با اجازه انوش خان...
در عجبم وقتی به وضوح مشخصه که اطلاعات درستی ندارید،حتی رده بدنه های مختلف رو نمیشناسید چه اصراری به ادامه بحث با اطلاعات ناقص دارید؟!
ملاک سایتهایی مثل Dxo برای مقایسه موارد دیگری هست.توی همین سایت دی3 با دی 5000 مقایسه میشه،لابد باید بگیم توی یک رده ان؟!!
در نهایت اینکه من نفهمیدم بالاخره این سایت مرجع هست یا نه؟!! توی یه پست تایید میکنید و در دیگری تکذیب!
فروم عکاسی یک محیط تخصصی هست و در اون سعی میشه اطلاعات صحیح به کاربران مشتاق ارائه بشه،لطفا سعی کنید به جای راهنمایی های غلط و متعصبانه کمی مطالعه تون رو در این زمینه بیشتر کنید.
ویرایش توسط lamagra : Monday 2 May 2011 در ساعت 13:02
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی از دوستان با دوربینهای Pentax و بخصوص مدل K-5 آشنایی داره یا کار کرده ؟
و کجا میشه این دوربین رو تهیه کرد تو تهران و خدماتش اینجا چطوره ؟
با تشکر
سلام به اساتید
کسی از دوستان d7000 و یک دوربین دیگر مثل d90 , و یا 550d ویا ... در اختیار داره که تا جایی که امکان داره شرایط یکسان ایجاد کنه و چند عکس بگیره و نتیجه ای که خودش تجربه کرده رو بگه!!!
من فعلا حدود 800 تومن بودجه دارم که می خوام برای اولین بار DSLR بگیرم. البته خیلی وقته یه کامپکت دارم و کلی باهاش عکس گرفتم.
بعد از کلی گشتن به این ها رسیدم:
1100D به همراه لنز کیت و یه لنز 18-55 معکوس
یا یه 500D به همراه همون کیت
البته بعد از مدتی شاید یه 55-250 هم گرفتم.
بیشتر از طبیعت و گلها عکاسی می کنم و ماکرو برام مهمه
دوستان و اساتید محترم در کل چه نظری دارن؟ کدوم رو بگیرم ؟
سلام.با توجه به عکسهای مشابهی که از هر دو دوربین دید ام،1100 بهتر از 500 هستش.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson