[QUOTE=see_not_see;280151]با سلام
این دو دوربین اصلا همرده هم نیستند
دی200 از اجداد دی 300 اس است که دو رده بالاتر از 550 کنون است
550 تقریبا همرده 5100 نیکون میباشد[/QUOTE
سلام.يعني هنوز هم کارايي اين دوربين بالاتر از 550d هست
]
[QUOTE=see_not_see;280151]با سلام
این دو دوربین اصلا همرده هم نیستند
دی200 از اجداد دی 300 اس است که دو رده بالاتر از 550 کنون است
550 تقریبا همرده 5100 نیکون میباشد[/QUOTE
سلام.يعني هنوز هم کارايي اين دوربين بالاتر از 550d هست
]
جالب است که در کانادا هم اینک این دوربین (دست دوم)با درنظرگرفتن 13 درصد مالیات هنگام خرید و با درنظرگرفتن قیمت هردلار کانادا حدود 1630 تومان در بازار امروز تهران به قیمت 740 هزار تومان عرضه می شود!
Camera Canada :: Nikon :: D200 10.2MP Used Digital SLR Body
بدرود تا درودی دیگربار
درسته که 550d و d200 در يک کلاس نيستند ولي هدفم اينه که بدونم آيا هنوز هم برترب با d200 است؟
و در مورد قيمتش به نظرم قيمت بالا ميگه1200
سلام
به نظر من كلا D200 را فراموش كنيد. تاريخ مصرفش گذشته ديگه.
فرهاد حسيني
سلام دوستان.لطفا راهنماییم کنید.
6 سال که دوربین 400d با همون لنز 18-55 دارم.برای شروع خیلی دوربین خوبیه.الان تصمیم دارم 7d بگیرم.دوستام میگن که بدنه d400 خوبه و بودجه ات رو بده یک لنز خوب بگیر.به نظر شما چیکار کنم؟ لنز یا d7 ؟
دوستان چه دوربین و لنزی را برای عکاسی مدلینگ پیشنهاد میدید ؟
بنده آماتور هستم .
سلام دوستان
من همین امروز به تالار وارد شدم و نمیدونم سوالم را در جای درستی دارم مطرح میکنم یا نه؟!
من فارغ التحصیل رشته های گرافیک و سینما هستم. و در حال حاضر در ساخت و تدوین برنامه های تلویزیونی فعالیت میکنم.
در سال های گذشته مقداری فعالیت عکاسی داشتم اما نه به شکل خیلی حرفه ای . بنابراین با مباحث تئوری و عملی دوربین ها و عکاسی آشنایی دارم.
حالا میخوام دوباره عکاسی رو شروع کنم و برای شروع احتیاج به یک دوربین دارم. اما به خاطر اینکه چند سالی از عکاسی دور بودم آشنایی چندانی با دوربنهای موجود در بازار ندارم.
یه دوربینی میخوام برای شروع مجدد مناسب باشه. قیمت بالایی نداشته باشه. و در عین حال امکانات لازم رو برای عکاسی دیجیتال داشته باشه.
در ضمن برند مورد علاقم نیکونه.
لطفا راهنماییم کنید دوستان.
سلام.50 دی بدنه قیمت 1000000 به نظر شما چطوره.تمیز و حدود 10000 شات