی مادامی که فقط نظر است قابل دفاع نیست. بسیاری از لنزهای نیکن از بسیاری از لنز های کنن بهترند و بر عکس. اینقدر در این مورد در فوروم تا به حال بحث و دعوا شده که دیگر حوصله ی یک بحث بی پایه ی دیگر را نداریم.
فرهاد حسيني
اصلا با نظر شما موافق نیستم درست نیست نظری که اصلا بنیاد نداره رو به کسی پیشنهاد بدهید
بعضی لنز های کانن و نیکون از نسخه مشابه برتری دارند ولی اینطور نیست که بگیم همه لنز های کانن و یا نیکون از یکی دیگه بهتره
اونم باز لنزی مثل 18-55 که اصلی جایی برای بحث نداره
لطفا در نظر دادن کمی بیندیشید
با عرض سلام و خسته نباشید متشکر از لینکی که قرار دادین والا تو مقایسه ی چیز عجیب دیدم که دو مدل sx230-600dاصلا اون موهای زرد رنگ کنار عکس رو ندارن یعنی اینقدر ضعیفن تو تصویر که نشون میده ؟ یا من دارم اشتباه میکنم و ظاهرا اینکه 550d-60dبهتر از بقیه هستن میشه اساتید راهنمایی بفرماییند با تشکر و سپاسUntitled-1.jpg
ویرایش توسط sky_dvb : Monday 22 August 2011 در ساعت 15:47
دوستان عرض سلام به همگی دارم این اولین پستمه ولی خیلی وقته از مطالب این سایت استفاده میکنم
درخصوص این 5 دی من تحقیق زیاد کردم ولی برای خریدش هنوز باید اساتید سایت بهم جواب بدن
من یکم عشق پیکسلم ولی درکل عکاسی رو برای دلم میکنم و بیشتر به عکاسی طبیعت و شب و پرتره علاقه دارم (از همه چی عکس میگیرم و دنبال اینم که به عنوان یک تخصص دنبالش کنم )و یجورایی میخوام دوربینی که میخرم اگر بهترین در رنج خودش نیست از بهترینها باشه . لطفا منو راهنمایی کنید (من یه نیم نگاهی هم به 1دی اس دارم و فول فریم بودن برام مهمه)
ضمنا تو تاپیک 5 دی هم این پست رو زده بودم که این تاپیک رو پیدا کردم ولی نتونستم قبلی رو پاک کنم؟!
احتمالا موقع عکسبرداری کمی تکان خوردند(در یک زمان عکسبرداری انجام نشده)
اگه کادر رو به سمت راست انتقال بدین دیده میشن.برای مقایسه بهتره از ایزوهای بالاتر از 400 استفاده کنی تا تفاوت رو بهتر ببینی.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
با تشکر از فرمایش جنابعالی اینم با چیزی که شما فرمودین فقط500dایزوی 400 نداشتش که 800 بجاش شد نتیچه خیلی فرق نکرد دوستان گرامی بفرمایید نظرشون رو با تشکر و سپاس پیشاپیش Untitled-2.jpg
عکسهای 600دی و 550 دی بهتر هستند اما یه نکته رو هم فراموش نکنید که کمتر پیش میاد عکسی رو در این اندازه کراپ کنید پس زیاد وسواس نداشته باشید.
دوربینهای 60دی و 50دی یک کلاس بالاتر هستن و تنها نویز عکس در اونها مطرح نیست (فکر نکنم بدرد شما بخورد)
یه نکته مهم در خرید دوربینهای slr لنز هست که هرچی با کیفیت تر باشه عکس بهتری ایجاد میشه.
در کل فکر کنم بهتر باشه 600دی رو تهیه کنی و بعد از پیدا کردن سبک عکاسی مورد علاقه نسبت به تهیه لنزهای با کیفیت تر اقدام کنی
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم