رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوست عزیز
میتونی یه نگاهی به نیکون D5100 با لنز 105-18 یه نگاهی بندازی
این لنز میتونه تا حدودی برات مناسب باشه
http://www.dorbinshop.com/lens/Nikon...AF-S%20DX%20VR
نیکون D5100 از سنسوری مشابه D7000 استفاده میکنه ولی از نظر حرفه ای بودن به D7000نمیرسه!!!
http://www.dorbinshop.com/digitalCameras/Nikon/d5100
ولی به عنوان یه entery level خوب میتونی روش حساب کنی
با تشکر از همه کسانی که به سوالاتم پاسخ دادند.
نکته ایی که مرا در خرید 7d دچار تردید میکند این است که این دوربین محصول دو سال پیش هست ایا با این قیمت(نزدیک دو میلیون) ارزش خرید دارد؟
و نکته ایی که باعث میشود در خرید d7000 kit تامل کنم مونت پلاستیکی لنز 105-18هست و توانایی کمتر ان در فوکوس در مقایسه با 7d.
اگر دوستان لطف کنند و این نکات را به نحوی برایم روشن کنند یا در واقع اطمینانی برایم ایجاد کنند تصمیم قطعی را خواهم گرفت.
مطمئن باشید هیچ کدام از مواردی که فرمودید جای نگرانی نداره.دی3 و 1دی مارک 4 هم از دی7000 قدیمیترن ولی این کجا و آن کجا...ماونت پلاستیکی هم مشکل خاصی نداره در کل
ویرایش توسط lamagra : Saturday 29 October 2011 در ساعت 21:44
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام d7000 واقعا دوربین عالی نباید به سال تولید آن توجه کنید اصلا مهم نیست مونت پلاستیکی لنز هم اصلا مشکلی ایجاد نمیکند و کیفیت لنز کیت آن هم بد نیست من دارم و راضی هستم بهتره خیلی درگیر نشی و بخری هر کدوم و که بخری پشیمون نمیشیبا تشکر از همه کسانی که به سوالاتم پاسخ دادند.
نکته ایی که مرا در خرید 7d دچار تردید میکند این است که این دوربین محصول دو سال پیش هست ایا با این قیمت(نزدیک دو میلیون) ارزش خرید دارد؟
و نکته ایی که باعث میشود در خرید d7000 kit تامل کنم مونت پلاستیکی لنز 105-18هست و توانایی کمتر ان در فوکوس در مقایسه با 7d.
اگر دوستان لطف کنند و این نکات را به نحوی برایم روشن کنند یا در واقع اطمینانی برایم ایجاد کنند تصمیم قطعی را خواهم گرفت
اما یه چیز و برادرانه بهت بگم من خودم نیکون بازم اما همیشه در خرید تجهیزات مشکل داشتم اما کنون و خدابده برکت هرچی بخوای پیدا میشه باز خود دانی
یا حق
در خرید چه تجهیزاتی مشکل داشته اید؟من خودم نیکون بازم اما همیشه در خرید تجهیزات مشکل داشتم اما کنون و خدابده برکت هرچی بخوای پیدا میشه
سلام
دوست گرامی اگر قصد عکاسی در طبیعت و حیات وحش را دارید طبیعتا 7D بدنه بهتری با توجه به سیلینگ و فوکس بهتر می تونه در اولویت باشه همان طور که دوست عزیزمان اقای احمدی در پستهای قبلی فرمودند .اما اگر تازه کار هستید و تا حالا با دوربینهای در این رده عکاسی نکردید بهتره اول از بدنه های مثل D5100 یا مشابه ان در برند کانن استفاده کنید من خودم مدت زیادی درگیر این مسایل بودم و در اخر یه نیکون D3100 گرفتم خدای کار من را هم را میندازه و الان بهتر میدونم که در اینده به چه لنزهای و اگر قصد اپگرید داشتم چه بدنه ای لازم دارم و از نظر مادی هم پشیمان نشدم.
با تشکر
Nikon D3100 kit 18-55
به نظر من برای عکاسی طبیعت هزینه بیشتری روی لنز کنید تا بادی
سلام
همانطور که گفتم اولویت اول برای من عکاسی اجتماعی هست و سپس طبیعت.که خوب نیازبه دوربینی نسبتا قرص و محکم وسریع دارد.این اولین بدنه DSLR من نیست قبلا 350d داشتم با 70-17 سیگما.که معایب خودش را داشت . بدترین آن فوکوس گیج و کند 70-17 بود.بنابراین تا حدودی با وضعیت و شرایط این رده از دوربینها آشنا هستم.
ابتدا به7d+15-85 فکر کردم.ولی قیمت آن از بودجه من بیشتر هست.سپس به d7000 نیکون با لنز کیت 105-18 .اما با لنز آن نتوانستم کنار بیایم.البته بعضی از دوستان معتقدند که مانت این لنز مشکلی ندارد ولی باور کنید خیلی ها را دیده ام که از این موضوع شاکی بودند.سایر مشکلات این لنز به کنار.
نکته ایی که بیشتر از بدنه به آن فکر میکنم لنز هست. طبق گفته دوستان با تجربه تر فروم "با داشتن لنز بهتر بر روی بدنه ضعیف تر خروجی بهتری را میتوان گرفت تا لنز ضعیف تر بر روی بدنه بهتر."
گزینه ایی که الان به طور جدی دارم به آن فکر میکنم 60dبا لنز105-24 هست.و تا یکسال دیگر هم 22-10 کنون را اضافه کنم.
نظر دوستان در این مورد چیست؟آیا این گزینه انتخاب مناسبی هست یا دوستان پیشنهاد بهتری دارند؟
ویرایش توسط omid22 : Saturday 5 November 2011 در ساعت 18:35
انتخاب حرفه ای تری کردید. یک بدنه ارزانتر که برای کار شما کمتر از 7دی نیست. و یک لنز بهتر و ماندگارتر و البته فول فریم. اما در این صورت شما نیمی از علایقتونو (عکاسی طبیعت)دست میدهید. با لنز 15-85 میتوان عکاسی landscape کرد چون واید بدی ندارد. اما بی شک با واید 36 لنز 24-105 باید عکاسی landscape را تا خرید لنز واید فراموش کنید. حالا کم اوردن واید در عکاسی اجتماعی در شرایط خاص، از دست دادن بعضی از سوژهها و ... بماند.
چرا به 60دی با 15-85 فکر نمیکنید؟
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.